Diagnose Samsom eindelijk gesteld.

Vaderlanders,

Eindelijk weten we waar vluchtelingenliefkozer Diederik Samsom aan lijdt; het is het tegenovergestelde van xenofobie, namelijk oikofobie. Deze aandoening heeft een wel heel merkwaardig, maar levensgevaarlijk ziektebeeld: een ziekelijke afkeer van de eigen cultuur.

Maar eigenlijk wisten we dat natuurlijk al. Daar hoef je geen specialist voor te zijn, want wat meneer nu weer heeft uitgekraamd, slaat werkelijk alles; ‘Nederland kan deze asielzoekersstroom aan.’
Dus meneer weet ook wanneer deze islamitische intocht ophoudt? Bij 60.000 (!) Baardmannen zal het niet blijven, want niemand weet hoeveel er nog komen.

De ‘grote, stille meerderheid’ in het land vindt volgens de PvdA-voorman dat vluchtelingen moeten worden opgevangen.
Haha, een Frans opinieonderzoek wijst toch iets heel anders uit: tweederde van de Nederlanders vindt het land te vol om nog meer migranten op te nemen en ziet hen liever gaan dan komen. Nederland is zelfs het meest negatief in Europa over migranten, dus wat een lul je nou met je ‘grote, stille meerderheid.’

Lezer ‘Horatius’ schreef ooit op deze site dat we deze mensen heel handig kunnen inzetten bij het handmatig ophogen van onze dijken, maar daar is waarschijnlijk geen tijd voor, want PvdA’er Ahmed Marcouch (vrede zij met hem!) vindt dat asielzoekers niet alleen vanaf dag 1 taallessen aangeboden moeten krijgen, nee, ook iets met de Nederlandse Wormen & Maden:

Zij moeten ook de Nederlandse normen en waarden ‘beleven en ervaren’, door bezoeken aan de homo-organisatie COC, het feministische maandblad Opzij en het Verzetsmuseum.

Ja, goed idee man. Dan kunnen we die ‘hoogopgeleide techneuten’ wellicht inzetten als lichttechnicus in een willekeurige darkroom, ergens in Amsterdam. ‘Politici’ van dit kaliber verdienen toch levenslang TBS, of niet? Of ben ik nu gek.
Maar dat geldt sowieso voor alle linkse Oikofoben in het Kabinet. Zij werpen onze cultuur omver, importeren een Achterlijke Cultuur waar we niet om gevraagd hebben en maken ons Autochtonen tot tweederangs burgers.
Het enige waar we nog goed voor zijn is het financiële plaatje.
Bukt u maar even, zodat het financiële klysma ingebracht kan worden. Propaganda, verzorgd door de misleidende media, dient als darmspoelmiddel.

Propaganda werkt echt! In mijn omgeving hoor ik mensen bijna de complete Volkskrant navertellen. Iets met de jaren ’30 van de vorige eeuw, of zo. ‘Vluchtelingen’ zijn de nieuwe Joden, dat soort idioterie.

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen waarbij de ogen wél open zijn gegaan en scharen zich achter Geert Wilders.

Kom in verzet!

Advertenties

7 Reacties to “Diagnose Samsom eindelijk gesteld.”

 1. Maci Says:

  Ik stel voor dat Samsom zich laat afzinken met de Green Peace keien in de Noordzee die daarmee de Nederlandse vissers willen saboteren. Dat lijkt me nuttiger dan de zwanenzang die hij nu aanheft om als gutmensch in de politiek afgezonken te gaan worden.

  Even of topic, uit de msm, ik meen voorgevallen in Belgie Twee afgestudeerde Syrische biologen deden veldwerk in een zwembad en bestudeerden daar met hun fone een 13 jarig meisje dat zich aan het verkleden was in een badhokje. Wel aangehouden. Jammer. jammer, maar gevolgen voor hun asielaanvraag was niet van toepassing.

  Wat zou Didi zeggen als zijn gehandicapte dochter dit zou overkomen?
  Ich schaffe das?

  Like

 2. Horatius Says:

  Zolang we hier nog niet schouder aan schouder staan in dit land ten gevolge van de huidige exodus is er volgens Samson en consorten nog volop plaats voor nog meer vluchtelingen, ongeacht hun signatuur en voorlopig verborgen agenda.

  Wat is nu eigenlijk de motivatie van al die moslims die hier voorgoed willen blijven?
  Ze komen in een samenleving die ze in principe afwijzen; in hun visie zijn wij ongelovigen die bovendien ook nog tolerant staan t.a.v. homoseksualiteit, joden en geen voorstander zijn van vrouwenbesnijdenis, ritueel slachten, veelwijverij en andere exotische extremiteiten.

  Aangezien er nogal wat gewelddadige incidenten plaatsvinden in de honderden opvangcentra gericht tegen christenen, homo’s en tussen soennieten en shi’iten moeten er dus noodgedwongen aparte locaties worden georganiseerd om de zaak enigszins beheersbaar te houden. Bij een redelijk normaal mens zouden er dan enkele alarmbellen moeten gaan rinkelen; wat zijn de prioriteiten van deze vluchtelingen? Bed en brood of neemt men alvast een voorschot op hun religieuze agenda?

  Haalt Frau Merkel de kerst? is de volgende vraag. Een kwaad oorlogsgeweten sussen is één ding maar de voordeur wagenwijd open zetten voor letterlijk ieder individu van waar ook ter wereld is vragen om zeer grote problemen. De Verzorgingsstaat is niet onuitputtelijk en op al die bronstige jonge sujetten zitten we ook niet te wachten.

  Bij een (voorlopig geheim gehouden) enquête onder die jonge kennismigranten kwamen de volgende resultaten:

  Waar wordt men liever tewerkgesteld: bij het handmatig ophogen van dijken, in de bos- en wegenbouw of het bouwen van moskeeën?
  93 procent koos voor de laatste optie…

  Wilt u in het kader van de gezinshereniging alleen de naaste familie laten overkomen of ook neven en nichten met hun gezinnen?
  97 procent koos voor de laatste optie.

  Heeft u bij een permanente verblijfstatus liever een jood of christen als naaste buur of een imam of een lid van een Linkse politieke partij?
  Jood of christen; 0 procent.
  Imam of Links individu; 100 procent!

  Met dit overigens niet verrassende resultaat is het goed slapen voor Diederik Samson.

  Liked by 1 persoon

 3. Maci Says:

  @Horatius. Waarom willen moslims hier zijn als zij bij voorbaat onze normen en waarden aan hun laars lappen? Vandaag op de Elsevier website Afshin Ellian die zich dezelfde vraag stelt. Moet toch iemand zijn in de ogen van de politiek correcten die recht van spreken heeft?
  Men wil niet luisteren en het weten.

  Like

 4. Arie Says:

  BP, allereerst wil ik graag even zeggen hoe leuk ik het vind dat je weer schrijft ! Er zijn meer satirische en kritische sites, maar niet één met deze kenmerkende humor en relativeringsvermogen.

  Wat Samsom betreft: ik zou bijna medelijden met hem krijgen. In de regering volledig overvleugeld door de VVD en in de peilingen zo goed als weggevaagd. Bij linkse mensen leidt dat doorgaans niet tot zelfinzicht of het toegeven van fouten. In plaats daarvan worden de aloude mantra’s keer op keer herhaald. Zelfs de lezers van de Azijnbode hebben zich in meerderheid tegen het opnemen van nog meer vluchtelingen uitgesproken. Samson doet gewoon alsof hij het niet gehoord heeft en gaat door met het preken voor zijn steeds kleinere parochie. Wie stemt er eigenlijk nog PvdA? 90 plussers die in hun jeugd stemden op de SDAP en later overgestapt zijn op de PvdA. Analfabete allochtonen die bij de stembus ‘geholpen’ worden door ‘goedwillende’ Nederlanders?

  Volgens mij heeft Afshin Ellian zijn eigen vraag al jaren geleden beantwoord. De massale aanwezigheid van moslims in onze contreien is niets of meer dan zendingsdrang. Of moet ik zeggen dwang? Uiteindelijk moet de hele wereld onder de zegeningen van de islam gesteld worden. Soms is het nodig daarvoor de nodige troepen vooruit te sturen.

  Liked by 1 persoon

 5. Jaco Kamp Says:

  Die VARA is gevaarlijker en die NPO dan Hitler ooit is geweest voor ons land.

  Like

 6. Horatius Says:

  Frau Merkel: ”een militair conflict op de Balkan is niet uitgesloten”.

  Gemakshalve vergeet zij echter dat ze ZELF volledig verantwoordelijk is voor de huidige vluchtelingencrisis die de Balkanlanden tegen elkaar opzet. Mensen in echte nood moeten worden geholpen maar personen die hun kinderen over een hek willen werpen om zich zodoende toegang naar West-Europa te verschaffen kunnen niet op mijn sympathie rekenen.

  En al die cultuurverrijkers hebben een eisenpakket van hier tot Mekka; gezinshereniging op korte termijn, hoge uitkeringen, aangepast voedsel naar moslimsmaak bereid door blonde maagden en gratis gebruik van het internet.

  Intussen bereiken ons onrustbarende berichten dat met name de jonge asielzoekers zich te pletter vervelen in de opvangcentra. Hier ligt een schone taak voor de Marokkaanse buurtvaders, wijkregisseurs, hulpimams en andere bontkragen om hun diensten aan te bieden. Sport en spel om de gemoederen te bedaren: in groepsverband homo-knuppelen, 500 meter hardlopen op bomschoenen, 100 meter sprint voor drugskoeriers en 200 meter zaklopen voor aspirant-loverboys.

  Die Samson zal nog wel eens met enige weemoed terug denken aan de zorgeloze tijd dat hij kon werken met Marokkaanse probleemjongeren. Velen van de door hem begeleide kansenjongeren hebben gekozen voor de IS en zijn dus de oorzaak van de invasie van miljoenen z.g. kennismigranten.

  Geert Wilders kan straks gaan puinruimen…

  Liked by 1 persoon

 7. Horatius Says:

  @Maci. Ik heb het betreffende artikel gelezen en iedereen in dit land zou het zich ook af moeten vragen. Hun normen en waarden staan volledig haaks op de (nog) vrije en open Westerse samenleving. Integratie zal zich beperken tot het profiteren van de verzorgingsstaat en het milde strafklimaat, eventuele criminaliteit zal worden goedgepraat door de geitenwollensokken die traumatisering zullen aanvoeren als excuus voor verkrachting, bankroof, handel in drugs en blonde vrouwen.

  De autochtoon staat zware tijden te wachten als onze grenzen niet snel worden gesloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: