Vaderlanders,

Eindelijk weten we waar vluchtelingenliefkozer Diederik Samsom aan lijdt; het is het tegenovergestelde van xenofobie, namelijk oikofobie. Deze aandoening heeft een wel heel merkwaardig, maar levensgevaarlijk ziektebeeld: een ziekelijke afkeer van de eigen cultuur.

Maar eigenlijk wisten we dat natuurlijk al. Daar hoef je geen specialist voor te zijn, want wat meneer nu weer heeft uitgekraamd, slaat werkelijk alles; ‘Nederland kan deze asielzoekersstroom aan.’
Dus meneer weet ook wanneer deze islamitische intocht ophoudt? Bij 60.000 (!) Baardmannen zal het niet blijven, want niemand weet hoeveel er nog komen.

De ‘grote, stille meerderheid’ in het land vindt volgens de PvdA-voorman dat vluchtelingen moeten worden opgevangen.
Haha, een Frans opinieonderzoek wijst toch iets heel anders uit: tweederde van de Nederlanders vindt het land te vol om nog meer migranten op te nemen en ziet hen liever gaan dan komen. Nederland is zelfs het meest negatief in Europa over migranten, dus wat een lul je nou met je ‘grote, stille meerderheid.’

Lezer ‘Horatius’ schreef ooit op deze site dat we deze mensen heel handig kunnen inzetten bij het handmatig ophogen van onze dijken, maar daar is waarschijnlijk geen tijd voor, want PvdA’er Ahmed Marcouch (vrede zij met hem!) vindt dat asielzoekers niet alleen vanaf dag 1 taallessen aangeboden moeten krijgen, nee, ook iets met de Nederlandse Wormen & Maden:

Zij moeten ook de Nederlandse normen en waarden ‘beleven en ervaren’, door bezoeken aan de homo-organisatie COC, het feministische maandblad Opzij en het Verzetsmuseum.

Ja, goed idee man. Dan kunnen we die ‘hoogopgeleide techneuten’ wellicht inzetten als lichttechnicus in een willekeurige darkroom, ergens in Amsterdam. ‘Politici’ van dit kaliber verdienen toch levenslang TBS, of niet? Of ben ik nu gek.
Maar dat geldt sowieso voor alle linkse Oikofoben in het Kabinet. Zij werpen onze cultuur omver, importeren een Achterlijke Cultuur waar we niet om gevraagd hebben en maken ons Autochtonen tot tweederangs burgers.
Het enige waar we nog goed voor zijn is het financiële plaatje.
Bukt u maar even, zodat het financiële klysma ingebracht kan worden. Propaganda, verzorgd door de misleidende media, dient als darmspoelmiddel.

Propaganda werkt echt! In mijn omgeving hoor ik mensen bijna de complete Volkskrant navertellen. Iets met de jaren ’30 van de vorige eeuw, of zo. ‘Vluchtelingen’ zijn de nieuwe Joden, dat soort idioterie.

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen waarbij de ogen wél open zijn gegaan en scharen zich achter Geert Wilders.

Kom in verzet!