Tags

, , ,

Waarde lezers,

We zijn dus in oorlog met IS. Een oorlogsverklaring uit de mond van onze premier Mark Rutte. Dit zei hij naar aanleiding van de bloedige aanslagen in Parijs. Wat Rutte ook vooral zei, is dat we niet in oorlog zijn met de islam.
Nee hoor, de islam verovert, onderdrukt, slacht en verkracht al 1400 jaar, maar dat ziet Rutte nog steeds niet. Hoe dik is die betonnen stelconplaat voor zijn hoofd wel niet?

Wat ieder weldenkend mens al verwachtte, is helaas gebeurd. Een stel geloofswaanzinnigen slachtten bijna 130 onschuldige mensen af uit naam van allah en op Twitter vierden IS-strijders feest. Zeker twee terroristen kwamen vermomd als ‘vluchtelingen’ Europa binnen en dat had niemand verwacht! Toch?

Nee, hier in Europa staan jubelende naïevelingen met welkomstvlaggetjes te zwaaien en u mag gerust bij ons komen eten. Wij zullen een licht verteerbare maaltijd serveren, welke bestaat uit kip en rijst, zodat u even op adem kunt komen.

Je vraagt je af, hoeveel mohammedaanse IS-terroristen inmiddels zijn aangekomen in Europa. Ik heb geen idee. Mark Rutte ook niet trouwens. En Frau Merkel al helemaal niet!
Dankzij naïeve en onwetende regeringsleiders, is het na zeventig jaar vrijheid uit met de pret. Ze zijn onder ons en zullen hard en meedogenloos toeslaan en nog gaan de grenzen niet dicht! Hoe duidelijk wilde je het hebben?
Maar ik vrees dat het al te laat is. Zoals gezegd, ze zijn onder ons en er gaan er nog veel meer komen.

We zijn vogelvrij en overgeleverd aan een stel onkundige politici die ons in gevaar brengen. In de Grondwet staat dat de overheid haar bevolking dient te beschermen, maar men doet het tegenovergestelde. Dus is het de hoogste tijd voor een radicale omslag: de ogen moeten open en de grenzen moeten dicht en niet andersom. Geert Wilders roept dit al jaren, maar men luistert liever niet naar een ‘ophitser’.
Lieden die ons willens en wetens in gevaar brengen, moeten afgezet worden en twintig jaar TBS aan de broek krijgen. Ze zijn immers een gevaar voor de samenleving.

In verband met de aanslagen in Parijs, heeft Facebook een heel handig ‘Steun Frankrijk-filtertje’ uitgerold. Met een paar muisklikken legt Facebook een doorschijnende Franse vlag over uw profielfoto, zodat u het nobele gevoel krijgt dat u achter het Franse volk staat. Een soort je suis Paris-achtig iets.
Ik doe daar natuurlijk niet aan mee. Ik houd niet van dat tijdelijke saamhorigheidsgevoel. Het is helaas de waan van de dag, want als volgend jaar de vakantieperiode weer aanbreekt, hoor je diezelfde mensen, die nu met zo’n nobel vlaggetje pronken, iets heel anders roepen: Frankrijk, mooi vakantieland, alleen jammer dat er van die kut-Fransen wonen!
O wacht, vorig jaar, in 2015, toen waren er toch van die aanslagen en zo? Ja da’s waar ook… Veel doden ook, toch?

Hoepel toch op met je ‘kijk-mij-eens-meeleven-met-mijn-Facebook-vlaggetje’! Als je echt een statement wilt maken, schrijf je op Facebook dat de islam alleen maar dood en verderf zaait en absoluut niet thuishoort in Europa!
Nee, liever niet hè, stel je voor dat je iemand  voor het hoofd stoot. Een vlaggetje is lekker veilig.

Nogmaals, de ogen moeten open en de grenzen moeten dicht en niet andersom.

Landgenoten, pas goed op uzelf en steun de Verzetsbeweging van Geert Wilders. #kominverzet