Rutte: ‘We zijn niet in oorlog met de islam.’

Waarde lezers,

We zijn dus in oorlog met IS. Een oorlogsverklaring uit de mond van onze premier Mark Rutte. Dit zei hij naar aanleiding van de bloedige aanslagen in Parijs. Wat Rutte ook vooral zei, is dat we niet in oorlog zijn met de islam.
Nee hoor, de islam verovert, onderdrukt, slacht en verkracht al 1400 jaar, maar dat ziet Rutte nog steeds niet. Hoe dik is die betonnen stelconplaat voor zijn hoofd wel niet?

Wat ieder weldenkend mens al verwachtte, is helaas gebeurd. Een stel geloofswaanzinnigen slachtten bijna 130 onschuldige mensen af uit naam van allah en op Twitter vierden IS-strijders feest. Zeker twee terroristen kwamen vermomd als ‘vluchtelingen’ Europa binnen en dat had niemand verwacht! Toch?

Nee, hier in Europa staan jubelende naïevelingen met welkomstvlaggetjes te zwaaien en u mag gerust bij ons komen eten. Wij zullen een licht verteerbare maaltijd serveren, welke bestaat uit kip en rijst, zodat u even op adem kunt komen.

Je vraagt je af, hoeveel mohammedaanse IS-terroristen inmiddels zijn aangekomen in Europa. Ik heb geen idee. Mark Rutte ook niet trouwens. En Frau Merkel al helemaal niet!
Dankzij naïeve en onwetende regeringsleiders, is het na zeventig jaar vrijheid uit met de pret. Ze zijn onder ons en zullen hard en meedogenloos toeslaan en nog gaan de grenzen niet dicht! Hoe duidelijk wilde je het hebben?
Maar ik vrees dat het al te laat is. Zoals gezegd, ze zijn onder ons en er gaan er nog veel meer komen.

We zijn vogelvrij en overgeleverd aan een stel onkundige politici die ons in gevaar brengen. In de Grondwet staat dat de overheid haar bevolking dient te beschermen, maar men doet het tegenovergestelde. Dus is het de hoogste tijd voor een radicale omslag: de ogen moeten open en de grenzen moeten dicht en niet andersom. Geert Wilders roept dit al jaren, maar men luistert liever niet naar een ‘ophitser’.
Lieden die ons willens en wetens in gevaar brengen, moeten afgezet worden en twintig jaar TBS aan de broek krijgen. Ze zijn immers een gevaar voor de samenleving.

In verband met de aanslagen in Parijs, heeft Facebook een heel handig ‘Steun Frankrijk-filtertje’ uitgerold. Met een paar muisklikken legt Facebook een doorschijnende Franse vlag over uw profielfoto, zodat u het nobele gevoel krijgt dat u achter het Franse volk staat. Een soort je suis Paris-achtig iets.
Ik doe daar natuurlijk niet aan mee. Ik houd niet van dat tijdelijke saamhorigheidsgevoel. Het is helaas de waan van de dag, want als volgend jaar de vakantieperiode weer aanbreekt, hoor je diezelfde mensen, die nu met zo’n nobel vlaggetje pronken, iets heel anders roepen: Frankrijk, mooi vakantieland, alleen jammer dat er van die kut-Fransen wonen!
O wacht, vorig jaar, in 2015, toen waren er toch van die aanslagen en zo? Ja da’s waar ook… Veel doden ook, toch?

Hoepel toch op met je ‘kijk-mij-eens-meeleven-met-mijn-Facebook-vlaggetje’! Als je echt een statement wilt maken, schrijf je op Facebook dat de islam alleen maar dood en verderf zaait en absoluut niet thuishoort in Europa!
Nee, liever niet hè, stel je voor dat je iemand  voor het hoofd stoot. Een vlaggetje is lekker veilig.

Nogmaals, de ogen moeten open en de grenzen moeten dicht en niet andersom.

Landgenoten, pas goed op uzelf en steun de Verzetsbeweging van Geert Wilders. #kominverzet

Advertenties

Tags: , , ,

15 Reacties to “Rutte: ‘We zijn niet in oorlog met de islam.’”

 1. aquarius4422 Says:

  Rutte vertelt enkel maar wat zijn Brusselse bazen hem opdragen.
  Hij zal zijn toekomstige overbetaalde en overbodige baantje in Brussel heus niet in gevaar brengen.

  Liked by 1 persoon

 2. Maci Says:

  BP ik was al niet zo vrolijk maar ik begin me behoorlijk depressief te voelen.

  Bij jou mis ik nu ook de luchthartigheid die we gewend zijn.
  Ik heb het gevoel in een land te leven waar ik voor mijn bestaan en aanwezigheid niet meer besta voor de landbestuurders.

  Alles krijgen we op ons bord: Z.g. vluchtelingen. Nee daar zaten geen terroristen tussen. Nu weten we beter. Maar Juncker blijft ontkennen. De asielzoekerscentra worden bewaakt tegen Nederlandse bewoners die steeds kwader worden. Maar waar zijn al die beschermers om de eigen bevolking te beschermen.
  Je kan geen tv meer aanzetten zonder de leugens aan te moeten horen. Gisteren kwam ik terecht in een ingelaste uitzending van Pauw. Je weet wel die kritische tv host en werd met mijn neus gedrukt op een Nederlandse moslima met een hoofddoek zo gedrapeerd om haar hoofd dat ze er uitzag als een afbeelding op een middeleeuws schilderij van een heilige.( En ik weet wat ik zeg. want er voor geleerd)
  En weer hetzelfde gelul van islam is vrede.
  Niemand durft zijn mond open te doen. Rutte al helemaal niet. islam is vrede, het zijn maar incidenten Elke scheet van Merkel ruikt goed. Pas als Merkel gaat piepen zal Rutte mee piepen.

  We zijn in oorlog met IS en niet met islam. Ze doen het in hun broek om de waarheid te vertellen dat islam het kwaad is want dan krijg je maatschappelijke onrust en dat kunnen ze niet aan.
  Liever door laten etteren en zorgen dat ze zelf buiten schot blijven.

  Commissie Stiekem idem dito.

  . Dan hebben wet nog niet over Zwarte Piet. Die beter Nederlands spreekt dan die takki takki (Gerard Reve) negers met hun bling bling die een verbod eisen op kroeshaar en oorringen bij Zwarte Piet .
  Er zijn geen journalisten die durven vragen: Waar zou u geweest zijn als uw voorouders niet door hun eigen stamhoofden verkocht zouden zijn aan de handelaren?
  Om in de politiek te willen gaan moet je wel een enorme plaat beton voor je kop hebben.
  De politieke peilingen worden ook gemanipuleerd Na. de aanslagen was er z.g.niets veranderd. Denk het niet.Gemeten voor de aanslagen

  Liked by 1 persoon

 3. Arie Says:

  Het enige wat Rutte goed heeft, is dat we in oorlog zijn. Met Islamitische Staat ja, maar net zo goed met de islam. IS heeft alles met islam te maken, want gedraagt zich net zo als de oprichter van deze godsdienst.

  Mohammed, in alles immers het grote voorbeeld voor moslims, voorzag in zijn levensonderhoud met diefstal, afpersing en slavenhandel. Hij vermoordde zijn tegenstanders en critici, vond het prima dat zijn aanhangers vrouwen en dochters van verslagen stammen verkrachtten en prostitueerden. Na zijn dood deden zijn opvolgers er nog een schepje bovenop. In hoog tempo werden omringende rijken aangevallen, verslagen en deels uitgemoord. Ik zie niet zo veel verschil met wat IS heden ten dage doet. Je kunt van de onmensen van IS zeggen wat je wilt : ze weten uitstekend waar de islam voor staat en nemen dit bloedje serieus.

  Voor zover het nog iets uitmaakt, zou ik graag zien dat op alle Nederlandse scholen – ook de openbare- verplicht godsdienstles werd gegeven. Uiteraard moeten die lessen gegeven worden door iemand die zelf geen enkele godsdienst aanhangt. De zwarte bladzijden van het christendom kent onderhand iedereen wel en iedereen kan dit ook hardop zeggen, zonder enige consequentie. Maar we hebben in dit land inmiddels ook een miljoen aanhangers van de meest gewelddadige, seksistische en onverdraagzame godsdienst ter wereld en de meeste mensen weten er niets maar dan ook niets van af. Iedereen moet weten van de vreselijke slachtpartijen die door moslims zijn aangericht en de rechtvaardiging die ze daarvoor vinden in hun ‘heilige’ boek. Kortom : iedereen moet weten dat wat we nu zien WEL de ware islam is.

  Liked by 1 persoon

 4. Maci Says:

  Kleine correctie m.b.t. Gerard Reve. Hij had het over onze Surinaamse kansenparels die in de 70er jaren Nederland binnenstroomden, en zei: Terug met de tjoekie tjoekieboot naar takkie takkieland. Werd nog net niet gelynched, maar hij was wel zijn tijd ver vooruit.

  Liked by 2 people

 5. Rutte: ‘We zijn niet in oorlog met de islam.’ | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 6. R.Kroonenberg Says:

  .
  Dat we “in Oorlog” zijn weten we allemaal !
  Maar “Politiek” mag men dat niet benoemen
  Laat Goden héél die klote-Politiek verdoemen
  Er is behoefte aan ’n DOKTER IN DE ZAAL !!!
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 2 people

 7. Boilingpoints Says:

  Hallo Maci,

  Tja, het is niet altijd even gemakkelijk om bedorven waar een beetje leuk aan de man te brengen, maar het volgende stukkie zal weer een stuk luchtiger van aard zijn. 🙂

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Aan allen: zie mijn eerste comment op:
  http://fubar.mobi/2015/11/15/zijn-parijse-aanslagen-voorbode-van-grootschalige-terreur-in-europa/comment-page-1/#comment-25545

  Like

 9. D. G. Neree Says:

  We zijn dus in oorlog met ISIS. Wat gaat er nu gebeuren? Wij gaan burgers in Syrië naar God bombarderen en jihadi’s gaan in Europa burgers opblazen.
  Dat wordt een leuke oorlog mensen!

  Liked by 1 persoon

 10. G.Deckzeijl Says:

  Zie mijn comment + foto op:
  http://fubar.mobi/2015/11/15/overpeinzingen-op-de-zaterdagnacht-na-parijs-13-11/comment-page-1/#comment-25565

  Liked by 1 persoon

 11. Horatius Says:

  ”WE ZIJN IN OORLOG MET DE IS”, premier Rutte in een blijk van solidariteit met het Franse volk na de bloedige aanslagen in Parijs.

  Het zou echter van een EFFECTIEVE SOLIDARITEIT getuigen om ook hier in Nederland de Noodtoestand uit te roepen. Niet alleen vanuit een gevoel van saamhorigheid maar om dus met een sterk verruimde wetgeving de terroristen bijtijds te kunnen oppakken en vervolgens te interneren. In Frankrijk en België liepen er een groot aantal uiterst verdachte individuen vrij rond (de daders waren op de korrel bij de geheime diensten) maar onder de bestaande wetgevingen was het onmogelijk ze bijtijds aan te houden.

  De Noodtoestand beperkt tijdelijk de rechten van de burgers, maar onder de huidige omstandigheden, we zijn immers in oorlog!, moeten die rechten noodgedwongen worden ingeperkt.

  De PVV zou tijdens het komende debat over de aanslagen met een motie kunnen komen met de volgende strekking; ”gezien de woorden van onze premier lijkt het de PVV logisch dat ons land in het belang van de Staat van Oorlog met de IS voor onbepaalde tijd de Noodtoestand zal uitroepen. Dit impliceert het sluiten van onze grenzen voor ongecontroleerde aantallen asielzoekers, het bijtijds kunnen aanhouden van verdachte personen en zodoende het gevaar van terreuraanslagen zoveel mogelijk te beperken”.

  Er zullen ongetwijfeld partijen en organisaties zijn (van waarschijnlijk Linkse en religieuze signatuur) die hier bezwaar tegen zullen maken en met de Mensenrechten komen aanzetten. Wel, dan zullen we dus meteen de bokken van de schapen kunnen scheiden in onze strijd tegen de islamitische terreur die gericht is tegen onze normen en waarden.

  Liked by 1 persoon

 12. G.Deckzeijl Says:

  Imam bedrijft taqiyya.

  Liked by 1 persoon

 13. Horatius Says:

  ”IK HEB NOG NOOIT EEN IS-STRIJDER ONDER DE VLUCHTELINGEN GEZIEN”.

  Deze geruststellende uitspraak van het Hoofd van de IND; Robert van Lint (schaduw op zijn pad!) kan alleen maar de lachlust opwekken.

  Of de asielzoeker met kwade bedoelingen alleen te herkennen is aan de lengte van zijn baard, al of niet rollende ogen, zijn bomvest, schoenen met dubbeldikke zolen, witte soepjurk en een uitgeholde Koran in zijn rugzak.
  En dergelijke schertsfiguren zijn verantwoordelijk voor onze veiligheid…

  70 procent van de asielzoekers zijn jonge mannen, velen met vervalste documenten verstrekt door de mensensmokkelaars die nauwe banden onderhouden met de Turkse autoriteiten die hun vluchtelingen zo snel mogelijk kwijt willen.

  Het Kamerdebat over deze kwestie zal ongetwijfeld weinig opleveren; de zaak is onder controle, we houden de vinger aan de pols, de buurtvaders en hulpimams zijn paraat, de AIVD is in voortdurend overleg met de Moslimbroederschap en de wijkagenten onderzoeken de vuilniszakken van drugskoeriers, uitgeprocedeerde asielzoekers en PVVers.

  PVVers, zijn die dan ook verdacht? vraagt de argeloze autochtoon.
  Volgens de burgemeester van Den Haag moeten we de strijd aanbinden met de IS én met Geert Wilders, want die zou verantwoordelijk zijn voor het discriminerende klimaat waardoor wanhopige moslims komen tot terreuraanslagen.

  Veel gekker kan het niet worden in dit land!

  Liked by 1 persoon

 14. Tassie! Says:

  We zijn in oorlog met IS. IS=ISLAMitische Staat. Maar we zijn niet in oorlog met de Islam. Heeft er NIETS mee te maken. Staat er volkomen los van. Koekoek. Ik ben effe gillen in de ondergrondse schuilkeldert.

  Liked by 1 persoon

 15. G.Deckzeijl Says:

  @Tassie
  http://fubar.mobi/2015/11/15/zijn-parijse-aanslagen-voorbode-van-grootschalige-terreur-in-europa/comment-page-2/#comment-25728

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: