Waarde lezers,

Harde foto hè. Klopt, maar dit moet even. Op de foto zien wij nazi’s die Joodse mensen afknallen, ten tijde van de holocaust. Een Oostenrijker met een vreemde snor had dit zo bepaald. Zes miljoen Joden zijn tijdens de Tweede Wereld Oorlog de dood ingejaagd. Afgevoerd naar concentratiekampen, doodgehongerd, vergast, opgeruimd. Mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen die niet voldeed aan het ideaalbeeld van Hitler en zijn handlangers moest dood.

En nu komt mijn punt: als je openlijk sympathiseert met het gedachtegoed van Geert Wilders, zijn er altijd lieden die je heel graag voor nazi uitmaken. Mij raakt het niet, men roept maar en verder vind ik het vooral heel erg dom. Mensen zoals ik en alle andere PVV-stemmers, die behoud van de Nederlandse cultuur, de gebruiken en gewoonten hoog in het vaandel hebben staan, vergelijken met meedogenloze oorlogsmisdadigers?
Jezus, dan ben je echt niet goed in je bovenkamer. Dan heb je nog nooit een geschiedenisboek gelezen, dan heb je geen enkel fatsoen in je flikker en ben je naar alle waarschijnlijkheid… links.
De mohammedaanse kasthomo Tofik Dibi heeft er ook zo’n handje van. Dit heerschap vergelijkt op Twitter Geert Wilders regelmatig met Hitler.
Nogmaals, als je Geert Wilders en zijn sympathisanten vergelijkt met nazi’s, dan ben je in mijn ogen geen Gutmensch, maar een Nietmensch. Je bent nog minder dan plankton.

Xenofobie. Ook zo’n woord dat door policor Nederland graag gebezigd wordt als men openlijk kritiek uit op de multicul-gekte, op het importeren van een dwingende, agressieve ‘religie’ en op het achterstellen van de eigen bevolking. De term xenofobie, bang voor het onbekende, is volledig misplaatst, want ten eerste zijn wij niet bang, maar willen wij slechts een Nederland dat Nederlands is en blijft. Dus niet islamitisch. Ten tweede is deze ‘duizend en één nacht-maatschappij’ ons helemaal niet onbekend of vreemd, daar wij al zo’n veertig jaar te pas en te onpas te maken hebben met moskeeën haatreactors, islamitische zwemuurtjes, Marokkaanse buurtvaders, gesluierde busmoeders, criminele Marokkanen, salafisten, haatpredikers, kindbruiden, voor de islam kruipende politici, de niet te stoppen asielindustrie en andere ongemakken! Wij ontkomen er niet aan, dus de term ‘xenofobie’ slaat de plank volledig mis, waarde landgenoten.

[Luchtige modus aan]
Als ondergetekende elke keer een verhaal moet schrijven over de wekelijkse misstanden dan wel vechtpartijen in de diverse AZC’s in dit land, nou, dan kan hij zijn baan wel opzeggen. Maar laat ik er toch eentje uitpikken: we schrijven het AZC te Apeldoorn. Een Syriër en een Eritreeër krijgen ruzie en uiteindelijk – lang verhaal, kort – vliegt alles door de lucht! Tafels, stoelen, koffiezetapparaten en TV’s werden vernield!
Een aantal weken geleden liep men nota bene te demonstreren dat men geen TV had en nu men er eentje heeft, gaat men ermee gooien… En dat de politie dit ‘incident’ graag wilde downplayen, slaat helemaal alles.
Kijk, landgenoten, als ik visite krijg en men kan zich niet gedragen en men gaat met spullen gooien, dan stuur ik hen weg. Dan blijft de deur voor deze raddraaiers dicht. Voorgoed. Maar deze vernielzuchtige, uit onze honingpotten vretende, ondankbare honden worden slechts ‘overgeplaatst’.
Sodemieter lekker op, joh. Ga lekker terug naar Kamelistan. De woestijn is werkelijk schitterend. Kijk zelf maar. (Haha, leuke HQ bulten-foto, hieronder)

Dit alleraardigst tafereel wil toch niemand mislopen?