Arabische verkrachtingscultuur heeft Europa bereikt.

FemdefenceLectori Salutem!

Het is alweer een maandje geleden dat wij elkaar spraken, landgenoten. We zijn inmiddels in het jaar 2016 beland en ik heb de afgelopen weken het nieuws gevolgd via weblogs, Facebook, Twitter en wat online kranten. Wat mij opvalt zijn twee woorden die steeds maar weer terugkomen; ‘aanranding’ en ‘vluchtelingen.’ Het meest bizarre is, dat deze twee woorden in één zin gebruikt worden! Ho, stop, wacht even. Ik krijg nu toch sterk de indruk dat we met z’n allen voorgelogen en belazerd zijn, want in de herfst van 2015 hoorden wij hele andere geluiden, toch? ‘Hoogopgeleid en getraumatiseerd’ waren toen de linkse weekmakers, zo blijkt nu.
Het kan verkeren, waarde lezers, want anno 2016 zijn niet de vluchtelingen getraumatiseerd, maar zijn grote aantallen Europese vrouwen getraumatiseerd! Aanrandingen, verkrachtingen en berovingen zijn nu aan de orde van de dag, waarbij niet onopgemerkt mag blijven dat het leeuwendeel van de daders ‘asielzoekers’ zijn. De goedmensensekte, onder leiding van Angela Merkel, het COA en allerlei andere wegkijkers in Europa, wil deze misdaden zo snel mogelijk onder het tapijt vegen, maar dat vervelende internet hè… Mensen kunnen real time nieuws lezen en staan real time in contact met elkaar.

Zo’n 40 jaar geleden hielden migranten nog weleens een toiletborstel vast, maar het enige wat ze tegenwoordig vasthouden, is hun eigen besneden lul en die willen ze zo snel mogelijk in een Europese vrouw duwen! In Keulen werden honderden vrouwen omsingeld, vastgehouden en bruut gepakt, maar ook in Almere zijn meisjes aangerand. Deze misdrijven zouden al in september 2015 zijn gepleegd, maar deze feiten werden in de doofpot van de politie gemoffeld.

De ouders van de meisjes zijn razend.

En waarom? De politie, als je nog van politie mag spreken, heeft namelijk de aangifte ontmoedigd en afgeraden, omdat dit ‘te aangrijpend’ zou zijn geweest voor een minderjarige. Nee, als je door aap nummer 1 wordt vastgehouden, zodat aap nummer 2 en 3 je kunnen betasten is gelukkig niet aangrijpend. Waarschijnlijk bedoelt de politie dat een aangifte ‘te aangrijpend’ is voor de daders.
Gelukkig komt er steeds meer boven water en wordt er steeds meer duidelijk. De lucht die momenteel uit de doofpot ontsnapt, is werkelijk niet te harden.

Ach, wellicht kunnen onze Hollandse vrouwen het advies van de Keulse burgemeester opvolgen; ‘een armlengte afstand houden’ en dan kan je niks gebeuren. Ja, we laten onze vrouwen met gestrekte arm door Nederland marcheren, dat straatbeeld is ons niet vreemd. Tevens brulde de Keulse burgemeester dat vrouwen ‘hun voorbereidingen moeten treffen’, alvorens ze de straat op gaan. Eigenlijk zegt ze, doe je dat dat niet, dan is het je eigen schuld dat je aangerand of verkracht wordt.

Kijkt u even naar de bovenstaande afbeelding. Een anti-rape tampon. Dat zal ze leren!
Maar mocht het zover komen, dan zal het slachtoffer naar alle waarschijnlijkheid opgepakt worden vanwege het feit dat ze de Mohammedaanse tapijtvlieger in kwestie ‘ernstig letsel heeft toegebracht.’ Illegalen, want dat zijn het, behoren namelijk tot het best beschermde diersoort van Europa. Raak hen niet aan, zeg niets verkeerds over hen en buig als een knipmes voor hun Achterlijke Cultuur en Religie. Ik zeg; rot op en snel terug, de rubberboot in. Terug naar Aanrandië, waar je thuishoort.

Steun de Verzetsbeweging PVV!

Advertenties

Tags: , , , ,

10 Reacties to “Arabische verkrachtingscultuur heeft Europa bereikt.”

 1. Arabische verkrachtingscultuur heeft Europa bereikt | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. jungleelephant Says:

  Helemaal mee eens!Oppleuren!

  Like

 3. Guardiacivil Says:

  Wel van bovenstaande het touwtje wat korter knippen anders valt het op

  Like

 4. Marinus Hoogedoorn Says:

  Met wat spiercontrole is het touwtje overbodig

  Like

 5. koddebeier Says:

  De anti-rape tampon, goede uitvinding trouwens !!

  Het wordt de hoogste tijd dat Linkse goedpraters, de goedmensensekte,het COA en
  de wegkijk politici zo snel mogelijk voor een tribunaal gebracht worden en zeer zware straffen krijgen.

  Like

 6. joga Says:

  Waar kunnen die bloedige kurkentrekkers worden gekocht. Ik ben onmiddellijk in de markt om er enkele honderdduizenden te kopen. Gouden handel in heel Europa. Exportvergunning aanvragen doet voor enorme subsidie,……..oh wacht.

  Like

 7. Horatius Says:

  De invasie van de z.g. vluchtelingen in West-Europa begint nu stuitende vormen aan te nemen.

  Onze vrouwen en dochters worden massaal verkracht en beroofd en de bromsnorren staan hulpeloos terzijde met de hand bij de doofpot i.p.v. aan de gummiknuppel.

  De Linkse politieke Elite (de hedendaagse NSB) zit nog in de ontkenningsfase en spreekt nog van incidenten en gebrek aan harde bewijzen; want er zijn geen filmbeelden paraat, nog geen bekentenissen afgelegd en dus nog niemand veroordeeld.

  In ons land gaat dit niet gebeuren en zeker niet in Amsterdam, volgens Eberhard van der Laan, want daar zijn de Amsterdammers te lief voor. De echte Amsterdammers zijn echter al in de jaren 70 halsoverkop naar Almere gevlucht toen de gezinshereniging van de Turkse en Marokkaanse gastarbeiders op gang kwam.
  Helaas zijn ze in die stad ook al niet veilig zoals nu gebleken is.

  Volgens diezelfde Eberhard (schaduw op zijn pad!) moet elke stad en dorp in Nederland worden verplicht asielzoekers op te nemen, want het gaat hier om mensen in hoge nood die vaak hoogopgeleid zijn en dus een welkome bijdrage kunnen leveren in de strijd tegen de vergrijzing.

  Volgens het COA gaat het voornamelijk om pas afgestudeerde gynaecologen die nog wat ‘veldwerk’ moeten verrichten voordat zij hier pas echt aan de slag kunnen.

  Dat beloofd dus weinig goeds voor de toekomst, want ik heb een bruin vermoeden dat deze kennismigranten ook hier op excursie gaan komen om hun parate kennis wat bij te spijkeren. In Almere zijn er dus al een paar van dergelijke individuen betrapt maar kunnen niet worden uitgezet vanwege het Vluchtelingenverdrag.

  Eerlijk gezegd hecht ik weinig geloof aan al de verhalen over de goede intenties van deze barbaren die volgens een goed doordacht scenario van de IS naar Europa komen om hier chaos, ontwrichting en op korte termijn een burgeroorlog te veroorzaken.

  Wat kunnen Henk & Ingrid doen om zichzelf te beschermen tegen deze religieuze barbaren?

  Een anti-rape tampon kan nuttige diensten bewijzen als het bronstige sujet binnen de afgesproken arm- of penislengte komt en zodoende zijn religieuze plichten wil vervullen. Maar volgens de Linkse Gutmensch zou dit in strijd zijn met de Mensenrechten en de Godsdienstvrijheid. Want het verkrachten van ongelovigen is geheel in de lijn van de Koran, de Moslimbroederschap, het Salafisme en andere exotische, religieuze en culturele praktijken van de Islam.
  En deze attributen liggen bovendien nog niet in de vrije verkoop in de supermarkten.
  Helaas beschikken wij nog niet over vuurwapens (de burgeroorlog laat nog even op zich wachten) want een goed gericht knieschot kan de barbaar ook uitschakelen.

  Er is echter ook slecht nieuws; de komende lente start het Voorjaarsoffensief van de moslims vanuit de bekende gebieden en moeten wij volgens Diederik Samson ernstig rekening houden met de komst van 200.000 barbaren.

  Dan wordt het hoog tijd om op zolder of in de kelder te gaan kijken of daar nog wapens liggen die zijn opgeborgen door familieleden die in het voormalige Verzet hebben gezeten.

  Bij de eerstvolgende verkiezingen kunt u een stem uitbrengen op de Verzetsbeweging PVV.

  Verzet tegen wie? vraagt de argeloze autochtoon.

  TEGEN DE RELIGIEUZE BARBAREN!

  Liked by 1 persoon

 8. maci Says:

  Ik lees nu net dat de EERSTE verdachte van sexueel geweld in Keulen is opgepakt
  .
  Ik ben wat mijn leeftijd betreft niet meer zo opwindend voor de binnenstromende testosteron verrijkers, maar ik zou anders niet een rare tampon gebruiken waar de vrouw in de praktijk zelf last van zou kunnen hebben. Wat voelt die vrouw van die scherpe punt in haar inwendige?
  Lijkt mij niet zo lekker

  ,Gewoon kruisschoppen, ballen knijpen, ogen krabben .enz

  Het wordt tijd voor vrouwen om zich te bewapenen met pepperspray, verfspray en desnoods met andersoortige wapens.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  https://logicfreezone.wordpress.com/2016/01/20/charlie-hebdo-aylan-en-de-hypocrisie-van-links/#comment-7650
  Aan alle vrouwen en meisjes van Nederland:
  http://fubar.mobi/2016/01/07/video-stellung-der-frau-im-islam/comment-page-1/#comment-29049

  Like

 10. Frank de Vries Says:

  Mensen maken “wetten”! Tijd en plaats gebonden. Mensen kunnen dus ook weer “uit de tijd zijnde wetten” nietig verklaren c.q. aan de huidige tijd “aanpassen”. Waarom kan de puur “fossiele Grondwet art 1” (op basis van “ons” eeuwenlang bekende westerse en christelijke godsdiensten, die wij in hun vroeg Middeleeuwse extremisme al hebben gemuilkorfd middels “onze” Scheiding van Kerk en Staat ) niet opnieuw worden “aangepast”, waardoor de extreme “anti-ons-allen” sekte van de Islam niet meer valt onder “onze interpretatie van een godsdienst/religie” en daardoor niet meer onder “onze vrijheid van handelen” valt?
  Wie houdt dit nog steeds tegen en waarom?
  Wie (behalve de dictatoriale) Islam, heeft belang bij deze “halsafsnijders”, die ons volgens hun “boekje” moeten blijven haten, discrimineren en vermoorden”?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: