Tags

, , , ,

FemdefenceLectori Salutem!

Het is alweer een maandje geleden dat wij elkaar spraken, landgenoten. We zijn inmiddels in het jaar 2016 beland en ik heb de afgelopen weken het nieuws gevolgd via weblogs, Facebook, Twitter en wat online kranten. Wat mij opvalt zijn twee woorden die steeds maar weer terugkomen; ‘aanranding’ en ‘vluchtelingen.’ Het meest bizarre is, dat deze twee woorden in één zin gebruikt worden! Ho, stop, wacht even. Ik krijg nu toch sterk de indruk dat we met z’n allen voorgelogen en belazerd zijn, want in de herfst van 2015 hoorden wij hele andere geluiden, toch? ‘Hoogopgeleid en getraumatiseerd’ waren toen de linkse weekmakers, zo blijkt nu.
Het kan verkeren, waarde lezers, want anno 2016 zijn niet de vluchtelingen getraumatiseerd, maar zijn grote aantallen Europese vrouwen getraumatiseerd! Aanrandingen, verkrachtingen en berovingen zijn nu aan de orde van de dag, waarbij niet onopgemerkt mag blijven dat het leeuwendeel van de daders ‘asielzoekers’ zijn. De goedmensensekte, onder leiding van Angela Merkel, het COA en allerlei andere wegkijkers in Europa, wil deze misdaden zo snel mogelijk onder het tapijt vegen, maar dat vervelende internet hè… Mensen kunnen real time nieuws lezen en staan real time in contact met elkaar.

Zo’n 40 jaar geleden hielden migranten nog weleens een toiletborstel vast, maar het enige wat ze tegenwoordig vasthouden, is hun eigen besneden lul en die willen ze zo snel mogelijk in een Europese vrouw duwen! In Keulen werden honderden vrouwen omsingeld, vastgehouden en bruut gepakt, maar ook in Almere zijn meisjes aangerand. Deze misdrijven zouden al in september 2015 zijn gepleegd, maar deze feiten werden in de doofpot van de politie gemoffeld.

De ouders van de meisjes zijn razend.

En waarom? De politie, als je nog van politie mag spreken, heeft namelijk de aangifte ontmoedigd en afgeraden, omdat dit ‘te aangrijpend’ zou zijn geweest voor een minderjarige. Nee, als je door aap nummer 1 wordt vastgehouden, zodat aap nummer 2 en 3 je kunnen betasten is gelukkig niet aangrijpend. Waarschijnlijk bedoelt de politie dat een aangifte ‘te aangrijpend’ is voor de daders.
Gelukkig komt er steeds meer boven water en wordt er steeds meer duidelijk. De lucht die momenteel uit de doofpot ontsnapt, is werkelijk niet te harden.

Ach, wellicht kunnen onze Hollandse vrouwen het advies van de Keulse burgemeester opvolgen; ‘een armlengte afstand houden’ en dan kan je niks gebeuren. Ja, we laten onze vrouwen met gestrekte arm door Nederland marcheren, dat straatbeeld is ons niet vreemd. Tevens brulde de Keulse burgemeester dat vrouwen ‘hun voorbereidingen moeten treffen’, alvorens ze de straat op gaan. Eigenlijk zegt ze, doe je dat dat niet, dan is het je eigen schuld dat je aangerand of verkracht wordt.

Kijkt u even naar de bovenstaande afbeelding. Een anti-rape tampon. Dat zal ze leren!
Maar mocht het zover komen, dan zal het slachtoffer naar alle waarschijnlijkheid opgepakt worden vanwege het feit dat ze de Mohammedaanse tapijtvlieger in kwestie ‘ernstig letsel heeft toegebracht.’ Illegalen, want dat zijn het, behoren namelijk tot het best beschermde diersoort van Europa. Raak hen niet aan, zeg niets verkeerds over hen en buig als een knipmes voor hun Achterlijke Cultuur en Religie. Ik zeg; rot op en snel terug, de rubberboot in. Terug naar Aanrandië, waar je thuishoort.

Steun de Verzetsbeweging PVV!