Weird: asielzoeker hangt aan luchtballon.

Waarde lezers,

In tijden van aanrandingen, verkrachtingen en andere etnische ongemakken, is het wellicht geinig om LOL!stukkie neer te gooien, hierzo. Het artikel is van december 2015 en de kop luidt: ‘Vluchteling maakt ongewild ballonvaart.’
Haha, ook nog eens in Zuiderburië, landgenoten. Een Irakees hielp een handje mee met het laten opstijgen van een luchtballon en op een gegeven moment riepen de passagiers ‘laat los!’, maar de beste man verstond geen woord Nederlands, dus bleef hij aan de rand van de mand hangen… Haha, LOL, man.
Trouwens, op oudejaarsavond riepen de Keulse vrouwen ook ‘laat los!’, maar dat werd ook door niemand begrepen. Anyway, de passagiers hebben de hevig geschrokken Irakees in de ballonmand gehesen en de Mohammedaanse slipperdrager maakte een vlucht van anderhalf uur. Is weer eens wat anders dan een rondje tapijtvliegen.

Overigens kan ik me geen ergere vorm van luchtvervuiling voorstellen en Groenlinks maar janken over al die kolencentrales en zo. Ik vind dit veel erger en ik vraag me af of we deze man niet kunnen aanklagen, want hier krijgen we hoogstwaarschijnlijk atmosferische storingen van. Om over het alsmaar groter wordende gat in de ozonlaag maar niet te spreken. Hier hoor je de milieupolitie niet over.
De overige passagiers kwamen trouwens met de schrik vrij.

Om nog even terug te komen op het beschermen van vrouwen tegen testosteronbommetjes uit Aanrandië, de volgende tip en we hebben ook beeld:

Bacon yourself! Pak me dan als je kan. Toe maar, neem maar een hapje…
Nu wordt het lastig hè, stelletje Koranderthalers.

Advertenties

8 Reacties to “Weird: asielzoeker hangt aan luchtballon.”

 1. Vreemd: asielzoeker hangt aan luchtballon | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. realjager Says:

  Hee, je bent weer begonnen met Bloggen, ik had al een tijdje niks nieuws hier meer gezien.
  Altijd leuk een vliegende aziezoeker!
  Alles goed verder?

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius Says:

  Een vliegende asielzoeker is slecht voor het milieu, daar heeft BP een punt en er zijn overigens nog meer risico’s verbonden aan het toelaten van miljoenen moslims.

  Het broeikaseffect kan dan namelijk fatale vormen aannemen door het massaal dragen van een boerka door z.g. bevallige moslimvrouwen. Het gat in de ozonlaag kan dan nog groter worden met alle gevolgen van dien voor ons klimaat. Uiteraard kan een woestijnideologie beter gedijen als het hier gemiddeld tien graden heter wordt, maar Henk en Ingrid zijn hier niet blij mee.

  En de volledige islamisering van West-Europa kan dan nog sneller geschieden en dat past naadloos in de plannen van Diederik Samson en de Moslimbroederschap.

  Onze bevolking ziet dit met lede ogen aan en maakt zich ogenschijnlijk alleen maar druk over het vraagstuk; komt er deze winter nog een Elfstedentocht?

  Hoogstwaarschijnlijk niet, maar er is een schrale troost; want we zijn met zijn allen getuige van een ELFLANDENTOCHT voor moslims met als startpunt Turkije of Noord-Afrika met als einddoel Zweden. Met als aantekening dat 15-jarige asielzoekers daar een onaantastbare status schijnen te genieten. Iedere mannelijke asielzoeker is daar 15 jaar al kan een blinde zien dat het betreffende sujet 2 keer zo oud is.

  Deze ELFLANDENTOCHT is er een met vele hindernissen; rollen prikkeldraad, loslopende varkens en landen waar men die barbaren liever kwijt is dan rijk, maar als men ongeveer halverwege is wordt men hartelijk welkom geheten door ene Frau Merkel met braadworst en onderdak voor onbepaalde tijd.
  Velen houden het dan voor gezien en ruilen hun Stempelkaart in voor een Verblijfsvergunning met het recht op Gezinshereniging voor hun achtergelaten supporters en familieleden.

  En over Diederik gesproken; dit merkwaardige sujet wil een aantal asielzoekers terugsturen naar de landen van herkomst omdat ze niet zouden voldoen aan bepaalde criteria. Men is niet radicaal genoeg of men komt uit landen waar geen oorlog is.
  De asieladvocatuur en andere belanghebbenden (de asielzoekersindustrie) zijn echter van mening dat dit plan niet uitvoerbaar is waarbij de onvermijdelijke Mensenrechten en talloze Vluchtelingenverdragen uitvoerig aan bod komen.

  Er zijn echter andere maatregelen die effectief kunnen werken om de huidige invasie van barbaren een halt toe te roepen om de zaak enigszins beheersbaar te maken.

  Het per direct sluiten van de binnengrenzen van geheel Europa ongeacht de economische gevolgen. Voor het openstellen van de grenzen gingen we hier echt niet dood aan de geeuwhonger, dus het argument dat dit een economische ramp zou betekenen is pure flauwekul.

  Het interneren van alle asielzoekers die zich schuldig maken aan intimidatie, roof, betogingen, rellen, moord, verkrachting, aanranding en radicalisering.
  Dit zou in de praktijk inhouden dat minimaal 70 procent van de asielzoekers in aanmerking zou komen voor internering in sober ingerichte kampementen.

  Vervolgens onder de vlag van de VN komen tot het oprichten van een Bevrijdingsleger om de IS op de grond te bestrijden. Dit leger kan worden gevormd uit de individuen die zijn geïnterneerd en als ze massaal zouden weigeren worden ze als deserteurs beschouwd en vervolgens gerepatrieerd naar Syrië en Irak. Uiteraard na intensief diplomatiek overleg met de daar heersende regimes.

  Deze maatregelen zijn momenteel onderwerp van discussie binnen de PVV en worden met mogelijk enige kleine wijzigingen ingevoerd als deze partij een spectaculaire winst zou boeken bij de eerstvolgende parlementsverkiezingen.

  Als goede Vaderlander en dus TEGEN de dreigende Islamisering is een verstandige en realistische keuze dan niet zo heel moeilijk.

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  https://logicfreezone.wordpress.com/2016/01/29/binnenkort-bij-jou-in-de-buurt/#comment-7664
  Blij da’k niet in Katwijk woon.

  Like

 5. Horatius Says:

  Landgenoten, Boeren, Burgers en Buitenlui!

  Af en toe moet ook de autochtoon even stoom afblazen in deze roerige tijden en waar kan dit beter dan bij dit educatieve weblog Boilingpoints?

  Volgens een zekere Spekman zou Geert Wilders een gevaar zijn voor de Democratie en zelfs oproepen tot een revolte, dus in opstand komen tegen de gevestigde orde.

  En die gevestigde orde bestaat volgens ons uit de Linkse politieke Elite & de Moslimbroederschap die van ons land een Islamitisch Kalifaat willen maken.

  Dit jaar worden er nog zo’n slordige 1 of zelfs 2 miljoen vluchtelingen verwacht via Turkije die er belang bij heeft Europa zo snel mogelijk te Islamiseren.

  Als dit niet kan via een lidmaatschap van Turkije tot de EU dan maar door het doorzenden van honderdduizenden jonge, viriele, fitte en gretige moslim-stoottroepen die ongewenste intimiteiten komen bedrijven met Christenvrouwen.

  Geert Wilders is de leider van de Verzetsbeweging PVV die steeds hoger staat in de peilingen en dat zet kwaad bloed bij de PvdA, een moslimpartij in perfecte vermomming met een achterban bestaande uit Turken, Marokkanen en Linkse collaborateurs.

  De PVV is de enige politieke partij in dit land die het gevaar van de Islamisering klip en klaar durft te benoemen en daarom onze grenzen hermetisch wil sluiten voor deze geplande invasie van zeer militante moslims die meeliften met de stromen asielzoekers die West- Europa bestormen.

  Op deze aardkloot zijn er miljoenen vluchtelingen op de loop voor de radicale baardmannen en die kunnen niet allemaal worden gehuisvest in ons al overvolle landje, waar we al moeite genoeg hebben met de hier al aanwezige Bezettingstroepen. 1 miljoen moslims maken hier al de dienst uit en onze Staatsomroep geeft ze ruimschoots de gelegenheid dit uitgebreid te ventileren onder de goedkeurende ogen van Diederik en Eberhard.

  Tussen haakjes: de Bezettingskosten rijzen de pan uit en daarom worden de Belastingen en Zorgpremies verhoogd en de Pensioenen verlaagd.

  STEUN DE PVV in hun strijd tegen de bronstige baardmannen!

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Wakkerschudder voor jullie:
  LET OP.!!!!!!
  https://ejbron.wordpress.com/2016/02/16/de-totalitaire-eu-en-de-banken-willen-contant-geld-gaan-verbieden/
  Deze aansluitende pagina dateert uit 2010:
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M85&ss=P936&l=NL

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  @Horatius, 11-2, 3:58
  Lees mijn analyse in comment 2 op deze pagina:
  https://nl4nl.wordpress.com/2016/02/03/10926/comment-page-1/#comment-655

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: