Etnisch koken met sterren.

Waarde lezers,

Allereerst de hartelijke groeten vanuit het AZC! Het ziet er wellicht wat vreemd uit, maar zo kookt men nu eenmaal in Eritrea. De sfeer hangt er leuk bij en er zijn nauwelijks incidenten. Diverse bevolkingsgroepen leven gemoedelijk samen en van discriminatie of vechtpartijen is geen enkele sprake.
Genoeg linkse prietpraat! ‘Progressief Nederland’ en allerlei COA-achtigen kunnen wel doodleuk de kop in het (Sahara) zand steken, maar het is alom bekend dat alleen al in 2015 zo’n 8000 incidenten hebben plaatsgevonden. Opstootjes, zelfmoordpogingen, brandstichting, kindhuwelijken, vechtpartijen, maar ook keukenbrandjes (zie foto) zijn aan de orde van de dag. De politie heeft amper tijd haar werk te doen in niet-AZC gebieden. (lees: de nog niet bezette delen van Nederland) Maar waar de politie wél tijd voor heeft, is boze burgers intimideren via een huisbezoek, omdat zij zich op Social Media kritisch hebben uitgelaten over alweer een nieuw AZC. Het sujet Ard van der Steur (Minister van Veiligheid en Justitie) juicht dit politieoptreden zelfs toe en vindt het prima dat die vuile racistische blankmensen een reprimande krijgen!

Ondertussen wordt Geert Wilders dood gewenst door de voorzitter van de PvdA in Katwijk, Willem den Hertog. Laat Wilders een hartaanval krijgen, schreef deze NSB’er op Twitter. De PvdA heeft een hele vreemde manier van feestvieren. (Jawel, de partij bestaat 70 jaar!) Ook partijvoorzitter Spekman deed een duit in het zakje: Wilders is een gevaar voor de democratie en de rechtsstaat. Als een Rooie het over democratie en rechtsstaat heeft krijg ik altijd ♫ een heel apart gevoel van binnen ♫.

Het echte gevaar komt natuurlijk van de Islamitische Baardmannen met hun dwingende en achterlijke cultuur! Overal waar de moslims wonen, is er gezeik, oorlog, onderdrukking van minderheden, vrouwen, homoseksuelen en andersdenkenden. En maar strompelen door die zevende eeuw en zelf logisch nadenken is uit den boze. Ik begrijp er geen reet van wat deze Koranderthalers hier komen doen, want weten de moslims wel dat de Nederlandse bodem al eeuwen lang ondergekakt wordt door varkens? Weten de moslims wel dat er in Nederland 12 miljoen (!) varkens gehouden worden? Waarom willen de moslims dan juist hier wonen? Weten de moslims wel dat het DNA van een mens, dus ook van de moslims, verrassend veel gelijkenissen heeft met het DNA van een varken? Haha! Wetenschap, jonguh, maar daar heeft men geen kaas van gegeten. De moslims hebben namelijk nog nooit iets bereikt op wetenschappelijk gebied, want een achterlijke cultuur en wetenschap gaan niet samen. Alleen hogere scheikunde gaat hen redelijk af (explosieven). Ook baanbrekende uitvindingen zijn niet aan hen besteed. Men doet wel alsof, maar het komt er meestal op neer dat men eerst wacht totdat iemand iets uitvindt, om het vervolgens te claimen. Kijk, hebben wij uitgevonden. De Islamist Erdogan heeft in 2014 zelfs geroepen dat Amerika ontdekt is door een moslim. Hahaha!

Gegroet, Boilingpoints.

Post Scriptum: Iedereen bedankt voor de reactie’s. Ik kan ze helaas niet allemaal beantwoorden, maar ze worden allemaal gelezen! 🙂

Advertenties

2 Reacties to “Etnisch koken met sterren.”

  1. Etnisch koken met sterren | E.J. Bron Says:

    […] Lees verder>>> […]

    Like

  2. toetssteen Says:

    Moderne keuken, dat dan weer wel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: