Waarde lezers,

Even een fotootje gepikt van Face Smoelboek. Volgens degene die de foto heeft gepost, was dit alleraardigst tafereel te aanschouwen nabij ‘Heumensoord’, u weet wel, da hell, nog erger dan Syrië, als we sommige ‘flüchtlinge’ mogen geloven. Maar volgens mij zijn dit helemaal geen ‘flüchtlinge’ uit Syrië, maar dienstweigeraars uit Eritrea en aanpalende gebieden. Elke man moet de dienstplicht vervullen in Eritrea, maar hé, als we nu eens de overkant kunnen bereiken en we weten uiteindelijk West-Europa te bereiken, dan zitten we geramd! Zo boek je dus een vakantie voor het leven.

Ik heb weleens met de gedachte gespeeld om Intertoys binnen te wandelen en dan een degelijke rubberboot te kopen. Met peddels uiteraard. En na een ‘barre en mensonterende reis’ ga ik proberen aan wal te komen in Turkije… Huilend en misschien nog gerold in een paardendeken, maar anders naakt. Totale ontreddering. Eenmaal binnen in het opvangkamp, valt het masker af en begin ik meteen met klagen over vieze toiletten, geen privacy en het eten wat ik krijg, gooi ik gewoon weg, want het is niet te vreten. Omdat ik toch niets te doen heb, ga ik een demonstratie organiseren en loop ik vervolgens op straat met spandoeken waarop te lezen valt dat het hier allemaal zo vreselijk slecht is. Ook eis ik leefgeld en als ik dat niet krijg, schakel ik een advocaat in. Tevens roep ik vijf keer per dag luidkeels dat ik een volbloed atheïst ben en mensen die er anders over denken,  bedreig ik en mishandel ik.
Wat denkt u, waarde landgenoten, wat zal de Turkse overheid met mij doen? Als ik geluk heb, gooien ze mij het land uit, en als ik pech heb, beland ik in een vochtige kerker voor tenminste twintig jaar.

Waarom faciliteert en betaalt men dit in Nederland dan allemaal wél??

Hier moet iets groters achter zitten. Een overheid die Ons Nederlanders financieel uitmelkt en tegelijkertijd op de tweede plaats zet, om vervolgens een Achterlijke Cultuur te importeren? Door wie worden de heren politici eigenlijk aangestuurd en betaald, want zo dom zijn ze toch niet dat men niet ziet dat dit op termijn volledig uit de hand gaat lopen?

Gelukkig wordt de groep tegenstanders van onze foute overheid steeds groter. ‘Nóg een AZC?’ vraagt de inmiddels bezorgde provinciaal en binnen no time wordt de hooivork uit de schuur gehaald en hangt men hier en daar wat varkensvleesproducten op. Dat schijnt af te schrikken.
Maar ook in de grote steden vindt met grote regelmaat een demonstratie plaats en het is al voorgekomen dat iemand met een varkensmuts op het hoofd in de cel is geflikkerd. Is namelijk hartstikke aanstootgevend voor de teenslipperdragende tapijtvliegers op deze ooit zo mooie Nederlandse bodem.

Weet u wat ik pas aanstootgevend vind? Een moslima met een hoofddoek. Zij mag namelijk haar schoonheid niet aan mij tonen, want stel je voor.

En dat vind ik dan weer een belediging.