Ook geil: Dansen met vluchtelingen!

Landgenoten, Nationalisten,

Boilingpoints vindt dat u, als trouwe lezer, er even tussenuit moet. Gewoon even een gezellige avond uit om de zinnen te verzetten, want om telkens weer als tweederangs burger weggezet te worden, gaat nu eenmaal niet in de koude kleren zitten. Het gaat heden ten dage namelijk alleen nog maar over ‘ontheemden’ en andere mensachtigen en u komt op de tweede plek. Kan toch niet. Daarom heb ik Smoelboek eens afgestruind en jawel hoor, ik heb wat leuks gevonden! Komptie:

Op 17 maart is het zover! Dan vindt voor de eerste keer ‘Dansen met Vluchtelingen’ plaats in De Basiliek in Veenendaal. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Kom ook en neem een vluchteling mee.

Ja, dat is dan wel weer een voorwaarde. Je moet je eigen vluchteling meenemen, maar hoe kom je daaraan? Die gasten zijn schaars man. Anyway, het arrangement van deze geweldige avond leest u hieronder:

De toegangsprijs bedraagt € 22,50 per persoon voor jou als ‘gastgezin’ en voor de vluchteling(en) die je meeneemt is de toegangsprijs € 10, – per persoon. Dit is inclusief diner en drankjes! Ook kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom op het feest. Door sponsoring en vrijwillige bijdragen houden we de kosten zo laag mogelijk, maar geheel kostendekkend is dit feest nog niet. Voel je daarom vrij om een extra bijdrage te geven!

Ik ben helaas *niest* ‘verhinderd’ en al was dat niet het geval, dan had ik alleen voor mezelf betaald. Ik heb namelijk via de inkomstenbelasting al ruim voldoende afgedragen aan lieden uit den vreemde. Maar goed, daar bent u natuurlijk geheel vrij in.
Dit feest is georganiseerd door een zekere niemand-is-illegaal-roepende-vluchtelingen-welkom-klappende Mirjam van der Vegt en gaat naar eigen zeggen ‘al jaren om met vluchtelingen.’ Nou, toppie hoor. Heel nobel ook. Wil je een lolly?

Dit is typisch een gevalletje van ‘de kat bij de melk zetten en dan maar hopen dat ie er niet aan komt.’ Gezonde, doorvoede mannen met ballen zo groot als granaatappels en tot de strot vol met testosteron, laten dansen met Nederlandse vrouwen… Ja hoor, tuurlijk. Maar goed, wie niet horen wil, moet maar voelen. Komen er trouwens ook vrouwelijke vluchtelingen, of moeten die dan gescheiden worden van de mannen? Ja, dan wordt het een wel heel moeilijke dansavond. Blijft toch lastig, zo’n multiculturele samenleving.
Mocht u toch van dit interculturele dansavond-arrangement gebruik willen maken, let dan op het volgende: Het aantal plaatsen is beperkt, want vol=vol!, brult de organisatie. Ja, dat riep Hans Janmaat ook in de jaren ’80 en die werd vervolgens voor het hekje gezet, maar nu schijnt dat niet uit te maken. Overigens nog een praktische tip: uw eigen vluchteling, aanlijnen hoeft niet, kan zijn rubberboot inclusief peddels afgeven bij de garderobe. Legitimeren hoeft niet en kan hij waarschijnlijk ook niet.

God allemachtig, neem wel je eigen vluchteling mee… Alsof je je eigen aardappelschilmesje mee moet nemen op een cursus bloemschikken… Wat moet het buitenland hier wel niet van vinden Alexander Mussert Pechtold?

Ondanks alles post ik voor de doorgewinterde zelfkastijders nog even het volledige programma en dat staat HIERO.
Veel plezier!

BP.

Advertenties

8 Reacties to “Ook geil: Dansen met vluchtelingen!”

 1. Breinbrouwsels Says:

  Is het voor meisjes vanaf of tot 9 jaar en liggen er tijdelijke huwelijkse voorwaarden klaar, moeten we de wappervingers meenemen of kan het paard meteen de stal in? In Veenendaal valt er trouwens alleen maar wat te neuken als de Here het niet ziet. Boerka meebrengen dus of hebben ze die zelf?

  Like

 2. Ook geil: Dansen met vluchtelingen! | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 3. Horatius Says:

  Welja, gooi er maar een dansfestijn tegenaan om al die geluksbeproevers te paaien.

  En zijn homo’s ook welkom? Om maar te zwijgen over Christenen en PVVers.

  Linkse activisten staan ongetwijfeld klaar met de nodige erectiepillen en andere geestverruimende middelen en na afloop wordt men opgevangen door een verlichte imam voor een gratis besnijdenis.

  Het is maar goed dat ik nog geen (zoals ik van plan was) 2 Pygmeeën in huis heb gehaald want het is wat moeilijk dansen met deze nobele wilden.
  Maar misschien betaal je dan de helft van de toegangsprijs…

  Overigens circuleren er onbevestigde berichten dat sommige asielzoekers weer terug willen naar de landen van herkomst, de gezinshereniging duurt te lang en de uitkeringen vallen ook tegen. Niks geen volledig ingerichte villa met een blonde deerne voor de dag en nacht-service, maar geduldig afwachten op een volledige verblijfstatus met als getraumatiseerd individu een levenslange uitkering.

  Morgen weer een EU-top met een voorspelbare uitkomst; weer een smak geld naar Turkije en Griekenland en een eventuele luchtbrug naar Duitsland en Nederland om de ergste nood te lenigen.
  Het naderende Lenteoffensief van de stoottroepen van de radicale Islam zit er aan te komen, met de stormram paraat en onder begeleiding van mensensmokkelaars en Linkse activisten wordt er dan een massale stormloop in gang gezet richting de Lage Landen.

  De Spekmannen en de Klavers en andere collaborateurs staan dan hier paraat om al die kennismigranten wederom op te vangen. Sommigen met een banaan in de hand (moet een PVVer eens doen!) en anderen staan te wapperen met een boerka of een paar ingelopen bomschoenen.

  Kortom, een georganiseerde chaos, en wie mag de rekening van al die charitas betalen?

  Inderdaad, de argeloze autochtoon die zojuist zijn belastingaanslag van de mat heeft geraapt en met vlugzout weer bij kennis is gebracht.

  In vroegere tijden weerklonk in de lage landen de wanhopige kreet; Heer, verlos ons van de Noormannen!

  Op korte termijn zal de volgende angstkreet klinken in onze steden en dorpen;

  HEER, VERLOS ONS VAN DE BAARDMANNEN!!!

  Like

 4. boorzalf Says:

  En de eigen bevolking kan barsten, leeg geroofd door de belasting dictatuur.

  Liked by 1 persoon

 5. koddebeier Says:

  Ik word misselijk van die zogenaamde gutmensch cultuur in Nederland !!
  Kunnen die lui niet allemaal opsodemieteren naar zo’n woestijnland en daar creperen !!

  Like

 6. Arie Says:

  Veenendaal is een zwaar christelijke gemeente, dus het zijn waarschijnlijk kerkmensen die dit organiseren. Onder christenen, maar niet alleen onder hen helaas, heersen vaak ontstellend naïeve ideeën over de islam. Een hoop mensen lijken te denken dat de islam in feite gewoon een afsplitsing is van het christendom, met hier en daar waar accentverschillen, eigenlijk niet echt van belang.

  Je hoeft toch geen geschiedenis gestudeerd te hebben om te weten dat in alle landen waar de islam de baas is geworden andersgelovigen verdreven of uitgeroeid zijn en dat de schaarse overblijvers een bestaan als tweederangs burger leven. Dit geldt voor christenen net zo goed. Maar om redenen die ik als boze blanke man niet begrijpen kan, zal het dit keer geheel anders gaan. Moslims passen zich aan, vullen alle moeilijk vervulbare vacatures op en respecteren andersdenkenden, anders gelovigen en homo’s en……. ach respecteren iedereen eigenlijk. En dan leven we allemaal nog lang en gelukkig, in een multiculturele, multireligieuze samenleving, vol vrede, welvaart en tolerantie. Dat zou overigens wel voor het eerst in de geschiedenis zijn………

  Overigens: die toegangsprijzen, is dat geen discriminatie? Ja, asielzoekers ‘verdienen’ minder, maar hebben ook in het geheel geen uitgaven. Ik zou graag willen weten wat de reacties waren als de zaken omgekeerd waren.

  Like

 7. toetssteen Says:

  Gwiep, snuf, koortsvrij vandaag, kuch, hoest. Kan die griep niet worden ingezet?

  Like

 8. toetssteen Says:

  Vandaag stuk beter, maar ik kan niet meer sterren toekennen. Flauw, maar ik ben serieus blij dat de hawks doorgaan. Wij zullen straks doodgaan, maar wat laten we achter voor de nazaten.
  Op Joop is het feminisme inmiddels zo dwaas dat men tracht (gelukkig veel weerwoord) onderdrukking te framen naar vrijheid. Mja, waanzin is ook een keuze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: