Landgenoten, Nationalisten,

Boilingpoints vindt dat u, als trouwe lezer, er even tussenuit moet. Gewoon even een gezellige avond uit om de zinnen te verzetten, want om telkens weer als tweederangs burger weggezet te worden, gaat nu eenmaal niet in de koude kleren zitten. Het gaat heden ten dage namelijk alleen nog maar over ‘ontheemden’ en andere mensachtigen en u komt op de tweede plek. Kan toch niet. Daarom heb ik Smoelboek eens afgestruind en jawel hoor, ik heb wat leuks gevonden! Komptie:

Op 17 maart is het zover! Dan vindt voor de eerste keer ‘Dansen met Vluchtelingen’ plaats in De Basiliek in Veenendaal. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Kom ook en neem een vluchteling mee.

Ja, dat is dan wel weer een voorwaarde. Je moet je eigen vluchteling meenemen, maar hoe kom je daaraan? Die gasten zijn schaars man. Anyway, het arrangement van deze geweldige avond leest u hieronder:

De toegangsprijs bedraagt € 22,50 per persoon voor jou als ‘gastgezin’ en voor de vluchteling(en) die je meeneemt is de toegangsprijs € 10, – per persoon. Dit is inclusief diner en drankjes! Ook kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom op het feest. Door sponsoring en vrijwillige bijdragen houden we de kosten zo laag mogelijk, maar geheel kostendekkend is dit feest nog niet. Voel je daarom vrij om een extra bijdrage te geven!

Ik ben helaas *niest* ‘verhinderd’ en al was dat niet het geval, dan had ik alleen voor mezelf betaald. Ik heb namelijk via de inkomstenbelasting al ruim voldoende afgedragen aan lieden uit den vreemde. Maar goed, daar bent u natuurlijk geheel vrij in.
Dit feest is georganiseerd door een zekere niemand-is-illegaal-roepende-vluchtelingen-welkom-klappende Mirjam van der Vegt en gaat naar eigen zeggen ‘al jaren om met vluchtelingen.’ Nou, toppie hoor. Heel nobel ook. Wil je een lolly?

Dit is typisch een gevalletje van ‘de kat bij de melk zetten en dan maar hopen dat ie er niet aan komt.’ Gezonde, doorvoede mannen met ballen zo groot als granaatappels en tot de strot vol met testosteron, laten dansen met Nederlandse vrouwen… Ja hoor, tuurlijk. Maar goed, wie niet horen wil, moet maar voelen. Komen er trouwens ook vrouwelijke vluchtelingen, of moeten die dan gescheiden worden van de mannen? Ja, dan wordt het een wel heel moeilijke dansavond. Blijft toch lastig, zo’n multiculturele samenleving.
Mocht u toch van dit interculturele dansavond-arrangement gebruik willen maken, let dan op het volgende: Het aantal plaatsen is beperkt, want vol=vol!, brult de organisatie. Ja, dat riep Hans Janmaat ook in de jaren ’80 en die werd vervolgens voor het hekje gezet, maar nu schijnt dat niet uit te maken. Overigens nog een praktische tip: uw eigen vluchteling, aanlijnen hoeft niet, kan zijn rubberboot inclusief peddels afgeven bij de garderobe. Legitimeren hoeft niet en kan hij waarschijnlijk ook niet.

God allemachtig, neem wel je eigen vluchteling mee… Alsof je je eigen aardappelschilmesje mee moet nemen op een cursus bloemschikken… Wat moet het buitenland hier wel niet van vinden Alexander Mussert Pechtold?

Ondanks alles post ik voor de doorgewinterde zelfkastijders nog even het volledige programma en dat staat HIERO.
Veel plezier!

BP.