Landgenoten, Nationalisten,

Wat betreft de vluchtelingenwaanzin hebben we het plafond wel bereikt, dacht ik zo. Zie het eerdere topic over de op handen zijnde dansavond met vluchtelingen… Maar het kan nog vele malen gekker! Wat dacht u van een schattig asielhuisje in uw achtertuin? Op papier bestaat het al en het kan zo in productie worden genomen. Een zekere Jan Borkent (architect) heeft het huisje ontworpen. Leest u zelf maar:

Borkent ontwierp als bijdrage aan het opvangvraagstuk een miniwoning van vijftien vierkante meter voor twee  tot vier personen, die volgens hem past in de meeste achtertuinen van Nederlandse huizen. De huisjes met puntdak zijn bedoeld voor vluchtelingen die in Nederland mogen blijven, maar voor wie nog geen huurhuis beschikbaar is. De gemeente Amersfoort staat niet afwijzend tegenover het idee statushouders te laten wonen in kleine huizen op particuliere grond.

Zo dan, waarde Binnenlanders en alsof dat nog niet genoeg is; de asielhuisjes kunnen zelfs worden uitgerust met zonnepanelen, zodat het huisje energie-neutraal wordt…
Lacht u er maar om, maar deze vluchtelingenwoningen zijn best wel heel erg van alle gemakken voorzien: een keukentje met koelkast en oven en de huisjes beschikken tevens over een wasmachine, toilet, wastafel, douche, opbergkasten, verwarming en verlichting. Geschikt voor vier personen en/of schapen. Het huisje kost slechts 25.000 euro en kunnen door ‘statushouders’ gehuurd worden voor 400 euro per maand. De belastingbetaler zal dit bedrag zeer waarschijnlijk moeten ophoesten.

Zijn er al vrijwilligers, overigens? U dient wel met een aantal zaken rekening te houden. De huisjes worden namelijk aangesloten op uw riool en nutsvoorzieningen, maar een kniesoor die daar op let. Het gaat er namelijk om dat u vooral naar de buitenwereld toe zo nobel mogelijk voor de dag komt. Ik zie dit plan echt zitten, maar ik ben uitgesloten van deelname, want ik woon met mijn gezin op een flat, dus helaas. Wat jammer nou, want na vijf jaar mag je het huisje zelfs houden! Als u nog niet uitgemoord bent… Ho, stop, niet Wilders in de kaart spelen, want de toekomstige bewoners van deze huisjes zijn namelijk best wel heel erg hoogopgeleid, dankbaar en hebben het beste met u voor. Volgens onbevestigde berichten is er zelfs al vanuit een rubberboot telefonisch geïnformeerd of er ook een tandartsstoel in past… Ziet u nu wel?

Landgenoten, neemt deze architect zijn beroep eigenlijk wel serieus en heeft hij zelf al zo’n huisje staan? Waarschijnlijk niet, want hij leeft nog en de hond is ook nog niet zwanger, dus reken er maar niet op. Nee, de huisjes zijn bedoeld voor ‘de bevolking’ en de architect denkt dat ‘er best wel animo voor is.’ Wat een krankzinnige mafkees is dit zeg. In vroeger tijden werden dit soort malloten in een kerker gesmeten en naakt aan de ketting gelegd. En zo af en toe werd er een stuk oud brood naar binnen geworpen. Tegenwoordig mogen dit soort figuren meedenken, ontwerpen en zichzelf architect noemen, ten bate van het ‘opvangvraagstuk.’

Stel, dit plan wordt ten uitvoer gebracht, dan zie ik toch nog wat haken en ogen. Want stel je voor, je dondert die oersaaie tuinkabouters het land de tuin uit en laat zo’n mohammedaanse mini-haatreactor bouwen. Oké, maar als bijvoorbeeld een Afghaanse familie te maken krijgt met een dochter die verkracht is overspel heeft gepleegd, dan zal er toch een plek in uw achtertuin ingericht moeten worden waar het arme kind op humane wijze gestenigd kan worden. Cultuur is cultuur. U bent nobel of niet. Hoe gaan we dit oplossen?

Weet u wat ik hoop? Ik hoop dat de Goedmensen die zich hiervoor opgeven, door de zogenaamde ‘statushouders’ uit hun eigen huis geflikkerd worden en uit noodzaak in het asielhuisje moeten wonen. Dat zal ze leren. Want dat is namelijk wat er gaat gebeuren. Het is namelijk nooit goed bij de Baardman, want in de asielfolders stond dat men opgevangen zou worden in voorverwarmde paleizen!

Landgenoten, steun de verzetsbeweging PVV en tot volgende week.