Gratis: een asielhuisje in uw achtertuin.

Landgenoten, Nationalisten,

Wat betreft de vluchtelingenwaanzin hebben we het plafond wel bereikt, dacht ik zo. Zie het eerdere topic over de op handen zijnde dansavond met vluchtelingen… Maar het kan nog vele malen gekker! Wat dacht u van een schattig asielhuisje in uw achtertuin? Op papier bestaat het al en het kan zo in productie worden genomen. Een zekere Jan Borkent (architect) heeft het huisje ontworpen. Leest u zelf maar:

Borkent ontwierp als bijdrage aan het opvangvraagstuk een miniwoning van vijftien vierkante meter voor twee  tot vier personen, die volgens hem past in de meeste achtertuinen van Nederlandse huizen. De huisjes met puntdak zijn bedoeld voor vluchtelingen die in Nederland mogen blijven, maar voor wie nog geen huurhuis beschikbaar is. De gemeente Amersfoort staat niet afwijzend tegenover het idee statushouders te laten wonen in kleine huizen op particuliere grond.

Zo dan, waarde Binnenlanders en alsof dat nog niet genoeg is; de asielhuisjes kunnen zelfs worden uitgerust met zonnepanelen, zodat het huisje energie-neutraal wordt…
Lacht u er maar om, maar deze vluchtelingenwoningen zijn best wel heel erg van alle gemakken voorzien: een keukentje met koelkast en oven en de huisjes beschikken tevens over een wasmachine, toilet, wastafel, douche, opbergkasten, verwarming en verlichting. Geschikt voor vier personen en/of schapen. Het huisje kost slechts 25.000 euro en kunnen door ‘statushouders’ gehuurd worden voor 400 euro per maand. De belastingbetaler zal dit bedrag zeer waarschijnlijk moeten ophoesten.

Zijn er al vrijwilligers, overigens? U dient wel met een aantal zaken rekening te houden. De huisjes worden namelijk aangesloten op uw riool en nutsvoorzieningen, maar een kniesoor die daar op let. Het gaat er namelijk om dat u vooral naar de buitenwereld toe zo nobel mogelijk voor de dag komt. Ik zie dit plan echt zitten, maar ik ben uitgesloten van deelname, want ik woon met mijn gezin op een flat, dus helaas. Wat jammer nou, want na vijf jaar mag je het huisje zelfs houden! Als u nog niet uitgemoord bent… Ho, stop, niet Wilders in de kaart spelen, want de toekomstige bewoners van deze huisjes zijn namelijk best wel heel erg hoogopgeleid, dankbaar en hebben het beste met u voor. Volgens onbevestigde berichten is er zelfs al vanuit een rubberboot telefonisch geïnformeerd of er ook een tandartsstoel in past… Ziet u nu wel?

Landgenoten, neemt deze architect zijn beroep eigenlijk wel serieus en heeft hij zelf al zo’n huisje staan? Waarschijnlijk niet, want hij leeft nog en de hond is ook nog niet zwanger, dus reken er maar niet op. Nee, de huisjes zijn bedoeld voor ‘de bevolking’ en de architect denkt dat ‘er best wel animo voor is.’ Wat een krankzinnige mafkees is dit zeg. In vroeger tijden werden dit soort malloten in een kerker gesmeten en naakt aan de ketting gelegd. En zo af en toe werd er een stuk oud brood naar binnen geworpen. Tegenwoordig mogen dit soort figuren meedenken, ontwerpen en zichzelf architect noemen, ten bate van het ‘opvangvraagstuk.’

Stel, dit plan wordt ten uitvoer gebracht, dan zie ik toch nog wat haken en ogen. Want stel je voor, je dondert die oersaaie tuinkabouters het land de tuin uit en laat zo’n mohammedaanse mini-haatreactor bouwen. Oké, maar als bijvoorbeeld een Afghaanse familie te maken krijgt met een dochter die verkracht is overspel heeft gepleegd, dan zal er toch een plek in uw achtertuin ingericht moeten worden waar het arme kind op humane wijze gestenigd kan worden. Cultuur is cultuur. U bent nobel of niet. Hoe gaan we dit oplossen?

Weet u wat ik hoop? Ik hoop dat de Goedmensen die zich hiervoor opgeven, door de zogenaamde ‘statushouders’ uit hun eigen huis geflikkerd worden en uit noodzaak in het asielhuisje moeten wonen. Dat zal ze leren. Want dat is namelijk wat er gaat gebeuren. Het is namelijk nooit goed bij de Baardman, want in de asielfolders stond dat men opgevangen zou worden in voorverwarmde paleizen!

Landgenoten, steun de verzetsbeweging PVV en tot volgende week.

Advertenties

9 Reacties to “Gratis: een asielhuisje in uw achtertuin.”

 1. jungleelephant Says:

  Voor mij is er maar een die mijn stem krijgt en dat is inderdaad de PVV!Forever!

  Like

 2. Breinbrouwsels Says:

  Dat is maar tijdelijk, want het doel is dat jij in dat dobberhuisje gaat wonen. Je wijf komt ter beschikking van de gasten: neuken, stationspleinvingeren met vrienden, afwassen, stront opruimen, je kent dat wel.

  Like

 3. Gratis: een asielhuisje in uw achtertuin. | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 4. Rini Stegeman Says:

  en als je in een flat woont ? Tuinhuisjes voor de flats dan maar ?????????

  Like

 5. wauso Says:

  Baardman ! Daar heb ik ook een verhaaltje van: https://wordpress.com/post/examplewordpresscom33104.wordpress.com/57

  Like

 6. bo Says:

  mijn dochter van 13 wil er in wonen, ze wordt er helemaal blij van aals ik zeg dat die in de achtertuin kan…

  Like

 7. Arie Says:

  Ik ken diverse mensen die zeggen dat ‘we’ vluchtelingen moeten helpen, maar niemand die dat ook echt zelf doet. Deze architect zal zelf wel vinden dat hij een nuttige bijdrage levert, maar in de eerste plaats is hij toch voor zichzelf bezig. Het zou iets geloofwaardiger worden als hij een stuk of 10 van die hutjes in zijn eigen tuin neerzet en er vluchtelingen in laat wonen. Al was het maar op proef om de eventuele kinderziektes eruit te halen. Je moet er toch niet aan denken dat ze straks grootschalig in productie genomen worden en er komen allerlei mankementen aan het ligt.

  Ook mensen die koken voor vluchtelingen en dansavondjes organiseren bezorgen zichzelf daarmee in de eerste plaats een goed gevoel, maar wat heb je er werkelijk aan? In de eerste plaats is het allemaal een kwestie van geld. Vluchtelingen hebben een woning nodig, onderwijs, medische voorzieningen en eten en drinken (of moet ik zeggen : vluchtelingen eisen……..?) Dit kost allemaal geld en dat wordt afgewenteld op de belastingbetaler. Goedmensen én critici betalen gezamenlijk de rekening. In hedendaags Nederlands heet dit ‘solidariteit’ maar ik noem het dwang. Belasting betalen doet immers iedereen omdat het moet? Als we dan toch vluchtelingen op moeten nemen (liever niet), zorg er dan voor dat de kosten gedragen worden door mensen die zich zo nodig edelmoedig, tolerant en multicultureel willen tonen. Het spreekt vanzelf dat de eventuele baten van de vluchtelingenstroom ook voor hen zijn. Ik denk hierbij aan al die lieve, kuise en zorgzame moslima’s die staan te trappelen om zieken en ouden van dagen te verzorgen. Als notoir racist en verklaard tegenstander van het onbeperkt binnenlaten van gelukszoekers zal dat wel betekenen dat ik t.z.t. van deze zorg verstoken blijf. Maar dat is een risico dat ik best durf te nemen.

  Liked by 1 persoon

 8. Arie Says:

  Oeps… ik bedoel natuurlijk : aan het licht.

  Like

 9. Horatius Says:

  Een asielhuisje met een puntdak?

  Waarom niet met een minaret? Dan weten we gelijk waar we aan toe zijn: de islamisering van de Lage Landen in het kader van een multicultureel experiment.

  Intussen worden we geconfronteerd met een massale invasie qua schaal te vergelijken met de oprukkende hordes Mongolen, Tataren en Hunnen in een grijs verleden.

  Na het naderende Lente-offensief moeten we serieus rekening houden met een verplichte inkwartiering voor deze bezettingstroepen en dan worden uw afstandsbedieningen en PC voortaan beheerd door de religieuze baardmannen en kunt u als verdraagzame en tolerante autochtoon uw heil zoeken op zolder of in de kelder.

  Uiteraard krijgt u een ruimhartige vergoeding aangeboden: 20 EURO per dag voor 1 asielzoeker. Ongeacht geslacht of leeftijd, tel uit uw winst!

  Een keer per week komt dan de lokale imam op huisbezoek, dus de gebedsmatjes paraat, evenals de handige steriele besnijdenissetjes, binnenkort bij de WIBRA te verkrijgen. Voor leden van Groen-Links gratis op vertoon van lidmaatschap van deze partij van collaborateurs.

  Maar er is ook goed nieuws; het Balkan-front is nu stabiel, daar komt geen muis, mol of rat, laat staan een marokkaan nog doorheen. Maar nu dreigt wederom een invasie door de religieuze barbaren op de zwakke onderbuik van Europa, namelijk Italië.

  Onze hoop is een forse winst voor de AfD in Duitsland, waarna binnenkort Frau Merkel kan worden afgevoerd, al of niet in een dwangbuis, met voor alle zekerheid een bijtmasker.

  In ons overvolle landje hopen wij op de PVV, nu al goed voor 38 zetels in de peilingen, dus voor de Linkse kerk en de moslimbroederschap een aanleiding voor een proces tegen Oom Geert vanwege zijn educatieve uitlating over onze Marokkanen.

  Een politiek proces met een voorspelbare afloop: vrijgesproken op alle punten en als bonus 50 zetels in de peilingen.

  Zo niet, dan staan we volgend jaar met zijn allen in de rij voor de voedselbank voor een kommetje erwtensoep (zonder varkensvlees!) terwijl Achmed en Fatima zich in een rap tempo spoeden naar het vrijdagmiddaggebed.

  Alexander & Maxima zullen zich dan nuttig kunnen maken als hulpimam en kalifaatmoeder met als eventuele uitweg een onbezorgde vakantie in Argentinië, want er zijn natuurlijk andere verplichtingen voor ons Koningshuis en men moet nu eenmaal prioriteiten stellen.

  Is er nog hoop voor Henk en Ingrid?

  Met de Verzetsbeweging PVV komen we een heel eind in de goede richting, maar eerst in april een hartgrondig NEE tegen het schrikbewind van Brussel en Straatsburg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: