Bomaanslag Brussel: moslimscholieren applaudisseren zich de tiefus.

Waarde lezers,

Ik ben van mening dat er kwaadaardige volkeren bestaan. Ik ben van mening dat er kwaadaardige mensen bestaan. Mensen, waarbij de haat jegens anderen met volle kracht uit de poriën spuit. Vaak hebben we dan te maken met… Mohammedanen.
In de afgelopen week zagen we hier weer een voorbeeld van. De Helpers van allah Lucifer zaaiden dood en verderf. Tientallen doden en honderden gewonden. Op een Amsterdamse school heerste een jubelstemming en werd er luid geapplaudisseerd! Er waren ongelovigen gedood! Rif-aapjes en andere woestijnachtigen vierden feest!

Nederlanders op social media riepen luidkeels dat deze kansenparels ‘geen opvoeding genoten hebben.’ Nee, fout! Juist wel. Volgens islamitische maatstaven hebben zij een prima opvoeding gehad: ongelovigen, lees alle niet-moslims, zijn fout en moeten dood. Punt. De ouders van dit tuig leven gewoon volgens ‘het boekje’, en dan weet u wel over welk boekje ik het heb. Kinderen worden niet vergiftigd geboren. Nee, die krijgen het gif toegediend. Met de kwalijke eigenschap dat het gif het lichaam nooit meer verlaat.

Maar dergelijke islamitische schermutselingen, zoals afgelopen week, staan niet op zichzelf. Zelfs een minuut stilte voor hen die omkwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt in leslokalen bruut verstoord. Er worden islamitische leuzen geroepen, elk jaar weer en dat mag kennelijk. De vrijheid van meningsuiting geldt steeds meer voor die ene bevolkingsgroep die hier ongevraagd is neergestreken en steeds minder voor de autochtonen. Dat valt me op. En dan heb je die onvermijdelijke policor linkse wegkijkers natuurlijk nog. Die mogen werkelijk alles roepen. Die mogen Wilders met heel de wereld en z’n moeder vergelijken. Met Hitler, Satan, you name it. En Wilders zelf? Nee, die niet. Die mag niks zeggen. ‘Minder Marokkanen’ is al teveel. Toch vreemd, want ooit riep de overheid hetzelfde: ‘minder Marokkanen!’ Maar dat sloeg op het TV-programma ‘Opsporing Verzocht.’ Men wilde minder Marokkanen in dit programma, want zo druk je een hele bevolkingsgroep in de hoek en is tevens slecht voor de beeldvorming.

Landgenoten, ik wens u allen, ook namens vrouw en kinderen, een Vrolijk Pasen!

Post Scriptum: Check regelmatig het Zwartboek Foutlinxen. Het wordt nog wekelijks aangevuld. Schijnt helaas nodig te zijn!

Advertenties

6 Reacties to “Bomaanslag Brussel: moslimscholieren applaudisseren zich de tiefus.”

 1. Jack Terrible Says:

  Mark Rutte; “Terrorisme heeft niks met de ware islam te maken”??? Donald Trump: “You have to report the bad ones”!!!

  Like

 2. Horatius Says:

  Vrolijk Pasen?

  Ik weet natuurlijk niet of BP dit lichtelijk cynisch bedoeld maar er valt natuurlijk weinig te lachen in deze donkere dagen waar de Mohammedanen in Brussel voor de zoveelste keer hun religie op explosieve wijze hebben verkondigd.

  Rutte heeft op zijn inmiddels overbekende wijze protest aangetekend; ‘dit is een aanval op onze normen en waarden en we zijn met meer.’

  Daar kopen we in de praktijk natuurlijk weinig voor, want meer voor de hand zou liggen enige preventieve maatregelen om de hier aanwezige terroristen voorlopig onschadelijk te maken door ze te interneren in geschikte kampementen.

  Welk effect zou dit hebben b.v. in de Haagse Schilderswijk waar vergelijkbare toestanden heersen zoals in de Brusselse moslimenclave Molenbeek?

  Na het oppakken van alle verdachte elementen zou deze wijk hoogstwaarschijnlijk voor 90 procent onbewoond zijn en bij de huiszoekingen zouden er voldoende automatische wapens en explosieven worden gevonden om ons huidige leger weer op volledige oorlogssterkte te brengen.

  Maar met de PvdA in de regering is de kans hierop volkomen nihil, want de eigen achterban (Marokkanen en Turken) provoceren zou deze vermomde moslimpartij de doodsteek toe brengen.

  Traditioneel hebben de moslimjongeren weer op spontane wijze hun vreugde geuit na de terreuraanslagen in Brussel met het excuus dat de ongelovige autochtonen niet reageerden op de recente aanslagen in Turkije gepleegd door de PKK en de IS.

  Als wij hier in het Westen daadwerkelijk op iedere aanslag gepleegd door moslims in het Midden-Oosten en Afrika zouden moeten reageren met een stille tocht dan zou dit in de praktijk inhouden dat wij 365 dagen per jaar bezig zijn met een soort stille omgang. (de Katholieken onder ons weten wat ik bedoel).

  Het klokje rond dus en geen of nauwelijks tijd om onze schoenen te verzolen.
  Onze economie zou volledig stil komen te liggen en hoe moeten dan de uitkeringen en toeslagen worden betaald waarvan – zoals bekend – menige Marokkaan moet zien te overleven.

  Inmiddels wil onze regering af van het begrip ‘allochtonen’ en wil dit vervangen door ‘nieuwe Nederlanders’ of andere minder stigmatiserende termen.
  Wij stellen voor (na diep intern beraad) de volgende alternatieve termen voortaan te gebruiken om bepaalde medelanders te duiden:

  1. Islamitische infiltranten.
  2. Profiteurs van onze Verzorgingsstaat.
  3. Leden van de 5e colonne.
  4. Rif-barbaren.
  5. Bomschoen-experts.
  6. Kansenparels.
  7. Jubelaapjes.
  8. Woestijnkevers.
  9. Stoottroepen van de radicale Islam.
  10. Verkrachters van 72 eerzame maagden.

  Heeft u verder nog suggesties dan kunt u die indienen bij de redactie die dit serieus in overweging zal nemen. Mits ze uiteraard voldoen aan bepaalde politiek-correcte maatstaven.

  UITEINDELIJK TOCH EEN VROLIJK PASEN GEWENST!

  Like

 3. Arie Says:

  Kort na de aanslagen plaatste een leraar een bericht op Twitter dat het toch wel lastig lesgeven is als islamitische kinderen in de klas juichen en klappen als er weer een hoop onschuldigen afgemaakt worden in naam van Allah. Dit kwam hem op een bezoekje van drie politie agenten te staan. In al mijn naïviteit dacht ik eerst nog dat dit bericht uit België kwam. Dat land schijnt in ‘tolerantie’ jegens ‘kwetsbare minderheden’ nog verder doorgeschoten te zijn dan Nederland. Maar nee, het bericht kwam uit Nederland. De agenten zeiden gestuurd te zijn door de burgemeester. Deze (PvdA) ontkende er iets mee te maken te hebben. Maar het laatste woord zou er nog niet over gesproken zijn. Moet ik dit nu geloven? Als de burgemeester hier werkelijk opdracht toe gegeven heeft, is dit voldoende om hem af te zetten. Censuur en intimidatie behoren niet tot het takenpakket van een burgemeester. Als het eigen initiatief van de agenten in kwestie was, lijkt ontslag me de enig juiste optie.

  In een hilarisch artikel in ‘Trouw’ van dit weekend staat een artikel over moslim jongeren die een geheel eigen verklaring voor de recente golf van terreur hebben. ‘Brussel is het werk van de duivel’ luidt de kop van het artikel. Onnodig te zeggen dat Amerika en ‘de Joden’ ook nog de schuld toegeschoven krijgen. Verder klagen Mohamed, Mohamed en Mohamed over toenemende intolerantie jegens moslims en (uiteraard) over ‘racisme’. ‘Ze kunnen ons ook onder de gasdouche zetten’ verklaart Mohamed A. Mohamed B valt hem bij: ‘Daar wachten we op. Ik geef het maximaal tien jaar, maar het kan ook morgen zijn, of straks over een uurtje.’ Op de foto lachende, ontspannen gezichten. Vreemd. Als ik ervan overtuigd binnenkort vergast te zullen worden, zou ik er als een haas vandoor gaan. Maar Mo c.s. blijven rustig hier. En iedere dag komen er meer moslims hier land binnen, het land waar geen muzelman zijn leven zeker is. Islamitische logica? Of gewoon pure domheid? Of is dat hetzelfde?

  Like

 4. Horatius Says:

  @Arie,

  Bij dergelijke berichten zoals over die leraar, kan een normaal mens zijn oren of ogen niet geloven, maar het is wel de realiteit.
  Een zaak die ongetwijfeld in de doofpot wordt gestopt al zou het een aanleiding kunnen zijn voor de PVV om hier wat kritische vragen over te stellen.

  Intussen gaat de asielwaanzin in volle hevigheid verder; er komen nu zelfs grote aantallen Albanezen hier asiel aanvragen.
  Maken volgens de richtlijnen geen enkele kans op een verblijfstatus maar bevolken wel de asielcentra.
  Waarom geen luchtbrug naar Albanië om deze gelukszoekers per direct terug te sturen?

  Waarschijnlijk zitten ze toch in een procedure vanwege hun seksuele geaardheid, lidmaatschap van een verboden vakbond of zijn ze slachtoffer van discriminatie.

  Deze waanzin kost vele miljoenen euro’s en het einde is nog lang niet in zicht.

  Like

 5. Arie Says:

  @ Horatius. Doofpot en PVV Kamervragen, is dat niet hetzelfde ;-)? Ik ben blij dat het virtueel goed gaat met de PVV, maar tot invloed leidt dit niet. Soms denk ik wel eens dat Wilders er verstandig aan zou doen het omgekeerde te zeggen van wat hij bedoelt. De reflex bij de gevestigde orde is toch om het steevast met Wilders oneens te zijn. Is hij ergens voor, dan is de rest tegen en omgekeerd.

  Het bericht over de Albanezen heb ik inmiddels ook gelezen. Verontrustend. Het zijn niet bepaald de braafste jongetjes van de klas. Geen enkele kans om toegelaten te worden, maar dat interesseert ze ook niet. Ze zijn hier om zoveel mogelijk te profiteren en hun criminele netwerk uit te breiden. De politiek staat erbij en kijkt ernaar. Misschien moest Wilders de Albanese ‘vluchtelingen’ maar eens hartelijk welkom heten?

  Like

 6. tonifreeman96176 Says:

  I’m not the author of the post, but I will say that I do share your concerns about soap build-up over time. Though, I will note that I now know many p Click http://s.intmainreturn0.com/oopf09160

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: