Waarde lezers,

Ik ben van mening dat er kwaadaardige volkeren bestaan. Ik ben van mening dat er kwaadaardige mensen bestaan. Mensen, waarbij de haat jegens anderen met volle kracht uit de poriën spuit. Vaak hebben we dan te maken met… Mohammedanen.
In de afgelopen week zagen we hier weer een voorbeeld van. De Helpers van allah Lucifer zaaiden dood en verderf. Tientallen doden en honderden gewonden. Op een Amsterdamse school heerste een jubelstemming en werd er luid geapplaudisseerd! Er waren ongelovigen gedood! Rif-aapjes en andere woestijnachtigen vierden feest!

Nederlanders op social media riepen luidkeels dat deze kansenparels ‘geen opvoeding genoten hebben.’ Nee, fout! Juist wel. Volgens islamitische maatstaven hebben zij een prima opvoeding gehad: ongelovigen, lees alle niet-moslims, zijn fout en moeten dood. Punt. De ouders van dit tuig leven gewoon volgens ‘het boekje’, en dan weet u wel over welk boekje ik het heb. Kinderen worden niet vergiftigd geboren. Nee, die krijgen het gif toegediend. Met de kwalijke eigenschap dat het gif het lichaam nooit meer verlaat.

Maar dergelijke islamitische schermutselingen, zoals afgelopen week, staan niet op zichzelf. Zelfs een minuut stilte voor hen die omkwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt in leslokalen bruut verstoord. Er worden islamitische leuzen geroepen, elk jaar weer en dat mag kennelijk. De vrijheid van meningsuiting geldt steeds meer voor die ene bevolkingsgroep die hier ongevraagd is neergestreken en steeds minder voor de autochtonen. Dat valt me op. En dan heb je die onvermijdelijke policor linkse wegkijkers natuurlijk nog. Die mogen werkelijk alles roepen. Die mogen Wilders met heel de wereld en z’n moeder vergelijken. Met Hitler, Satan, you name it. En Wilders zelf? Nee, die niet. Die mag niks zeggen. ‘Minder Marokkanen’ is al teveel. Toch vreemd, want ooit riep de overheid hetzelfde: ‘minder Marokkanen!’ Maar dat sloeg op het TV-programma ‘Opsporing Verzocht.’ Men wilde minder Marokkanen in dit programma, want zo druk je een hele bevolkingsgroep in de hoek en is tevens slecht voor de beeldvorming.

Landgenoten, ik wens u allen, ook namens vrouw en kinderen, een Vrolijk Pasen!

Post Scriptum: Check regelmatig het Zwartboek Foutlinxen. Het wordt nog wekelijks aangevuld. Schijnt helaas nodig te zijn!