No go area: Ede.

Landgenoten, Nationalisten,

Volgens de laatste berichten zijn er in Ede een paar auto’s gevonden die niet in de brand zijn gestoken. De politie doet nader onderzoek, want dit is op zich vreemd, gezien het feit dat een groep Marokkaanse zandvlooien er tegenwoordig een gewoonte van maakt om in de nachtelijke uren automobielen in de hens te steken. Maar dat doen deze ongeslepen diamantjes natuurlijk niet zomaar, nee, men heeft een goede reden; hun theehuis is wegens een op handen zijnde sloop gesloten… Eigen thee eerst en anders gaan we rellen! En zo geschiedde, waarde Binnenlanders.

O ja, de politie. Da’s waar. Waakzaam en Dienstbaar. Men grijpt liever niet in, of men roept zo hard mogelijk ‘communicatiefout’ en gaat over tot de orde van het koffiezetapparaat. De burgemeester van Ede had gelukkig al een oplossing, want die liet doodleuk de Marokkaanse consul overkomen voor de onvermijdelijke ‘dialoog’, het paradepaardje van links Nederland. Toch raar, eigenlijk, want wij moeten deze ‘rotjongens’ toch zien als Nederlanders? Wat komt die Marokkaanse bemoeial hier dan doen? Ach, en ondertussen wordt een verslaggeefster van PowNed naar oud Islamitisch gebruik gestenigd. Klein detail; de politie reed gewoon weg toen de verslaggeefster zich bij hen wilde melden, maar als het andersom was geweest was deze vrouw met buitensporig geweld tegen de grond gesmeten.

Er worden nu meer agenten naar Ede gestuurd, maar als die ook niets doen, kan je net zo goed vijftig etalagepoppen neerzetten.

Je zal er godverdomme wonen zeg. De schade is voor de eigenaar en de ‘rotjongens’ leunen nog eens achterover en steken de zoveelste joint op. Hoogste tijd voor een Mobilisatie, landgenoten: potige kerels die in de nachtelijke uren hun eigendommen en die van anderen bewaken met honkbalknuppels en bijtgrage honden. Dat zal ze leren.
Maar dat mag niet hè, eigen rechter spelen. Maar als de rechter niet fungeert, dan mag je toch zijn taak overnemen?

Links Nederland zal er schande van spreken. De Silvana Simonsjes, de Peter RRR de Vriesjes en allerlei andere NSB’ers zullen ons wegzetten als notoire racisten en ze kijken maar wat graag naar links, zodat men geen schermutselingen, misdrijven en incidenten, gepleegd door Marokkanen ziet. En mijn auto dan? vraagt de inmiddels morrende Edenaar. Ach, scheelt weer een dure APK-keuring en ook de dure brandstofprijzen gaan uw deur voorbij. Aldus een zekere Cees van der Knaap, burgemeester van Ede…

Steun de Verzetsbeweging PVV!

Advertenties

13 Reacties to “No go area: Ede.”

 1. No-Go-Area: Ede | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. lebuinus Says:

  Dit gedrag van die Marrokaanse inferieure randdebielen komt voornamelijk door de laffe geindoctrineerde autochtone bevolking.

  Ben zelf ook niet veel beter, voorbeeld: Gisteren in de plaatselijke supermarkt , kwamen drie Marrokaanse niet meer dienstdoende baarmachines met nog een functionerend exemplaar met kinderwagen voortduwend richting kassa.
  De jongste in lappen gehulde geit had in de kinderwagen terhoogte van het broedsel luid een cassetterecorder aan staan met Arabisch gekrijs met repeterend allah enz..
  Iedereen hield zijn mond en keek elkaar verbijsterd aan.

  Like

 3. Joshua Says:

  Waarom laten die rugloze bestuurders er geen ME oplos en dat zooitje een flink pak op hun falie geven zodat zij voor altijd genezen zijn en hun grote bek niet meer open kunnen doen?
  Nee zij laten de burgers liever koeioneren en de kolen uit het vuur laten slepen zodat er weer islamofoob of rasitisch gedrag geschreeuwd kan worden.
  Wat een oncapabele bestuurders hebben wij, en dat voor een salaris van twee of drie keer modaal.

  Liked by 1 persoon

 4. Joshua Says:

  “Als je vrede wilt, bereid je dan voor op oorlog”

  Liked by 1 persoon

 5. friesecanadees Says:

  U zaaide eens, dan nu. like Joshua, SI VIS PACEM, PARA BELLUM

  Waarbij U natuurlijk volledig weerloos bent ivm het NIET hebben van wapens(ongelijk aan hier, ie (west) canada.
  Overheid hoeft U NIET OP TE REKENEN in fearful times: denk bijv.40-45

  Mijn vader, krijgsgevangene geweest in mei 1940( na nederlaag/waanzin te Grebbeberg), hamerde geregeld op dit feit van “het niets hebben behalve zijn hooivork”, zijn neef Sjoerd en anderen ook de plaatselijke dominee Touwen zijn gefolterd en afgemaakt, ik geloof in ’44

  Eind jaren zeventig had ik, en een broer en een zus genoeg van jullie amtenezen landje en zagen de donkere dreigende luchten (heb nog Wijster meegedaan en daarna wegwezen!!

  Ik kreeg heimwee, toen ik weer terug was voor een bezoekje, naar wat vroeger WAS en er op dat moment niet meer was:alles was verslechterd, zelfs mijn canadees geboren kinderen vonden Holland- a dirty joke with no room to live your life-

  Good luck

  Like

 6. erik Says:

  vloeken is aangeleerd…………

  Like

 7. Jack Terrible Says:

  Een liedje voor de Marokkaanse reljeugd en consult geschreven, mogen ze zelf bij trommelen, want ik doe niet alles voor ze!!!

  Strijdlied

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  De sharia moeten we hebben als wet.
  Dan is het afgelopen met de pret.
  Geen rechter meer maar een imam.
  Lekker halal eten in plaats van ham.
  Allah, zijn naam wordt geprezen, loert
  op de hoofden van afvalligen,
  ongelovigen, christenen en Joden.
  Dus mogen we die lekker vermoorden.
  Dieven lopen dan zonder hand.
  Sharia in het land!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  De sharia betekent vrede voor moslims wereldwijd.
  De sharia scheldt ook anders gelovigen niets kwijt.
  Die zullen zich ook moeten bekeren of lijden.
  In plaats van voorechtelijke seks nemen we
  schapen, bokken of geiten.
  Een mannelijke moslim mag vier vrouwen trouwen.
  Wij zullen niet-moslims steeds benauwen.
  Overspelers worden gedood. Op deze aardkloot.
  Homo’s hangen we op. De westerse beschaving is een flop!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Wie naar goddeloze muziek luistert
  worden zijn of haar ogen voor altijd verduisterd.
  Als je als (jonge) vrouw westerse kleding draagt
  word je door tien mannen gewelddadig ontmaagd.
  Als je je niets aantrekt van de sharia word je gestenigd.
  En dan word je in het Hellevuur vereeuwigd.
  Niet-moslims branden in de Hel en zijn niet wijs.
  Iedere martelaar wacht 72 maagden in het
  Hemels Paradijs!!!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Jack Terrible

  Like

 8. Horatius Says:

  Ede, toch een stad met 70.000 inwoners, is niet in staat gebleken de jarenlang durende terreur van een handvol Marokkaanse jongeren definitief een halt toe te roepen.

  Waar blijven de arrestaties, de hardhandige acties van de mariniers, voetbalsupporters (ook wel hooligans genoemd) en leden van de talloze motorclubs die in andere situaties het grove geweld niet schuwen?

  Die corrigerende acties blijven uit om de eenvoudige reden dat wij een gemakzuchtig en laf volkje zijn, net zoals tijdens de vorige Bezetting 1940-45.

  Op de inzet van de politie hoeven we al helemaal niet te rekenen, het zijn stuk voor stuk welzijnswerkers met een Links gedachtegoed die bij het woord marokkaan in een verlammende kramp schieten en zeer beducht zijn voor grootschalige rellen op landelijk niveau.

  Wat zijn nu de oorzaken van de structurele misdragingen van deze jongeren?

  Wij moeten de psychische gevolgen van een eeuwenlange inteelt niet onderschatten, evenals de politieke correctheid die letterlijk alles toedekt als het gaat om deze z.g. kansenjongeren.

  Een goede oplossing zou zijn om deze individuen per luchtbrug te droppen in de Saharawoestijn om dit gebied vruchtbaar te maken door het laten graven van irrigatiekanalen. Dit werk, uiteraard handmatig, kan vele decennia gaan duren en kan bovendien de stroom vluchtelingen ook aan het werk zetten. Vele handen maken licht werk en het kan dit gebied als woonplaats bieden aan de miljoenen asielzoekers die op weg zijn naar West-Europa. Dit project kan ruimhartig worden gefinancierd uit de pot Ontwikkelingssamenwerking.

  Het een en ander is momenteel onderwerp van een diepgaande studie binnen de PVV. De enige partij in ons land die dit noodzakelijk vindt in het kader van een bomvrij, islamvrij en vooral crimineelvrij Nederland.

  Blijven dergelijke maatregelen uit dan moeten wij in de nabije toekomst gaan vrezen voor ernstige binnenlandse onlusten tussen de Turkse en Marokkaanse gemeenschap met als twistpunt; wordt Nederland op termijn een Turkse of een Marokkaanse provincie?

  Like

 9. Arie Says:

  Af en toe schaam je je toch om Nederlander te zijn. Dat een hele stad geterroriseerd wordt door een stel snotapen die soms nog niet eens oud genoeg zijn om een biertje te mogen kopen is al treurig genoeg op zich. Nog treuriger is de reactie van de burgemeester : de consul uitnodigen om de rotjochies tot de orde te roepen.

  Alles, maar dan ook alles aan dit besluit is even fout :

  Ten eerste : een consul is er voor handelsbetrekkingen. Die heeft met etnisch of religieus wangedrag niets te maken. Nodig dan tenminste nog de ambassadeur uit. Of misschien is dat ook wel gebeurd, maar vond die het niet belangrijk genoeg.

  Ten tweede : Ede geeft hiermee het signaal – inmiddels gebruikelijk in Nederland- dat veroorzakers van overlast uitsluitend door leden van hun eigen groep aangesproken kunnen worden. Stel je voor dat ze zouden luisteren naar Nederlandse autoriteiten!

  Ten derde: de ‘Marokkaanse gemeenschap’ wordt benaderd via de moskee. Ja, logisch zou je in eerste instantie zeggen; het theehuis is immers gesloten? Maar zou je reljeugd niet beter op school op kunnen zoeken? Of zijn ze daar inmiddels afgeschreven? Over werk zal ik het maar helemaal niet hebben.

  Ten vierde: de consul spreekt in het Arabisch. De meesten Marokkanen in Nederland spreken Berber talen. Ik vermoed dat de consul die niet machtig is, want een consul maakt natuurlijk deel uit van de elite, de maatschappelijke bovenlaag, en dat zijn de ‘gearabiseerde’ Marokkanen. Berbers hebben het Arabisch hooguit als tweede taal. Nederlands is soms derde……

  Ten vijfde – en dat vind ik eigenlijk nog het ergst- : de pers was niet welkom. Waarom eigenlijk niet? Worden er – namens Marokko- toezeggingen gedaan die toch niet nagekomen worden. Wordt er – namens Nederland- met de geldbuidel gerammeld? We kunnen er slechts naar raden. Eén ding weten nu al zeker : helpen zal het allemaal niets.

  Like

 10. maci Says:

  Het gedrag van deze kansenparels in Ede is niet nieuw. Ook bij 9/11 stonden zij te dansen op een brug in Ede. Stond toen zelfs in de media. Kan je nagaan. Maar ja, pubers .Het probleem in Ede is de ligging in de bijbelbelt.

  Deze Christen Goed mensen zijn bang voor de toorn van de Heer en laten zich liever afmaken dan zich te verdedigen tegen moslimtuig. Niet alleen een andere wang maar het liefst tien wangen om hun toe te keren.
  Waarom legt niemand deze link?
  Zelf komen de “bestuurders” in Ede niet op het idee. En de rest van politiek Nederland ook niet

  Like

 11. Theo van Ewald Says:

  “De politie in Ede heeft de actiegroep Identitair Verzet gewaarschuwd dat burgerwachten in de probleemwijk Veldhuizen niet worden getolereerd. Mensen die zich niet aan het samenscholingsverbod houden, worden aangehouden. Wie niet luistert naar een bevel om te vertrekken, krijgt een bestuurlijke dwangsom van 5000 euro. Zo’n dwangsom is deze week al tweemaal uitgedeeld, zei een woordvoerder van de politie vrijdag.”

  Gewoon NIET TE GELOVEN…. Die burgemeester en die politieagentjes zijn een stelletje volksvarraders. Als ze verdomme weken geleden die bestuurlijke dwangsom aan de reet van die k*t M******** haden gesmeerd waren er niet talloze auto’s in vlammen op gegaan! En nu het volk zegt dat het genoeg is komen ze…

  Getverdamme… bedenk dat ieder volk krijgt wat het verdient! Ga de straat op mensen. Pak ze aan!

  Like

 12. Theo van Ewald Says:

  https://www.ede.nl/gemeente/bestuur-en-politiek/college-van-burgemeester-en-wethouders/burgemeester/
  “U vraagt een gesprek met de burgemeester aan via zijn secretaresse, mw. R. Hagenbeek, telefoon (0318) 68 07 29. Of u stuurt een e-mail naar rona.hagenbeek@ede.nl.”

  Beste mevrouw Hagenbeek,

  Ik schrijf u deze email omdat ik begrepen heb dat als ik rechtstreeks contact met de burgemeester C. (Cees) van der Knaap wil opnemen ik hem op Twitter moet gaan volgen. Dat laatste was ik niet van plan. Enerzijds omdat ik niet door allerlei systeemhoeren vals voor stalker wil worden aangemerkt. En anderzijds ik omdat dergelijk laag spul als Van der Knaap nog niet eens onder de zool van mijn schoenen wil hebben. Laat staan dat ik mijzelf als ‘volger’ zal van hem aanmerken.
  En fin, ik zal hierover niet uitweiden omdat ik geen zin heb in urenlange verhoren van zijn systeemhoertjes om vervolgens werkloos te raken omdat deze bij mijn werkgever gaan klagen. Ik heb namelijk een heel leuke job en die heb ik bereikt zonder multicultureel te zijn en zonder politiek correct de ballen van allerlei low-life te likken. Ook heb ik altijd geweigerd mijn reet voor smerige allah aanhangers te ontkleden. Maar dit ter zijde.

  Waar ik over Van der Knaap over email is zijn ronduit idiote handelswijze. Wekenlang, wat schrijf ik.. maandenlang.. nee, jarenlang laat die eikel de situatie in Ede door allerlei buitenlands tuig verkloten. En als dan eindelijk de autochtone, en rechtmatige bewoners van Ede, het gedoe met brandende auto’s zat zijn en voor hun eigen veiligheid willen gaan zorgen komt die lamzak met een vage verordening die samenscholingen, VAN BLANKE NEDERLANDERS DIE HUN WIJK WILLEN VERDEDIGEN, verbiedt. Persoonlijk spreek ik hier schande van. In oorlogstijd zou ik Van der Knaap als volksverrader terecht laten stellen maar ik wil hierop in deze email ook weer niet al te diep in gaan, gezien het verleden en de geschiedenis van de familie Van der Knaap. Nogal pijnlijk allemaal…

  In ieder geval spreek ik er schande van. Schande, omdat Van de Knaap best weet hoe de vork in de steel zit. Het zijn niet de roomblanke Nederlanders die in Ede voor problemen zorgen… nee… U weet ook wel hoe wij NEDERLANDERS ze noemen.. toch? Nee het zijn ‘zij’… ‘zij’ die tijdens 9/11 op bruggen in Ede stonden te juichen. Zij die bij het minste of het geringste zijn ‘beledigd’, zij die kennelijk te stom zijn om te werken – zeer wel mogelijk omdat zij de lagere school nog niet eens hebben afgemaakt –, zij die feitelijk niets waard zijn. Zij die alleen voor problemen zorgen. Keer op keer. Niet alleen in Ede maar zowat, en neem me niet kwalijk dat ik dergelijke lelijke woorden gebruik, IN VERDOMME BIJNA IEDERE EUROPESE STAD (mijn excuus). Het is werkelijk godgeklaagd, en dan heb ik het over de BLANKE CHRISTELIJKE GOD… mevrouw, wat die Van der Knaap uithaalt.

  Om verdere stijging van mijn bloeddruk, iets wat ik niet moet willen, te voorkomen sluit ik af.

  Zou u zo vriendelijk willen zijn aan die eikel van Van der Knaap door te geven dat ik iedere avond voor hem op mijn knieën ga. U moet weten dat ik ieder avond tot mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD bid. Ik vraag hem of haar, daar ben ik nog niet helemaal uit, om allerlei dingen. Ik vraag om vrede. Vrede in mijn straat, mijn stad, vrede in mijn land. Ik bid om voorspoed en dan echt niet alleen voor mezelf. Zo bid ik ook dat het weer in de Middellandse zee te slecht is voor kleine bootjes om over te steken naar Italië of Spanje. Ik bid dat mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD de grenswachten aldaar kracht geeft om dat te doen wat noodzakelijk is. Namelijk het vuil weghouden. En ons Europeanen vrijwaren van het kwade!
  Speciaal voor hem zal ik vanaf vandaag ook Van der Knaap bidden. Dat hij zijn fouten zal inzien. Voordat het voor hem te laat is en mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD hem niet meer kan redden. Want ik zal ook bidden dat mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD hem zal straffen. Straffen met een loodzware dodelijke ziekte. Het maakt mij niet uit welke. Kanker, leukemie, een hersentumor. Als zijn lijden maar lang en pijnlijk is. Ja ik geef toe, een hele opgave voor de heiland. Maar u weet toch ook dat een ieder krijgt wat ie verdient dus waarom een volksverrader als Van der Knaap niet? Weet u wat? Speciaal voor hem zal ik een wezen groetje extra doen! Voor het hellevuur!
  Ow, en even voor de duidelijkheid. Deze email is natuurlijk op geen enkel manier als ‘bedreiging’ bedoeld! Mij is immers niet de wrake!
  Mijn dank voor het doorgeven van mijn email, alvast. Ik wens u een prettig weekend.

  Theo van Ewald

  Like

 13. Arie Says:

  Wat een akelige reactie, deze laatste. Dat kan toch niet, bidden voor kanker? Ik heb weinig sympathie voor de burgermeester van Ede, maar ik wens hem geen kanker of andere vreselijke ziekte toe. Als hij opstapt of afgezet wordt, ben ik al lang blij.

  Jaren geleden baarde ene sjeik Fawaz Jneid opzien door een gebed uit te spreken waarin hij Allah opriep om Ayaan Hirsi Ali tongkanker te bezorgen. Dit soort mensen is verantwoordelijk voor nieuwe woorden als haatimam en haatsjeik. Gelukkig kan dat tegenwoordig gewoon gezegd worden. En nu lees ik hier woorden van gelijke strekking. Treurig.

  Als je beter wilt zijn dan een primitieve baardaap als Fawaz Jneid – en dat wil je toch al gauw- dan kun je toch hopelijk wel wat fatsoenlijker gedragen. Zo moeilijk kan dat niet zijn. Of is het allemaal ironisch bedoeld? Ik hoop het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: