Landgenoten, Nationalisten,

Volgens de laatste berichten zijn er in Ede een paar auto’s gevonden die niet in de brand zijn gestoken. De politie doet nader onderzoek, want dit is op zich vreemd, gezien het feit dat een groep Marokkaanse zandvlooien er tegenwoordig een gewoonte van maakt om in de nachtelijke uren automobielen in de hens te steken. Maar dat doen deze ongeslepen diamantjes natuurlijk niet zomaar, nee, men heeft een goede reden; hun theehuis is wegens een op handen zijnde sloop gesloten… Eigen thee eerst en anders gaan we rellen! En zo geschiedde, waarde Binnenlanders.

O ja, de politie. Da’s waar. Waakzaam en Dienstbaar. Men grijpt liever niet in, of men roept zo hard mogelijk ‘communicatiefout’ en gaat over tot de orde van het koffiezetapparaat. De burgemeester van Ede had gelukkig al een oplossing, want die liet doodleuk de Marokkaanse consul overkomen voor de onvermijdelijke ‘dialoog’, het paradepaardje van links Nederland. Toch raar, eigenlijk, want wij moeten deze ‘rotjongens’ toch zien als Nederlanders? Wat komt die Marokkaanse bemoeial hier dan doen? Ach, en ondertussen wordt een verslaggeefster van PowNed naar oud Islamitisch gebruik gestenigd. Klein detail; de politie reed gewoon weg toen de verslaggeefster zich bij hen wilde melden, maar als het andersom was geweest was deze vrouw met buitensporig geweld tegen de grond gesmeten.

Er worden nu meer agenten naar Ede gestuurd, maar als die ook niets doen, kan je net zo goed vijftig etalagepoppen neerzetten.

Je zal er godverdomme wonen zeg. De schade is voor de eigenaar en de ‘rotjongens’ leunen nog eens achterover en steken de zoveelste joint op. Hoogste tijd voor een Mobilisatie, landgenoten: potige kerels die in de nachtelijke uren hun eigendommen en die van anderen bewaken met honkbalknuppels en bijtgrage honden. Dat zal ze leren.
Maar dat mag niet hè, eigen rechter spelen. Maar als de rechter niet fungeert, dan mag je toch zijn taak overnemen?

Links Nederland zal er schande van spreken. De Silvana Simonsjes, de Peter RRR de Vriesjes en allerlei andere NSB’ers zullen ons wegzetten als notoire racisten en ze kijken maar wat graag naar links, zodat men geen schermutselingen, misdrijven en incidenten, gepleegd door Marokkanen ziet. En mijn auto dan? vraagt de inmiddels morrende Edenaar. Ach, scheelt weer een dure APK-keuring en ook de dure brandstofprijzen gaan uw deur voorbij. Aldus een zekere Cees van der Knaap, burgemeester van Ede…

Steun de Verzetsbeweging PVV!