Tags

, , ,

Nationalisten,

Ik ben een tijdje afwezig geweest en ik kan u vertellen dat ik in de tussentijd sterk ben geradicaliseerd. Ik zit nog net niet met een witte puntmuts op de bank, maar het scheelt niet veel. Ik poets mijn kunstgebit met tandpasta van het merk ‘White Power’ en voel me 24/7 trots op mijn hele Blankzijn. Want we mogen weer op kleur selecteren, landgenoten! En dat komt allemaal door blankenhater Sylvana S. Deze verzameling dode huidcellen heeft het continu over ‘witte mensen’, dus dan mogen wij ook mensen op huidskleur selecteren toch? Neen. Wij Blanken deugen op voorhand al niet, want we zijn allemaal, lees allemaal medeplichtig aan de slavernij! Dus puur naar huidskleur kijkend, stelt dit stuk vuilnis dat we allemaal schuldig, dan wel medeplichtig zijn. Dus ook mijn weerloze kind’ren die zich niet kunnen verdedigen tegen deze Zwarte Raciste… Liggen de voorgedrukte aangifteformulieren al klaar?

Het klinkt wellicht gek, maar is het geen goed idee dat Sylvana S. eens de moeite neemt om haar bruine vingers uit haar kont te halen, want dan is er namelijk een kans dat haar hersens, mocht ze die überhaupt bezitten, wat meer lucht krijgen. Je kan het allicht proberen en sla dan eens een geschiedenisboek open. Dan kun je lezen dat de Arabieren de slavernij hebben uitgevonden en niet de Blanken! Maar ja, dat past allemaal niet in het denkraam van deze Raciste.

Overigens mag dit sujet mij gerust uitmaken voor ‘witte’ en/of ‘blanke’. Ik ben namelijk trots op mijn huidskleur en dat is mijn goed recht. Van mensen met ‘goed fatsoen’, de politiek verrekten, zou ik me juist dood moeten schamen. Gewoon om wie ik ben, om mijn huidskleur. En dat doe ik lekker niet. En die hele slavernij? Me reet! En misschien ga ik die hele slavernij ook wel ontkennen, mettertijd. Net zoals Pechtold, Sylvana S. en de Grijze Wolven van ‘DENK’ de Armeense Genocide ontkennen. Dat staat toch hip man.

Ik heb overigens gelezen dat meer dan vijftig procent van de Afrikaanse ‘slaven’ uit het VOC-tijdperk eigenlijk ter dood veroordeelde criminelen waren. Die zijn nog goed weggekomen, want men mocht blijven leven, men kreeg eten en onderdak en hen werd een baan aangeboden. De raciste Sylvana S. maakt zich anno 2016 nog steeds zwart hard voor deze lieden en noemt het ‘slavernij’.

Ik wilde nog een leuke foto bijvoegen van dit huisnegerinnetje van DENK, maar de foto’s die kon vinden waren allen te donker.

Gegroet en pas goed op uzelf.
Boilingpoints.