Make Het Malieveld Great Again !

Nationalisten,

De wereld staat in brand, want The Donald staat aan het roer. Wereldwijde protesten. Vrouwen marcheren door de Amerikaanse straten, want hallo, ik heb een vagina dus ik besta en ben belangrijk. Zoiets. Ook in Nederland was er een haatbijeenkomst tegen Trump. Op het Malieveld demonstreerden extreemlinxen onder toeziend oog van Pechtold, Klaver en de grootste huichelaar van deze tijd; Asscher. Zo’n 2000 mensen hadden kennelijk allemaal een snippermiddag genomen om af te geven op het beleid van de democratisch gekozen President Trump. Dat mag, maar waar ik wel moeite mee heb, is het arme ventje op de foto: “Trump is een sukkel”, valt er te lezen op het bord. Je eigen kinderen gebruiken om Trump te demoniseren… Wat een opvoeding. Dit ventje had veel liever met zijn vriendjes buiten gespeeld. Zeker weten. Maar ja, het is allemaal voor de goede zaak, dachten deze fatsoenlijke ouders. Hele enge tiepjes. Van die drammerige aksiefascisten die amper weten waarover het gaat. O ja, hesjtek muslimban, da’s waar. De onwetenden op het Malieveld doen net of er geen enkele moslim de VS in mag. Trump heeft slechts de maatregelen verscherpt, ze bestonden al, dankzij Obomba, maar dat laat men gemakshalve achterwege.

De hesjtek waar het vandaag op Twitter allemaal om draaide: #hollandagainsthate. Vervolgens lopen er hersenlozen met borden met daarop “wij willen geen nazi.” Leuk om te lezen. Vooral ook voor de nabestaanden van het naziregime.
Iemand schreef op Twitter: “Had een gouden dag geweest voor het UWV! Eens kijken wie hier allemaal zogenaamd arbeidsongeschikt, of anderszins van de belastingbetaler profiteert!” Ja, inderdaad, maar wat nog zorgelijker is, hoeveel extreemlinx gespuis vervult die tere kinderhersentjes met haat tegen andersdenkenden? Ik vrees tienduizenden, als het niet meer is. Het zijn net radicale moslims. Dit soort happy-yoga figuren vertrouw ik voor geen cent. “Kijk eens naar die meneer met dat gekke haar op tv? Die is slecht. Dat is een racist, xenofoob, vrouwenhater en nationalist.”

Wat ook in Nederland gaande is: iedereen met een van de norm afwijkende haardracht is al heel gauw fout. Maar het zijn slechts nationalistische mensen die hun eigen bevolking willen beschermen tegen vijandige elementen van buitenaf. Maar dan geeft Fatsoenlijk Nederland ineens geen gehoor. Deze useful idiots luisteren veel liever naar een pvda’er die tegen “uitsluiting van mensen is”, en ondertussen sluit de pvda (spelling klopt, hoofdletter onwaardig.) de PVV uit…. En daarmee miljoenen Nederlanders.

Zal Trump wakker liggen van deze zwerm Imbecielen? Ik denk zelf van niet. Waarschijnlijk denkt Trump dat Nederland de hoofdstad van Denemarken is, of zo….

Tot snel en ondertussen kunt u genieten van het vooruitzicht dat we weer naar de stembus mogen. Ik weet het al.
De keuze is toch niet moeilijk?

Advertenties

8 Reacties to “Make Het Malieveld Great Again !”

 1. Make Het Malieveld Great Again | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. E.J. Bron Says:

  https://ejbron.wordpress.com/2017/02/02/make-het-malieveld-great-again/

  Liked by 1 persoon

 3. Geronimo Says:

  Zo is het helemaal. De wereld lijkt soms wel een hele linkse idiotie. Lijkt ! In de USA worden b.v. hele bussen beroepsprotesters aangevoerd om keet te schoppen, en het zo te doen lijken alsof heel het land tegen TRUMP zou zijn. Links synoniem voor intimidatie, bedrog en geweld. Zielige protesterende idioten, die nog niet eens beseffen waar het om gaat, en wat de echte bedoelingen van TRUMP zijn. Hersenloze meelopers met een Obama en Clinton blinddoek op, tot er een bom in hun achtertuin ontploft.

  Like

 4. Piet Karbiet Says:

  Op het NOS Journaal hoor ik dagelijks dat in Washington nog steeds groepjes mensen staan te demonstreren tegen Trump. Ja? So what? Hij is democratisch verkozen. Volgens democratisch gekozen wetten. Zijn kiezers zijn dagelijks aan het werk. Dat hoor ik niet.

  Like

 5. Jack Terrible Says:

  Eerst lees ik op E.J. Bron dat de schutters tijdens de aanslag in een moskee in Canada; ‘Allah u akbar’ hadden geschreeuwd. ‘S avonds hoor ik op het NOS journaal dat er één schutter was die een rechtsextremist was… Nog iets;

  Er is veel verontwaardiging over het besluit van de Amerikaanse president Trump om inwoners van zeven islamitische landen de toegang te weigeren.

  Echter, zestien islamitische landen verbieden al tientallen jaren alle Israëli’s de toegang tot hun land. Acht landen verbieden zelfs de toegang aan mensen alleen om het feit dat die in Israël zijn geweest.

  De zestien landen zijn: Algerije, Bangladesh, Brunei, Irak, Iran, Jemen, Koeweit, Libanon, Libië, Maleisië, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië en de Verenigde Arabische Emiraten.

  Dat betekent dat bijvoorbeeld de meeste van de bijna een miljoen Joden die verdreven zijn uit de Arabische landen, hun geboortegrond niet kunnen bezoeken.

  Zes van die zestien landen zijn nu getroffen zijn door de Amerikaanse maatregel (alleen Somalië hoort daar niet toe).
  Het is een koekje van eigen deeg, kan je zeggen.

  Toch noemde een deskundige in NOS Nieuwsuur de Amerikaanse maatregel uiterst zeldzaam.
  Dat is de maatregel dus niet, hij bestaat al bijna zeventig jaar, in zestien landen.

  Er is veel verontwaardiging over de weigering van toegang voor moslims.
  Echter, over al lang gebruikelijke weigeren van toegang aan Joden (want dat zit uiteraard achter het weigeren van Israëli’s en mensen die in Israël zijn geweest) door moslims hoor je nooit iets.

  Like

 6. Mag ik mijn Kasteelheer terug? – Breinbrouwsels Says:

  […] uitgemaakt en lijkt er een ongelukje te zijn gebeurd dat ie toch nog werd gekozen en stonden de maagden te smeken om het bos ingesleurd te […]

  Like

 7. Horatius Says:

  Met Donald Trump hebben we eindelijk een regeringsleider die openlijk de strijd aangaat met de radicale Islam met maling aan gedateerde Vluchtelingenverdragen die in de praktijk uitsluitend in het voordeel werken van militante moslims en de nobele wilden afkomstig uit Afrika.

  Geert Wilders is een overtuigd aanhanger van Trump die op zijn beurt weer een bewonderaar is van Winston Churchill.

  Oom Donald mag dan geen diplomatieke gaven hebben maar dergelijke kwaliteiten hebben tot dusverre totaal niets opgeleverd in de strijd tegen het wereldwijde Islamitische terrorisme.

  Dit jaar zijn er verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland met hopelijk als gevolg dat de paniek bij de nu nog heersende Linkse politieke elite nog meer zal toenemen.

  De tegenstanders van Trump willen massaal emigreren naar Canada, hier adviseren wij dat de tegenstanders van Wilders in grote aantallen opzouten naar Mekka en aanpalende gebieden.

  Like

 8. Ad van Velsen Says:

  Het was in de jaren 80 dat een klein groepje Nationalisten o.l.v. de Amsterdammer de Bau (?) de demonstraties voor gelijke rechten van onze marktkooplieden organiseerde. De echte Nederlanders waren boos over de links Amsterdamse idioten die de belasting betalende marktkooplieden in de kou lieten staan en voor belastinggeld parasiterende gelukzoekers nog meer belastinggeld verdampten om de z.g. IJmarkt te organiseren. Maar liefst tien miljoen gulden gemeenschapsgeld viel het water in. De parasieten verdwenen met de winsten, betaalden geen belasting en de marktkooplieden staan weer in de kou, ook na dertig jaar.

  Hetzelfde geldt voor de gelukzoekers. Zij hebben nog steeds geluk met onze idioten en wij, het Nederlandse volk, zijn nog verder gedegradeerd om nog veel meer gelukzoekers hun muilen te vullen.

  Is het teveel gevraagd (ook aan Boilingpoints) om te vragen om actie voerders zoals destijds tijdens de IJmarktrellen?

  Kan hierover eens gesproken worden met doorzetters i.p.v. slappe zakken die als ouwe wijven (met alle respect voor die ouwe wijven die van wanten weten zonder te pruttelen) wat lopen te pruttelen.

  Graag reactie ten doel om tot daden over te gaan richten aan: mijnpleidooi@gmail.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: