Stap maar gerust een halte eerder uit.

tiktakboem!

Onze zoon, hij is drie jaar, heeft een spelletje en dat heet “Tik-Tak-Boem!”. Dan moet je wat dingetjes doen voordat de bom valt afgaat. Geheel onschuldig en thuis is alles nog heel. Maar wat de moslima (gematigd) in bovenstaande bus bij zich draagt, is van een geheel ander kaliber. Zwaarder vooral. Maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen dat mevrouw eerst een hint geeft, voordat de bus gefragmenteerd wordt. Een radicale moslima had waarschijnlijk een tas van de Lidl meegenomen, of zo. Maar even een tip: komt u ooit in een vergelijkbare situatie, stap gerust een halte eerder uit.

Advertenties

4 Reacties to “Stap maar gerust een halte eerder uit.”

 1. Stap maar gerust een halte eerder uit | E.J. Bron Says:

  […] Bron: https://boilingpoints.wordpress.com […]

  Like

 2. E.J. Bron Says:

  https://ejbron.wordpress.com/2017/02/03/stap-maar-gerust-een-halte-eerder-uit/

  Like

 3. Horatius Says:

  Ach, het gaat hier waarschijnlijk om wat onschuldig vuurwerk om de vele kleinkinderen alvast te laten wennen aan het spelen met chemicaliën en het is eveneens nuttige oefenstof voor het fabriceren van bommen om na de pubertijd de Islam te promoten.

  Maar menige autochtoon waaronder christenen, joden en PVVers maken zich terecht grote zorgen over de grote stromen vluchtelingen die onze kant opkomen om onze cultuur te verrijken.

  Menige Rabbi waarschuwt voor de gevolgen van de komst van nog meer moslims voor onze open en vrije samenleving. Sommigen van hun vertrekken alvast naar veiliger streken en anderen houden nauwlettend de moslims – zowel mannen en vrouwen – goed in de gaten vanwege preventieve redenen.

  Oom Donald in de VS geeft ons dagelijks het goede voorbeeld hoe om te gaan met militante moslims tot grote ontsteltenis van de Linkse Goedmensen.

  Met die creaturen wordt het nog kwaad kersen eten als Geert Wilders na 15 maart op weg gaat naar de Koning om de opdracht te aanvaarden een kabinet te vormen.

  Like

 4. Arie Says:

  Zit daar nu een Joodse man achter haar? Aan de hoed te zien zou je zeggen van wel. Dit kan haast geen toeval zijn !

  Aan de andere kant : misschien snapt ze helemaal niet wat er op die tas staat. Analfabetisme is immers nog altijd niet uitgeroeid in Nederland en dit zal ook niet snel gebeuren, zolang de immigratie aanhoudt. Het is al heel wat dat mevrouw zelfstandig mag reizen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: