De PvdA wilde ook een muur bouwen.

Ja, ho, wacht even, landgenoten. Ik moet nog even bijkomen. Ik zag namelijk nog even dat beeld voor me van die extreem linkse Trump-haters op het Malieveld. Happy vluchtelingenwelkomklappers, jute jurkjes (bio) en natuurlijk de onvermijdelijke PvdA’ers en ander geboefte. Het was een grote schande dat The Donald zomaar een muur gaat bouwen en dat Mexico daar nog voor moet betalen ook. Zo krijgt het woord ‘paywall’ weer een geheel andere betekenis, haha, maar dit terzijde. ‘Make love, not walls’, blaatten de onwetenden op het Haagse gras. Onthoudt u dit even, want ik neem u even mee naar Gouda, februari 2015. In deze stad die bekend staat om haar stroopwafels en kaas, moest een mega-haatreactor verschijnen. Maar er was wel een eis; de aanhangers van het Bloedsprookje wilden niet geconfronteerd worden met het aangrenzende kinderdagverblijf. Ongelovige, werkende vrouwen en zo. Echt geen gezicht. Past totaal niet in de veertiende eeuw waarin de mohammedaan leeft. Maar nu komt het: uitgerekend een PvdA’er, wethouder Rogier Tetteroo, wilde de mohammedaanse kamelenrijders tegemoet komen door tussen de haatreactor en het kinderdagverblijf een, jawel,  muur te bouwen. Een muur! Twee jaar later staan zijn partijgenoten te demonstreren tegen… Een muur. Zo zit Fatsoenlijk Linx in elkaar. Die haathut is er nooit gekomen, dus die muur ook niet, maar daar gaat het nu niet om. Waar het wel om gaat, is het volgende; er zijn kennelijk lieden onder ons die het geen enkel probleem vinden om oorspronkelijke inwoners van dit land te ommuren, zodat een bevolkingsgroep die hier zonder kloppen binnenkwam de ruimte krijgt om een vrouwen-hatende, discriminerende religie te verspreiden. Dat je überhaupt op het idee komt om een muur te bouwen tégen je eigen landgenoten. Heulen met de vijand, noemen we dit bij ons thuis.
Er was geen enkele demonstratie tegen deze Goudse Muur. Geen groene bakfietsrijders die het opnamen voor deze Nederlanders, maar twee jaar later, in 2017, staat men wel op een zompig grasveld doodleuk moord en brand te schreeuwen.

Wat een farizeeërs.

Advertenties

Tags: , , ,

5 Reacties to “De PvdA wilde ook een muur bouwen.”

 1. De PvdA wilde ook een muur bouwen. – Rechtsaf doorzee Says:

  […] Source: De PvdA wilde ook een muur bouwen. […]

  Like

 2. De PvdA wilde ook een muur bouwen | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 3. Arie Says:

  We zijn inmiddels wel wat gewend van de PvdA natuurlijk, maar van dit bericht (uit Gouda) stond ik toch nog even te kijken. Hypocriet, onderdanig en seksistisch in één! Deze moskee gaat blijkbaar niet door, maar ik heb nog wel een alternatief voor andere moskeeën, waar de baarden eveneens last van vrouwen hebben : als alle mensen, pardon alle MANNEN,  die zo nodig onlangs een kring rondom de Essalam moskee moesten vormen om deze te ‘beschermen’ nu eens bij iedere bijeenkomst om de moskee heen gaan staan om moslims te ‘beschermen’ tegen het onreine vrouwvolk dat daar zomaar rondloopt?

  Of nog beter : een muur om de hele moskee heen én een dak erop. Flink stevig, zodat we ook dat vreselijke gejammer niet meer hoeven te horen. Een win-win situatie. De moslims worden niet afgeleid door vrouwen en ongelovige kaaskoppen in zijn algemeenheid en die laatste groep wordt niet geconfronteerd met baarden en woestijnjurken. Hoe moeten de moslims dan naar de moskee komen? Door tunnels, denk ik. In Gaza wonen geloofsgenoten met een hoop expertise op dat gebied; die willen ongetwijfeld helpen. En de kosten? Ach, Saudi-Arabië en andere exporteurs van salafisme en terrorisme verhogen gewoon de bijdrage aan de djihad in het buitenland. Voor hen is dat een kleinigheid.

  Like

 4. Johan Says:

  Gewoon die hele moskee met stroopwafels inpakken en overdekken en dan 10 jaar laten wegrotten. Net zoals ze bij Tsjernobyl met een betonlaag gedaan hebben.
  Dat resulteert ook nog eens in een flinke omzetverhoging voor de Goudse koekebakkers. ALs het maar halal is, haha.

  Like

 5. De PvdA wilde ook een muur bouwen. | discitemoniti Says:

  […] Quelle: De PvdA wilde ook een muur bouwen. […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: