Volendam blijkt een schimmig nazihol.

Nationalisten,

Wat een week hè, landgenoten. Ik heb geprobeerd om Nederland van bovenaf te bekijken. Om te zien wat er allemaal gaande is. Conclusie: Volendammers lopen allemaal met hun rechterarm in de lucht, praten Duits en hebben een herdershond. Het gros van deze uitkeringstrekkers stemt namelijk PVV. Bovenstaande tekening is paginagroot afgebeeld in De Volkskrant, dus dan klopt ‘t.

Wat niemand verwachtte, gebeurde toch; hardwerkend Volendam is woest! Ja, wat had de tekenaar dan verwacht. Als dank een pondje paling en een boekenbon, of zo. De kritiek klopt volgens de tekenaar niet:

“Ik kreeg de opdracht een tekening te maken die laat zien hoe buitenlandse media naar Nederland kijken. Naar Nederland – en niet naar Volendam. Het is voor buitenlanders een heel cliché-Nederlands beeld. Buitenlanders denken bij het zien van deze foto direct: Nederland. Volendam kennen ze vaak niet eens.”

Gelul, ik denk dat buitenlanders juist heel goed bekend zijn met Volendam, dus deze prutser raaskalt bullshit. Maar eigenlijk maakt de tekenaar het nog veel erger. Volgens zijn uitleg is de tekening namelijk een cliché-Nederlands beeld, dus in feite worden wij allen afgeschilderd als massamoordenaars met een bloksnor. Wat nóg veel erger is, is het feit dat deze tekening in een krant is verschenen die Geert Wilders nota bene altijd verwijt dat hij hele groepen mensen in de hoek zet. De Volkskrant doet nu exact hetzelfde, maar omdat de redactie bemand wordt door Goedvolk, Deugers en ander geboefte, is het oké.

Maar dit hoort allemaal bij Het Hogere Plan. Wilders mag nooit de verkiezingen 2017 in de wacht slepen. Het dehumaniseren van Wilders is in volle gang. Heel toevallig is er opeens een lok lek-Marokkaan opgepakt die werkzaam was in team Wilders. Meneer de beveiliger bleek fout en er werd meteen heel hard geroepen dat het slechts om een zogenaamde ‘verkenner’ gaat. Iemand die van tevoren ‘omgevingsscans’ maakt, zo iets. Niks aan het handje, dus. Het is namelijk een futiliteit dat deze Marokkaan op de hoogte is van alle ins and outs inzake Wilders’ beveiliging.

Het is op zijn minst vreemd te noemen dat deze Marokkaan door de loodzware screening heen is gekomen. Tijdens zijn werk als politieman in Utrecht werd hij ook al verdacht van het doorspelen van gevoelige informatie. Met zo’n achtergrond word je niet eens in een supermarkt aangenomen, maar voor team Wilders bleek hij uitermate geschikt. Meneer is intussen weer op vrije voeten, zodat hij verder kan gaan met het doorspelen van zeer gevoelige informatie. O, voordat ik het vergeet: Wilders kan niet meer over straat en heeft alle campagne-activiteiten moeten afblazen.

Wat een smerige manier om van Wilders af te komen, want dacht u werkelijk dat deze misstanden niet gearrangeerd zijn?
We laten er gewoon een Marokkaan voor opdraaien en dan maar wachten totdat er ‘een verwarde man’ opstaat.

Heel eng dit.

Advertenties

4 Reacties to “Volendam blijkt een schimmig nazihol.”

 1. jowitteroosblog Says:

  Dit is op jowitteroosblog herblogd.

  Like

 2. Volendam blijkt een schimmig nazi-hol | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 3. Horatius Says:

  Na het aandachtig bekijken van bijgaande tekening krijg ik sterk de indruk dat de figuren daar op afgebeeld een gelijkenis vertonen met een zekere Adolf Hitler. Nog geen Donald Trump, dat zou namelijk nog een paar graden erger zijn, mogen we de politiek-correcte media geloven.

  En dit allemaal omdat wij hier leven onder het juk van Geert Wilders, die in het diepste geheim, midden in de nacht, slechts bespioneerd door een groepje streng gescreende Marokkaanse criminelen, lijsten zit op te stellen van kwetsbare minderheden die moeten worden afgevoerd naar concentratiekampen. En dan zijn vervolgens de gaskamers nooit ver weg.

  In Nazi-Duitsland was de stad München het centrum van het Nazisme en Volendam is blijkbaar de Nederlandse variant hierop, als we De Volkskrant mogen geloven.
  Daar schijnen dagelijks bruinhemden te marcheren onder het zingen van: ‘wij varen naar Mekka om de baardmannen uit de weg te ruimen’.

  De lokale veldwachter is intussen druk in de weer om de adressen te noteren van de aldaar verblijvende moslims en leden van de Linkse kerk, om die op het juiste moment te overhandigen aan de PVV. Allemaal op transport naar onbekende bestemmingen ter heropvoeding en uiteindelijke eliminatie.

  Dit beeld klopt niet met de realiteit, want die is van een totaal andere orde: horden barbaren afkomstig uit het Midden-Oosten en Afrika domineren het stadsbeeld, met name in de talloze probleemwijken, de toekomstige moslimenclaves, waar de bromsnorren al niet meer durven te komen. Het wachten is op de religieuze politie om de orde en de sharia te handhaven.

  Met het Beveiligingsteam van Wilders is overigens niets aan de hand, mogen we Stef Blok geloven.
  Alles is onder volledige controle: de Marokkaanse medewerkers lopen stipt op tijd hun bomschoenen in en met hun dagelijkse rapportage aan de georganiseerde misdaad (die volgens betrouwbare bronnen innige contacten onderhoudt met de IS en aanverwante organisaties) is ook niets mis.

  Geert Wilders kan dus rustig gaan slapen en kan probleemloos op pad, o.a. naar Volendam om zijn aanhang op bezielende wijze toe te spreken.

  NAÏVITEIT OF EEN MOORDCOMPLOT?

  Liked by 1 persoon

 4. 4sjun Says:

  Zo’n typische Volkskrantactie verheldert waarom de MSM het narratief kwijt zijn. Steeds meer mensen zijn er klaar mee en halen hun nieuws van elders om tot constructie van het verhaal over de eigen identiteit te kunnen komen. Het wereldwijde web is groot genoeg en de Volkskrant houdt steeds minder betalende abonnees over om roodverpolitiekt te kunnen blijven Godwinnen en argeloze lezers dramdwingend politiek te blijven beleren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: