PVV’er geeft moslima een trap.

Het is een oude foto die al een aantal jaar op het internet circuleert, maar deze foto is nog steeds actueel. Een moslima, die dringend een holpunter treetje hoger moet, krijgt zomaar een trap aangereikt, naar verluidt van een behulpzame PVV’er. Maar die Geert Wilders en zijn aanhang willen toch treinen naar het Oosten laten rijden, deportaties en dat soort enge dingen en die Geert Wilders en zijn aanhang hebben toch allemaal Mein Kampf op het nachtkastje liggen, of ben ik nu achterlijk, aldus een bezorgde Mohammed uit de straat. Dan heb je niet goed naar meneer Wilders geluisterd, Mo (vrede zij met hem), want meneer Wilders wil slechts criminele buitenlanders het land uit hebben, dus als je gewoon leuk meedoet met onze maatschappij, is er geen centje pijn.

Landgenoten, de uitzonderingen daargelaten, het gros van de mensen uit de veertiende eeuw die hier is neergestreken, zijn helaas vervuld met een imperialistisch gedachtegoed. Veroveren, want zo staat dat vermeld in het boek. Vroeger, in de jaren ’70, hield menig gastarbeider nog gemotiveerd een toiletborstel vast, maar tegenwoordig, anno 2017, moet het blijkbaar allemaal van één kant komen. Van onze kant, vooral. Maar we faciliteren jullie ‘geloof’ al en we regelen aparte zwem-uurtjes voor moslima’s. Als Jan met de pet zonder moslima’s zou willen zwemmen, zou het keihard racisme heten, maar dit terzijde. En bij het solliciteren naar een baan, knijpt men graag een oogje toe als het gaat om je verleden, zodat je een goede functie krijgt, zodat wij weer een mooie succes-allochtoon kunnen presenteren bij TV-programma’s als de DWDD en dergelijke.

Nederland doet er alles aan om een cultuur die haaks staat op de onze, op te hypen en de aanhangers daarvan het naar de zin te maken. En nóg lees ik dat 40 procent van de Turkse en Marokkaanse Nederlanders zich hier niet thuis voelt… Ja, Jezus van Nazareth, dan weet ik het ook niet meer.

Maar dan moesten wij maar eens afscheid nemen, dacht ik zo. We matchen blijkbaar niet.

Advertenties

3 Reacties to “PVV’er geeft moslima een trap.”

 1. Breinbrouwsels Says:

  Criminele buitenlanders en lui met een peniskoker opzouten. Wij koken in dit land geen penissen en vinden het al erg zat dat er hier lui zijn die niet van andermans penis af kunnen blijven. Om er een stuk af te snijden bijvoorbeeld. En toch wordt het gedoogd terwijl het inkorten van staarten bij honden dan wél verboten is. Maar ik dwaal af.

  Like

 2. PVV’er geeft moslima een trap. – Rechtsaf doorzee Says:

  […] Source: PVV’er geeft moslima een trap. […]

  Like

 3. Horatius Says:

  Mooie foto: een charmante moslima in een geanimeerd gesprek met een autochtoon, en dat blijkbaar zonder tolk.
  Met de integratie zit het zo te zien wel goed, ondanks alarmerende geruchten dat we met zijn allen afstevenen op een Islamitische Staat der Nederlanden.

  Toch is dit niet helemaal overeenkomstig onze verwachtingen toen hier eind jaren 60 van de vorige eeuw de eerste gastarbeiders arriveerden om onze zieltogende economie een nieuwe impuls te geven.

  We hadden toch (als viriele jonge mannen) de stiekeme verwachting dat in het kielzog van deze idealisten ook Oosterse schonen zouden arriveren, verleidelijke slanke haremdames die deden denken aan de Sprookjes van 1000 en 1 Nachten.
  Allemaal op zoek naar Nederlandse jonge mannen om hun diensten aan te bieden en daarna (na gebleken geschiktheid) in het huwelijk te treden. Echte integratie dus zonder taalcursus, want op de werkvloer en in het echtelijke bed leert men als vanzelf de Nederlandse taal, normen, waarden en andere wetenswaardigheden, waaronder Zwarte Piet en De Pil.

  Maar van al deze dromen is helemaal niets terecht gekomen, die vrouwen lopen allemaal, zomer en winter, ingepakt in vormeloze vodden, hoofddoeken en zelfs in een alles verhullende boerka.
  Niet goed voor ons klimaat vanwege het broeikaseffect en ook niet goed voor de integratie die bovendien in de moskee wordt verboden vanwege religieuze redenen.

  Een nachtmerrie dus i.p.v. Arabische Nachten met buikdanseressen die hun diensten aanbieden aan alleenstaande boeren die vrouwen zoeken.

  Maar de teleurstelling is wederzijds, grote groepen Marokkanen en Turken overwegen onze verzorgingsstaat voorgoed de rug toe te keren en menig kind vraagt met grote schrikogen aan hun moeder: ‘wat gebeurt er met ons als straks die Geert Wilders hier de baas wordt, moeten we dan het land uit?’

  Dus na 15 maart a.s. lopen wij het risico dat er een onafzienbare colonne moslims te voet of per vliegtuig vertrekken richting van de voormalige thuislanden, waar ze met open armen zullen worden ontvangen door o.a. vadertje Erdogan. Na een zeer zorgvuldige screening, dat dan weer wel.

  Ook deze droom zal wel geen realiteit worden, ze kijken wel uit! Verzorging van de wieg tot het graf, weliswaar het graf ook in Turkije en Marokko, maar ook het milde strafklimaat laat men niet zomaar in de steek, om over de subsidiebuidel maar te zwijgen.

  En de argeloze autochtoon?

  Die stemt 15 maart op Jesse Klaver, die frisse jonge politicus die menige naïeve blonde deerne charmeert met zijn witte overhemd zonder stropdas.

  Maar de echte Nederlander met het hart op de juiste plaats stemt op oom Geert, in de eerste plaats een stem van protest tegen de politieke correctheid en tegen het schrikbewind vanuit Brussel.

  En verder in de hoop op een algehele mentaliteitsverandering t.a.v. de economische vluchtelingen die onze grenzen overspoelen en de Islamisering die ons land bedreigt bij ongewijzigd beleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: