Jesse klaver is een gevaarlijke idioot.

Een luchtige kijk op het nieuws door Boiling Points, met deze week: het frisse gezicht van het linx-activisme: Jesse Klaver, lijsttrekker Groenlinx. Toen ik inmiddels de leeftijd had bereikt om 40 uur per week te mogen werken, smeerde deze Jesse Klaver waarschijnlijk nog ontlasting aan zijn fair trade houten ledikantje, maar nu, zo’n 30 jaar later, heeft meneer u en mij een vraag gesteld en dat doet ie met een stalen gezicht:

Klaver stelt dat mensen zich best wat meer in elkaar mogen verplaatsen. ‘Het is een belangrijk onderdeel van deze verkiezingen wat mij betreft. Probeer je eens te verplaatsen in een ander. Is het dan zo erg om je gedrag aan te passen of tradities aan te passen? Helemaal niet.’

Hallo, had ik al antwoord gegeven, rare krullenbol, met je ‘helemaal niet’. Helemaal wél, luidt het antwoord. Vooropgesteld, het getuigt van een ongekende zelfhaat wanneer je überhaupt zo’n vraag durft te stellen! Dit riekt naar Vaderlands-Vijandige Gaslighting, maar zo zit het gehele linxe gedachtegoed sowieso in elkaar, dus verbaasd zijn we niet. Maar terugkomend op de vraag; het antwoord was nogmaals dat wij ons gedrag en tradities niet gaan aanpassen aan een probleemgroep die ons land heeft bereikt via een tijdcapsule. Gaan we gewoon niet doen. We eten varkensvlees, drinken alcohol, we lopen gewoon náást onze vrouwen, in plaats van ervoor, ja, we zetten een kerstboom neer en ja, we vieren een Kinderfeest op vijf december. Voorts vinden we gemengd zwemmen heel normaal en mannen en vrouwen hebben gelijke rechten in Nederland. Als deze probleemgroep dat niet bevalt, dan is men in het verkeerde land neergestreken. Dit is ons antwoord, Jesse Klaver.

Wellicht heeft Klaver toch een punt: sommige aanpassingen aan ons gedrag en dan heb ik het met name over het gedrag van vrouwen, zouden weleens van pas kunnen komen; het-armlengte-afstand-houden-advies van Angelah Merkel, bijvoorbeeld. Moeten we maar eens ter harte nemen, want er komen nog miljoenen hoogleraren met een hoog testosteron-gehalte deze kant op.

‘Omvolking’, ik zal de Duitse vertaling maar niet gebruiken, is niet onwaarschijnlijk de ideale natte droom van Klaver. Een verrader van het Nederlandse Volk, die nu het nog kan, verbannen zou moeten worden naar Rotturmerplaat, tesamen met een club Salafistfuckers, extreem-linxen en andere ongewenste elementen. Kunnen jullie opnieuw beginnen. Op weg naar een multicultureel Walhalla.

Maar zonder ons.

9 Reacties to “Jesse klaver is een gevaarlijke idioot.”

 1. wegpiraat Says:

  Beste Jesse,
  Ik wil me best in een ander verplaatsen maar verplaatst een ander zich in mij?
  Ik werk meer dan 40 uur per week, alleenstaand.
  Jesse, zou je dan ook willen vragen aan de azileligzoekers of zij zich in mij kunnen verplaatsen en een beetje dankbaar zijn.
  Al werk ik meer dan 40 uur per week , heb een huis en hypotheek, etc maar de tandarts kan er gewoon niet vanaf, pas een nieuwe bril die meer dan 500 euro was , geen merk maar multicultuur,, multifocale glazen.
  Ik krijg het niet gratis en de tandarts ook niet. Zij laten tanden bleken, gratis bril of lenzen.
  Dit steekt bij de mensendan is erin verplaatsnen iets moeilijker.

  He Jesse, leer die azieligzoekers zich in de Nederlanders te verplaatsen die hard voor hun voorzieningen werken.
  Ik vind de uitspraak verplaats je in de ander erg populistisch maar neem aan dat dit het goede populisme is .
  Zoals mark rutte het heeft over verkeerd populisme.
  Maar goed links neemt rechts de maat over rascisme, geweld etc.
  Maar het geweld in iedere demonstratie van rechts kwam van links, zegt AFA, je wat Jesse?
  Jesse, kan je je ook verplaatsen in een ander die rechts gaat stemmen? Stel je voor 15 maart stemmen meer dan 8 miljoen mensen rechts, is dat dan slecht of goed?
  Ga jij je in die mensen verplaatsen?
  Ik zou denken 8 miljoen mensen stemmen rechts, waarom?
  Wij links hebben ergens een steekje laten vallen.
  Ik weet wel welk steekje,
  Links helpt liever niet Nederlanders.
  Jesse, ik weet meer van dit land dan jij, ik ga voor mijn werk door heel nederland, zie de schoonheid , de kneuterigheid, gezelligheid en daar verplaats ik me in in.
  Je weet niet wat ik doe Jesse en dat wil ik zo houden maar ik werk in alle lagen van de bevolking.
  En iedereen spreekt zich steeds meer uit over de zogenaamde vluchtelingen en dat ze daar van balen omdat het de echte vluchtelingen in diskrediet brengt, kan jij je hierin verplaatsen Jesse?

  vriendelijke groet Wegpiraat

  Liked by 3 people

 2. Jesse Klaver is een gevaarlijke idioot | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 3. Monica Schilder-Kraan Says:

  Ja Jesse, verplaats je dan ook eens in mij! De bedoeling was dat ik op mijn 60e zou stoppen met werken of in elk geval minder zou gaan werken. Mijn man moest dan nog een paar jaar werken en we hadden een goede levensverzekering (dachten we.) Die levensverzekering was een misser, veel betaald, niets van over. Mijn man stierf veel te jong. Nu sta ik er alleen voor. Met een partime baan en het pensioentje van mijn man kan ik het redden financiëel. Pensioentje? Dankzij dat pensioentje betaal ik dus ineens veel meer belasting! Dag pensioentje… blijft niets van over. Maar… door dat pensioentje ook geen huur- of zorgtoeslag. En nu moet ik nog tot mijn 67e doorwerken ook, want anders kan de AOW niet meer uit. Als ik over 4,5 jaar 67 ben heb ik 49 jaar gewerkt. Nooit ergens een beroep op hoeven doen, alles altijd zelf betaald, nooit schulden gehad en trouw mijn belastingen afgedragen. Maar waarvoor? Zodat jan en alleman of moet ik zeggen ali en musleman hier naar toe kan komen als gelukszoeker en van mijn betaalde belastingen een goed leven op kan bouwen? Zodat ik overal voor moet blijven betalen, zorg e.d. en zij alles maar gratis krijgen? En dan straks, als ik het allemaal niet meer zelf kan en zorg nodig heb, dan kan ik niet meer in een verpleegtehuis terecht want die zijn er niet meer, die zijn te duur. Kom jij dan voor mij zorgen? Jesse, verplaats je ook eens in mij en velen die er zo voorstaan als ik!

  Liked by 2 people

 4. Cynisch mensch Says:

  Goed artikel dit. Laat die moslims zich maar eens in ons verplaatsen en donderen het hoofddoekje in de vuilnisbak, kopen een karbonade, drinken een plisje en doen niet aan Taharrush ofwel collectief vrouwen aan randen en slaan degenen die dat wel doen op de smoel. En weet je wat het mooiste is nooit meer in de moskee komen . En weet je wat ga werken in plaats van tegen deze maatschappij aantrappen. Hou op met crimineel zijn stomme k*t Marokkanen en leer eens Nederlands. Niet zoals Mohammed Rabae met echt een klote-accent maar als Aboutaleb OK ?

  Laat hun zich maar eens aan ONS aanpassen. Anders dondert men maar op naar een of ander kloteland vol met middeleeuwse rotmoslims.

  Nooit zullen die vrouwtjes met die hoofddoekjes erbij horen. Misschien in de policorgrachtengordel
  maar velen doen daar net alsof. Men durft daar niet meer de waarheid te zeggen omdat er al zoveel van die overduidelijk orthodoxe moslim zijn in Amsterdammistan en zo.

  Misschein durfeven die quinoa vreters hoogstens een keer op een feessei met een borrel teveel op zich te uiten.

  Like

 5. Cynisch mensch Says:

  En die groene psychopaten zijn dan ook nog voor een klimaatdictatuur gebaseerd op de klimaatkul.
  Rot op

  Like

 6. Maarten Says:

  Of ze nu Jesse of Yasser heten: Eens een moslim, altijd een moslim en moslims zijn gewoonweg niet te vertrouwen. Punt.

  Like

 7. Breinbrouwsels Says:

  Die idioten die op die idioot stemmen zijn nog veel gevaarlijker.
  Overigens voor Rottummerplaat +1 want eb en vloed ohne Ende, watertrappelen tot je verzuipt en groene algen delen met de zeehondjes die alles verkrachten met een waterhoofd.

  Like

 8. M.R Says:

  Super die reacties, wat een wijsneus die Jesse. Als ik 1000 x mocht stemde ik 1000 x voor de vrijheid
  PVV dus.

  Like

 9. Arie Says:

  Vroeger was ik wel bereid met in een ander (lees : minderheden) in te leven, misschien was ik zelfs wel bereid me aan te passen. Maar intussen al lang niet meer. Het houdt gewoon niet op. Laatst zag ik een Turkse man zijn vijfjarige zoontje van school halen. Ze begonnen ogenblikkelijk Turks te praten. Als je op een doordeweekse dag in de stad loop hoor je tientallen verschillende talen. Je struikelt over de soepjurken, djellaba’s, hoofddoeken en baarden. Er lijken er al alleen maar meer te komen.

  Van de Syriërs die de afgelopen paar jaar Nederland binnengekomen zijn, is nu al bekende dat het grootste gedeelte meteen in de bijstand terecht gekomen is, om daar waarschijnlijk niet meer uit te komen. Van de Somaliërs zít al 80% in de bijstand. Op TV hoor je Turkse jongeren doodleuk verklaren op Denk te gaan stemmen en dictator Erdogan doet niet de geringste moeite om te verbergen dat zijn ‘onderdanen’ in den vreemde nooit zullen integreren. Een misdaad tegen de menselijkheid, nietwaar.

  En zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan komt zo’n snotaap, de leider van vier gefuseerde partijtjes, die nu alle maar liefst één zetel (!) per stuk zouden hebben ons vertellen, dat wij (uiteraard alleen de autochtonen onder ons) ons in een ander in moeten leven? Nee, ik doe het niet. Gaat niet, lukt niet, het is op, de rek is eruit. Er is de afgelopen decennia teveel gevraagd van gewone, blanke mensen. Nu zijn de nieuwkomers aan de beurt. Grote ego uitschakelen en gewoon meedoen, s.v.p.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: