Erdogan’s fokprogramma nu ook in Nederland.

Het schijnt dat die islamitische aap nog steeds boos is op ons. Er komen steeds vreemdere geluiden uit het commandocentrum van Erdogan. Hij roept de in Europa werkende wonende Turken op, om meer kinderen te krijgen:

“Neem niet drie, maar vijf kinderen”, zei hij tijdens een campagnebijeenkomst.

In het kader van de algehele islamisering van Europa, worden er nog wat extra piketpaaltjes uitgezet. Plant u voort, voor meer invloed. Ook dit is een tactiek van de islam om zich te kunnen verspreiden, oftewel, het innemen van een continent via de baarmoeder. Als men een beetje vaart maakt, kunnen we rond Kerstmis 2017 nog een heuse geboortegolf verwachten. Of een tsunami. De gemiddelde RTL-Boulevard-kijker die ieder jaar afreist naar Turkije voor een welverdiende zomervakantie, kan binnen afzienbare tijd gewoon in de buurt blijven. Die ‘gezellige Turkse sfeer’ hangt hier dan ook en het scheelt een hoop geld. Bovendien is het mooi meegenomen dat men gevrijwaard blijft van oorontsteking en diarree.
Anyway, de Turkse islamist in maatpak predikte ook:

“Daar waar u werkt en woont, daar is nu uw vaderland.”

Ja, wacht even, hoe moet ik dat opvatten? Zijn we al ingenomen? Betekent dit dat Onze Cultuur steeds meer plaats moet maken voor een cultuur die botst met de onze? ‘Nee joh’, aldus de persvoorlichter van Groenlinx. ‘Dit is dus het toppunt van integratie. Men ziet ons land als hun thuis.’ Ik was meteen gerustgesteld. En het idee dat Europa steeds verder islamiseert en doorspekt wordt met vijandigheid jegens vrouwen, homo’s, Joden en ongelovigen, is slechts gebaseerd op onderbuikgevoelens en riekt naar populisme.

‘Gelukkig zei Nederland ho tegen het verkeerd soort populisme’, aldus een stralende Mark Rutte, maar ik kan hem garanderen dat wij PVV-stemmers er nog steeds zijn. We zijn niet ineens weg! De PVV is zelfs de tweede partij van Nederland, maar dat is kennelijk niet noemenswaardig. ‘Ho’ zeg je maar tegen een paard en niet tegen 1.5 miljoen mensen die op de PVV hebben gestemd.
Verschillende linxe sprekers op tv riepen dat ‘het volk voor positiviteit heeft gekozen.’ Flinke zetelwinst voor o.a. Groenlinx. Met deze Groene Beweging gaan we samen naar de Filistijnen:

‘Vluchtelingen wagen hun leven om oorlog, geweld en vervolging te ontvluchten. Zij hebben recht op een toekomstperspectief, ook in Nederland.’

Op z’n minst vreemd te noemen en ik plaats hier vraagtekens bij, want hoe kan het dan dat veel gevluchte verschoppelingen, gepijnigd door oorlogswonden, op vakantie gaan in eigen land? Daar kijkt de heer Klaver graag voor weg. Wat voor bril heeft deze man op?!

Advertenties

6 Reacties to “Erdogan’s fokprogramma nu ook in Nederland.”

 1. Erdoğan’s fokprogramma nu ook in Nederland | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. rony stokart Says:

  En de Europese Gutburgers… zij sliepen door.

  Like

 3. Cynicus Says:

  De turkentrekkers ofwel Turkse vroedvrouwen zullen veel werk krijgen met al die Turkse broedkippen.

  Like

 4. koddebeier Says:

  Voor veruit de meeste Nederlandse politici en hun slinks/groene/christelijke/liberale stemmers helpt een bril niet meer, zij hebben een blindengeleidehond nodig !!!!

  Liked by 1 persoon

 5. Horatius Says:

  Men kan dit ook als een soort oorlogsverklaring opvatten: via de baarmoeder hier op ‘democratische’ wijze een Islamitisch Kalifaat vestigen.

  En wat te denken van de Kindertoeslag als financiële tegemoetkoming voor deze Nederturken die in feite hier als Bezettingstroepen functioneren.
  Misschien die toeslag maar eens afschaffen boven de twee kinderen? In het landsbelang geen gek idee.

  Maar dit zou ongetwijfeld in strijd zijn met de Mensenrechten, dus op deze manier mogen we onze eigen ondergang financieren. Goed nieuws overigens voor DENK, een partij die liever vandaag dan morgen de Moslimbroederschap hier de dienst wil laten uitmaken.

  En Mark Rutte? Die is alweer druk bezig om de betrekkingen met Turkije te normaliseren, want hij heeft intussen zijn doel bereikt: de populist Wilders is verslagen via zijn ‘kleine Turkije-deal’, dus de excuses richting Ankara zijn slechts een kwestie van tijd.

  Intussen bereiken ons berichten dat Hans Spekman op zoek is naar een nieuwe baan.
  Deze laagopgeleide arbeider die altijd gehuld is in werkkleding, zodoende het beeld oproepend van de altijd zwoegende loonslaaf die tussen de bedrijven door toch nog tijd weet te vinden voor zijn voorzitterschap van de PvdA moet helaas zijn werkzaamheden neerleggen.
  Deze idealist kan misschien nog een baantje vinden als klusser in een moskee, of anders als sjouwer in een kringloopwinkel, wel na een bezoek aan de kapper en het badhuis.
  Ach, het zal allemaal wel meevallen, voorlopig puinruimen tot oktober, dus zijn huidige outfit past daar uitstekend bij.

  Oom Geert heeft er 5 Kamerzetels bij en wacht rustig af tot de volgende verkiezingen, want het worden langdurige onderhandelingen met veel inleveringen en aanpassingen want we leven nu eenmaal in een coalitieland. Hooguit 2 jaar en we maken weer de gang naar de stembus.
  De voortdurende vluchtelingenstromen en het Internationale Islamitische Terrorisme zullen zorgen dat de PVV zal blijven stijgen tot een dusdanig niveau dat men eenvoudigweg niet meer om deze Verzetsbeweging heen kan.

  Geert Wilders is pas 53 jaar en zijn voorbeeld Donald Trump was al een stukje ouder toen hij de gelegenheid kreeg een vuist te maken tegen de radicale Islam. Over Trump gesproken: de goede man laat nu een hek bouwen van niet minder dan 9 meter hoog om de Mexicanen tegen te houden.
  Hoe hoog ons hek moet worden om de religieuze baardmannen tegen te houden is nog onderwerp van een interne discussie binnen de PVV. Ook of er eventueel enige hoogspanning noodzakelijk is. Zo ja, 220 volt of nog hoger?

  Maar ja, die onvermijdelijke Mensenrechten en die Vluchtelingenverdragen zouden wel eens roet in het eten kunnen gooien.

  Toch maar eens opnieuw tegen het licht houden vanwege veranderde omstandigheden en pure noodzaak om alsnog een dreigende burgeroorlog te voorkomen?

  Liked by 1 persoon

 6. Arie Says:

  Erdogan heeft het over niets anders dan Turkije, Turken en ‘onze mensen’ Turken dus, in het buitenland. Het Turk-zijn is blijkbaar genetisch bepaald, je komt er nooit vanaf. Turken die al driehonderd op de maan wonen blijven gewoon Turken en dus onderworpen aan de Turkse overheid Turkse rechtspraak, Turkse cultuur en religie.

  Als de dubbele nationaliteit dan niet afgeschaft kan worden, zoals we steeds weer horen, moeten er maar gevolgen aan verbonden worden. Als het land van de ‘oorspronkelijke nationaliteit’ zoals ik het nu maar even noem (Turkije dus) het belangrijk vindt dat haar mensen tot het einde der tijden Turk blijven moet daar iets tegenover staan. Niet alleen maar invloed en stem ‘adviezen’ maar ook mee BETALEN. Het lijkt me logisch dat Nederland voor een Turks kind slechts de helft van het bedrag aan kinderbijslag betaalt De andere helft moet Turkije maar ophoesten. Ze moeten wel voor ‘hun mensen’ zorgen, tenslotte. Het zelfde geldt voor studielening, huursubsidie enz. Ik kan me niet voorstellen dat dit in strijd is met de Grondwet. Het betreft hier immers ongelijke gevallen, dus van discriminatie kan geen sprake zijn. Oh ja, half stemrecht, dat natuurlijk ook nog. En dan nog uitsluitend voor die mensen die (Nederlands) kunnen lezen en schrijven en enkele elementaire vragen over de Nederlandse democratie en rechtsstaat kunnen beantwoorden. Scheelt weer een hoop stemmen op Denk……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: