Ook geil: de witte Bubbel-Mensch.

Landgenoten, dit is wederom Boiling Points. De stem van strijdend Nederland.

Na veertig jaar immigratie, kunnen we gerust stellen dat de integratie volledig is mislukt. Een bepaalde bevolkingsgroep eist nog steeds aparte zwemuurtjes, want de Nederlander is onrein. Men eist nog steeds dat men in alle uitbundigheid een dwingende religie mag uitdragen en ook schijnt het heel normaal te zijn dat honderden Turkse vlaggen een stad als Rotterdam bevuilen. En wie kan je van dit alles het beste de schuld geven? Juist, de gastheer natuurlijk. Wij zijn gewoon niet goed geïntegreerd! Maurice Crul, hoogleraar aan de Vrije Universiteit in Amsterdam vindt dat een hoop Nederlanders in  een ‘witte bubbel’ leven…  Ze sturen hun kinderen naar aparte scholen, begeven zich alleen in hun eigen kringetje, vieren hun eigen feesten en dat mag niet. Exact wat die andere bevolkingsgroep ook doet. Maar daar mogen we niets van zeggen, want dan heet het ineens intolerantie en racisme. Althans, dat beweren mensen die geweldig goed deugen.

Witte bubbel-mensen, oftewel, witte bubbelisten die het witte Bubbelisme aanhangen. Nou, ik houd mijn hart vast. Volgens mij zijn dat geen frisse types. Wellicht nog erger dan populisten en wie weet stemmen zij ook wel PVV.
Mijn vraag is; waarom moet mijn huidskleur steeds benoemd worden? Ik ben niet eens wit. eerder licht-getint door de voorjaarszon. Daarom draag ik sinds kort zo’n heuptasje met drugs erin. Hoezo, niet geïntegreerd.

Volgens de hoogleraar ‘werkt integratie twee kanten op. Witte Nederlanders moeten hieraan wennen.’ In de eerste plaats moeten wij niets. Dat maken wij zelf nog wel uit. It’s our way, or the highway and see ya later. Het meest erge aan bovenstaande? Het feit dat er blijkbaar in Nederland individuen rondwaren, die onderzoek gaan doen naar de integratie van de autochtoon… Hoe kunnen we die witte bubbel doorprikken, zodat men zich gaat vermengen. En deze ‘hoogleraar’ is nog steeds op vrije voeten. Voorheen lagen dit soort gevaarlijke idioten naakt aan de ketting, maar tegenwoordig mag men de witte Nederlander controleren op het bescheiden behoud van de Nederlandse traditie. Niet te uitbundig, want anders kwetst u onze nieuwe Nederlanders.

Nu ik het artikel in Trouw gelezen heb, weet ik dat mijn aandoening, want dat is het volgens linx Nederland, een naam heeft: Xenofobie. Ik heb dat woord eerder gehoord. Het is niet anders. Altijd minder erg dan Wegkijkerij.

Steun de Verzetsbeweging PVV.

Trouw

Advertenties

5 Reacties to “Ook geil: de witte Bubbel-Mensch.”

 1. Breinbrouwsels Says:

  Bubbelismofobie is wereldwijd een groot probleem aan het worden en dan vooral voor De Mens in de Witte Bubbel. Alles wordt inmiddels door Andersgebubbelden uit de Bubbel van de Witten gehaald dat ook maar een beetje aan een Niet-Witte Gebubbeldheid doet denken. Zo haaldden de Zwartgebubbelden Zwarte Piet al bij de Witgebubbelden weg en werd het ooglapje van Ancillia geroofd door Ethiopischgebubbelde Zeerovers want alleen echte Roofbubbelaars die ook nog op de vlucht zijn voor Werkgevende Bubbelaars in hun Bubbel mogen een lapje gebruiken om de Witgebubbelden er voor te houden. Dit alles overziende is het leven in een Witte Bubbel dan ook alleen nog maar uit te houden met hektoliters bubbels.

  Liked by 2 people

 2. Ook geil: de witte Bubbel-Mensch | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 3. Beschouwer Says:

  Die Maurice Krul zal wel ingefloten zijn door de elite om dit “onderzoek” te gaan doen. We nemen deze raad ter harte We zullen onze kinderen meer met de Marrokaanse straatschoffies laten integreren door bijvoorbeeld te oefenen met stenen gooien naar bussen, leren taharrusch-aanrandingen te gaan plegen (lekker tieten knijpen en kutten pakken). Ook gaan onze kinderen leren hoe met een scooter snel weg te komen na een overval. Die scooter kopen we niet maar we geven ons kind een betonschaar zodat hij zelf een scooter kan gaan jatten en als dat niet lukt kun je altijd nog uit frustratie een homo de tanden uit de mond meppen. Hoezo niet geintegreerd ?!

  Liked by 1 persoon

 4. Horatius Says:

  Dit sujet krijgt niet minder dan 2,5 miljoen subsidie om in zes Europese steden waar te gaan nemen hoe het staat met de autochtonen die zich al of niet hebben aangepast aan de komst van miljoenen moslims en andere cultuurverrijkers.

  Een door de Staat betaalde excursie dus, met als voorspelbare uitkomst dat de Islamisering van West-Europa op ramkoers ligt. Met wel de kritische kanttekening dat er nog veel te weinig moskeeën zijn gebouwd om al die Bezettingstroepen hun religieuze plichten te laten vervullen.

  Daar valt nog een hele wereld of kalifaat te winnen dus. En er zijn vervolgens ook nog te weinig imams paraat om al deze creaturen van voldoende geestelijk voedsel te voorzien. Meer hulpimams dus, te rekruteren uit de vele militante moslims die meeliften met de vluchtelingenstromen (een heuse invasie, volgens welingelichte bronnen).

  De goede man zou er verstandig aan doen om drukke winkelstraten zoveel mogelijk te vermijden met zijn team van onderzoekers, want het risico is prominent aanwezig dat een z.g. verwarde man, meestal een moslim, per gekaapte vrachtauto zijn religie op zeer exclusieve wijze probeert te promoten.

  Dat daarbij slachtoffers kunnen vallen moge duidelijk zijn, maar het wegvallen van deze ongetwijfeld Linkse hoogleraar zou een onherstelbaar verlies opleveren voor onze samenleving die toch al zo zwaar gebukt gaat onder de kwalijke invloed van die z.g. populisten.

  Want er schijnen nog steeds autochtone Nederlanders rond te lopen die schrikken als ze worden geconfronteerd met een vrouwspersoon gehuld in een boerka om maar te zwijgen over homoseksuelen die openlijk op straat hand in hand lopen en zodoende licht getinte individuen onnodig provoceren.

  We wachten dus maar af wat deze excursie gaat opleveren. Waarschijnlijk een vuistdik rapport met de volgende aanbevelingen:

  Autochtonen die niet voldoende willen integreren met spoed interneren in kampementen ter heropvoeding en rehabilitatie. PVVers krijgen hierbij een zekere voorrang. Burgers die vermoeden dat hun buren, familieleden of collega’s sympathiseren met het gedachtegoed van Geert Wilders worden aangespoord hiervan aangifte te doen bij de bevoegde autoriteiten.

  Wie zijn dan die bevoegde autoriteiten? vraagt de argeloze autochtoon.

  Kaderleden van GroenLinks of D66, DENK, voorts Linkse activisten en de Mensenrechtenorganisaties.

  Maar hoe zit het dan met ONZE Mensenrechten? vraagt wederom de argeloze autochtoon.

  Per decreet afgeschaft bij het aantreden van een nieuw kabinet met Jesse Klaver als minister van Vluchtelingen- en Islamiseringszaken.

  Liked by 2 people

 5. Arie Says:

  Iedereen in dit geweldige land (al is het de laatste tijd wel minder geweldig geworden) heeft vrijheid van meningsuiting, dus ook Maurice Crul, hoogleraar aan waarschijnlijk de meeste linkse (en minst objectieve) universiteit van Nederland. Probleem is wel dat een menig en een wetenschappelijk onderzoek twee geheel verschillende dingen zijn. Dhr. Krul heeft door zijn opleiding en ervaring ongetwijfeld geleerd hoe maatschappelijke verschijnselen te onderzoeken en te benoemen, maar hij had het bij een feitelijke weergave moeten laten. In plaats daarvan geeft hij zijn privé mening. En nogmaals : dat mag ook, maar doe dat dan in een ingezonden brief op zo, alleen met je eigen naam erbij, zonder titels of wat dan ook. Aan de stelling ‘ook witte Nederlanders moeten integreren is niets wetenschappelijks. Het is een mening en niet waardevoller dan die van Pietje Puk uit Appingedam met zijn vier jaar lagere school.

  Dat veel ‘witte’ Nederlanders in een ‘witte bubbel’ leven is trouwens wel waar en er is ook niks mis mee. Veel mensen spreken nog steeds met enige trots over ‘mijn Turkse bakker’ en ‘mijn Marokkaanse schoonmaakster’ om hun verdraagzaamheid en grote betrokkenheid bij de multiculturele samenleving uit te drukken, maar het is een lachertje. De verschillende bevolkingsgroepen in Nederland leven zo’n beetje langs elkaar heen. We mogen allang blij zijn als dit zo blijft, zonder geweld, haat en nijd. Meer zit er gewoon niet in en dat komt door de onbuigzaamheid, desinteresse en pure onwil van de ‘nieuwe Nederlanders.’

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: