Eerste omgekatte broeidoek-agente al gesignaleerd.

Foto: NOS

Ja, hoor, Nationalisten, de eerste ‘agente’ met broeidoek is al gesignaleerd. De ‘agente’ is niet eens een moslima. Ze doet dit uit ‘solidariteit en omdat ze voor een divers korps is’, aldus het Amsterdamse PvdA-raadslid Sofyan Mbarki. Allemaal heel nobel, maar je bent zwaar in overtreding, ‘wijkagente’ van het stadsdeel Osdorp. Religieuze uitingen zijn volgens de gedragscode uit 2011 namelijk niet toegestaan. Maar we moeten het allemaal wel heel normaal vinden zeker, dat deze overgelopen geelstreep ons de wet voorschrijft en ons de les leest.
Naast het bekeersel staat een heuse ‘Meid van halal.’ Leuk voor de foto en volgens mij draagt ze een laskap. Waarschijnlijk komt ze net van haar werk en was ze nog net op tijd voor deze fotoshoot.

Wat hangt er een enorme wolk van helaasheid rond deze ‘agente’. Hoera voor de vrouwenonderdrukking, maar dat heeft ze helaas niet door. Maar als dank voor je inzet, heeft ondergetekende Photoshop opgestart en een alternatief politiepaard geregeld. Het is een kameel geworden. Om in de sfeer te blijven. Past mooi bij je tenue.

En, hoe zit ie?

Advertenties

Tags: , , , ,

13 Reacties to “Eerste omgekatte broeidoek-agente al gesignaleerd.”

 1. Eerste omgekatte broeidoek-agente al gesignaleerd | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. Terex Says:

  Domme actie van die trut en omdat ze niet begrijpt waar de politie voor staat haar niet berispen voor haar domme daad maar gelijk ontslag geven. Maar nee er zal wel weer over gepraat moeten worden in al die trieste talkshows op de al even trieste televisie met hun ook zo trieste presentators. Wat is Nederland toch een kutland geworden.

  Liked by 3 people

 3. dutchess43 Says:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogd.

  Liked by 1 persoon

 4. koddebeier Says:

  Ons land, onze cultuur, onze vrijheid en samenleving worden vernietigd door dit minderwaardige soort verraders(ers). De nieuwe NSB steekt steeds verder de kop op !!

  Liked by 2 people

 5. aquarius4422 Says:

  Niet bepaald moeders slimste.
  Door dit soort “agentes” ga je toch vragen stellen over de toelatingseisen voor een functie bij de politie.

  Liked by 1 persoon

 6. BM Fidel Says:

  Op de foto staat een tweebulter afgebeeld, een kameel dus. Die vind je alleen in China en C-Azië. Arabieren rijden op dromedarissen, éénbulters. Maar omdat die in het engels kamelen heten doen wij dat ook maar. En zo helpen wij onze mooie taal steeds verder naar de knoppen.

  Like

 7. Breinbrouwsels Says:

  Is dat wel een woutin en niet zo’n melkertbaantjesmevrouw van de BOA waar je met allerlei frutsels omhangen als een echte juut interessant kunt doen door bars te kijken naar kinderen die een stukje over de stoep rijden?

  Like

 8. ed Says:

  Mafkees eerste klas,halve wereld staat in brand door de sprookjesboek volgers.waarheid lastig ding he.

  Like

 9. Diny Says:

  Ik lees regelmatig de onderwerpen van e.j.Bron. Ben ook niet gerust op de gang van zaken.Maar ik erger me vaak aan het taalgebruik bij de reacties.Dus schelden b.v.woord trut etc.dat haalt de geloofwaardigheid onderuit.Dus ik zou meer fatsoen willen in de reacties.Ook broeidoekagent klinkt niet als serieus te nemen reactie.

  Like

 10. Mario Schettini Says:

  @Diny
  Uw reactie is symptomatisch. U praat over ‘de toon’ van het debat en ‘vergeet’ daardoor de feiten. Alle woorden inclusief, het woord trut, kut, lul of klootzak zijn toegestaan. Als straks die ‘lieflijke’ moslim aan uw deur verschijnt en uw dochter van 12 jaar opeist omdat de ‘meest voortreffelijke mens’ die ooit op aarde rondliep, ene Mohammed, dat ook heeft gedaan, dan lukt het u echt niet om dat individu met beleefde woorden, te verjagen. Dan dient u de meest grove bewoordingen, gepaard aan geweld, te gebruiken om UW dochter te beschermen. Reken niet op justitie of de verantwoordelijke minister, die zijn niet thuis. Als zij al notitie van uw probleem zouden nemen, dan is het: ‘ach, hoe verschrikkelijk toch. Die man heeft het zo moeilijk gehad. Slechte jeugd, agressieve vader enfin u kent al die uitdrukkingen wel. Vraag u zelf dan even of uw reactie van hierboven wel zo verstandig was.

  Like

 11. merel Says:

  Alice Schwarzer (Duits feministe):

  “De hoofddoek is de vlag van de islamitische kruistocht. Deze islamitische kruisvaarders zijn de fascisten van de 21e eeuw”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: