Je moet maar durven: de politie-iftar.

Nationalisten,

Ik was even een tijdje absent, vanwege een te lage bloedsuikerspiegel. Het leek mij daarom verstandig even een stapje terug te doen. In zo’n hypo kan er namelijk van alles gebeuren en voor hetzelfde geld ga ik dan lelijke dingen roepen over een bepaalde bevolkingsgroep met gevoelige tenen, dus vandaar.

Eenmaal weer voorzichtig online, gaf ik Twitter deze zoekopdracht: ‘politie, iftar.’ Dat had ik dus beter niet kunnen doen. Volop foto’s van agenten in uniform die zowat over elkaar heen buitelen wie als eerste een Mohammedaanse dadel-ontpitter een kopje thee mag inschenken… Ja, ik weet het, u vindt natuurlijk ook dat deze geelstrepen zich beter bezig hadden kunnen houden met bijvoorbeeld het opnemen van aangiften van getroffen autochtonen, omdat zij slachtoffer zijn geworden van de ‘Ramadan-terreur’, gedurende de feestmaand. Maar ja, dat zit er helaas niet in. De politie is immers druk doende met het pleasen van een groep tapijtvliegers die nota bene onze cultuur per definitie afwijzen, maar dat schijnt de politie niet te deren. En dat allemaal in het kader van de ‘verbinding’, landgenoten. Als je elkaar na 40 jaar nóg niet begrijpt, wordt het nooit meer wat! Je kan wel blijven trekken aan een dood schaap, maar het arme beest zal nooit meer op z’n poten staan.

In januari 2017 berichtte de Telegraaf dat de politie in het vervolg maar beter niet met Zwarte Piet op de foto moet gaan, want de politie is neutraal en wil geen kant kiezen. Voor wat het waard is, landgenoten, want als de religieuze baardmannen nachtelijke vreetfestijnen houden, is er van enige neutraliteit helemaal niets meer over. Of wellicht is dit het nieuwe ‘neutraal’.

In de jaren ’40 van de vorige eeuw was het ook al niet veel soeps met de hermandad. Heel toevallig werd Nederland toen ook bezet. Toen buitelden politieagenten over elkaar heen wie als eerste een burger van Joodse afkomst mocht arresteren. Lekker heulen met de vijand en dat zien we anno 2017 weer terug. Lekker met je politie-kont omhoog liggen in een haatreactor. Staat leuk op je CV. Maar we hebben jullie door hoor. We weten aan welke kant jullie staan en dat is overduidelijk niet aan onze kant.

Dus, landgenoten, pas goed op uzelf. Ze zijn onder ons!

Advertenties

Tags: , ,

9 Reacties to “Je moet maar durven: de politie-iftar.”

 1. Je moet maar durven: de politie-iftar | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. Joannes den Hollander Says:

  Hier valt niets aan toe te voegen. Ongetwijfeld zullen een aantal politiemensen regelmatig E. J. Bron lezen. Ik zou wel eens een reactie van hen willen horen.

  Like

 3. jowitteroosblog Says:

  Dit is op jowitteroosblog herblogd.

  Like

 4. Jo Says:

  Weer een WAAR WOORD, en als je er goed over nadenkt is het ENG. ENG dat we zo OVERGELEVERD worden aan de VIJAND, want dat is de ISLAM en wie dit nu nog niet INZIET IS NIET VAN DEZE WERELD.

  Like

 5. ReaGluurder Says:

  Alles ihkv om de TENT koest te houden! Gisteren werd het ook weer duidelijk; 75% van de zgn. VERRIJKING hangt aan het OetkerungsInfuus!! Een mooi, ooit stabiel landje verkloot, met een prijskaartje van zo’n 500 MILJARD!!

  Like

 6. Beschouwer Says:

  Wat een huichelachtige schijnheilige kruipers bij de politie.

  Liked by 1 persoon

 7. Flo Says:

  Tsja, de politie komt, net als in 40/45 je thuis ophalen, heulen en collaboreren met de vijand, de islam met zn mislims in dit geval.
  Als er maar genoeg van die ratten zijn dan komt deze situatie weer terug, alleen de smeris beseft niet dat hij/zij ook het mes oo de keel krijgen tzt….

  Liked by 1 persoon

 8. tippelaar Says:

  De smeris doet wat de autoriteitem hem bevelen. Voor de smeris is het jammer dat de autoriteiten anoniem in het duister blijven. Dat hebben we deze week weer kunnen beleven toen die uitgerangeerde pvda.tafelschuimers allemaal een mooi en dik betaald baantje kado kregen, door die zelfde schimmige, in het donker opererende “autoriteiten”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: