“Het plan Europa.”


Landgenoten, ik heb de afgelopen tijd wat gepuzzeld en gelezen, want ik wilde toch eens weten welk Groter Plan achter die niet aflatende asielstroom zit. En ik ben eruit, dankzij mijn interesse in geschiedenis. Het is eigenlijk vrij eenvoudig, want wat nu gebeurt in Europa, klopt helemaal. Als we eerst eens kijken naar 1400 jaar islam, dan zien we een expansiedrift die zijn weerga niet kent. Veroveren, veroveren en nog eens veroveren. Dood en verderf. Verplichte islamisering, slachtingen, verkrachtingen en ook zijn miljoenen mensen tot slaaf gemaakt. Hier in Nederland proberen ongewenste elementen ons een schuldgevoel aan te praten, omdat onze voorouders slaven (in de regel criminelen) hebben vervoerd naar de katoenplantages, maar dit terzijde.

De religieuze Baardmannen hebben hun stekkie in de loop der tijd veelal verkregen via oorlog. Een helder overzicht vindt u in een artikel bij E.J. Bron. De jihad is nooit gestopt, waarde lezers. Sommige naïevelingen denken dat de jihad iets ‘van de laatste tijd is’, maar dat is een misvatting. Deze uitdijing van de islam is al 1400 jaar gaande and counting. Toch zie ik een soort verandering binnen de jihad; het gaat namelijk allemaal een stuk makkelijker dan vroeger. Alwaar vroegere volkeren nog enige weerstand boden, zet men heden ten dage alle poorten wagenwijd open. Niets is te gek. Van ‘apotheker’ tot IS-strijder. U wacht een warm bad.

Terugkerende jihadisten mogen op ‘koersoes’ om te ‘de-radicaliseren’, zoals dat tegenwoordig zo mooi heet. Jihadisten moeten een LOI-cursusje volgen en dan verdwijnt hun drang naar het Paradijs vanzelf en voor je het weet, komt er een keurige modelburger de school uit lopen. Althans, in die veronderstelling zijn een te groot aantal politici in Nederland, waaronder Mark Rutte die nota bene geschiedenis heeft gestudeerd! Dan moet hij toch weten dat wat nu gebeurt in Europa, helemaal verkeerd gaat aflopen?

Nee, vergeet Mark, het is namelijk de Europese Elite, waaronder Merkel, die aan de touwtjes trekt en men hangt een ideologie aan die ooit is beschreven in het boek ‘Praktischer Idealismus‘ van de Oostenrijker Richard Coudenhove-Kalergi. Deze filosoof schreef dit boek in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Zijn gedachtegoed waart nog steeds rond in Europa en als u dit artikel leest, wordt u waarschijnlijk een hoop duidelijk. De islamitische/Afrikaanse import heeft maar één doel: het uitgummen van de Europeanen en de Europese cultuur. Gelijk aan de ideologie van eerder genoemde Oostenrijkse filosoof.

Men heeft het niet eens zelf verzonnen!

Advertenties

12 Reacties to ““Het plan Europa.””

 1. “Het plan Europa” | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. Breinbrouwsels Says:

  We moeten vervangen worden door mensen die, onder de knoet van een ideologie op basis van godsdienst, niet zo zeuren zoals wij dat doen, maar de droomslaaf van de kapitalisten worden. Kapitalisten, ze zijn nooit weggeweest. Hadden die verdomde communisten misschien tóch een punt?

  Like

 3. Michael de Beukelaar Says:

  En gemakzuchtig en vadsig als we zijn geworden, laten we het allemaal gebeuren, zonder op yte kijken van ons pc-schermpje.

  Like

 4. richard visser Says:

  zodra de socialistische partijen macht kregen en baantjes konden verdelen werden de kinderen v d Elite wakker.

  Like

 5. Henny De Bruijn Innemee Says:

  afschaffen al die geloven het drijft de mensheid tot waanzin en zinloze oorlogen en dat al eeuwen lang stop die onzin

  Like

 6. Arie Says:

  Ooit lag de islam ver voor op het westen. Mensen die nog énige kennis van de geschiedenis hebben, weten vaak wel wat van Al Andalus, de fraaie bouwkunst in die tijd en de betrekkelijke tolerantie. Helaas trekken ze daar dan vaak de conclusie uit dat het met de islam reuze meevalt en dat we zelfs dankbaar moeten zijn voor wat de islam ons allemaal ‘gegeven’ heeft. Helaas is daar vandaag de dag weinig meer van over. De islam is aan alle kanten ingehaald, niet alleen door het zo gehate ‘christelijke’ westen, maar net zo goed door de boeddhistische en hindoeïstische landen. De voorsprong van de joden was er waarschijnlijk altijd al. Tegenwoordig is de islam het lachertje van de wereld. Niet alleen als godsdienst, maar ook als politiek, sociaal en economisch systeem heeft het gefaald, het islamitisch ‘recht’ is een aanfluiting en er bestaat zelfs zoiets als ‘islamitische mensenrechten’. Te zot voor woorden.

  Je zou dus zeggen dat de islam in een confrontatie met het Westen geen schijn van kans heeft. Niets is minder waar. Dankzij de goedgelovigheid en regelrechte domheid van onze politici en bestuurders blijven de religieus onaangepasten maar binnenstromen. In 40 jaar tijd van vrijwel niets naar meer dan een miljoen. En ze drukken een buitengewoon negatief stempel op de maatschappij. Hoge afhankelijkheid van uitkeringen en subsidies, geklaag, gedram, slachtoffergedrag en intimidatie. De ene islamitische school na de andere faalt opzichtig, maar er valt niets tegen te doen. Het enige wat ons nog een beetje kan helpen is het zoveel mogelijk inperken van de langzame, sluipende islamitische invasie. Maar zelfs dat is teveel gevraagd, zo lijkt het.

  Like

  • toetssteen Says:

   @Arie
   Ze vonden zelfs de nul niet uit, die kwam uit Sumer.De bouwwerken waren mooie copycats van bestaande bouwkunst en jawel….. uitgewerkt door joden. De bouwers waren slaven.
   Islam is een groot hol vat.

   Like

 7. Horatius Says:

  Goed stuk, maar we moeten wel bedenken dat met name Hongarije, Polen en Oostenrijk weigeren deel te nemen aan deze vanuit Brussel gedicteerde Islamisering.

  En de andere voormalige Oostbloklanden staan ook al niet bepaald te trappelen om asielzoekers op te nemen, vandaar dat Brussel al vele malen heeft gedreigd met sancties tegen deze landen omdat zij niet willen meewerken aan een herverdeling van de vluchtelingen (in feite Bezettingstroepen) over alle EU-lidstaten.

  Maar tot daadwerkelijke acties komt het echter niet, alleen dus dreigementen!

  De reden hiervoor is overduidelijk: het zou betekenen dat de EU (in feite een reus op lemen voeten) uiteen zou vallen in twee kampen en dit het definitieve einde zou inleiden van een mislukt experiment.
  Te veel landen die daar eigenlijk nog niet aan toe waren, o.a. Griekenland, werden lid van de EU en de financiële gevolgen moge intussen bekend zijn.

  Italië (de zwakke onderbuik van Europa) zit nu met honderdduizenden voornamelijk economische asielzoekers in haar maag en dreigt deze z.g. kennismigranten door te sturen naar haar buurlanden.
  Terwijl dit land ZELF volledig verantwoordelijk is voor de invasie vanuit Libië, nu pas schijnen haar marineschepen de vluchtelingen weer af te leveren op de kust van Libië, want de nood is hoog gestegen en op een burgeroorlog zitten ze daar ook niet echt te wachten.

  Uiteindelijk hebben we deze volksverhuizingen te danken aan Merkel, met haar opendeuren-politiek.
  En het krankzinnige moet nog komen: grote kans dat dit creatuur wordt herkozen als de machtigste vrouw van Duitsland en dus ook van Europa.

  Wat een zekere Adolf niet is gelukt, lukt deze ‘goedmens’ wel: een Europa onder leiding van Duitsland met de volledige medewerking van de alsmaar groeiende moslimpopulatie. Er bestaat een foto van Hitler in bespreking met een Grootmoefti over de oplossing van een zeker bevolkingsprobleem.
  Dat er op termijn een zeker risico is op het uitroepen van een West-Europees Islamitisch Kalifaat is dus al of niet ingecalculeerd. Notulen over dergelijke gevoelige onderwerpen worden echter nooit gemaakt…

  De toekomst zal het uitwijzen, maar gezien het feit dat de gezinnen van de moslims veel meer kinderen tellen dan de autochtone bevolking doet ons het ergste vrezen.

  Maar ach, we kunnen dan als ongelovigen nog altijd de wijk nemen naar Groenland, ruimte zat en i.v.m. de klimaatsverandering zal het daar nog goed toeven zijn.

  Like

 8. Skippy Says:

  Pffffff wordt er niet goed van . In wat voor wereld leven we. Ben tegen islam. Maar vergeet ook de Chinezen die massaal grote bedrijven opkopen.

  Like

 9. Horatius Says:

  We leven inderdaad in een vreemde wereld: overbevolking in Afrika en interne conflicten binnen de islam tussen de Sjiieten en Soennieten met de recentelijke volksverhuizingen als gevolg.

  En deze problemen gaan wij als Europeanen oplossen door miljoenen vluchtelingen op te nemen, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen echte vluchtelingen en economische vluchtelingen.
  Want de wereld (dus ook Nederland) is van iedereen, ongeacht zijn religie, cultuur, politieke overtuiging of ideologie.

  Dit Linkse dogma is verantwoordelijk voor een islamisering van Europa. Want moslims hebben nu eenmaal grotere gezinnen dan de autochtone bevolking. Over enkele decennia is een gang naar de stembus voldoende om hier de macht definitief over te nemen en de sharia in te voeren.

  Wat Europa zou moeten doen is haar buitengrenzen met alle mogelijke militaire middelen hermetisch afsluiten om zodoende de miljoenen Afrikanen tegen te houden die hier een beroep komen doen op onze Verzorgingsstaat.

  Volgens betrouwbare berichten is de IS zo goed als verslagen in Syrië en Irak, dus de tijd van wederopbouw staat voor de deur. Een grootschalig project waarbij vele handen nodig zullen zijn om de puinhopen op te ruimen en het land weer leefbaar te maken.
  Volgens andere betrouwbare berichten zou het merendeel van met name de Syrische vluchtelingen die in 2015 in West-Europa verblijf hebben gevonden nog steeds zonder werk zitten.

  Het is maar een idee, maar zou het geen logische oplossing zijn om deze migranten, die hier met de duimen zitten te draaien te repatriëren naar de landen van herkomst om aldaar de wederopbouw zelf ter hand te laten nemen?

  Of is dit idee in strijd met de Mensenrechten en de Vluchtelingenverdragen?

  En zou dit eveneens betekenen dat de islamisering van Europa hierdoor onnodige vertraging op zou lopen. En dit bovendien in strijd zou zijn met het Verdrag wat in 1975 werd gesloten tussen Europa en de olieproducerende Arabische landen wat inhield: betaalbare olie in ruil voor vrije migratie van moslims naar Europa en het treffen van alle mogelijke voorzieningen om ze hun religie in alle rust te laten uitoefenen.

  Van die rust is overigens weinig te merken, gezien het aantal terreuraanslagen en de verstoring van de openbare orde tijdens de jaarwisseling in landen als b.v. Duitsland.

  WIR SCHAFFEN DAS!
  Met deze kreet gaat de linkse elite binnenkort weer het nieuwe jaar tegemoet.

  Op weg naar een burgeroorlog of een geruisloze islamisering?

  Like

 10. Horatius Says:

  Volgens de Linkse Goedmens zit het wel snor met de integratie van onze Nieuwe Nederlanders waaronder overigens verdacht veel militante moslims.
  Op weg naar een Islamitisch Kalifaat of een diverse samenleving waar christenen, joden en moslims vredig naast elkaar wonen in een soort aards paradijs>

  De toekomst zal het uitwijzen en als bewijs dat de integratie al aardig begint te lukken hierbij de Top-tien in de Haagse Schilderswijk:

  1. De Lange weg naar Mekka – Ali X & Fatima B.
  2. Take the Money and Run – De Plofkrakers.
  3. Op een Slof en een Bomschoen – Lil’ Boef feat. rapper Schurk.
  4. Jouw foto in mijn Bomvest – De Jihad Boys.
  5. Achter de muur van de Oude Moskee – De Boerka Sisters.
  6. Bij de baard van de Profeet! – De Wajong Brothers.
  7. 72 Maagden – De Syriëgangers.
  8. Heimwee naar Marokko – Het Femke & Jesse K.
  9. More Money! – De Steuntrekkers.
  10. De beuk er in! – De Loverboys.

  Like

 11. Sjun Demartelaere Says:

  1492 had een reden. http://hoeiboei.blogspot.nl/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html De Spaanse oplossing van destijds bezorgde het land enkele eeuwen voorspoed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: