“Het plan Europa.”


Landgenoten, ik heb de afgelopen tijd wat gepuzzeld en gelezen, want ik wilde toch eens weten welk Groter Plan achter die niet aflatende asielstroom zit. En ik ben eruit, dankzij mijn interesse in geschiedenis. Het is eigenlijk vrij eenvoudig, want wat nu gebeurt in Europa, klopt helemaal. Als we eerst eens kijken naar 1400 jaar islam, dan zien we een expansiedrift die zijn weerga niet kent. Veroveren, veroveren en nog eens veroveren. Dood en verderf. Verplichte islamisering, slachtingen, verkrachtingen en ook zijn miljoenen mensen tot slaaf gemaakt. Hier in Nederland proberen ongewenste elementen ons een schuldgevoel aan te praten, omdat onze voorouders slaven (in de regel criminelen) hebben vervoerd naar de katoenplantages, maar dit terzijde.

De religieuze Baardmannen hebben hun stekkie in de loop der tijd veelal verkregen via oorlog. Een helder overzicht vindt u in een artikel bij E.J. Bron. De jihad is nooit gestopt, waarde lezers. Sommige naïevelingen denken dat de jihad iets ‘van de laatste tijd is’, maar dat is een misvatting. Deze uitdijing van de islam is al 1400 jaar gaande and counting. Toch zie ik een soort verandering binnen de jihad; het gaat namelijk allemaal een stuk makkelijker dan vroeger. Alwaar vroegere volkeren nog enige weerstand boden, zet men heden ten dage alle poorten wagenwijd open. Niets is te gek. Van ‘apotheker’ tot IS-strijder. U wacht een warm bad.

Terugkerende jihadisten mogen op ‘koersoes’ om te ‘de-radicaliseren’, zoals dat tegenwoordig zo mooi heet. Jihadisten moeten een LOI-cursusje volgen en dan verdwijnt hun drang naar het Paradijs vanzelf en voor je het weet, komt er een keurige modelburger de school uit lopen. Althans, in die veronderstelling zijn een te groot aantal politici in Nederland, waaronder Mark Rutte die nota bene geschiedenis heeft gestudeerd! Dan moet hij toch weten dat wat nu gebeurt in Europa, helemaal verkeerd gaat aflopen?

Nee, vergeet Mark, het is namelijk de Europese Elite, waaronder Merkel, die aan de touwtjes trekt en men hangt een ideologie aan die ooit is beschreven in het boek ‘Praktischer Idealismus‘ van de Oostenrijker Richard Coudenhove-Kalergi. Deze filosoof schreef dit boek in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Zijn gedachtegoed waart nog steeds rond in Europa en als u dit artikel leest, wordt u waarschijnlijk een hoop duidelijk. De islamitische/Afrikaanse import heeft maar één doel: het uitgummen van de Europeanen en de Europese cultuur. Gelijk aan de ideologie van eerder genoemde Oostenrijkse filosoof.

Men heeft het niet eens zelf verzonnen!

Advertenties

8 gedachtes over ““Het plan Europa.”

 1. We moeten vervangen worden door mensen die, onder de knoet van een ideologie op basis van godsdienst, niet zo zeuren zoals wij dat doen, maar de droomslaaf van de kapitalisten worden. Kapitalisten, ze zijn nooit weggeweest. Hadden die verdomde communisten misschien tóch een punt?

  Like

 2. Ooit lag de islam ver voor op het westen. Mensen die nog énige kennis van de geschiedenis hebben, weten vaak wel wat van Al Andalus, de fraaie bouwkunst in die tijd en de betrekkelijke tolerantie. Helaas trekken ze daar dan vaak de conclusie uit dat het met de islam reuze meevalt en dat we zelfs dankbaar moeten zijn voor wat de islam ons allemaal ‘gegeven’ heeft. Helaas is daar vandaag de dag weinig meer van over. De islam is aan alle kanten ingehaald, niet alleen door het zo gehate ‘christelijke’ westen, maar net zo goed door de boeddhistische en hindoeïstische landen. De voorsprong van de joden was er waarschijnlijk altijd al. Tegenwoordig is de islam het lachertje van de wereld. Niet alleen als godsdienst, maar ook als politiek, sociaal en economisch systeem heeft het gefaald, het islamitisch ‘recht’ is een aanfluiting en er bestaat zelfs zoiets als ‘islamitische mensenrechten’. Te zot voor woorden.

  Je zou dus zeggen dat de islam in een confrontatie met het Westen geen schijn van kans heeft. Niets is minder waar. Dankzij de goedgelovigheid en regelrechte domheid van onze politici en bestuurders blijven de religieus onaangepasten maar binnenstromen. In 40 jaar tijd van vrijwel niets naar meer dan een miljoen. En ze drukken een buitengewoon negatief stempel op de maatschappij. Hoge afhankelijkheid van uitkeringen en subsidies, geklaag, gedram, slachtoffergedrag en intimidatie. De ene islamitische school na de andere faalt opzichtig, maar er valt niets tegen te doen. Het enige wat ons nog een beetje kan helpen is het zoveel mogelijk inperken van de langzame, sluipende islamitische invasie. Maar zelfs dat is teveel gevraagd, zo lijkt het.

  Like

  • @Arie
   Ze vonden zelfs de nul niet uit, die kwam uit Sumer.De bouwwerken waren mooie copycats van bestaande bouwkunst en jawel….. uitgewerkt door joden. De bouwers waren slaven.
   Islam is een groot hol vat.

   Like

 3. Goed stuk, maar we moeten wel bedenken dat met name Hongarije, Polen en Oostenrijk weigeren deel te nemen aan deze vanuit Brussel gedicteerde Islamisering.

  En de andere voormalige Oostbloklanden staan ook al niet bepaald te trappelen om asielzoekers op te nemen, vandaar dat Brussel al vele malen heeft gedreigd met sancties tegen deze landen omdat zij niet willen meewerken aan een herverdeling van de vluchtelingen (in feite Bezettingstroepen) over alle EU-lidstaten.

  Maar tot daadwerkelijke acties komt het echter niet, alleen dus dreigementen!

  De reden hiervoor is overduidelijk: het zou betekenen dat de EU (in feite een reus op lemen voeten) uiteen zou vallen in twee kampen en dit het definitieve einde zou inleiden van een mislukt experiment.
  Te veel landen die daar eigenlijk nog niet aan toe waren, o.a. Griekenland, werden lid van de EU en de financiële gevolgen moge intussen bekend zijn.

  Italië (de zwakke onderbuik van Europa) zit nu met honderdduizenden voornamelijk economische asielzoekers in haar maag en dreigt deze z.g. kennismigranten door te sturen naar haar buurlanden.
  Terwijl dit land ZELF volledig verantwoordelijk is voor de invasie vanuit Libië, nu pas schijnen haar marineschepen de vluchtelingen weer af te leveren op de kust van Libië, want de nood is hoog gestegen en op een burgeroorlog zitten ze daar ook niet echt te wachten.

  Uiteindelijk hebben we deze volksverhuizingen te danken aan Merkel, met haar opendeuren-politiek.
  En het krankzinnige moet nog komen: grote kans dat dit creatuur wordt herkozen als de machtigste vrouw van Duitsland en dus ook van Europa.

  Wat een zekere Adolf niet is gelukt, lukt deze ‘goedmens’ wel: een Europa onder leiding van Duitsland met de volledige medewerking van de alsmaar groeiende moslimpopulatie. Er bestaat een foto van Hitler in bespreking met een Grootmoefti over de oplossing van een zeker bevolkingsprobleem.
  Dat er op termijn een zeker risico is op het uitroepen van een West-Europees Islamitisch Kalifaat is dus al of niet ingecalculeerd. Notulen over dergelijke gevoelige onderwerpen worden echter nooit gemaakt…

  De toekomst zal het uitwijzen, maar gezien het feit dat de gezinnen van de moslims veel meer kinderen tellen dan de autochtone bevolking doet ons het ergste vrezen.

  Maar ach, we kunnen dan als ongelovigen nog altijd de wijk nemen naar Groenland, ruimte zat en i.v.m. de klimaatsverandering zal het daar nog goed toeven zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s