Marokkaan brengt knip vol geld terug.

Landgenoten, ik ben er weer. Ik wilde pas weer gaan bloggen als Vrijetijdskleding I helemaal klaar zou zijn met croquetten en het nemen van verkeerde beslissingen, maar het duurt te lang. Alhoewel men nu over ‘de laatste loodjes’ spreekt. Weten deze schertsfiguren wel dat lood heel giftig is? Gaat dus niet werken in de Tweede Graaikamer. Anyway, het bericht wat mij het meeste opviel de afgelopen tijd, was het bericht dat de Buurtvader van Arnhem, Ahmed – ‘PVV’ers hebben niets te zoeken bij de politie’ –  Marcouch, een verloren portemonnee terugbracht bij de rechtmatige eigenaar. Komische humor om te lachen, wat dit gelooft niemand, natuurlijk.

Dit is een regelrechte PR-stunt van de PvdA, want laten we elkaar geen mietje noemen; een Marokkaan die geheel vrijwillig een verloren knip met inhoud terugbezorgt, komt op mij nogal ongeloofwaardig over en heb overigens zo’n Marokkaan nog nooit ontmoet. Hier is meer aan de hand, dat voel je meteen. Het zal allemaal wel te maken hebben met die omstreden aanstelling van meneer, dus moet zijn imago even worden opgeleukt.

Ook heel toevallig dat uitgerekend een PvdA-raadslid met het telefoonnummer van de desbetreffende eigenaar op de proppen kwam, na een oproep van Markoek (vzmh) op Facebook.
De eigenaar herkende Markoek overigens niet. Nee, logisch, ik zou ook van mijn apropos zijn als een Marokkaan mijn portemonnee terug komt brengen. Dat zijn we namelijk niet gewend in dit ‘waanzinnig gave land.’

Verder plaats ik vraagtekens bij de eigenaar van de knip, Matthias Poortvliet. Meneer is 30, maar over hem valt niets te vinden op internet. Geen social media, niets. Zou kunnen, maar een jonge man anno 2017 niet actief op internet? Vreemd.

Wat een doorzichtige actie van de PvdA. We zijn niet achterlijk.

Advertenties

4 Reacties to “Marokkaan brengt knip vol geld terug.”

 1. Jack Terrible Says:

  Ik heb vroeger een keer een Marokkaan als Taekwondo-leraar gehad. Een paar dannen en zo. Hij vertelde een keer dat hij had gedroomd over een brief met foto’s van cartoons van zijn geliefde profeet… vrede zij met hem. Het was een lelijke brief vol met onwaarheden. Hij zou de eigenaar, zender, hard en keihard een knal op zijn bek gaan geven. Jaren later heb ik hem zo’n brief met foto’s van mijn cartoons van Mo toegestuurd. Afwachten!!!

  Liked by 3 people

 2. Horatius Says:

  Hebben we eindelijk een goudeerlijke Marokkaan, weer niet goed!

  We mogen niet vergeten dat onze welvaartsstaat is gevestigd door de voorbeeldige inzet op de werkvloer door deze etnische minderheid waarvan er helaas velen last van hun rug kregen en uiteindelijk in de WAO belanden.
  Er gaan zelfs geruchten dat wij onze bevrijding in 1945 voornamelijk te danken hebben aan de Marokkanen na hevige gevechten in de provincie Zeeland.

  En wat zou een populair TV-programma als Opsporing Verzocht nog voorstellen zonder de inbreng van deze kansenjongeren, waarvan er velen in de Wajongregeling zitten (heeft iets met inteelt te maken).

  Maar alle gekheid op een stokje; binnenkort waait er weer een frisse wind door ons landje bij het aantreden van het nieuwe kabinet Rutte; nu nog maar 35.000 asielzoekers per jaar en allemaal gynaecologen in opleiding volgens Mark.

  De PVV overweegt nu om op eigen kosten kuisheidsgordels te verstrekken aan onze blonde meiden ter bescherming van lijf en leden. Andere en effectievere middelen om zich deze bronstige sujetten van het lijft te houden stuiten op hevig verzet van de Mensenrechtenactivisten die van mening zijn dat deze jongeren alleen maar op zoek zijn naar ‘enige intimiteit.’

  Wordt er per ongeluk een dader van verkrachting of aanranding aangehouden dan blijkt een Afrikaan van 35 jaar volgens eigen verklaring een knaapje van 14 jaar te zijn en daar trappen die bromsnorren nog in ook.

  HET MOET NIET VEEL GEKKER WORDEN IN DIT LAND!

  Like

 3. Marokkaan brengt knip vol geld terug – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace" Says:

  […] leesverder>> boilingpoints […]

  Like

 4. Kraftavilqa Says:

  Mocro bezorgt gevulde knip terug bij eigenaar. Mijn eerste gedachte was: kijk dat is nou een verwarde man.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: