SP, PvdA, PvdD en Groenlinks zijn uit hetzelfde verrotte hout gesneden als Antifa.

O, dus wanneer je als linkse partij gaat demonstreren tegen Forum voor Democratie en de PVV, tezamen met o.a. Antifa, de Internationale Socialisten en ander werkschuw, gewelddadig schorem, is er blijkbaar niets aan de hand. Het is namelijk voor de goede zaak, landgenoten. Géén racisten in de Amsterdamse gemeenteraad, dus tijd voor aksie!

Het Antifa-rapaille kon blijkbaar niet wachten tot 18 maart en is alvast begonnen met het belagen van campagnevoerders voor FVD. Jij hebt andere opvattingen dan wij, dus mag je sowieso niet meedoen. Zo rolt linx: demoniseren, verdacht maken, leugens verspreiden en dan maar wachten totdat die ene gek opstaat om het vuile werk op te knappen.

Lodewijk en Jesse, voor jullie is het woord hypocrisie uitgevonden. Op twitter roeptoeteren dat het belagen van mensen ‘onacceptabel en verwerpelijk’ is, maar ondertussen wel een verbond sluiten met figuren die gevolgd worden door de AIVD.

Vroeg of laat valt het masker af. De linxe partijen zijn uit hetzelfde verrotte hout gesneden als de extreem-linxe Antifa en consorten. De laatste stuiptrekkingen van linx.

FVD, veel succes op 21 maart, jullie zijn hard nodig!

Advertenties

Tags: , , , , , ,

8 Reacties to “SP, PvdA, PvdD en Groenlinks zijn uit hetzelfde verrotte hout gesneden als Antifa.”

 1. SP, PvdA, PvdD en Groenlinks zijn uit hetzelfde verrotte hout gesneden als Antifa | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Like

 2. koddebeier Says:

  Links en fascisme schurken tegen elkaar aan, één pot nat !!

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier Says:

  Let op, straks komt wederom de kogel van links !!

  Liked by 2 people

 4. Marlies Says:

  Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 5. Wolf Says:

  De laatste stuiptrekkingen van wegkwijnend linx.

  Liked by 1 persoon

 6. Arie Says:

  De zogenaamde antifascisten gaan niet alleen op dezelfde manier te werk als de ‘originele’ fascisten uit de jaren dertig (geweld, straatterreur en intimidatie van andersdenkenden), ze gebruiken ook nog eens dezelfde argumenten. Een soort van preventief zelfverdedigingsargument : fascisme is zo erg, zo gevaarlijk dat je alles mag doen om het te stoppen, inclusief geweld. Ja, zo werd geweld tegen de Joden destijds ook goedgepraat.

  Er is ook een belangrijk verschil : Hitler kwam aan de macht in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Het waren moeilijke tijden voor Duitland. Er was veel werkloosheid, armoe en onzekerheid over de toekomst. Hitler beloofde eerherstel en werk. De SA’ ers van het eerste uur waren vooral boze, werkloze, gefrustreerde jongemannen, met weinig ontwikkeling of opleiding. Er was in die tijd een schrijnend gebrek aan informatie: geen TV, internet of social media, alleen kranten en radio, die door de staat (en later de NSDAP) makkelijk gemanipuleerd konden worden. Je kon mensen makkelijk van alles wijsmaken. Dat de malaise van Duitsland te wijten was aan ‘de Joden’ bijvoorbeeld. De leugens en haat vielen in vruchtbare bodem. De huidige antifascisten hebben veel meer informatie en – dat geloof ik tenminste stellig- meer opleiding dan de fascisten en nazi’s uit de vorige eeuw. Ze doen er alleen niets mee. Iedereen die het anders ziet dan zij is een nazi, een fascist, een racist en hoe dan ook een slecht mens die bestreden dient te worden. Daarom vind ik de huidige ‘antifascisten’ nog veel verachtelijker dan de fascisten van destijds.

  Liked by 3 people

 7. Kitty Says:

  Denk niet dat je dit met elkaar kunt en mag vergelijken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: