Pechtold schiet zijn giftige pijlen op Baudet.

Zo, dat was weer prijsschieten op Thierry Baudet, afgelopen vrijdagavond in De Balie te Amsterdam: Pechtold misbruikte het verkiezingsdebat om Baudet weer eens weg te zetten als racist. Wat een lage rat is Pechtold. In de Tweede Kamer durft hij een debat met Baudet niet aan te gaan, maar in Amsterdam ineens wel. Alhoewel, een debat kon je het niet noemen. Het was meer een spervuur van valse beschuldigingen en sinistere verdachtmakerij.

Volkeren en IQ. Van die combi scheurde heel politiek correct Nederland uit de panty, de afgelopen week. Hoe durft Baudet vol te houden dat Chinezen een net iets hoger IQ hebben dan wij blanken? O nee, daar ging het niet om. Afrikanen hebben gemiddeld een lager IQ dan blanken, dat is pas erg.

Geweldig, dat gelijkheidsdenken van Klaver, Pechtold en al die andere policor figuren die er blijkbaar enorm toe doen. Het linkse gelijkheidsdenken botst met de wetenschap en het enige wat men dan nog kan doen is de tegenstander uitmaken voor rotte vis.

Maar hebben  al die zelfingenomen boe-roepers de standpunten van FvD al eens doorgenomen? Bijvoorbeeld:

‘Asielbeleid naar Australisch model: Nederland beslist zélf wie hier wordt opgevangen. Immigranten met extreme politieke ideeën die niet in lijn zijn met onze westerse beschaving dienen terstond te worden uitgezet naar het land van herkomst.’

Prima standpunt.

En vooral, hebben we je nodig? Daar moet het om gaan. Hebben de nieuwkomers iets toe te voegen aan onze maatschappij? Als je alleen maar geld kost, eisen komt stellen, onze Westerse waarden afkeurt en onze honingpotten leeg komt lepelen, dan zien we u liever gaan dan komen.

De oversteek maken naar het Beloofde Land Europa en vervolgens ontvang je van de diversiteits-fetisjisten een gratis woning, gratis geld, gratis zus, gratis zo. Dat hebben die Afrikanen toch mooi voor elkaar. Een vakantie voor het leven.

Zo’n laag IQ heeft men nou ook weer niet.

Advertenties

Een gedachte over “Pechtold schiet zijn giftige pijlen op Baudet.

  1. Bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen heb ik serieus getwijfeld op wie ik zou stemmen : FvD of PVV? Uiteindelijk heb ik toch maar weer voor Ome Geert gekozen, gewoon omdat die groter is. Een stem op een marginaal partijtje, wat de FvD nu nog is, voelt toch een beetje als een verloren stem. Maar ik heb niets tegen FvD, integendeel. Thierry Baudet is natuurlijk een ijdeltuit en een beetje een narcist, maar dat geeft niets. De Tweede Kamer zit er vol mee. Al die beschuldigingen van racisme betekenen zo langzamerhand niets meer. Integendeel : als partijen als
    D ’66 en Groen Links je van racisme beschuldigen, is dat eerder een aanbeveling.

    Nu wordt Baudet ter verantwoording geroepen voor een vermeend racistische uitspraken van een ander FvD lid. Als hij hem de mond gesnoerd had, hadden we waarschijnlijk te horen gekregen : ‘Zie je wel, FvD is geen democratische partij. De leden hebben geen vrijheid van meningsuiting.’ Of woorden van gelijke strekking. Voor racisme is trouwens nodig dat je iets DOET, mensen ongelijk behandelt op grond van kenmerken die je aan een ras toeschrijft. Bijvoorbeeld : je bent van mening dat zwarte mensen minder intelligent zijn, dus je neemt ze niet in dienst, of betaalt ze minder salaris. Een vereniging laat geen zwarte leden toe, omdat die toch geen bijdrage zouden leveren… Zoiets. Een mening zonder meer, zoals Yermaz Ramautarsing die gaf, is nooit racistisch. En trouwens, als het niet waar is wat hij gezegd heeft, weerleg het dan gewoon. Noem voorbeelden van briljante zwarte wetenschappers of indrukwekkende intellectuele prestaties uit Gabon of Guinee.

    Het schijnt dat vrouwen intelligenter zijn dan mannen en dat mag ook gerust gezegd worden, geen enkel probleem. Waarom? Het zal er wel mee te maken hebben dat er tegenwoordig niets positiefs meer gezegd mag worden over blanke mannen. Die hebben zo’n beetje alle problemen op aarde veroorzaakt. Wie er anders over denkt is dom, bevooroordeeld, seksistisch en racistisch.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s