Anousha Nzume is een hypocriete azijndoos.

Kijk, landgenoten, Anousha Nzume met haar man tijdens Halloween. Haar man is verkleed als Arabier. Dit zou in de ogen van beroepsklager Anousha toch een schrijnend voorbeeld moeten zijn van het stigmatiseren en discrimineren van een hele bevolkingsgroep? Verkleedpartijtjes kunnen anno 2018 namelijk echt niet meer. O, de foto is uit 2009? Who cares, als jij in onze geschiedenis gaat wroeten, dan doen we dat ook in de jouwe. Principes zijn principes. Anno 2018 vind jij als Beschermvrouwe der Indianen ineens dat kinderen geen Cowboy & Indiaantje meer mogen spelen. Want ‘cowboy’s hebben de Indianen uitgeroeid’, of zo iets. Ga eens een geschiedenisboek lezen, domme stekkerdoos, i.p.v. zelf een haatboek jegens blanken te schrijven.

Maar wat heeft dit schuim ineens met ‘native Americans’? Waarschijnlijk niks. Haar roots liggen er niet eens. Dit is gewoon weer een doorzichtige aanval op de blanke Nederlander. Kan ze morgen in al haar verbolgenheid weer een fles azijn leeg drinken. In samenwerking met ‘De Grauwe Eeuw’ is het haar toch mooi gelukt om kinderen hun plezier af te nemen. Je mag trots op jezelf zijn.

Gaat lekker hè, in dit land. Straatnamen en standbeelden van onze Zeehelden moeten verdwijnen. Kinderfeesten zijn bij voorbaat racistisch en de blankenhaat neemt alarmerende vormen aan.

Hoe vind je het zelf gaan, Mark Rutte?

Advertenties

Een gedachte over “Anousha Nzume is een hypocriete azijndoos.

  1. Anousha Nzume, Jeffrey Afriyie, Sylvana Simons, Gloria Wekker, wie kent ze niet? Bekende Nederlanders met een kleurtje. Bekend om hun gedram, gezeur, slachtofferschap, voorspelbaar geklaag, eindeloze beschuldigingen van discriminatie van racisme, seksisme en discriminatie in het algemeen. Hun voorspelbare geweeklaag, gebrek aan zelfinzicht of -kritiek, doofheid voor andere meningen. Desinteresse voor feiten. Minachting voor blanke, werkende mannen. Stuk voor stuk zijn ze inmiddels niet eens meer in staat een zin te formuleren, waarin niet minstens éénmaal het woord ‘racisme’ ‘discriminatie’ of ‘uitsluiting’ voorkomt. Hoe kan een mens het nog serieus nemen?

    Nou, helaas gebeurt dat volop. Waarom zijn de Nederlandse media zo dol op dit eenzijdige zootje ongeregeld? Het zal wel te maken hebben met een behoefte zichzelf positief te onderscheiden van de rest. Een hoop Nederlanders zijn dit geouwehoer over ‘witte schuld’ ‘ white privilige’ en islamofobie inmiddels gaan geloven. Een manier om hieraan te ontkomen is de kant te kiezen van hen die deze beschuldigingen uiten. Blanke mensen speuren om het hardst naar bewijzen van racisme bij andere blanken. Mannen wijzen met de beschuldigende vinger naar andere mannen vanwege hun stuitend seksisme. En menen zichzelf hiermee vrij te pleiten. ‘Ik mag dan wel een blanke, racistische, seksistische man zijn, maar ik heb het tenminste nog in de gaten (en daarmee ben ik minder slecht dan een ander).’ Zoiets moet het zijn.

    Een andere manier om ermee om te gaan is natuurlijk om er stomweg je schouders over op te halen. Zo interessant is het allemaal niet, dat voorspelbare racisme geneuzel. Gewoon negeren die hap.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s