‘Verklaring van Marrakesh’ is doodsteek Westerse beschaving.


Landgenoten, de ‘Verklaring van Marrakesh’ is op 2 mei 2018 getekend door half Afrika en alle EU-landen, behalve Hongarije. In de verklaring wordt migratie benoemd als ‘een noodzakelijk positief en voordelig fenomeen dat bijdraagt tot de globale ontwikkeling.’ In gewoon Nederlands: omvolken, gelijk naar het ‘Kalergi-Plan’, waarvan policor Europa trouwens zegt dat het allemaal alu-hoedjes-gezwets is. Het gaat allang niet meer over ‘slachtoffers uit oorlogsgebieden die na traumaverwerking uitstekend in staat zullen zijn om een tandartspraktijk te openen.’ Nee, het importeren van achterlijkheid en chaos is momenteel prio1 voor het ongekozen rapaille in Europa. Men liegt er niet eens meer over, men doet het gewoon. Open en bloot.

Dit alles zou groot nieuws moeten zijn, maar de msm-media zwijgen als het graf. Alleen op Twitter lees je dergelijke info en op weblogs en fora. Thierry Baudet zei onlangs dat ‘wij er over 50 jaar allemaal uitzien als een Egyptenaar’. Ik vrees dat dit de keiharde realiteit wordt.  De noodzakelijke rassenvermenging mag geen vertraging oplopen, dus alles graag in stroomversnelling. Zodat uiteindelijk een volk overblijft met een IQ van rond de 60/70. Die kan je prima onder de duim houden. Die blanken gaan zich roeren en worden obstinaat. De hoogste tijd om de omvolking van Europa een flinke boost te geven. Dit hele gebeuren is een vooropgesteld plan. Let that sink in.
De nietsontziende EU-dictators zijn pure misdadigers. De Westerse beschaving moet kennelijk vernietigd worden.

Overal wordt de islamitische cultuur gepromoot en gefaciliteerd. Dat 70% van de moslims een product is van inteelt, doet er even niet toe. Misschien is je nichtje wel je zusje? Who cares.

Nederlandse kinderen knielen voor een halve maangod in een haat-reactor… Nederland anno 2018. Nooit en te nimmer dat mijn kinderen daaraan deelnemen. In Duitsland kunnen ouders al een boete verwachten, als zij hun kinderen thuishouden…

Het gaat wel erg snel, allemaal !

Advertenties

2 gedachtes over “‘Verklaring van Marrakesh’ is doodsteek Westerse beschaving.

 1. Op onze staatsomroep is aan deze verklaring geen enkele aandacht geschonken maar de gevolgen zullen rampzalig zijn voor ons nageslacht.

  Hoe dit allemaal gefinancierd moet worden is echter een raadsel want 90 procent van al die cultuurverrijkers blijven buiten het arbeidsproces vanwege analfabetisme en geen motivatie, want een uitkering levert meer op dan een betaalde baan en waarom zou een moslim gaan werken voor een ongelovige?

  Ons toekomstperspectief biedt twee mogelijkheden: of getolereerd worden in een islamitisch kalifaat of een burgeroorlog.

  Like

 2. Je zou het bijna vergeten met de enorme migratiegolven die momenteel op ons afkomen, maar immigratie is op zich neutraal. Soms kan het goed uitpakken. Waarom zou een land niet tijdelijk arbeidskrachten kunnen binnenlaten waar op dat moment een tekort aan is? Zo ging het bij de eerste ‘gastarbeiders’ de Spanjaarden en Italianen in de jaren zestig van de vorige eeuw. Ook het binnenlaten van vluchtelingen hoeft geen probleem te zijn, als deze voldoende ontwikkeld zijn en bereid zijn zich aan te passen. Denk aan de Hugenoten. En het moet ook geen volksverhuizing worden natuurlijk.

  Maar wat we niet kunnen gebruiken is een massale toestroom van mensen die minder ontwikkeld zijn, geen enkele bruikbare taal spreken en voor wie het eenvoudigste baantje nog te hoog gegrepen blijkt. Als diezelfde mensen dan ook nog eens aan elkaar klitten, hun familie uit het land van herkomst laten overkomen en een uitkeringsafhankelijkheid tot 80% hebben, is er geen topeconoom nodig om te begrijpen dat een dergelijke immigratie schadelijk is voor een land. Of zelfs voor een heel continent. Toch is dat precies wat er nu gebeurt. En er lijkt zelfs geen eind aan te komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s