‘Artsen zonder Grenzen’ is een criminele organisatie.


Zo, waarde landgenoten, Spanje is weer honderden zwarte pieten rijker. De veerdienst van AzG heeft voor de kust van Libië ‘uitgeputte drenkelingen uit het water gevist en hen opgelapt op het schip ‘Aquarius’, om hen uiteindelijk in Valencia aan wal te zetten voor een betere toekomst.’ En dan nu de realiteit: ‘Artsen zonder Grenzen’ heeft honderden op klappen staande testosteronbommen voor de kust van Libië uit rubberboten gehaald en hen een cruise aangeboden, met als eindbestemming Europa. ‘Klopt niet’, zegt AzG. ‘Er zaten ook vrouwen op het schip. Dus.’ Inderdaad en sommigen van hen zijn inmiddels verkracht, zo las ik op Twitter… Die Afrikaanse Wilden konden blijkbaar hun omvangrijke lul niet in de broek houden, totdat de boot gelost werd.

Wat ook alarmerend is, is het feit dat de hulpverleners en de Spaanse politie witte pakken en mondkapjes dragen. Die uitgemergelde raketgeleerden hebben toch geen ziekten meegebracht? Enge wurmpies in de darmen, of zo iets? Nee, vast niet. Als Europeanen op vakantie gaan in Afrika, moet men zich eerst laten inenten, dus andersom is dat ook best goed geregeld, denk ik. Nee, waarschijnlijk willen de hulpverleners de net aan wal gezette ‘drenkelingen’ niet besmetten. Het zijn immers mensen die verschillende economieën in Europa op poten komen zetten. En aan een zieke werknemer heb je niks.

Europa is weer een stukje donkerder geworden. Letterlijk en figuurlijk. En gevaarlijker. Seksueel geweld is de Afrikaan niet vreemd. Voorbeelden te over. Links spreekt liever van een ‘kleurrijke Afrikaanse cultuur met muziek, dans en handgemaakte sieraden.’ Want stel je voor dat je een frontale botsing krijgt met de realiteit. Wij weten wel beter. Alles wat Afrikaans zand tussen de tenen heeft, heeft maar één opdracht: Kalergi-kindjes maken in Europa, ter omvolking. Goedschiks of kwaadschiks. En de EU-dictators knikten instemmend.

Artsen zonder Grenzen: mensensmokkel en medicijnen ruilen voor seks met minderjarigen…

Geef gul aan deze hulpverleners die er geweldig toe doen!

Advertenties

Een gedachte over “‘Artsen zonder Grenzen’ is een criminele organisatie.

  1. Unicef, Amensty International, Oxfam Novib, Artsen Zonder Grenzen enz. enz. Het zijn allemaal van oorsprong goedbedoelende organisaties die irritant en betweterig zijn geworden door hun succes. Zo is Amnesty International, dat herinner ik me althans uit mijn jeugd, ooit begonnen met het schrijven van brieven aan politieke gevangenen in totalitaire regimes. Geen politiek geneuzel, maar puur bedoeld om mensen een hart onder de riem te steken. Wie kan daar op tegen zijn?

    Tegenwoordig hebben ze allemaal een politieke agenda. Die agenda is even voorspelbaar als onjuist : globalistisch (of wat daarvoor door moet gaan) anti Westers en anti kapitalistisch. De problemen in minder ontwikkelde landen, met name in Afrika, zijn steevast de schuld van Europa. Voor zover de nationale overheden in Europa hun verantwoordelijkheid niet willen nemen, wordt ingespeeld op het gemoed van goedwillende Europeanen. Of u maar even de beurs wilt trekken bij het zien van de ellende van boot ‘vluchtelingen’ bijna altijd jonge mannen, die het ontwikkelen van hun eigen land niet van enige belang lijken te vinden. BIJNA altijd, zeg ik, want bij de reportage over het schip dat geweigerd werd door Malta en Italië werd ons ingepeperd dat er wel degelijk (jonge en waarschijnlijk zwangere) vrouwen aan boord waren. En kinderen. Die doen het al huilend zo goed voor de camera immers.

    Humanitaire organisaties als Artsen zonder Grenzen schromen tegenwoordig niet de wet aan hun laars te lappen of EU beleid (voor zover dat er is natuurlijk) te frustreren door als veerdienst voor migranten te fungeren. Er is maar één remedie tegen : geen cent meer doneren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s