Mainstream media: Vasten is gezond!

varkentje!
Niets blijft ons bespaard, landgenoten. We kampen nog steeds met schreeuwerige politici en virologen die ons dolgraag naar een vaccinatie-locatie willen slepen,
maar dat is nog niet alles. Want wellicht is het U opgevallen, we zitten ook middenin de Ramadan! Ook rondom dit Hongerfeest is propaganda een gedegen middel om de Islamitische cultuur op te leuken. De mainstream media kwamen zelfs met het bericht dat vasten goed is voor de gezondheid.

Iets met bacteriën in de darmen en ook de lever zou een flinke boost krijgen. De hele dag niets nuttigen, zelfs geen water en na zonsondergang jezelf volproppen met voor ons vreemde gerechten, lijkt mij niet gezond voor het lichaam. Want al jaren wordt ons verteld dat we zes kleine porties over de hele dag moeten eten en veel water drinken! Maar tijdens het Hongerfeest geldt dat allemaal niet. Dan is vasten ineens gezond.

Sodemieter toch eens een eind op met je islampropaganda. De islam is een achterlijke cultuur die niet in het Westen thuishoort. Binnen deze woestijnreligie mag er bijna niets. En dat geldt zeker voor vrouwen. Soms mag er wel iets, maar dan is het meestal nog verplicht ook.

Waar komt toch die voorliefde voor de islam vandaan? Moslims strompelen hun hele leven door de zesde eeuw en komen geen stap verder. Men gelooft in een halve maangod en wie dat niet doet, moet dood. De islam staat bekend vanwege haar enorme expansiedrift, verovering en overheersing, maar deugend Nederland heeft blijkbaar nog nooit een geschiedenisboek gelezen en denkt kennelijk dat de moslims hier zijn gekomen om gezellig mee te doen met onze samenleving.

Ik ben er nog steeds niet achter: waar komt toch die voorliefde voor de islam vandaan? Is het angst, argeloosheid of onwetendheid? Alle drie zijn gevaarlijk.
Slechts een handje vol politici zien het gevaar van de islam, waaronder Geert Wilders.

Maar hij is slechts een boodschapper.

4 gedachten over “Mainstream media: Vasten is gezond!

 1. Pingback: Mainstream media: Vasten is gezond! | E.J. Bron

 2. Moslims die vasten, dat bestaat niet.

  Tussen zonsopkomst en zonsondergang mogen ze niet eten en drinken.

  Schijnen dan ook geen seks te hebben.

  Maar tussen zonsondergang en zonsopkomst vreten ze zich zo ongans dat ze zich regelmatig ziek schijnen te moeten melden.

  Of ze seks hebben in die tussentijd interesseert me totaal niet, laten we hopen dat het over het gehele jaar weinig is.

  Katholieken schijnen ook een periode van vasten te hebben maar daar hoor of lees je weinig.

  Maarja dat zijn dan ook geen Moslims, die door veel Nederlanders zo zielig worden gevonden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s