Verzin een kop.

babette_laat_marokkaans_ventje_uitLandgenoten,

Ik zat gisteren even een fles Jupiler te drinken op het balkon en wat schetste mijn verbazing? Onze mini-BP Babette was druk doende met de uitlaatservice in onze multiculturele flat. Want: Nieuw! Ook op zondag wordt uw hondje keurig uitgelaten. Wel tegen weekend tarief, maar dat mag de pret niet drukken.

Deze foto is niet geshopt of in scene gezet. Beide partijen stemden toe en BP was nog net op tijd met zijn fototoestel.
Dit alleraardigste marokkaanse kereltje is slachtoffer geworden van de zieke gedachten van een witmeisje die teveel naar de foto’s van Guantanamo Bay gekeken heeft. [MDI-mode-off]

Bovenstaande pica zal wel weer tegen het zere been zijn bij talrijke troetelorganisatie’s als ‘Nederland Bekent Kleur’ en meer van dat soort subsidieslurpers. Dat moet dan maar.
De foto toont slechts twee spelende kind’ren, alhoewel de ene wat minder bewegingsvrijheid heeft dan de ander. Maar dat hou je toch.

Over het MDI gesproken; deze extreem-linkse klup kunnen we voortaan negeren. Volgens weblog ‘De Dagelijkse Standaard’ heeft deze klup net zo veel bevoegdheden als u en ik. De intimiderende mails kunt u dus in het vervolg het predicaat ‘spam’ meegeven.

Rest u nog één ding: Verzin een pijnlijk rake kop boven dit stukkie en u geniet de rest van uw leven wereldfaam.

De uitslag wordt aan het einde van deze werkweek bekend gemaakt.

Succes!

14 gedachten over “Verzin een kop.

    • Dacht het nieeeet! Nee, ze vroeg naar het telefoonnummer van het dichtst bij Schiphol gelegen dierenasielzoekerscentrum. Helaas, de lijn was overbezet.

      Like

  1. De bedoeling van de foto is niet geheel duidelijk:
    Zit het jongetje geknield richting Mekka te bidden? en moet het meisje hem daarbij met een touwtje van zijn broekje ontdoen? of is dit een staaltje aankomend Dordts masochisme waaraan het zweepje ontbreekt?
    Een gewoon spelletje ezeltje prik met een touwtje is natuurlijk ook mogelijk.

    Like

  2. Toch eigenlijk wel een lief allochjongetje daar bij jou voor de deur. als ik het in tweede instantie zie. Dit vreedzame beeld heb ik nog nooit in 020 gezien.
    Ach ze zijn van nature misschien wel lief, maar het is de kunst om ze zo te houden.

    Like

  3. Toch wel aandoenlijk die ,nog ongeschonden , kinderzieltjes.

    Als het meisje groter wordt mag het hondje haar geen pootje meer geven…

    Like

  4. Ik heb een betere kop:

    “Marokkaans jongetje doet Hollands meisje een huwelijksaanzoek”

    Dit is de toekomst mijn vrienden! Onze jongens trouwen met uw meisjes, maken mooie halfbloedjes en Nederland is gered van de pest genaamd de Partij Voor de Verliezers.

    Dit is overigens geen waanbeeld, u kent het verschijnsel bekering onder autochtone meisjes?

    In plaats van dit soort mooie plaatjes als hoopgevend te interpreteren, kan uw racistische brein niets beters verzinnen dan achterlijke associaties spinnen met een heel donker verleden. U bent inderdaad failliet. Heropvoeden die hap!

    Like

Plaats een reactie