Op kotsfakansie naar de Turkse Costa’s.

Landgenoten! Oh, wat zijn we met z’n allen vol van Turkije als fakansieland. Lekker goedkoop jezelf volvreten en zuipen in een all-in-resort. (ik zou het liever all-out willen noemen, daar alles wat u naar binnen propt, er met dezelfde rotgang uit diverse lichaamsuitgangen weer uitkomt..) Bij aankomst wordt er een of ander stuk plastic om uw pols geknoopt en het grote consumeren kan beginnen. Zit allemaal in de prijs, man! Na een dag of twee gaan uw getergde darmen opspelen en het grote sproeipoepen gaat ongewild van start. Komt allemaal door die erbarmelijke hygiëne, joh.. In veel hotels wordt schoonmaken niet al te serieus genomen, hetgeen resulteert in afschuwelijk braken, spuitpoepen en oorontstekingen. Een uitermate smerig bad en bedorven (!) eten… Het kan allemaal aan de Turkse Costa’s. Maar het ergste komt nog: “Hotelpersoneel regelt de overdracht van patiënten naar zorginstellingen en krijgt daarvoor betaald.” Een vies bad en bedorven eten leveren de artsen en het hotelpersoneel dus klanten en geld op.” Lekker geld verdienen over de zieke rugjes van de argeloze fakansiegangers. Ook dát is Turkije, landgenoten, daar hotelmanagers willens en wetens hun toko bewust smerig houden en u bedorven vreten voorschotelen. Van een keuringsdienst heeft men kennelijk nog nooit gehoord of zij worden omgekocht. Turkije is zo corrupt als de pest. Leest u wederom het schokkende relaas daar. Er wordt zelfs al gesproken over een heuse “medimafia.” Bedenkt u daarom goed wat u met uw laatste fakansiegeld doet. Hardleerse B’points-lezers kunnen hier zo’n geweldige spuugreis boeken. Vergeet uw norit niet, alsmede uw kotszakjes die u in het vliegtuig heeft gejat. U gaat ze nodig krijgen!

=> Edit: Tassie en ondergetekende wilden nog een “laatste minuut” boeken naar het prachtige Griekse eiland “Giros”, maar tassie is weer aan het bloggen geslagen, dus wordt het twee weken balkonia en omgeving.

5 gedachten over “Op kotsfakansie naar de Turkse Costa’s.

  1. Pingback: » Vandaag even niet ! MADBELLO:

  2. Niet zelden zit de poepbacterie in het turkse all inclusive eten. Toch roepen vele dat het lekker gesmaakt heeft. M.a.w. poep smaakt best lekker als je niet weet dat je het eet.

    groetjes poep eten.

    Like

Plaats een reactie