Zwarte Piet moet dood.

Landgenoten… Wat is er allemaal aan de hand in dit land, vraagt u zich af. Welnu, we hebben weer een vergeetachtige radicaal in ons midden. Lees verder op Geenstijl.

Maar daar kom ik later in de week op terug, want allereerst slinger ik een BP-Uittip uw kant op. Komt u allen op 30 augustus naar Eindhoven en loop mee in de protestmars tegen zwarten. Want zwarten zijn viehies, fout en tevens enorm bah. Elk jaar gaat Holland gebukt onder een stroom van grote groepen krullenbollen met opzichtige kleding. En deze jaarlijkse intocht moet stoppen. Vol=vol!
Is BP plotseling racistisch geworden? Allerminst. We praten hier over Nationaal Cultureel Erfgoed. Want o wat zijn wij heden blij, de goedheiligman en zijn hulpnegers zijn zojuist op de boot gestapt. Medio november zullen deze migranten in Holland aankomen.

Sommige linkse knuffelaars pleiten voor afschaffing van dit kinderfeest. Het Sinterklaasfeest staat namelijk stijf van racisme en kolonialisme: “In het Van Abbemuseum begint dit weekend een expositie tegen het fenomeen Zwarte Piet. Deze typisch Nederlandse traditie zit vol racisme en kolonialisme en moet verdwijnen, vinden onder meer twee buitenlandse kunstenaars en de actieclub Doorbraak.”
Het betreft hier løllensmøller Petra Bauer uit Zwééden. Ook Annette Krauss aus Duitsland vindt zwarte Piet racistisch. Waar bemoei je je goedverdoeme mee! Blijf es met je poten van onze tradities af!

Ook stichting Doorbraak heeft ’t helemaal gehad met Pietermans. (Waarschuwing: art. is tenenkrommend. Niet voor zwakke magen.) “Deze club organiseerde ook al lawaaiprotesten tijdens bijeenkomsten van Rita Verdonk’s Trots op Nederland”, zo lezen wij op de omstreden site van Elsevier. Een louche klup dus, welke maar wat graag het woord racisme gebruikt om Hollandsche Tradities omver te werpen. Deze linkse ellendelingen *pleonasme* dienen uit ons land verjaagd te worden. Deze linkse ellendelingen moeten we onderdompelen in pek en bestrooien met veren, opdat men gillend het land uitvlucht. Opgeplørt!

Landgenoten, trek ten strijde tegen dit soort vuilnis. Wat zwart is, moet zwart blijven. Dus ook de vijf-december-negers, alwaar onze weerloze kind’ren al maanden naar uitkijken. De baas is wit en zijn knechten zijn zwart. Dit gegeven bestaat al eeuwen. Had je maar voor jezelf op moeten komen. Dan was de baas zwart geweest en zijn knechten wit. Hier komt het recht van de sterkste om de hoek kijken… Jammer voor je.

Updeet: Linksbenigen kondigen bomaanslagen aan. Zwartepietenpakkenwinkels, alsmede de Boot van Sinterklaas begeven zich momenteel in gevaarlijk vaarwater. Opgepast.

7 gedachten over “Zwarte Piet moet dood.

  1. Wat voor een onzin, oikofobie en zelfhaat tegen onze tradities en cultuur.
    Het is voor mij een zéér magere troost dat het er in Nederland nog slechter aan toe gaat dan in Vlaanderen (bilziek). Het ergste is dat als er in Nederland nieuwe onnozelheden worden gepropageerd deze enkele jaren later hier ook opduiken. Het linkse profitariaat slaagt er altijd wonderwel in de zaken in hun voordeel voor te liegen. Ik heb nooit ooit maar een bedenking gemaakt over een of ander zwart ras, laat staan een negerboy, bij het zien van zwarte Piet. Hij was en is nu eenmaal doordrongen van het roet in de schouw waardoor hij op zovele plaatsen speelgoed moe(s)t droppen. Geschiedkundig zal het wel niet kloppen omdat Sinterklaas nu eenmaal afstamt uit een barbaars Ottomaanse dictatuur waar ze niet neer keken op een slaaf min of meer maar dit beeld werd mij destijds volkomen geloofwaardig voorgehouden. Mooi toch?
    Nu ligt het wat moeilijker omdat zowat 99% van de bevolking geen “schouw” meer in huis heeft wegens C. en andere elektrische verwarming.
    Als onze tradities hen niet zinnen, “de baas is wit en zijn knechten zijn zwart”, dat ze dan gaan waar het beter is, terug naar af, echter zonder startgeld, met een ticket “enkel”.
    Hoelang moet het nog duren vooraleer Jan en Mie met-de-pet inzien wat voor een volksverraders ze aan de vetpotten stemmen?

    Like

  2. Collegae, er is nog werk aan de winkel op EU niveau.Uitdrukkingen in tal van talen zullen moeten aangepast worden of moeten verdwijnen.Even uit het blote hoofd :

    Wer hat jetzt den schwarzen Peter?
    De zwarte piet toegespeeld krijgen.
    C’est qui le noir ? Toi ou moi ?
    Trabajar como un negro para poder vivir como un blanco.

    Like

  3. Ik word hier zo boos over, dat twee buitenlanders ons komen vertellen wat wij van Sinterklaas en onze Pieten moeten vinden.
    De hele wereld komt ons vertellen wat wij moeten vinden,
    ga lekker in je eigen land achterlijk zitten doen en laat ons erbuiten.
    Sinterklaas en Zwarte Piet zijn van ons en blijven van ons.

    Like

  4. Pingback: » Het ALLOCHTONE leven is kloten en dan ga je dood MADBELLO:

Plaats een reactie