Darten in Gouda.

Lectori Salutem!

We schrijven vandaag – hoe verrassend – Gouda. Zojuist las ik wat positieve berichten over onze veel geplaagde Prachtventjes aldaar. Middels sportactiviteiten probeert men wat invulling aan de sleur van alle dag te geven. Een kleine groep Marokkaantjes heeft de dartpijl ter hand genomen. Een leuke, razend populaire sport. Men is zó fanatiek dat men de dartpijl zelfs vanaf de fiets werpt:
“Een 34-jarige bewoonster van de Goudse wijk Oosterwei is op de Gedenklaan geraakt door een dartpijltje. De pijl kwam vlak onder haar oog terecht.”
Vermoedelijk is dit haar eigen schuld. Mevrouw bezorgt huis-aan-huis-bladen – waarschijnlijk om een lcd-tv bij elkaar te sparen – en stuiterde geheel onbehouwen het biotoop van de Goudsche Prinsjes binnen. Dit is natuurlijk de kat op het spek binden en pardoes grepen de heren in. Met een ferme worp mocht de Goudsche dame een dartpijl in ontvangst nemen. Nogmaals, een centimeter onder haar oog. Door dit nietszeggende incidentje krijgt “Bulls Eye” toch wel een hele vreemde betekenis.

O, ja… De aangifte natuurlijk. Het slachtoffer werd aangeraden om zaterdag maar terug te komen.
Onder druk van haar buren kwam er ’s avonds toch nog een bromsnor langs…
Momenteel doet de pliesie er alles aan om de dader vooral niet op te hoeven pakken. Wel is er een signalement van de werpert, maar dit moet nog onderzocht worden, aldus de zeer accurate hermandad.
U en ik hebben natuurlijk de oplossing voor deze nieuwe darters 2.0
Er moet een dartklup voor verveelde makaakjes komen. En terecht.
Bukt u even? Hedendaagse darters uit exotische landen hebben het richten op het dartbord nog niet helemaal onder knie. Opgepast.

2 gedachten over “Darten in Gouda.

Plaats een reactie