Wereldnieuwsch: De haarkleur van oom Geert.

Landgenoten,

Wilders heeft Indo-wortels‘, lezen we deze week. Wat voor wortels? Gemberwortels dan wel knollen uit warmere oorden?
Zelfs Wilders’ stamboom wordt nu door linksdraaiende zuurpruimen tot in de kern doorgelicht. Wat steekt hier achter?

Wilders zou zijn haar blonderen om zo zijn Indische achtergrond te verbloemen…

Ik kom hier morgen uitgebreider op terug.

Selamat makan!

19 gedachten over “Wereldnieuwsch: De haarkleur van oom Geert.

  1. Worden die schrijfster en die Groene Griebus mogelijk betaald door de Vereniging van Haarkleurmiddel Fabrikanten? Iedereen in mijn omgeving is nu zijn haar aan het blonderen. Zelfs de kaalkoppen doen mee. Ik ga vanmiddag naar de dokter om te vragen hoe hij over het blonderen van mijn haren denkt. Misschien heb ik wel een onverwerkt grootouderlijk verleden. Je weet nooit en je betaalt tenslotte ziekenfondspremie of zoiets. Na de uitzending van RADAR over scheterigheid verbaas ik me nergens meer over!

    Like

  2. De linkse kerk blijft zichzelf overschreeuwen bij
    gebrek aan argumenten.
    De rassenwaan wordt door de antropologe Lizzy van
    Leeuwen er gretig bijgehaald.
    Als klap op de vuurpijl : Ome Geert verft zijn haar om
    zijn Indische herkomst te verdoezelen.
    Hoe abject moet je zijn,maar Lizzy weet het zeker.
    Nu nog wachten tot mijn vriend John van Leerdam(pvda) ook
    zijn haar wil verven,dan is zijn Antilliaanse afkomst niet
    meer waarneembaar.

    Like

  3. Neem morgen in je uitgebreide artikel dan meteen even die volzinnen mee, Boilingpoints, die de hersendode Karst Tates in Apeldoorn in zijn autowrak nog volgezongen moet hebben.
    Leve de Republiek!

    Like

  4. Stomme linkschmenschen ook.
    WTF is er fout aan Indisch bloed?
    Hebben ze het discrimineren maar weer eens van stal gehaald.
    Al kwam Geert uit Casablanca, dan nog zou ik op hem stemmen, omdat hij voor Nederland is.
    Linksch = kots.
    Voor de lol: over het debat van de Rotterdamse raad van gisteren: toneelstuk van de Geitenneuqer en de Zondenbok.

    Like

  5. Dit voelt heerlijk. Ff lekker de waarheid zeggen tegen jullie. Jullie hoofdracist (aangezien jullie geen god hebben, kan ik gerust god zeggen he?) Wilders bleek echt half Indonesisch te zijn, alleen jullie ontkennen dit omdat jullie het niet wíllen geloven. ZILUUG! Die man is zelf half buitenlander en dan gaat ie een beetje blij zitten doen.. Tss..

    Like

  6. Geert Wilders is een 100% Nederlander zoals alle in het voormalige Indonesië geboren of gewoond hebbende Nederlanders.
    De bekendste totok is Hella Haasse, éminence grise van de Nederlandse letterkunde, bij wie geen allah-schreeuwert ooit in de schaduw kan staan.

    Like

  7. Er hangt weer een lijkenlucht BP , deporteer die woestijnrat .
    Ze vervelen zich te pletter , kijken ff op BP en tikken een paar loze kreten in , ze moeten iets doen , 16 uur zonder koeskoest , valt niet mee ,(mijn buurjongen heeft elk jaar de tijd van zijn leven en loopt smakkend met patat , loempia’s en cola langs de kopvodden en baardmannen ) alhoewel ik al een paar incest prinsjes heb gezien met een peuk in hun bek , maar wij van WBOH weten dat huichelen , liegen en bedriegen tekenend is voor de aanhang van mo de pedo .
    Indische mensen ? aardige en gezellige mensen , daarnaast heerlijk eten !

    STEM PVV .

    Like

  8. Wanhopig spijkers op laag water zoeken, anders kan ik het niet noemen. Wat een droevig geheel van die linkse huilebalken.

    Like

  9. @ Boilingpoints, ik heb ook een fout van jou ontdekt: sgrijven? Je bedoelde vast schrijven. En dan zeg je dat ik mijn spelling meot verbeteren, jij met je Nederlandse racistenbloed kan dr ook weinig van…

    Like

    • Heb jij dat ontdekt joh? Wát een analfabeet HE, dat volbloed Nederlandse vriendje van mij! Of zou hij dat heel misschien expres zo geschreven hebben om jou nog eens extra belachelijk te maken? Wat jij trouwens, met jouw reactie, nog eens dubbel en dwars benadrukt hebt. En áls je dan iemand zo nodig wil pakken op een spelfout, zorg er dan voor dat er in die “reprimande” niet óók nog eens fouten zitten(meot?, dr?). Dan wordt dit hele spellingsgebeuren namelijk een verhaal zonder eind wat totaal voorbij gaat aan de essentie van Boilingpoint’s statement. Ik heb trouwens geconstateerd dat je heel wat tijd steekt in het spuien van je onvrede omtrent dit weblog. Heb je niks beters te doen? Zoete koekjes bakken voor je naderende suikerfeest bijvoorbeeld? Ik zou bijna denken dat je stiekem een zekere affectie voor mijn vriendje bent gaan koesteren! Enfin, het is al laat, dus als je in mijn relaas toevallig óók een spelfout hebt ontwaard, dan laat je het me wel weten, hè?

      Like

  10. Tassie? Wat houdt het in? Ben je tasjesdief, en schuif je alle schuld op de moslims?

    Whatever,,

    Waar bemoei jij je dan mee stom mislukt wijf,, kan die racistische BP niet zelf antwoord geven? of is dat te moeilijk voor zijn miezerige hersentjes? Nou jha,, dom zijn lijkt mij ook wel moeilijk hoor, succes!

    Like

  11. 100% Kotslim. Is de sgool noch niet begonne? Auders soms neef en nigt?
    Mislukt produkt fan egtelek geknudsel!
    Je fegeet steets hahaha te sgrijfe. Moed je wel doen hoor andes begreipe wei nied dad we stom sein.

    Like

Plaats een reactie