Lousy Lizzy: Geert verbergt zijn Indo-roots..

lizzyvanleeuwenLotgenoten,

Zet u schrap. Lizzy van Leeuwen. Notoire Wilders-basher en noemt zichzelf antropologe. Waar dit linksvrouwtje de tijd vandaan haalt, weet haast niemand, maar na studie is gebleken dat bij Oom Geert wat Indisch bloed door de aderen vloeit.
En dat is natuurlijk wereldnieuws. Volgens Lizzy blondeert Geert zijn haar om zijn ‘Indische roots’ te verbergen. Voor het gemak wordt de NSB er ook maar even bij gehaald, want dat is vandaag de dag enorm hip.

Volgens Lizzy was Geert’s grootvader getrouwd met een vrouw uit een ‘bekende Joods-Indische familie’, dus kunnen we Geert typeren als allochtoon.
Regelrechte onzin. We praten hier over Nederlands-Indië. Een voormalige kolonie van Nederland.

En wat dan nog? Dit vrouwtje schoffeert hiermee de Indische mensen in Nederland. Een bevolkingsgroep die in de jaren ’50 geruisloos binnenkwam , opging in de Nederlandsche samenleving en verder geen poespas. Geen eisenpakket op tafel smijten, geen dwingende religie meebrengen en geen criminaliteit. Iets wat bij die ándere bevolkingsgroep wel overvloedig aanwezig is.
Volgens de laatste schattingen leven er zo’n 800.000 Indo’s in Nederland. Totaal geen last van. Op Patty Brard na.

Hoe zouden onze Linxe Vrienden reageren als Wilders een stamboomonderzoek zal doen naar bijv. een man als Mo Rabbae. Men zou verbolgen reageren en zich afvragen waar deze racist zich eigenlijk mee bemoeit!
Wij vragen ons af waar deze van Leeuwen zich mee bemoeit en wat haar hogere doel is.
Och, dat weten wij eigenlijk allang. Via slinkse wegen allerhande ‘belastende informatie’ de wereld in helpen, teneinde Wilders te kakken te zetten.

Lousy Lizzy heeft kennelijk nog nooit van Wikipedia gehoord. Daar staat te lezen dat Wilders wat Indo-elementen in zijn bloed heeft, maar daar kan je als zelfrespecterende antropologe natuurlijk niet mee aankomen. Nee, kijk mij eens gestudeerd hebben!

Wat een walgelijk, misselijkmakend onmens. Lizzy’s rassenleer. Kennen we dit begrip niet uit 40-45?

Morgen komt BP met een kort, maar heuglijk nieuwschbericht.
Stay tuned.

Update: Het ‘100% moslim’ virus waart weer rond op deze site.
Meteen maar weer een IP-bannetje cadeau doen?

7 Reacties to “Lousy Lizzy: Geert verbergt zijn Indo-roots..”

 1. tristan Says:

  Het demoniseren van Geert Wilders gaat nu uiterst bedenkelijke vormen aannemen op het discutabele niveau van b.v. Alfred Rosenberg en Julius Streicher.
  Sinistere figuren die in Nazi-Duitsland uitvoerige verhandelingen schreven over Joden die 1/8 of 1/4 Jood waren en of die al of niet in aanmerking kwamen voor een plek in de Duitse samenleving.

  Dergelijke onderzoeken zijn blijkbaar niet taboe als het gaat om personen die niet voldoen aan het gedachtengoed van de Linkse kerk.
  Wat iemands haarkleur te maken heeft met zijn politieke overtuiging mag Joost weten (of Mohammed).
  De vergelijking met de NSB gaat in onze tijd alleen maar op t.a.v. de rol van de PVDA ten opzichte van de huidige Bezetter; de 1 miljoen moslims die zonder enige economische noodzaak in het kader van een Links experiment hier zijn neergestreken in een tijdsbestek van 35 jaar.
  Die rol grenst aan collaboratie want de Islam is een gevaar voor de Seculiere Staat en heeft geen enkel raakvlak met de open Westerse samenleving.
  Het verlenen van hand- en spandiensten aan een dominante religie die uit is op het invoeren van de Islamitische wetgeving is een vorm van landverraad daar deze wetgeving volkomen haaks staat op onze normen en waarden.

  Deze amateur-antropologe moest maar eens kennis nemen van het standaardwerk van Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius; “Criminaliteit onder Allochtonen in Nederland”.
  Dit standaardwerk telt 250 pagina’s maar heeft een forse bijlage die als titel heeft; “Criminaliteit onder moslims in Nederland”. Die bijlage telt niet minder dan 4 delen met elk 500 pagina’s.
  Helaas is die bijlage nooit in de publiciteit gebracht vanwege Linkse bezwaren die inhouden dat deze bijlage wel eens ‘stigmatiserend zou kunnen werken op deze toch al zo zwaar door discriminatie getroffen culturele minderheid’.

  Menige ‘100 procent moslim’ kan dit beamen gezien het geringe succes bij sollicitaties en verzoeken voor een stageplek.
  Gezien het niveau op het gebied van taalvaardigheid – schriftelijk en mondeling – van deze medelanders is dit echter niet verbazingwekkend.
  Hier is nog een lange weg te gaan voor de geitenwollensokkenbrigade en in het bijzonder voor het Islamitisch Onderwijs.

  Misschien toch maar 10 procent korten i.p.v. 5 procent?

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Indonesich bloed in de aderen.
  Laurens Jan Brinkhorst heeft een volbloed Javaanse grootmoeder.
  Verhaal stond in het Indisch Tijdschrift De Moesson.
  Door de aderen van Petra – zijn enige (biologische) dochter – loopt dus ook indonesisch bloed.
  Zij noemt zich overigens nu Laurentien. Dat is haar tweede naam.

  Like

 3. tristan Says:

  Volgens onbevestigde geruchten heeft Femke Halsema voor 1/32e Joods bloed in de aderen en had een oudoom van haar een abonnement op “Volk en Vaderland”. Een volle neef is ooit gesignaleerd met een bivakmuts en honkbalknuppel in de buurt van Kedichem en Boekel. In haar prille jeugd droeg zij een katoenen onderbroek met kuisheidsgordel en ging zij om met een zekere Wijnand Duyvendak.

  Over Anja Meulenbelt gaan ook (onbevestigde) geruchten dat zij ooit in het huwelijk is getreden met een Pygmee en zodoende deze edele wilde aan een verblijfsvergunning heeft geholpen. Een andere relatie met een Papoea is stuk gelopen op Schiphol toen bleek dat deze cultuurverrijker geestverruimende middelen had verborgen in zijn peniskoker. Ook zou zij buikdanseres zijn geweest in Libanon en Egypte maar werd zij op een gegeven moment betrapt op het bezit van marihuana en op het vliegtuig gezet als ongewenste vreemdelinge.

  Maar de geruchten over Mohammed Rabbae spannen de kroon; hij zou een regelrechte afstammeling zijn van een zekere Raspoetin die in Rusland in het begin van de vorige eeuw nauwe banden onderhield met de Tsarina.
  Hij is in de jaren 70 in een koffer ons land binnengesmokkeld die verder was gevuld met WC-borstels en toiletpapier. In de nachtelijke uren zou hij verkleed als travestiet bepaalde buurten in Den Haag onveilig maken en ook zou hij ooit een burka hebben gedragen tijdens een receptie van GroenLinks.

  Wij moeten u dringend verzoeken deze vertrouwelijke informatie onder de pet of hoofddoek te houden want zij is niet bevestigd door de diverse partijsecretariaten.

  Like

 4. Boilingpoints Says:

  At Tristan,

  LOL!!

  Like

 5. Anton Says:

  Ongezien, ongelezen, niets over haar opgezocht: wat een zeikwijf. Heeft dat mens niets beter te doen?

  Like

 6. Christina Says:

  En Obama dan????

  Like

 7. LeekPuh!!!! Says:

  Tsja de druiven zijn zuur niet waar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: