Nóg eens 114 miljoen extra voor asieltjes.

Landgenoten,

Deze week berichtte deze site over de 100 miljoen extra ten behoeve van de verwachte 17.000 nieuwe gezichten. Woutert Boslim meldde ons gisteren nog doodleuk dat de broeksriem op het allerlaatste gaatje moet en is verontwaardigd dat iemand überhaupt nog een buik heeft. Vandaag lezen we dat die 100 miljoen extra nog te weinig is.
Gastvrouw Albayrak zal nog eens 114 miljoen extra-extra uittrekken voor vreemdelingenbeleid.
Albayrak had al 134 miljoen gereserveerd, dus een simpel rekensommetje leert ons het volgende: 134+100+114=348 miljoen keiharde pegels.
Denkt u nu niet dat het hier bij blijft. Dit nu al torenhoge bedrag zal op termijn nog vele malen hoger uitvallen.

De CG raad meldt dat chronisch zieken en gehandicapten in 2010 het hardst getroffen worden.

‘Terwijl de gemiddelde Nederlander een kwart procent aan koopkracht in moet boeten gaan chronisch zieken en gehandicapten er 0,8 tot 2,3 procent op achteruit.’

En waarom niet! Deze chronische zeurpieten zullen binnenkort wel het loodje leggen, dus waarom zouden we hier nog geld in steken.
Er staan namelijk 17.000 kennismigranten aan de poort en zijn goed geschoold, van onbesproken gedrag en willen dolgraag een steentje bijdragen aan onze samenleving.
Deze mensen gaan onze AOW verdienen!

Allemaal leuk en aardig, Albayrak – met je 80 vakantiedagen – maar het Kabinet is in z’n geheel niet geïnteresseerd wat een individu kost of gaat kosten. Is niet relevant volgens je collega annex Vogelarist Eberhard van der Laan.

Wat ook niet te begrijpen valt is het feit dat Parasiet Albayrak nu al weet hoeveel ruifvreters ons land nog verder komen kaalvreten. In 2010 17.000 exemplaren en het jaar daarop 10.500. Hoe weet ze dat?
Heeft deze Turk slechts 17.000 kanslozen zo gek gekregen om hier in dit koude kikkerlandje te komen profiteren?
Speelt ze alweer een één-tweetje met haar familielid die zichzelf algemeen directeur noemt bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers?

In mijn vorige blog korte ik deze instantie af tot ‘SOA’. Moet zijn ‘COA’. Een schrijffout van mijner hand, maar achteraf gezien precies de juiste typering. Het familiebedrijf van Albayrak trekt immers als een besmettelijke ziekte over de Lage Landen en een goed werkend medicijn is momenteel niet voorhanden.

Rest ons nog maar één ding. We zullen grootschalige, periodieke demonstraties moeten houden op het Binnenhof. Deze Turk moet met rasse schreden uit haar ambt gezet worden. Elke seconde telt, want dit mens gaat geheid meer schade aanrichten.

Enfin, genoeg geklaag. ‘We hebben het hier retegoed met z’n allen’, twitterde ene Fatima Elatik…

15 gedachten over “Nóg eens 114 miljoen extra voor asieltjes.

  1. Hoe hoger de bedragen t.b.v. de parasieten, die
    Nederland komen bezetten ,hoe eerder de op-
    stand door de nu nog slapende met oogkleppen
    op en met desinteresse behepte burgers,Nederland
    wakker maakt.

    Like

  2. De Verdraagzame & Tolerante autochtoon heeft gisteren zijn jaarlijkse aansporing en reprimande te horen gekregen van Hare Majesteit. De boodschap was helder en duidelijk; we moeten met zijn allen de komende jaren de broekriem en de hoofddoek aanhalen. Want er moet stevig worden bezuinigd vanwege de naweeën van de kredietcrisis.

    Wouter Bos had ook nog een duidelijke boodschap; alles en iedereen zal dit gaan merken en er zijn geen taboes wat betreft harde maatregelen.
    Maar er is één grote uitzondering volgens dezelfde Wouter Bos; de vluchtelingen blijven welkom in ons land. Waarom is er anders een generaal pardon afgegeven als signaal aan de mensensmokkelaars dat het hier goed toeven is voor alle economische gelukszoekers van waar ook ter wereld?

    Gelukkig heeft de PVDA in Mw. Albayrak een bewindsvrouwe gevonden die het een en ander in overzichtelijke banen leidt.
    Niet iedereen is dus meer welkom; Albayrak heeft ‘toevallig’ een zekere voorliefde voor moslims uit gebieden waar het wat onrustig is door religieuze meningsverschillen. Somaliërs, Irakezen en Afghanen komen in steeds grotere aantallen ons land binnen in de zekerheid dat men nooit meer uitgezet kan worden al heeft men een verleden als kindsoldaat, crimineel met een strafblad van hier tot Mekka, oorlogsmisdadiger en als terrorist.
    Want bij gedwongen terugkeer loopt men het risico gemarteld te worden of zelfs aan het werk gezet.

    Dat deze charitas wat geld kost moge duidelijk zijn en daarom gaan de zorgpremie’s iets omhoog en moeten we wat langer doorwerken in de nabije toekomst.

    ‘Maar lopen we dan niet het risico dat het hier op de langere duur een Islamitisch land gaat worden met al die moslims? vraagt de argeloze autochtoon die gisteren met blijde lach met een vlaggetje stond te zwaaien.
    Dat risico zit er wel in; maar dat gaat héél geleidelijk en ook héél vreedzaam want door het Linkse beleid van de subsidiebuidel en de bruggenbouwers merkt de autochtoon daar nauwelijks iets van. (behoudens af en toe een stille tocht maar men moet niet op iedere slak of moslim zout gaan strooien).
    Met Albayrak als gulle gastvrouw voor al die moslims zitten we op rozen want dat is een moderne verlichte moslima zonder hoofddoek en die weet heus wel wat goed is voor ons land.

    Of zou deze goedlachse dame stiekem een dubbele agenda hanteren en voorbereidingen treffen om nog meer moslims ons land binnen te halen via een volgend generaal pardon?

    Like

  3. Als het aan Geert ligt , komt er straks veeeeeeel geld binnen door de kopvoddentax ,wat zeuren we nou , paar MILJARD weegt toch niet op tegenover de enorme vreugde en verrijking die we ervoor terug krijgen , moewaaaah

    Like

  4. Ja, Hellen, Geert brengt uitkomst.
    Eerst kopvoddentax, dan bontkraagjestax, scootertax, haatbaardentax en als het niet meer genoeg opbrengt de islam verbieden.
    Ik zal er zelf mee beginnen: ik tel de hoofddoekjes die ik gedurende een week zie en zal per kopvod een euro storten op de rekening van de PVV.

    Like

  5. @leefbarbaar.
    Eén euro voor Geert voor iedere kopvod die je een weeklang ziet?
    Dan woon je zeker op het platteland, of je woont in de grote stad en bent puissant rijk.

    Like

  6. @lebuinus at 5:50.
    Precies, en als “hogere lasten voor parasieten” het niet doen, dan toch zeker de aanstaande klap van de derivatenmarkt, die binnenkort als een zeepbal uiteen gaat spatten en alle heilige (s)linkse huisjes van de aardbodem zal doen verdwijnen, hopelijk met allen die die huisjes hebben bewoond.

    Like

  7. @yeager at 9.58

    Volgens mijn weten zijn financiele derivaten risicovolle
    beleggingen in o.a. opties, futures en afgeleid van
    andere producten.( zuiver speculatief dus )
    Er wordt gezegd dat het een tijdbom is, veel weet ik er
    niet van.
    Naar mijn bescheiden mening is het imploderen van de
    huizenmarkt een groter gevaar, omdat dat mensen in
    hun grootste goed ” het eigen bezit ” treft.

    Like

  8. De regering wil de komende jaren 35 miljard bezuinigen. Hier een paar voorstellen.
    Afschaffen van het koninklijk huis. Ontwikkelingshulp halveren. Milieusubsidie’s beperken. Werklozen gedwongen aan het werk. Immigratie stopzetten. Geen buitenlandse missies voor het leger. Geen subsidie’s voor buurthuizen. Ambtenaren halveren.(niet letterlijk) Gevangenissen versoberen. (Bijv. 4 op een cel) en publieke omroep afschaffen. En heel belangrijk, Albayrak uitzetten. Dan worden wij hier het Monaco aan de Noordzee.

    Like

  9. @ lebuinus. De banken gaan nog zwaar weer krijgen, vergiftigd als zij zijn met niet afgeboekte derivaten, niet afgeboekte niet inbare leningen aan voormalige Oostbloklanden en hypotheken die niet afgelost kunnen worden zodra de werkeloosheid werkelijk om zich heen gaat grijpen.
    De hele zaak staat op springen: economisch, politiek en sociaal.
    Het geld is op en Bos kan de banken niet meer met bail-outs redden. De pret is over, de verzorgingsstaat gaat onder zijn eigen druk bezwijken, de moslims nemen de wijk of worden door een bedrogen woedende menigte het land uit geknuppeld.
    Ik zal als in de hongerwinter weer droogbrood eten of de gamallen van de gaarkeuken gaan uitlikken.

    Like

  10. @Yeager
    ik ben niet rijk maar kan wel wat missen voor de PVV.
    We moeten Geert natuurlijk wel steunen, want aan support die niet verder komt dan de borreltafel heeft hij niks, hebben wij dus ook niks aan.
    Maar ik ga nooit met de tram, niet naar de markt en never naar de moskee dus 100-den kopvodden ga ik hier niet zien.
    En dat wil ik zo houden.

    Like

  11. @Lefbarbaar.
    Wie heeft het over het niet-steunen van onze Geert? Uw 5 euro voor een PVV-ondersteuningsfonds van gisteren vond ik aan de magere kant. Maar daar gaat het niet om, het is het gebaar.
    In februari en mei dit jaar heb ik bedragen overgemaakt op de rekening van de PVV, een daarvan was n.a.v. de oproep om bij te dragen in de proceskosten.

    Like

Plaats een reactie