Haha: De PvdA gaat op oorlogspad + aanvulling.

Landgenoten/Vlamingen,

U zal het misschien niet geloven, maar ik ben werkelijk blij met Job Cohen. Zeker vandaag, want deze Brullende Muis heeft weer wat te melden.

‘De PvdA gaat op oorlogspad. De partij van Job Cohen legt zich neer bij een oppositierol en zal de komende jaren alles op alles zetten om een massale opstand tegen een verwachte coalitie van VVD, CDA en PVV te organiseren.’

Telegraaf is in het bezit van het geheime strategische plan met de titel ‘De Oppositiestrategie‘. Oei! Daar gaat Wilders natuurlijk enorm van schrikken.
‘Het is aan ons om voortdurend de spanningen in deze coalitie bloot te leggen en het kabinet zo in de problemen te brengen’.
We liggen hier alweer een tijdje onder tafel van het lachen. De PvdA gaat het land mobiliseren tegen het Rechtse Kabinet en doet dat niet alleen; samen met de sociale beweging, de milieubeweging, ouderen en jongerenorganisaties. Is dat even schrikken. We zitten hier te rillen als een rietje.

En deze allochtonenpartij gaat dat allemaal bewerkstelligen met Frontsoldaat Cohen? Haha! Dit sujet is niet eens in staat om achter de interruptiemicrofoon een zeer eenvoudige zin op te zeggen. Daar had hij tijdens het debat met Opstelten een spiekbriefje voor nodig. Een briefje dat waarschijnlijk even snel in zijn knuistjes gepropt werd. Hier, lees dit maar op. Zonder stotteren graag.

Maar wat gebruiken die PvdA’ers enge woorden, zeg. Oorlogspad, mobiliseren, massale opstand… Toe maar.
Iedereen mobiliseert mee, landgenoten, en dat gaat Cohen doen met o.a. ‘de ouderen’. Zijn dat diezelfde mensen die de PvdA al jaren in de kou laat staan?
Het nieuwe, Rechtse Kabinet zal door de PvdA steevast ‘Kabinet Wilders’ genoemd worden. Waarom is mij een raadsel, maar zo staat het nu eenmaal in het oppositieplan dat heimelijk in Vaals in elkaar gedraaid is.

Nogmaals, haha! Als Wilders uitgelachen is, niest hij twee keer en Cohen zal al spartelend op de vloer van de Tweede Kamer belanden. Dan is zo’n vloer opeens heel dichtbij. En dan maar weer op zien te klauteren…

Dit gaat lachen worden, mensen. Je zou haast met deze Cohen te doen krijgen.

NOOIT MEER LINKS.

At Yeager: U gaf gister het acht duizendste comment op BP. Gefeliciteerd, u wint een HQ-wallpaper van Liesbeth van Tongeren. U weet wel, die milieuactiviste die zichzelf op Twitter GroenLiesbeth durft te noemen, maar wel per vervuilend vliegtuig – gratis en voor nix – naar een Klimaattop in Cancun wil…

Brekende aanvulling: Het aanvalsplan van de PvdA nu online: PDF1 & PDF2

Men durft nu al te spreken van ‘Het Rechtse Afbraakbeleid’. Wat deed deze klup waanzinnigen de afgelopen 40 zelf dan?!

20 gedachten over “Haha: De PvdA gaat op oorlogspad + aanvulling.

  1. Lol, Cohen graaft zijn eigen graf op deze manier. Als er snel weer herverkiezingen komen dan wordt Wilders de grootste. Cohen schiet dr dus niets mee op.

    Like

    • Ja, vanwege een stormloop op de hilarische uitvoering van :Job Cohen en de talmende theemuts. Met dank aan Suske en Wiske.

      Like

  2. Ach laat Job gewoon geduldig blijven, deze rechtse nonsens is tegen het einde van dit jaar toch al voorbij. Deze schande voor Nederland zal zich nooit langer dan 2 of 3 maanden kunnen handhaven, zeker niet als je van een peroxide idioot afhankelijk bent die om elk wissewasje gaat lopen janken dat ze zo gemeen tegen hem zijn. Zelf uitdelen, ja, dat wil us Geertje wel, maar incasseren is toch een stuk moeilijker. Nee, voor december is Bruin 1 verleden tijd en dan krijgen we wellicht het derde centrum-linkse kabinet in meer dan 30 jaar. Ja mensen, de meeste van de puihopen in Nederland zijn veroorzaakt door rechts, niet door links.

    Like

  3. Job is de schaamte voorbij, zelfreflectie ontbreekt en fatsoen
    afwezig en het vooruitzicht om in de tweede kamer voor de
    meneer met die korte naam te staan, beseft Job heus wel.
    En al dat gedoe ten faveure voor allah en diens boodschapper Mo.

    @Yeager, vermakelijkheidsbelasting, meer dan kostelijk !

    Like

  4. ‘Ja mensen, de meeste van de puihopen in Nederland zijn veroorzaakt door rechts, niet door links.’

    Waarde lezers, we hebben eindelijk een zuurlinxmens in ons midden!
    Laat u ‘m een beetje heel?

    Like

  5. @Gerrit
    Is u wat men in blogjargon een trol pleegt te noemen en is uw naam echt Gerrit of draagt u de naam van die criminele analfabeet die de “religie van de vrede” heeft verzonnen?
    Dit blog zal zich hopelijk niet verlagen tot een discussie met een kretoloog (ja,is een neologisme).
    Voor het overige zou ik mijn Nederlands wat bijschaven: “rechtse nonsens is” = rechtse nonsens zijn.

    Like

    • At Yeager,

      In discussie met een Zuurlinxmensch? *hoongelach* Dan zullen we eerst de spreekwoordelijke sloopkogel moeten inzetten om de decimeters dikke betonnen plaat voor het gelaat van meneer te verwijderen.

      Foei toch, heer Yeager! De enige waarheid is de Linxe waarheid! Alle andere meningen doen er niet toe en zijn louter gefundeerd op populistische borrelpraat.

      Like

  6. Wilders’ sympathisant René Stadtkewitz gaat in Duitsland de politieke partij “Die Freiheit” oprichten (Elsevier,niet eens in staat om man’s naam foutloos te schrijven).
    Zoals Zande op Artikel 7 zegt, “De rechtse lente” is begonnen, en Duitsland zal voor de lentestormpjes zorgen, so viel ist gewiss. Welche Freude!
    (Over Stadtkewitz,zie Bron’s artikel op artikel 7 “Berlijnse CDU-fractie royeert islamcriticus René Stadtkewitz).

    Like

  7. Het erge, nou ja, is dat Job the Warrior niet ziet dat hij dat kapot maakt waarvan hij als steuntrekker, pardon, socialist moet leven. Hij slacht de ‘kapitalisten’ en meent dan nog geld te hebben ook.

    Like

  8. Het gepeupel viert feest. En wat zijn ze blij. Het Nederlandsche Volkslied word uit volle borst uitgeschreeuwd.
    Jammer dat het niet zo’n lang feest zal worden. Maar misschien als 1,5 mln mensen maar hard genoeg schreeuwen, lijkt het net alsof heel Nederland achter hen staat in plaats van slechts 10%. Lachwekkend en zielig. Ciao, we spreken elkaar wel weer in januari. Eens kijken wie er dan nog schik heeft. Ik vrees met groten vreze voor jullie, maar ach, hebben jullie ook eens mogen proeven van de regeringstaart 🙂 Daarna is het gewoon weer af en koest en terug naar het hok.

    Like

  9. Onderschat de strategie van de PvdA niet. Ik weet uit ervaring dat ze de moslims ophitsen tegen de autochtonen van Leefbaar Rotterdam. Je hebt er geen controle op want het gaat allemaal in vreemde talen. Feit is wel dat het rode tuig geen fatsoen kent. Zelfs schoolkinderen worden voorgelogen. Ze spelen met vuur om te kunnen blijven graaien, ze maken van Nederland een kruitvat en importeren miljoenen idioten met korte lontjes als stemvee. Dat kan niet goed gaan.

    Like

    • At Yeager,

      Goeie site hè, dat Artikel 7! Ik voelde mij sinds kort geroepen om daar wat neer te kalken. Heb me keurig geregistreerd en mocht ik tijd hebben, dan ga ik es lekker los, daar! 😉

      Like

  10. De PvdA op oorlogspad tegen een democratisch gekozen kabinet?

    ‘Massale opstand’ zal waarschijnlijk inhouden; stakingen, demonstraties, demoniseren en dagelijks aanschuiven bij Pauw & Witteman om de tweedeling in de huidige samenleving te bespreken.
    Een tweedeling waar zij nota bene zelf verantwoordelijk voor zijn door het hardnekkig promoten van de multiculturele samenleving met een dominante rol voor de politieke Islam.
    En als de zaak uit de klauwen is gelopen en het volk weigert nog langer in het sprookje van de maakbare samenleving te geloven – en dus een protest laat horen via de PVV – gaat men over tot een mobilisatie.

    Alles wordt dus gemobiliseerd; de milieu- en dierenactivisten (wanneer komt Volkert vrij?).
    De ouderen, dus Marcel van Dam en Ed van Thijn.
    De jongeren, dus krakers, straatterroristen en radicale moslims.

    En dit allemaal onder de bezielende leiding van Job Cohen, Fatima Elatik, Albayrak en Marcouch.
    Voor de ‘komische’ noten zorgen uiteraard Paul De Leeuw en Peter R. De Vries.
    Deze oppositiestrategie zal echter stuklopen op de harde realiteit van 40 jaren wanbeleid van de PvdA;

    PAPPEN EN NATHOUDEN
    GEDOGEN EN NIET BENOEMEN
    DE ASIELZOEKERSINDUSTRIE
    HET GENERAAL PARDON
    AMBTELIJKE ONGEHOORZAAMHEID VAN PVDA BURGEMEESTERS
    40 VOGELAARWIJKEN
    ZINLOZE INBURGERINGSCURSUSSEN
    EEN DREIGENDE ISLAMISERING
    EEN STERK GESTEGEN CRIMINALITEIT
    DE GEITENWOLLENSOKKENBRIGADE

    En dit is nog maar een greep vanuit de losse pols.

    Conclusie;

    NOOIT MEER LINKS!

    Like

Plaats een reactie