‘Sorry, dat ik er wat van zeg’.

Landgenoten/Vlamingen,

Het Linxe Bolwerk moet met grote spoed ontmanteld worden. Te beginnen in Amsterdam. Het stadsdeel ‘Centrum’ heeft het zieke plan bedacht om de brave burger op cursus te sturen. Cursus omgaan met hangjeugd.
Hangtuigh, veelal van islamitische makelij, veroorzaakt nogal wat overlast, maar na het volgen van deze cursus weet u precies hoe u het een en ander moet aanpakken. Een afgevaardigde van de Multiculturele Heilstaat pist uw portiek onder? Benader hem dan op kousenvoeten, u begeeft zich immers in zijn territorium, en vraag op zachte toon of de nood hoog was, maar kijk hem daarbij vooral niet aan! Niet aankijken dus, want dit kan als een belediging gezien worden. De beste methode is dus om zo’n gediscrimineerd arm schaap een vraag te stellen, terwijl u als Oude Nederlander nederig naar de stoeptegels kijkt.

Ook komt het voor dat deugnieten met scooters over het trottoir crossen. Benader de eigenaar van de scooter op precies dezelfde manier zoals beschreven in de eerste alinea van dit stukkie en niet anders! Want ook in deze situatie geldt; niet aankijken, maar nederig naar de stoeptegels staren en ondertussen mag u een zo, had je haast? mompelen. Maar alleen als u er 100 procent zeker van bent dat u de bewuste scooterrijder niet al te veel stoort in zijn doen en laten.

De rode draad – what’s in a name – van deze cursus is natuurlijk dat u de volgende zin uit uw hoofd leert: ‘Sorry, dat ik er wat van zeg’.
Bij elke stap die u zet en bij elke vraag die u stelt, dient u deze zin in het achterhoofd te houden. Daar draait het in deze cursus namelijk allemaal om. Eerst excuseren, de situatie inschatten, het slachtoffer niet aankijken, uw belangstellende vraag stellen en vervolgens dient u zich uit de voeten te maken.
Tijdens het praktijkexamen krijgt u de vuurdoop. Een zogenaamde ‘kettingrukker’ zal u de erfstukken van uw hals rukken. Nu komt het er op aan: reageer met; Zo, was de juwelier gesloten? En meer niet, waarde cursisten! Hierna houdt u uw mond. Al het andere kan beledigend overkomen en de buurtpedagoog van dienst is dan onverbiddelijk. Die zorgt er dan voor dat u een herexamen moet afleggen.

Landgenoten, de brave burger moet zich aanpassen aan het schuim van de straat! De wereld op z’n kop!

NOOIT MEER LINKS!

16 gedachten over “‘Sorry, dat ik er wat van zeg’.

  1. Gelukkig kan men bij zoveel waanzin nog troost vinden bij het wakkere huisvarken Aart, dat met zijn pientere oogjes zijn zelfrespect nooit te grabbel
    zal gooien.

    Like

  2. Leuk stukkie, over een krankzinnig onderwerp.

    off topic.

    Leefbaar Rotterdam heeft voorgesteld om Antillianen in de
    leeftijdsgroep 16 tot 45 jaar preventief te fouilleren door de
    hermandad op verboden wapen bezit.
    Salima Belhay van debielen 66 vindt dit racistisch en fouilleren
    op raskenmerken ontoelaatbaar.
    Ze voegt daaraan toe en hoe bepaal/herken je een Antilliaan ?
    Hoe gek kan iemand zijn om je zo te uiten.
    Een cursus kleur herkennen kan misschien helpen of anders
    twee foto´s van Rintje Ritsma en ons aller John Leerdam.
    En nu maar wachten of de “Nederlandse” Salima Belhay de
    juiste Antilliaan er uit haalt.

    Like

    • At Lebuïnus,

      Voor de fijnproevers heb ik hier het artikel. Deze Salima vindt de privacy van deze schietgrage fopnegers belangrijker dan de veiligheid van de burgerij. Totdat ze zelf in de loop mag kijken.
      Leefbaar Rotterdam wil deze onrendabelen preventief laten fouilleren. Een prima actie die nix met racisme te maken heeft, maar alles met veiligheid.
      Maar daar moet je in Nederland niet mee aankomen. Van een Antilliaan blijf je af. Of hij nu een wapen draagt of niet.

      Deze troela zal zich wel verkneukelen, nu bekend is geworden dat ons aller Oom Geert officieel is opgeroepen als verdachte. Wilders moet vervolgd worden, omdat hij een wat uitgesproken mening heeft over een Bloedsprookje dat nog dagelijks slachtoffers maakt.

      Wat het nieuws betreft, gaan we nog interessante tijden tegemoet.

      Like

    • Polen, die er bekend om staan wel een staffe borrel te lusten na het werk, gaan nu ( preventief) op alcohol op de weg gecontroleerd worden.
      Waaraan herken je een Pool? Een duidelijk Oosteuropees uiterlijk. Vieze handen van het werken. Bereid te werken voor minder loon en in het weekeinde een drankkegel.
      Dit vind ik discriminasie, weet je wel.

      Er zullen best wel Antillianen zijn die niet crimineel zijn, maar ik vind dat dat de Hermandad dan ook preventief mag controleren op de primitieve smaak voor gouden gebitten van de Antillianen.
      Deze duiden n.l. 99,0% op criminele aciviteiten. Uitsluitend groepsgerelateerd. Met de nadruk op primitief. N et als de zielige opgeschoren kapsels van de Marocjugend.
      O, jé ik ben weer uit mijn vel gesprongen.

      Like

  3. Ziek is inderdaad een juist bijvoeglijk naamwoord bij dit “plan”.
    Krank van zinnen of krankzinnig zou ook goed zijn. Waanzinnig nog beter.
    Maar vermoedend wat er ons nog te wachten staat is het beter de trappen van vermenigvuldiging niet te snel te gebruiken.
    Want vroeg of laat komt er een plan dat zo verraderlijk, zo schandelijk en zo destructief is dat het jammer zou zijn op dat ogenblik niet meer over voldoende krachtige termen te beschikken om het effectief te laten afvoeren, dat plan.
    Straks is crimineel misschien immers een banale eretitel. Schiet dan maar eens een uiterst crimineel plan zoals genocide op de autochtone bevolking af.
    Genocide kom nou, wie maalt daar nog om?

    Like

  4. @Maci,

    Wat de Polen betreft heeft U volkomen gelijk, had dit gegeven
    wel ergens gelezen, maar het was me ontschoten.
    U schrijft Hermandad met een hoofdletter, heb dat voorheen
    ook gedaan, maar dat blijkt niet juist. althans in het Castiliaans.
    Hermandad met H is een plattelandsrechtbank ( bestaan niet meer ).
    In het Nederlands is het wel met een H, maar weet het niet zeker.
    En dat uit Uw vel springen, de waarheid mag toch gezegd worden.

    Like

  5. at Lebuïnus

    Dat preventief fouilleren heeft wel een tijd geholpen, maar de negert gaat tegenwoordig niet eens meer de bak in voor verboden wapenbezit. Er is nog geen subsidie op vuurwapens, dat nog net niet, maar van enige aanpak is ook geen sprake. (PvdA)
    Las trouwens vandaag in de krant dat de politie zelf in wapens handelt. Kom je braaf een gevonden paffer brengen, is hij morgen weer in omloop en de flitsagent klust er zo weer bij. Een heel bureau weet er van en werkt er aan mee.
    De juiste aanpak is niet iedere Antilliaan lastig vallen, maar die hopeloos misdadige rechters aanpakken. Op wapenbezit zou een zware straf moeten staan. Met uitzetting aan de straf verbonden. Dat zou helpen. De echte fout zit bij justitie en politie. De helft van de jeugdgevangenissen staat zelfs leeg, terwijl de helft van de allochtonen er in thuis hoort.

    Like

    • Wat is er mis met wapenbezit? We zouden dat juist moeten legaliseren zodat ons volk zich tenminste tegen die horde plunderende, rovende, verkrachtende en drugdealende medelanders kan verweren. Die gasten hebben sowieso al wapens en zullen ook altijd manieren blijven vinden om eraan te kunnen komen. Sinds onze grenzen zijn opengesteld en ons land aan de Europese Unie in gijzeling is gegeven, is het hier voor Slavische mafiosi kinderlijk eenvoudig geworden om de witte petjes en bontkraagjes van een stevige gun te voorzien. Onze eigen mensen zijn al veel te lang een vogel voor de kat (zoals onze Vlaamse volksgenoten zo mooi zeggen) en daar mag van mij vandaag nog een einde aan komen.

      Like

  6. @leefbarbaar: “op wapenbezit zou een zware straf moeten staan”
    De overheid die ons tegen crimineel tuig moet beschermen steekt geen poot uit, de bontkraag kan straffeloos zijn gang gaan en wij zouden weerloos moeten toezien hoe we als oorspronkelijke bewoners van dit land dagelijks steeds verder de grond worden ingetrapt door het samenspel van overheid en het door haar bevoorrechte criminele buitenlandse geteisem?
    Helaas ben ik zo’n braaf burgermannetje dat de weg (nog) niet kent om zo’n blaffer te bemachtigen om me het schorremorrie van het lijf te houden.
    Had ik zo’n wapen, ik zou met genoegen zo’n griezel naar z’n allah en maagden zenden als hij het in z’n hoofd zou halen om mij en mijn dierbaren naar het leven te staan.

    Like

Plaats een reactie