BP slaat fascistentaal uit… (?)

Waarde lezers,

Een schimmig onderonsje tussen ene Joos Olejniczak (?) en Hassnae, het neukertje van Brede Peter.

Die tw (tweets, red.) van @boilingpoints, dat is werkelijk fascistentaal. Zeer verontrustend.

In de achterbuurten van Twitter kom je dergelijke berichten tegen. Weer een twitter-trofee erbij. ­čśë

O ja, ‘we’ gaan naar Kunduz! Grappie gaat ons zo’n slordige 500 miljoen kosten, maar een kniesoor die daar nog op let. We hebben immers geld in overvloed en deze ‘politiemissie’ wordt een groot succes. Afghaanse ‘politieagenten’ krijgen een leesplankje en verder worden er nog wat dingetjes met betrekking tot ‘mensenrechten’ uitgelegd. En daarna sluit men zich weer aan bij de Taliban. Bedankt voer die oeplaidieng.

Die Taliban in Kunduz houden er trouwens nog steeds wat nare gewoonten op na: stoned to death.

Advertenties

Tags: , , , , ,

11 Reacties to “BP slaat fascistentaal uit… (?)”

 1. Maci Says:

  @BP Was het soms over die tweet “Arbeid maaakt vrij?”
  Dat is pas een echte grap en geen agressie.
  Dat stel kneuzen verdient eigenlijk geen aandacht meer. Zo sneu.

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Stoned to death cultuurfilmje al gezien en besefte
  wat een belangrijk aandeel de NL politiemissie kan
  hebben in Kunduz.
  In voorkomende gevallen zoals in het aandoenlijke filmpje
  wordt getoond, kan de NL politie aan de slag zo┬┤n
  executie schriftelijk vast te laten leggen.
  Een en ander ook met de bijbehorende spelregels zoals de
  grootte van de stenen en de afstand van het te stenigen object.
  Na achttien weken geoefend te hebben met het leesplankje,
  moet dit mogelijk zijn en kan de Afghaan aan de slag.
  Mark Rutte blij , Sap ook blij – wetende dat dit prachtwerk
  uitsluitend als politieambtenaar wordt uitgevoerd en niet als
  Ahmed de soldaat – kortom iedereen gelukkig.

  Fascistentaal is dat synoniem aan de waarheid ?

  Like

 3. boilingpoints Says:

  At Lebuïnus,

  De enige waarheid is de Linxe waarheid!

  Alleen, als je hiertegen ageert, wordt je inderdaad weggezet als fascist, racist enz.
  Maar geen nood, het zijn inmiddels geuzennamen geworden!

  Like

 4. alidas Says:

  mark Rutte is al net zo een drammer ,als Balkenende was.Ik hoop dat hij hier op afgerekend wordt in Maart.
  Hoeveel levens gaat dit kosten of zouden ze ook gestenigd worden.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Gossie, ben ik vandaag dan weer een fascist? Moet kunnen, alles is beter dan een haatbaard. Of lampenkap natuurlijk. Of als ik vanavond naar het nieuws kijk en zie hoe tientallen geloofsgehandicapten in elkaar gelagen worden in de buurt van de pyramiden dan wordt ik daar verdrietig van. Heus.

  Like

 6. tristan Says:

  Niks geen fascistentaal maar lichtvoetige satire over de voor- en nadelen van de multi-etnische samenleving.
  Als Erelid van de stichting ‘Wij Blijven Ook Hier’ heeft BP een onkreukbare reputatie hoog te houden en daar kan die Breed in t’ Veld een puntje aan zuigen.

  Dit extreem-linkse sujet heeft mij ooit een racist genoemd terwijl ik altijd op de bres heb gestaan voor de 225 verschillende culturen en nationaliteiten die ons land rijk is. Onder mijn beste vrienden bevinden zich marokkanen, Turken, Somali├źrs en andere Nieuwe Nederlanders. Ik ga ze regelmatig opzoeken in de penitentiare inrichtingen waar ze verblijven en betaal bovendien ook nog hun Zorgpremie.

  Maar het is niet gauw goed bij die Linkse rakkers. Die zijn pas tevreden als we hier onder de knoet van de sharia leven.
  Daarom is het goed nieuws dat we in Afghanistan wat buurtvaders gaan opleiden om de Taliban definitief te verslaan. Weliswaar onder strenge regels van vrouwtje Sap, want geweld mogen deze eenvoudige lieden niet gebruiken. Men wordt geacht te leren lezen, het verkeer te regelen, het stenigen van overspelige vrouwen te verbieden en de christenen te beschermen.
  Schietles wordt er helaas ook gegeven, daar er geen geld is voor een gevulde subsidiebuidel. Terwijl onze bromsnorren zich moeten behelpen met speelgoedpistolen van klein kaliber krijgen deze ordehandhavers de beschikking over een AK47 en zelfs een echte onvervalste Kalashnikov (met extra lange magazijnen).

  Het risico dat deze individuen op een goede dag (na het uitbetalen van het karige soldij) met de noorderzon zijn vertrokken is niet geheel denkbeeldig.
  Uiteraard m├ęt wapen, diploma, dienstrooster, plattegronden, namen en adressen etc.
  Boze tongen (de PVV-fractie) beweren dat deze ‘politieagenten’ zich dan zullen aanbieden aan de meestbiedende krijgsheer, die toevallig ook lid is van de Taliban.
  Deze grap kost ons – voorlopig – 500 miljoen Euro terwijl we hier nog niet eens de orde kunnen handhaven in de 40 Vogelaarwijken.

  Oom Geert heeft op tijd gewaarschuwd maar zijn wijze woorden waren weer paarlen voor de zwijnen…

  Like

 7. Lebuïnus Says:

  Heer BP.

  Op het Duitse Politically Incorrect is een filmpje te zien
  dat de steniging laat zien van een jong paartje m/v,
  die door de shariawetgeving waren veroordeeld voor
  een relatie buiten het huwelijk.
  En ja, het geschiedde even buiten de stad Kunduz in
  Afghanistan.
  Rutte, Sap, struisvogel 66 en de rest kijk even mee,
  dan weten jullie waar belastinggeld en mensenlevens
  worden geofferd ten behoeve van de islamrioolratten
  in dienst van de vrede !

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  Onze BP-vriend Lebu├»nus heeft het over die steniging van dat koppeltje, men hoeft ├Ęnkel naar Youtube te gaan, ├ęn in te tikken: BBC stoning Afghan jan 27 0211.
  Reageerder Victor 20376 schreef als comment: Bloody Barbaric Bastards…
  did that couple insult the i****?. The IS**** itself is an INSULT TO THE WHOLE world.
  Zou die BBB geen goede afkorting zijn om dat schuim voortaan zo te noemen ? (^_-)

  Like

 9. johan v Says:

  Zoals altijd is de positie van de PVV helder en consistent. Wij waren, zijn en blijven tegen een nieuwe missie in Afghanistan. Wij zullen dan ook tegenstemmen.

  Niemand kan Nederland verwijten onvoldoende gedaan te hebben. Integendeel. Nederland heeft meer dan zijn steentje bijgedragen aan de inspanning van de NAVO. Nederland heeft de voorbije jaren als vijfde land in de gehele coalitie van 48 landen in orde van grootte zelfs exceptioneel veel gedaan in Afghanistan.

  Nederland doet al jaren veel. Nederland heeft in de afgelopen 16 jaar geparticipeerd in 61 missies. Premier Rutte heeft het zelf al gezegd: “Wij hoeven ons niet te schamen omdat er de afgelopen jaren in Uruzgan al een zeer grote bijdrage is geleverd.” En daar sluit ik me helemaal bij aan. Wat de PVV betreft: het is mooi geweest, genoeg is genoeg.

  Wij zijn natuurlijk voor het bestrijden van de islam en islamitisch terrorisme. Maar daar doet deze missie geen jota aan. Iedereen die denkt dat we met deze politietrainingsmissie ook maar ├ę├ęn terrorist minder krijgen is na├»ef en vertelt sprookjes. Misschien krijgen zelfs meer terroristen: 40% van de Afghaanse politiemensen deserteert en driekwart daarvan loopt over naar de Taliban.

  Sterker nog, de terroristen doen gekscherend over deze bijdrage: nadat Nederland in Uruzgan met ons belastinggeld tientallen moskee├źn bouwde die dankbaar werden gebruikt door de Taliban gaan we nu politieagenten leren lezen en schrijven, en les geven over islamitische grondwet waarin staat dat geen enkele wet in strijd mag zijn met de basisregels van de islam. Veel zotter kan het toch niet worden. Ik begrijp nu wel ineens waarom GroenLinks toch voor deze missie is.

  Behalve dat deze missie dus helemaal niets met het bestrijden van terrorisme te maken heeft wordt dus een bewind ondersteund dat feitelijk de sharia-wetgeving toepast en homo’s en mensen die zich tot het christendom bekeren ter dood veroordeelt. Afghanistan wordt van hoog tot laag bestuurd door corrupte lieden. Vorig jaar beschuldigde het Witte Huis woordvoerder Gibbs Karzai er zelfs van dat hij de Amerikanen ermee bedreigde een alliantie te gaan vormen met de Taliban. En vorige maand onthulde Wikileaks een bericht van de Amerikaanse ambassadeur in Kaboel waarin die de in januari 2010 benoemde Afghaanse minister van drugbestrijding ervan beschuldigt gesteund te worden door de drugsmafia. Bij die mafia zijn volgens de ambassadeur ook de halfbroers van de president Karzai betrokken.

  Voorzitter, wij hebben niets meer te zoeken in Afghanistan. De speciale EU-gezant voor Afghanistan, Vygaudas Usackas, zei eergisteren in Kaboel dat de NAVO nog dertig jaar in Afghanistan zal moeten blijven. Geen drie jaar maar dertig jaar.

  Voorzitter, het gaat in Afghanistan van kwaad naar erger. Het is noodzakelijk om het islamitisch terrorisme te bestrijden, maar wij willen dat elke euro belastinggeld die aan die strijd tegen het islamitisch fundamentalisme wordt besteed ook echt effici├źnt wordt besteed. De Amerikaanse kolonel Douglas Macgregor schreef een interessant artikel in de Washington Times, een paar weken geleden, dat het de belastingbetaler veel minder kost om de VS tegen moslimterrorisme te beschermen door de Amerikaanse grenzen beter te controleren en de immigratie te beperken dan door soldaten te sturen naar Afghanistan. En wij, voorzitter, zijn het daarmee van harte eens.

  De beste manier om Nederland en Europa te beschermen tegen de gevaarlijke islam is het beperken van immigratie uit islamitische landen en het beter controleren van onze grenzen. Elke euro die we daarin investeren levert veel meer resultaat op dan euro’s die we investeren in de corruptie politie in een achtergelegen oord zoals Kunduz.

  Voorzitter, men verwijt ons dat wij niet thuisgeven in Kunduz. Inderdaad, wij geven niet thuis; wij doen het thuis. Het zet meer zoden aan de dijk om hier de immigratie uit islamitische landen te beperken dan in Afghanistan moskee├źn te bouwen en les te geven over de islamitische grondwet en politieagenten op te leiden voor een dubieuze politiechef. Het is ook veel effici├źnter politieman te spelen in Nederland dan in Afghanistan.
  We moeten niet daar agenten opleiden, we moeten hier de agenten opleiden. En ja, wij willen de Taliban weg uit Afghanistan, zeker, maar eerst de poldertaliban weg uit Slotervaart, Gouda en Kanaleneiland. Wij zijn voor de bevrijding van Afghanistan, maar laten we eerst Nederland bevrijden. Eerst Gouda, dan Kunduz.

  Bovendien, voorzitter, moeten we nu voor 18 miljard bezuinigen de komende jaren. Ook het budget van defensie is flink ingekort. Iedereen in Nederland moet de broekriem aanhalen. Ik kan aan niemand uitleggen dat we bijna een half miljard investeren in een missie in Afghanistan terwijl in Nederland de gewone man, Henk en Ingrid, de broekriem moet aanhalen. Het gaat hier om belastinggeld van onze burgers die in grote meerderheid tegen de Afghaanse missie gekant zijn.

  Voorzitter, ik rond af:

  De Partij voor de Vrijheid is altijd helder geweest in zijn standpunten. Wij zijn dat ook nu inzake Afghanistan. De Partij voor de Vrijheid gaat geen corrupt regime ondersteunen dat op de islam is gebaseerd, dat de Taliban niet echt bestrijdt, dat de drugshandel ongemoeid laat en de papavervelden niet vernietigt, dat de sharia toepast en de onderdrukking van vrouwen, homo’s en christenen tolereert. De Partij voor de Vrijheid wil niet dat Nederlandse militairen de Afghaanse Grondwet gaan propageren. De Partij voor de Vrijheid vindt dat Nederland meer dan genoeg heeft gedaan. De Partij voor de Vrijheid vindt het niet uit te leggen dat een half miljard wordt gespendeerd in Afghanistan terwijl Henk en Ingrid de broekriem moeten aanhalen in Nederland. De Partij voor de Vrijheid zegt dus consequent “neen” tegen een nieuwe missie in Afghanistan. En dus ook “nee” met een grote streep eronder tegen deze nieuwe missie in Afghanistan.

  Dank u wel.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  BP,
  offtopic maar voor de politiek betrokken mensen:
  http://www.forumgouda.nl/viewtopic.php?f=15&p=12800
  (zie bijdrage Bas Driessen)
  Hierin kun je lezen hoe de PvdA ons geld verdampt. Hoe burgemeester Cornelis (Jawel, de enige in Gouda die denkt dat Finnen nuttig kunnen zijn) en zijn vriendje Warners, geld verdampen en intussen zelf rijk worden. Lees hoe algemeen belangenverstrengeling is. Wat ze uitvreten met ons geld en bedenk hierbij dat veel ambtenaren hiervan op de hoogte zijn, maar alles uitvoeren, hoe fout het ook is. Deze rooie kapitalisten bezitten allerlei bestuursbanen en bouwen links en rechts villa’s. De volkomen nutteloze VNG, doet ook mee. En omdat de moslims toch wel PvdA stemmen, want hun stemmen worden gekocht, kan dit spelletje straffeloos doorgaan. Nu staat er over deze fraude ook een stukje in de Telegraaf vandaag, maar doorgaans zwijgen de oude media hier over. Tijd voor Tunesische toestanden hier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: