Geert Mak doet er nog een schepje bovenop.

Waarde lezers,

Wat word ik toch kotsmisselijk van Geert.  Als ik dat portret zie, krijg ik al braakneigingen. Ik heb het natuurlijk over Geert Mak. Dit is nu het type ‘Goedmensch’ waar we er al veel te veel van hebben. Mak wil dat de internationale gemeenschap optreedt tegen Nederland vanwege het aanstaande CDA-VVD-kabinet waaraan de PVV van Geert Wilders gedoogsteun verleent.

Zei het linxdraaiende schrijvertje. ‘Want discriminatie en racisme is niet alleen een probleem van andere landen, nee!, wij kunnen ook zeer racistisch zijn’, brult Mak. En daar heeft deze man volstrekt gelijk in. Om maar een paar voorbeelden te noemen: Allochtonen krijgen voorrang  bij woningcorporaties , allochtonen komen eerder in aanmerking voor hoge functie’s bij de politie en allochtonen, en dan met name moslims, mogen de inheemse bevolking te pas en te onpas uitmaken voor ongelovige honden, apen en varkens.

Oh, dat bedoelde Geert Mak niet?

Nee, Geert Mak haalt het Nationaal-Socialisme uit de jaren ’30 van de vorige eeuw er maar weer bij. Zoals het een goed Linxmensch betaamt. Voor de goede zaak. En natuurlijk komt Hitler aan bod. Over het Nationaal-Socialisme zegt Mak:

‘Hierin kwam Adolf Hitler aan de macht en werden enkele jaren miljoenen Joden en zigeuners gedeporteerd en vermoord’.

Dat weten we. Wij hebben ook onderwijs genoten. Maar wat heeft Geert Wilders hier mee te maken? Wil Mak nu stellen dat Wilders op termijn ‘miljoenen’ allochtonen laat deporteren en ombrengen? Als dat zo is, kunnen we spreken van Laster en Smaad. En dat is strafbaar. Geert Mak dient vervolgd te worden. Maar dan kunnen we wel aan de gang blijven. Elke dag staat er weer een nieuwe eencellige op de zeepkist zijn persoonlijke ergernissen te spuien en men schroomt niet om Adolf Hitler hierbij te betrekken.
Wat leuk om te horen voor mensen die familieleden hebben verloren in de vele concentratiekampen. Wat leuk om te horen voor de Nederlandsche Joden in het algemeen. Hitler was nog nooit zo populair.
U kan er vergif op innemen dat wanneer zo’n ‘Goedmensch’ zijn of haar melis opentrekt en flink afgeeft op Wilders, het woord ‘Hitler’ in aantocht is. Vroeg of laat, het komt.
Het is toch een doodzonde dat Mak dezelfde zuurstof inademt als wij.

Maar we hebben een reGEERTakkoord! (woordspeling helaas niet van mijzelf.) Een gruwel voor de Linxe Kerk, de oppositiebankjes zijn onverbiddelijk en meteen al een lange neus naar Ab Klink: in kleine cafés mag weer gerookt worden.
Ik wens het nieuwe centrum-rechtse kabinet heel veel succes!

O ja, Halsema. Het arme schaap. Mevrouw is gister via Twitter bedreigd. Een zieke geest vroeg zich af of Halsema zou toekijken ‘als hij haar dochtertje helemaal uit elkaar trekt’. [sic] Ik heb niet veel met Halsema, maar dit kan natuurlijk niet. Halsema heeft (terecht) aangifte gedaan. Trouwens gek dat voor dit soort mensen altijd wel tijd vrijgemaakt kan worden. Ja, ik bedoel maar, de gewone man stoot nog weleens zijn neus als hij aangifte komt doen op het politiebureau.

Landgenoten, iedereen gefeliciteerd met het nieuwe kabinet Bruin I Rutte I !!!


online adverteren www.m4n.nl

8 gedachten over “Geert Mak doet er nog een schepje bovenop.

  1. @Boilingpoints, dit is het soort tekst waardoor je blog Poilingpoints mag heten. Heerlijk, blijf vooral koken. Liefst overkoken. Een beetje stampvoeten daarbij, net als onze majesteit schijnt te doen als ze wordt dwarsgezeten.
    Ik stamp vrolijk met je mee.

    Like

  2. Wat opvalt is dat type´s ala Mak cs zowel voor Herr Hitler
    als de doctrine van vrede de meest geliefde prooi zijn.
    De masochistische neigingen van Mak, Plasterk, Cohen enz.
    zijn onbegrensd.

    Like

  3. Ik heb een boodschap voor Geert Mak: We hebben de Moffen nog vijf dagen laten vechten in 1940 om ons land in te pikken. Geert Mak en zijn vriendjes geven ons land gewoon weg. Graties!
    En Femke. Deze smerige bedreiging kan niet. De idioot oppakken en straffen. Ik hoop alleen dat linksch beseft dat Geert Wilders dit lot alle dagen treft. Door de moslims en linkschmenschen, die hem iedere dag bedreigen en dat wereldwijd. En dan nog heb je mensen die GW verwijten dat hij bescherming nodig heeft en dagelijks zeuren dan GW zelf maar voor de kosten op moet draaien. Niemand in Nederland heeft ooit gevraagd om een miljoen moslims. Dat hebben we te danken aan de oude politiek en alle Femkes van de regering.

    Like

  4. Schrijvers als geert mak hebben de leeservaring van hun inktpot en het talent van hun lezers. Spijtig genoeg is daarmee alles gezegd.

    Like

  5. Vreemd, hoe je geen hoogte krijgt van die lui, die toch bepaald niet achterlijk zijn en die ook nog interessante boeken schreven, maar die nu in een stapeltje Makjes en Hoflands op verzending naar de Kringloopwinkel liggen te wachten met het label opgeruimd staat netjes

    Like

  6. Ik ben nogal een geschiedenisliefhebber dus ik erger mij dikwijls rot aan moraalridder Geert Mak. Zijn boeken (ja ik heb er redelijk wat gelezen) staan vol geschiedsvervalsing en verdraaiingen om zo een linkse, politiek correcte versie van onze geschiedenis te kunnen scheppen. Zelfs de Romeinse bezettingsmacht en haar handjevol Gallische ambtenaren die ooit in onze streken rondhingen, waren voor hem al een reden om te beweren dat “Nederland toen al een multiculturele samenleving was…” Ik hoop van ganser harte dat die krullenbol snel met pensioen gaat.

    Like

  7. Hartelijk dank en BP ook gefeliciteerd, zeker nu het CDA sinds zaterdagmiddag meebidt en God voor 68% zijn zegen gegeven heeft. De rest bidt dat hun goedbetaalde liefdadigerbaantjes niet zullen worden opgeheven.

    Like

Plaats een reactie