Van Middelkoop’s aanval op Geert.

Landgenoten… Deze man wil je niet als schoonvadert hebben. Eimert van Middelkoop. Deze ‘minister’ van Defensie en notoire dienstweigeraar komt nu met een aanval op Geert Wilders en stelt dat ‘de dreigbeelden van Wilders hysterisch uit de lucht gegrepen zijn’.
Nederland is immers veel verder met de – zucht – integratie van migranten dan Wilders veronderstelt. Volgens deze van Middelkoop gaat ’t ‘vrij goed’ met de Turken en Marokkanen in Nederland. En gelijk heeft-ie. Migranten zijn overduidelijk de best verzorgde bevolkingsgroep in dit land. U wilt halal vreten in het spinnenhuysch? Geregeld! Belastingvoordeeltje omdat uw moskee van ‘algemeen ogend nut’ is? Done. U wilt als behaarde woestijn-advocaat niet opstaan voor de rechter? Blijft u rustig zitten. U stoort zich aan bouwvakkers in korte broek? We staan klaar met het opgeheven vingertje. U prefereert een tobfunktie bij de polizei? Nadorst is druk doende om het een en ander te bewerkstelligen.

Laat ons niet lachen, Eimert. Meneer riep ooit dat hij ‘gelukkig niet in Militaire Dienst hoefde’ en dat terwijl er vele Hollandsche soldaten in Afghanistan om het leven zijn gekomen. Deze man heeft een ruggengraat wat nog minder voorstelt dan een flexibele tuinslang.

Nogmaals, de integratie is inderdaad veel verder dan Wilders veronderstelt, alleen sommige hardnekkige Nederlanders willen nog wel es dwarsliggen. Die beginnen dan ongegrond te klagen over een tsunami van ongeletterde importbruiden uit zanderige gebieden, over het feit dat blanke mannen gediscrimineerd worden bij de politie en over het feit dat we tegenwoordig Aparte loketten voor mannen en vrouwen in de moskee soepsidiëren…

Eimert, doe je huyschwerk eens!

Steun Geert!

6 gedachten over “Van Middelkoop’s aanval op Geert.

  1. Yo BP,
    een beetje offtopic, waarvoor sorry, maar toch belangrijk genoeg om hier neer te plempen: op het partijcongres van de PvdA is niet 1, niet één allochtoon te zien.
    Deze partij verziekt ons land, geeft alles weg aan allochtonen, die hier niets voor terug willen doen en toch neemt er niet één de moeite naar het congres te komen.
    Trouwens de hele aanhang van dat zooitje bestaat uit 50 / 100 man en de meeste semi-dement. Niks waar je bij zou willen horen.

    Like

  2. Ik moest wel ooit mijn dienst plicht vervullen maar wordt liever geen minister. Geert moeten we nu zeker steunen want venlo staat onder water! 🙂

    Like

  3. Mijnheer Middeldinges heeft een mening,nee maar dat is de gotspe van
    de eeuwigheid.
    Dit dementerend fossiel ,deze grefoartiest heeft wat te zeggen,toe maar.
    Deze halleluja “minister” die geen idee heeft wat zijn ministerie inhoudt.
    Wie van het huidige flutkabinet heeft hem deze opdracht gegeven?Naar het schijnt vergaderen ze meer over Geert Wilders en vergeten in de huidige crisis te regeren.

    Zo net gelezen abutaliban burgemeester van mijn geboortestad Rotterdam,was niet aanwezig op de veteranendag bij de van Ghentkazerne.
    De dubbelpaspoorter was in zijn heimat Marokko bij het ministerie
    van geloofszaken,ondanks eerder gemaakte afspraken.
    Arm Rotterdam .

    Like

  4. ARM ROTTERDAM, inderdaad.
    De idee om een dubbelpaspoorter burgervadert te laten (mogen) worden, te gek om los te lopen. Je zal er maar wonen, met zo’n zandvretert als (burger)vader, om te kotsen is dat!
    Zijn er geen fatsoenlijke witte Nederlanders meer die burgervadertje willen (mogen) spelen in Rotterdam ???

    Like

Plaats een reactie