Metamorfose + update.

Nee, waarde lezers, u bent niet op een verkeerde site beland.

Ik heb het plan opgevat om eens een andere layout toe te passen. Zoals u ziet moet er nog heel veel gebeuren en dat vergt tijd. Het nieuwe theme biedt maar liefst twee sidebars. Eentje linx en eentje rechts.
De reageerknop zit vanaf heden boven het verhaal, i.p.v eronder, dat u dat even weet.

De komende dagen zal de site verder ingevuld worden.

Excuses voor het ongemak! 😉

BP.

Update: kopfoto in elkaar geflanst. Wilde het lekker Hollandsch houden… Gaan we akkoord? 😉

Update II: Commenter Maci vindt de dame in de header (in klederdracht) een beetje achterhaald en te braaf. Welnu, dat mag en weliicht heeft ze gelijk. Maar hé, ik heb deze Zeeuwse dame wel zelf geschoten in Middelburg, afgelopen zomer. 😉
Geschoten met een camera, bedoel ik dan hè…
Maci ziet liever wat uitheemse lappen ertussen, want ook dat is Nederland. Zit wat in en daar dacht ik in de eerste instantie ook aan. De keiharde tegenstellingen in dit land. Ik heb daar voldoende plaatjes voor, dus zegt u het maar!
Maar morgen eerst een verhaal over het ongeleide projectiel…. Rabbae.

36 gedachten over “Metamorfose + update.

  1. Succes BP bij het ontwerp van het nieuwe colbertje voor je site, dat nu al iets van het degelijke Harris Tweed heeft.
    Een foto van onze Geert samen die geweldige Allen West als symbool van een belofte voor een betere toekomst als onderdeel van de header?

    Like

  2. Wat nu, een nieuwe lay-out?

    We mogen hopen dat ons huisvarken Aart gespaard blijft i.v.m. ongewenste bezoekers. En het MDI moet ook nog zijn goedkeuring geven anders wordt het voor ons weer slapen met een tandenborstel onder het hoofdkussen mocht er een nachtelijke inval plaatsvinden.

    Voorlopig vraag ik onderdak bij artikel 7.

    Like

  3. Vernieuwing kan nooit kwaad. Maar die mevrouw in klederdracht op de fiets gaat me nets iets te ver in de eventuele nieuwe header. Qua braaf en achterhaald in de tijd. Misschien kan daar dan ook mevrouw kopvod achter een kinderwagen met in haar kielzog nog een paar kleine mohammedaantjes. Ook dat is Nederland.
    Wat dacht je van een satirische header met Fatima (desnoods die van Elastiek) op klompen, of b.v een baardige Mo met een biertje in zijn hand?
    Dan kan ons eigen erfgoed daar ook tussen. Na de NLse mevrouw in klederdrachtop de fiets, snoeihard de schommelende zwarte lappen. Die fietsen namelijk nooit.
    Niet bedoeld als kritiek, hoor, naar jou dan.
    Ik wens je veel creativiteit!

    Like

  4. Vernieuwing kan nooit kwaad. Maar die mevrouw in klederdracht op de fiets gaat me net iets te ver in de eventuele nieuwe header. Qua braaf en achterhaald in de tijd. Misschien kan daar dan ook mevrouw kopvod achter een kinderwagen met in haar kielzog nog een paar kleine mohammedaantjes. Ook dat is Nederland.
    Wat dacht je van een satirische header met Fatima (desnoods die van Elastiek) op klompen, of b.v een baardige Mo met een biertje in zijn hand?
    Dan kan ons eigen erfgoed daar ook tussen. Na de NLse mevrouw in klederdrachtop de fiets, snoeihard de schommelende zwarte lappen. Die fietsen namelijk nooit.
    Niet bedoeld als kritiek, hoor, naar jou dan.
    Ik wens je veel creativiteit!

    Like

  5. Even zeuren, is het nu een kleiner lettertype of heb ik
    een leesbril nodig ?
    Overigens dat bord met die rookworst in kleur smaakt lekkerder.

    Like

    • At Leefbarbaar,

      Bij vrouwen gaat het inderdaad om de inhoud. Maar dat moet je er wel zelf insteken. Dit een en ander wordt veelal aangeduid in centimeters…

      *Wacht af hoe lang het duurt voordat Tassie dit leest*

      Like

      • Tja, centimeters…. ’t Is alleen zo jammer dat het er altijd TE WEINIG zijn! 😉
        Trouwens. Weet je wat de overeenkomst is tussen mannen en computers?
        Niemand begrijpt waarom ze zo raar doen en ze hebben altijd te weinig geheugen!

        En dat blijkt maar weer, want die foto van dat grootje op die fiets is ten eerste niet geschoten in Middelburg maar in VLISSINGEN en ten tweede was IK degene die die foto gemaakt heeft.

        Waarvan akte.

        Like

      • Er zijn wel wat dingen die een eigen leven gaan leiden met het nieuwe regime. Ik weet niet hoe dat kan, want dubbelposten bij BP heb ik eerder nooit meegemaakt. Ook wilde ik nog een commentje leveren i.v.m de update. Ook dat mislukte
        En @Tassie, heel goed, meid, flink om je heen meppen. Ook al eist Heer Kookpunt de credits op. Maar Tassie is nu opeens verdwenen.
        Nou @BP, ik ben bang dat verandering even tijd nodig heeft voor verbetering. Maar we blijven je steunen. Als je het maar satirisch houdt.
        Maar complimenten dat je in dit blog zoveel tijd en energie isteekt.

        Like

  6. BP,
    ff offtopic spugen: In Utrecht brengt de gemeente een vals rapport uit inzake een Jongerenadviespunt (JAP, plaats waar stemmen gekocht gekocht worden van bepaalde jongeren). Nu schreef een student hier een scriptie over en bleek alles gelogen, maar wij hebben dit vast allemaal al gevolgd en weten er nu alles van. Wat ik er aan wil toevoegen dat ik zelf heb meegemaakt dat ambtenaren er op los liegen. Als een wethouder of andere graaier en bepaald rapport nodig heeft dan wordt dat gewoon geschreven. In Rotterdam lopen 100 projecten voor criminele jongeren, die allemaal een succes zijn en volgend jaar nog meer subsidie krijgen. Zonder dat er 1 Fin beter van wordt natuurlijk. Waarmee ik maar wil zeggen dat al die ambtenaren, die zo goed en onderbetaald volgens eigen zeggen, er op los liegen en stukken vervalsen bij de vleet, zolang het maar schuift.
    Zet de helft op straat en Nederland wordt er alleen maar beter van.

    Like

    • yeager,

      Bedankt voor het compliment, maar ik heb hier mijn vaste stek gevonden en wacht op de eerste satirische stukken van BP.
      Het is hard werken daar op Art.7; veel onderwerpen én een stevige discussie met een verlichte moslima.

      Tik me de blaren op de vingers, maar het is voor een goed doel!

      Like

  7. Maci,in veel dorpen ,rijden nog vrouwen in klederdracht op de fiets.
    Trek er eens op uit,mooi gezicht die klederdrachten.

    Like

  8. Ik vind het lettertype linksonder in het beeld erg “Germaansch” en dus nazi-achtig over komen. Kan niet de bedoeling zijn….

    Like

  9. Rea List
    En voor die onwetenschappelijke opmerking gaat BP nu voor straf een aantal artikelen in het Gotisch (Fraktuur) schrijven, nietwaar BP?

    Like

  10. Héé BP, volgens mij heb je goed naar de layout van hetvrijevolk.com gekeken, of vergis ik me nu? (ziet er overigens gelikt uit: houe zo!)
    Handige tip voor degenen die ook een hekel hebben aan dat OV-chip-gedrocht. http://tinyurl.com/3529af9
    (’t wordt trouwens hoog tijd dat dat Trans Link Systems ook eens een keer flink wordt gehackt; vandaag hoorde ik een muts van die club op BNR nieuwsradio blaten dat die OV-kaart gewoon een veilige kaart is.En tot op heden blijven ze bij TLS zwijgen waarom ze ZEVEN JAAR lang persoonlijke data op hun harde schijven willen bewaren…)
    En deze is leuk voor de belastingbetalers:
    http://tinyurl.com/2dobubq

    Like

    • At heer Deckzeijl,

      Layout van HVV? Zo had ik het nog niet bekeken…
      Nee hoor, ik heb gewoon een nieuw theme gekozen, beschikbaar gesteld door WordPress.
      Maar goed, een witte achtergrond en een template opgedeeld in drie columns, zie je tegenwoordig best veel, ja…

      Like

  11. BP,
    ik vind een doos op een driewieler nooit sexy. Ook en vrouw met drie benen trekt me niet. Iets met kopvodden is natuurlijk helemaal niks. Lastig.

    Like

  12. Hier ook nog maar even dan. Goedemiddag, ik ben hier een soort van nieuw, heb nog net de vorige lay out mee mogen maken en glip nu vanochtend in deze prachtig heldere, waarvoor mijn complimenten.
    Waar het op lijkt doet er niet zo toe, ik ga er gewoon van uit dat BP hier zijn eigen gezicht aan blijft geven. Het gaat om het lezen en het leest hier duidelijk en lekker.

    Like

  13. Wákrijgewenouwéér..??? Nazi-achtig lettertype? Compleet van de pot gerukt als het ware. Prima lettertype, BP, niks mis mee. Gewoon HANDHAVEN.
    O ja, misschien wel leuk en interessant te vermelden dat ene L.Visseren uit Zwaanshoek óók denkt dat de PVV het woord taqiyya heeft uitgevonden.
    Dat staat vandaag op de brievenpagina van de Azijnbode. Helaas, pindakaas: dat woord werd niet door de PVV uitgevonden.
    http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12362
    Leestip voor iedereen: De Islam. ISBN 9789054877837.
    34 assays over iets dat enkel in anderhalf miljard geïndoctrineerde koppen te vinden is.Boek zou oorspronkelijk Zwartboek Islam worden genoemd, maar geen uitgever wou daaraan beginnen.Aanrader!

    Like

  14. At Tassie en anderen…

    Grote consternatie in Huize BP. Ik had verzuimd een rectificatie te plaatsen omtrent de genomen foto van de dame in klederdracht. Die is inderdaad in Vlissingen genomen en niet in Middelburg. Volgens Tas heeft ze zélf, dus niet ik, de foto genomen.
    Bij deze.

    U weet het inmiddels hè… Als Tassie hier verschijnt, klopt er iets niet… ♥♥♥

    Like

    • “Volgens Tas”… Dat klinkt alsof je mijn bewering, dat ik die foto gemaakt heb, in twijfel trekt, maar wie heeft er, ten tijde van de fakansie, 24/7 met de camera rondgezeuld? 😛

      Like

      • At Tassie,

        Ik dacht al, waar blijf je! Je weet toch altijd weer iets naar boven te halen… 😉
        Wat betreft de camera; jij wilde toch niet op de foto? Dan is het vrij logisch dat jij de foto’s maakt… ♥

        Like

Plaats een reactie