Gouda: Cornelis duikt in de ruilhandel.

En ja hoor, de meest beruchte burgemeester van Nederland is weer in het nieuws. De Goudse burgervader Cornelis komt nu ineens met harde taal omtrent de Goudse asogezinnen. In AD zegt hij dat hij deze gezinnen de stad uit gaat zetten en in Pravda 2.0 (Volkskrant) zegt hij dat wegsturen geen oplossing is. In Elsevier zegt hij dat ‘ruilen‘ een optie is… Wie het nu nog snapt, mag het zeggen.
Ruilen? U leest het goed. Cornelis wil asogezinnen ruilen met asogezinnen uit andere steden. Leuk! Een soort multicultureel kwartet. Mag ik van jou een asofamilie met drie bejaardenspugers? Dan krijg je van mij een asofamilie die gespecialiseerd is in het beroven van gehandicapten…
De pica komt uit de Twitter van Roel Deno, nieuwschef Telegraaf.

Verder heb ik nog wat opmerkelijke berichten voor u.

‘Weg vrij voor terugkeer Fatima Elatik’.
Elatik heeft een dusdanig grote achterban in het stadsdeel, dat de PvdA niet om haar heen kan.
Voor de tweede wethouder wordt de naam Ahmed Marouch genoemd… Maar die zit toch net in de Tweede Kamer?
Enfin, geen lastige vragen stellen, we kunnen dergelijke figuren maar beter allemaal bij elkaar hebben.

Nederlandse militairen die voor langere tijd op Curaçao of op Aruba gaan werken, dienen een inburgeringscursus te volgen. Verplicht. Ook de voertaal Papiamento dient verplichte leskost te worden… Dit alles heeft luitenant-kolonel der mariniers Dick Bosch gezegd. Ik zou hem willen aanraden eerst eens te kijken hoe ingeburgerd de Antillianen hier in Nederland zijn.

Tot morgen.

Update: ondertussen in België… Schokkend!

Advertenties

14 Reacties to “Gouda: Cornelis duikt in de ruilhandel.”

 1. Lebuïnus Says:

  Uit alles blijkt dat de cllown Cornelis nog de nodige lessen
  van de hulpimam moet volgen.
  Ondanks het gegeven dat Wim, voor intimi gewoon Mo,
  vuistdiep in de islam zit al heeft hij de taqiyya nog niet
  onder de knie.

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Doorstart-Elatik..???? Bestáát die partij van haar nog..???
  Ter herinnering aan een beruchte tv-uitzending van P&W…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12423
  Ik heb die uitzending van toen gemist: iedereen mag nu weten dat m’n handen vreselijk beginnen te jeuken. En Samsom hield z’n smoel dicht.
  Meer over dat vreselijke Elatik-mens: http://tinyurl.com/cbvbh6

  Like

 3. Maci Says:

  Hiervoor was het tweede comment vian mij dat gewoon verdwijnt.
  Nou, ik weet niet hoor, hoe dat komt.
  En ik ben hier al een tijdje bezig.

  Like

 4. tristan Says:

  Hoe lang kan deze collaborateur met de politieke Islam zich nog staande houden?
  Ten einde raad en bestookt met lastige vragen door Ivo Opstelten komt dit onverbeterlijke Linkse creatuur met een wereldvreemde oplossing. Het ruilen met andere steden van onaangepaste families die hun primitieve rituelen elders mogen uitoefenen in het kader van een Uitwisseling van Kennismigranten.
  Dit lumineuze idee – een mens moet er maar opkomen – biedt natuurlijk wel een groot aantal mogelijkheden binnen onze multiculturele samenleving, die plaats biedt aan 225 verschillende culturen en nationaliteiten.

  De volgende scenarios kunnen zich dan voordoen.

  Amsterdam stelt aan Den Haag de volgende ruil voor; onze 30 uitgeprocedeerde Mongolen voor 40 Koerden mét verblijfsvergunning.

  Nijmegen aan Utrecht; onze 50 Turken voor 40 Zigeuners.

  Rotterdam aan Gouda; onze 20 spiritus drinkende Wit-Russen voor 100 Marokkanen.

  Leiden aan Zoetermeer; onze 40 Bulgaren voor 45 Somaliërs.

  Breda aan Tilburg; onze 20 Papoea’s (met peniskoker!) voor 40 Polen.

  Staphorst aan Maastricht; onze 2 Islamitische bruggenbouwers voor 200 Serviërs.

  Zaandam aan Alkmaar; onze 30 crack junkies voor 30 speed junkies.

  Volendam aan Edam; onze 20 ex-kindsoldaten voor 20 Somaliërs (met schietervaring en zeildiploma).

  Schiedam aan Vlaardingen, onze 40 Polen voor 35 Albanezen (met visum).

  Delft aan Naaldwijk; onze 200 Finnen voor 200 Lappen (inwoners van Lapland).

  Mocht een van de steden zich benadeeld voelen na deze ruil, dan kan men een klacht indienen bij een Geschillencommissie onder voorzitterschap van Job Cohen.

  Like

 5. alidas Says:

  Kunnen ze niet beter ,de burgemeester ruilen?Is lang niet zo een gedoe,en gouda kan dan opgelucht adem halen.Dan kunnen ze misschien een rechtse burgemeester krijgen,die niet zo bang is.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  BP,
  wat die sukkel met die ambtsketen roept in Gouda kan helemaal niet. Onmogelijk. Een gemeente moet zijn eigen rotzooi opruimen, ze kunnen niet zomaar bewoners over de gemeentegrens zetten. Typisch PvdA-oplossing: je roept maar wat en ieder jaar dat je blijft zitten levert 2 jaar wachtgeld op en een vast pensioen.
  Nu maar wachten totdat corrupt linx in de tweede kamer gaat roepen dat dit discriminatie is. Ik denk dat het heel stil blijft.
  De rotzooi in Gouda heeft alles te maken met de foute burgemeester, die wel graait, maar niet bestuurt. En de enorm grote groep Finnen, die allemaal pvda stemmen.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  @Tristan: ja, van ruilen komt huilen. En niet alleen dat.
  @Alidas: jouw voorstel is sympathiek, maar het hangt ook van de gemeenteraad af. Een burgemeester kan niet in z’n eentje beslissingen nemen. De gemeenteraad moet besluiten tot denaturalisatie en uitzetting,
  dat is echt de enige manier. Het verplaatsen van de problemen(en die worden alleen maar erger en niet alleen in Gouda)lost niets op.
  Ander probaat middel is: duidelijk laten merken dat je als “ongelovige” niet
  bang bent voor de aanhangers van de maangod.Teruggooien met eieren en flinke waakhonden los laten lopen op bepaalde momenten wil ook nog wel eens helpen.Buiten dat wordt beleefdheid binnen die kringen beschouwd als teken van zwakte en die houding(van alle brave Nederlanders) MOET eens een keer OMGEDRAAID. Als we in dit land een situatie krijgen dat een miljoen allahschreeuwers voor de rest van dit land de dienst DENKT uit te kunnen maken, krijgt Pim Fortuyn gelijk. En dat moeten we zien te VOORKOMEN.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12362

  Like

 8. Ouwe Knoest Says:

  @tristan. Ter info.
  Uw inventiviteit is amusant. In dit kader reageert u wel meer. Ik vind het altijd kostelijk.
  Helaas moet ik vaststellen, dat de (arme) Papoea’s niet in bovenstaand rijtje thuishoren. Hun betrekking tot Nederland is een gans andere dan alle landaarden, die gij heeft genoemd.
  “De hemel zij geprezen”, dat er geen Molukkers (Ambon), Indische Nederlanders (Indo’s) en Chinezen in de “ruilhandel” zijn verschenen.
  Er ontbreken nog wel de Antillianen en de Roemenen.
  Mogelijk vallen die onder de genoemde “Mongolen (Down Syndroom??)”
  Of Topic: Zie Mongolenwaaier.
  Have a nice day.
  Wenst u OK.

  Like

  • tristan Says:

   @Heer Knoest,

   Onder de Roemenen in ons land schijnen er zich veel Zigeuners te bevinden, die zich over het algemeen bezig houden met volksdansen en gitaar spelen.
   De Papoea’s vervullen een voorbeeldfunktie op het gebied van volledig geslaagde integratie in ons land. De peniskoker – in het land van herkomst het enige kledingstuk – draagt men alleen bij bijzondere gelegenheden en zeker niet in het openbaar.

   Overigens ben ik van plan binnenkort politiek asiel aan te vragen in België. Onze gulle zuiderburen verstrekken per dag niet minder dan 500 Euro aan een asielzoeker. Verder verblijft men dan in een riant hotel, gratis medische verzorging en andere humanitaire voorzieningen.

   Ik geef oom Geert nog tot 1-1-2011 de kans om orde op zaken te stellen; de grenzen dicht en de Marokkanen op langdurige excursie naar de Rif, anders ga ik stil leven in Vlaanderenlekkerland.

   Ik ben in het bezit van een blanco strafblad, hopelijk geen aanleiding om mij de toegang te weigeren.

   Like

   • boilingpoints Says:

    At Tristan,

    Ik had het plan ook al opgevat om politiek asiel aan te vragen in Zuiderburië. € 500,- (zegge: vijfhonderd euro) per dag! Daar moet ik toch al gauw twee volle dagen voor werken…
    En daarbij heb je ‘recht’ op allerhande gratis voorzieningen, echt een Prachtland.

    Maar het is een droom niet nooit zal uitkomen. Onze huidskleur is per definitie fout, we zijn gewend om te werken, hebben een blanco strafblad en we steunen de Verzetsbeweging PVV alsmede het Vlaams Belang.

    Dan heb je in Zuiderburië niets te zoeken.

    Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Klap op de vuurpijl: Zeist is ook overstag!
  http://tinyurl.com/38gw44a
  Hoe is ’t toch mogelijk dat ze over “nieuwe kansen” lullen terwijl het enkel uitdraait op VERPLAATSING van de ellende..?????

  Like

 10. tristan Says:

  At Boilingpoints,
  Ik vrees ook dat wij hier moeten blijven om onze strijd tegen de multikul voort te zetten. Voor de Wilderiaan géén 500 harde Euro’s per dag, maar een sterk verhoogde Zorgpremie per 1 januari om onze asielzoekers van het nodige te voorzien. Het gaat mij echt te ver om gehuld in een burka stiekem de grens over te steken en de hand op te houden.

  @Heer Knoest,
  Terecht heeft u opgemerkt dat de Antillianen ontbreken in mijn opsomming van mogelijke ruilobjecten van allochtone signatuur.
  Dit vindt zijn oorsprong in het feit dat deze etnische minderheid over het algemeen niet beschikt over een vaste woon- of verblijfplaats.
  De enige plek waar zij voor langere tijd verblijven zijn de penitentiaire inrichtingen en de TBS klinieken. De oorzaken van dit afwijkende gedrag zijn onderwerp van een langdurige studie door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

  Rond 2020 hoopt men met een eindrapport te komen.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Link in 1e bijdrage werkte niet meer. Deze wel.
  http://tinyurl.com/2u2tsc6

  Like

 12. Ouwe Knoest Says:

  @ Waarde GeeRtverwanten.
  OK in zijn jonge jaren van gewoon te koersen komt in “Balgië” ook nooit nie door de ballotage zich als asielzoeker te kunnen vestigen temidden van de Flandriens. Riekt teveel naar coureur en is te bekend met alle “hindernissen” in de Vlaamse- en Waalse klassiekers.
  Awel niet van gewoon te paniekeren. Wij hebben alkander en sluiten de rijen. Morgen is het de 11e van de 11e en om 11:11 is het tatatataaa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: