Bea: salaris inleveren? Me reet!

Landgenoten, alsof mevrouw von Amsberg wil zeggen; ‘ik, salaris inleveren? Haha! Wat dacht je zelf?’ Hè, wat flauw van mij. Laat deze warme en hartelijke familie, die overigens zeer begaan is met het Nederlandsche Volck, toch eens met rust!

O wacht. Mijn naïeve droom spat uiteen:

Beatrix levert niet extra in.’

De koning van Spanje, Juan Carlos, levert wél in. Vanwege de economische crisis, maar Bilderberger Bea-Constrictor doet dat niet:
De RVD zegt dat de vorstin geen aanleiding ziet tot extra bezuinigen op het inkomen dat zij jaarlijks van de staat ontvangt.’ Alstublieft en daar zullen we het mee moeten doen.

Wij zien overigens geen aanleiding nog belasting te betalen voor deze Ongekozen ‘Dame’, maar wij hebben nu eenmaal niets te willen. Wij zijn het pleps, of nog erger; PVV stemmers. En slechts voor één ding goed. Schuiven met die flappen, zodat Bea en haar familie flink kunnen cashen.

Bea verdient ontvangt zo’n € 820.000,- per jaar en het familievermogen wordt geschat op zo’n 900 miljoen euro. (Bron: Quote)
‘De Oranjes’ zitten er warmpjes bij! Ik heb expres ‘De Oranjes’ tussen haakjes gezet, want het is nog maar de vraag of deze familie daadwerkelijk van Willem I afstamt. DNA afstaan doet ze niet, net zoals haar wijlen moeder Juliana. Die weigerde dat ook. Men heeft dus iets te ver(bilder)bergen!
En als een kritische burger daar vraagtekens bij zet en deze familie zelfs een huishoudelijk artikel aanbiedt, wordt hij 22 maanden in voorarrest gehouden en voor gek versleten. Gaat er ergens al een lampje branden, waarde lezers?

Deze actie van Bea is een dikke middelvinger naar het Nederlandsche Volck! Wij leven riant op uw kosten, terwijl u toch al financieel uitgeknepen wordt, maar dat deert ons niet. Bukken en schuiven, tot bloedens toe. Uw zorg, niet de onze.
Het had een mooi gebaar geweest als Bea een deel van haar salaris uitkering zou inleveren. Niet dat dat de economie er bovenop helpt, maar het gaat om het gebaar. U heeft het zwaar, wij maken een gebaar. Dat werk.

Men had beter kunnen zeggen; als u niet wat inlevert, dan sturen we alle kansloze asielzoekers, luie uitnemers, werkeloze allochtonen en ander schorriemorrie naar huis.
Dan had Bea waarschijnlijk haar complete vermogen afgestaan, want deze mensen hebben we hard nodig om onze economie weer op poten te zetten. Althans, die info krijgen we regelmatig van medewerker Horatius.

Het is inmiddels juli en nog even en we krijgen de Kersttoespraak van ons aller Bea weer op tv! Daar kijk ik nu al naar uit. Waarschijnlijk zal zij haar vingertje weer heffen en ons vermanend toespreken. Als een strenge schooljuffrouw die haar leerlingen de les leest. Je moet maar durven. Wat een arrogantie en wat een zelfingenomenheid!

PS. Vergeet u niet te zwaaien naar deze familie, op 30 april? Bedankt!

32 gedachten over “Bea: salaris inleveren? Me reet!

  1. @IrriTatis,
    ” Ons geld ” behoeft niet ten faveure aan het niet gekozen staatshoofd te worden weggegooid.

    De uitkeringsgerechtigde Beatrix wordt wel héél erg overbetaald om wat lintjes e.d. door te knippen
    en zeker om bij tijd en wijle met de kop verhuld in islamitische lappen haar gastheren te gerieven !

    Like

  2. Ach ja. De stamboom der oranjes is eerder onkruid en dat zou geen reden mogen zijn om eeuwig rijk te mogen zijn. Voor de rest zijn het gewone mensen, doen ze wel eens foute dingen of domme dingen en zouden dus beslist hun eigen kostje moeten verdienen, net als wij. Ik heb er niks mee; ben wat te oud voor poppenkast.

    Like

  3. Iedereen moet inleveren, dus waarom Beatrix niet?

    De pensioenen gaan volgend jaar drastisch omlaag en alle premies zorgwekkend omhoog. Maar ons Vorstenhuis blijft buiten schot want er zijn intussen heel wat monden te voeden en de voedselbank is geen optie voor deze Hoogheden.
    Verschanst in dure paleizen en verdacht vaak op vacantie vervullen deze oranjes talloze overbodige functies: Beschermheren en Beschermvrouwen van liefdadige instellingen zoals Vluchtelingenwerk, de Moslimbroederschap, Achmed & Fatima, de Asielzoekersindustrie, de Vogelaarwijken en andere geldverslindende Linkse hobby’s.

    Henk en Ingrid moeten flink de broekriem aanhalen en liggen krom van het ombuigen en bezuinigen maar Beatrix heeft het alweer druk met het voorbereiden van de jaarlijkse reprimande voor het klootjesvolk: de Kersttoespraak. Er zal ongetwijfeld wat betreft onze gastvrijheid t.a.v. mauro’s, jeugdige drugssmokkelaars, ex-kindsoldaten, bontkraagjes etc. een stevig tandje bijgezet moeten worden want onze goede naam in het buitenland staat op het spel.
    In bedekte termen krijgt oom Geert ook weer op zijn kloten, want de majesteit meent ongetwijfeld weer een onrustbarende toename te zien van Intolerantie en Onverdraagzaamheid ten opzichte van kwetsbare minderheden. Gaf Wilhelmina eind jaren 30 van de vorige eeuw niet het goede voorbeeld om vervolgde joden uit Duitsland ruimhartig opvang te bieden in de onmiddelijke omgeving van haar paleis?

    Maar terzake: waarom wil Beatrix niet bezuinigen? Is het doodgewone arrogantie of is men druk aan het sparen voor een overhaast vertrek als de religieuze baardmannen hier de macht overnemen en men de wijk moet nemen naar elders om van daaruit de strijd tegen de Bezetter voort te zetten?

    Joost of Mohammed mogen het weten, maar volgend jaar op Koninginnedag staat het gewone volk met een stompzinnige glimlach op het gelaat weer met oranje vlaggetjes te zwaaien.

    Like

  4. At leefbarbaar,

    Ik bezoek die site ook nog maar zelden. Artikel7 is ook niet meer wat het geweest is, daar zit een zekere Laarmans 24 uur per dag de boel te verzieken, geen lol meer aan.

    Verder kom ik nog wel eens op de !Uitkijk, De Vrije Chroniqueurs en AmsterdamPost.

    Like

  5. at Horatius
    ik word zo moe van al die anti-PVV-sites. En helemaal op internet, alle oude media zijn al onderdanig aan de staat en debiel policor. Brrrrrrrrr.

    Like

  6. En nog erger: http://www.telegraaf.nl/binnenland/12595438/__Cao__ramadan-proof__maken__.html
    De smerige vakbond CNV, die al 20 jaar helemaal niets meer doet voor werkend Nederland, gaat de werkende moslim helpen zijn werktijden aan te passen aan zijn vreetgeloof. “Werkende moslim”?? Hebben die idioten van het CNV niet keihard mogelijk gemaakt, dat iedereen tegenwoordig flex moet werken om de uitzendmaffia te verrijken? Hallo CNV, waar blijft de “werkende Nederlander”?? Ga eens wat nuttigs doen, maak van die “C” geen “M”.

    Like

  7. At Allen,

    Sinds Hannibal weg is bij Artikel 7, kom ik er ook zelden meer. Ik heb Hannibal via twitter nog gevraagd wat de reden hiervan is en zijn antwoord luidde: ‘ik ben eraf gegooid…’
    AmsterdamPost lees ik nog regelmatig en de stukken van Hannibal op DDS zijn ook de moeite waard.

    Bestaat dat ‘Het Vrije Volk’ overigens nog? Jesis, men heeft die site helemaal om zeep geholpen. Was een prima, informatieve site!
    En vergeten jullie de site van E.J. Bron niet!

    Like

  8. @BP, NEE, het oude vertrouwde HVV oftewel Het Vrije Volk, dat in mijn beleving een regelrecht instituut was op het net, is in aug 2011 door meneer D.Uray de nek omgedraaid. De vervanger van die zeer overzichtelijke internetkrant is niet om aan te kijken. Een complete artikelen-DOOLHOF.
    Klik hier maar eens op, BP: http://tinyurl.com/3txga27
    Alles is bewaard gebleven en da’s maar goed ook. Veel leesplezier.
    Lachen>>> http://tinyurl.com/82g63yu
    Heb je wat te doen als’t slecht weer is…

    Like

  9. Stakker Muilwijk heeft een meldpunt geopend voor tapijtvreters die zich tijdens het verplichte hongerlije op het werk niet kunnen concentreren en….flauwvallen…!!!
    http://www.nu.nl/economie/2863024/cnv-jongeren-wil-cao-ramadan-proof-maken.html
    Flauwvallen..??? Ik krijg KOTSNEIGINGEN, iedere keer als er zo’n verzonnen islamitisch stuk textiel in m’n gezichtsveld verschijnt!!! Let op bij het invullen van dat meldpunt-kader: je krijgt telkens te zien dat de code niet juist is…

    Like

  10. ast BP
    yep meneer Bron maakt ons allemaal deskundig. Goede info, die hier vaak taboe is, maar daarom niet minder waar.

    Like

  11. Kostelijke brief van oom Geert aan Zweedsche eurodoos. Is geen woord Spaans bij. Mevrouw wordt miljonair op het Brusselse pluche en schrijft ons de wet voor. Zelf weet ze niet eens wat een haatmensch is, leest eens per jaar/maand de NRC en denkt te weten dat er geen massa-immigratie is in ons land en er geen problemen bestaan. Verbannen naar de Efteling of naar een Vogelaarwijk. En kaal plukken natuurlijk, want uiteindelijk doen ze allemaal alsof er geen problemen bestaan, maar dat is allemaal schijn. Ze graaien er op los en daar hoort ontkenning bij. Net als onze regering doet. En onze oude media. Niettemin heel goed van oom Geert om het eens in een brief uit te leggen. Ik ben benieuwd of er nog een zinnige brief terug komt.

    Like

  12. Wilders tegen Malmström: TREED AF!

    Eurocommissaris Cecila Malmström kan maar beter aftreden. Dat heeft Geert Wilders van de PVV haar persoonlijk geschreven.
    “Uit een intervieuw van de Franse krant Le Monde blijkt dat u mensen die kritisch staan tegenover de massa-immigratie of de islam wegzet als ‘xenofoob’ en ‘populist’, dat is blijkbaar hoe u over brede lagen van de Nederlandse bevolking denkt”, moppert Wilders tegen de eurocommissaris.
    (Bron: De Telegraaf).

    Deze van iedere vrouwelijke charme gespeende tante Sidonia die blijkbaar de portefeuille Islamiseringszaken beheert in Brussel zet ons gehele volk (m.u.v. de Linkse kerk) weg als zijnde racisten en fascisten. Zoals wijlen Pim Fortuyn zo mooi kon formuleren: ‘Mens, gaat toch je sokken stoppen!’ Je zal als Henk en Ingrid maar wonen in een Vogelaarwijk of in de omgeving van een asielzoekerscentrum en dus dagelijks worden geconfronteerd met Marokkanen, Somaliërs, Irakezen, Iraniërs en Afghanen dan weet men donders goed dat men niet te maken heeft met kennismigranten en zielige vluchtelingen maar met bezettingstroepen van de politieke islam. En de Bezettingskosten rijzen de pan uit, om over de stijgende criminaliteit maar te zwijgen.

    Dit merkwaardige creatuur is ongetwijfeld ook een voorstander van een snelle toetreding van Turkije tot de EU en als het even kan ook nog van Marokko, Tunesië en Algerije vanwege ‘historische en culturele banden.’ Malmström maakt echter een volkomen foute inschatting betreffende de mening van het ‘gewone volk’ in Europa. Die heeft namelijk de buik meer dan vol van dergelijke politiek-correcte figuren die volkomen buiten de realiteit staan en dus direct verantwoordelijk zijn als hier op een gegeven moment een burgeroorlog uitbreekt als de radicale baardmannen hier een Islamitisch Kalifaat willen stichten.

    Overal waar moslims prominent aanwezig zijn zal vroeg of laat het Salafisme de kop – of minaret – opsteken en dat kan zich uiten via grootschalige rellen, demonstraties, oproer, het verbranden van vlaggen en poppen, stakingen (voor zover men een betaalde baan heeft…), harde intimidatie, chantage en afpersing. We moeten er zelfs ernstig rekening mee houden dat deze individuen de invoering van de sharia zullen eisen. Een Religieuze Politie is dan de volgende stap en dit allemaal onder het mom van Godsdienstvrijheid en de Mensenrechten.

    Er gaan (bevestigde) geruchten dat er op 12 september a.s. een referendum wordt gehouden onder de Nederlandse bevolking over het schrikbewind vanuit Brussel. Die tante Sidonia pikken we dan ook gelijk even mee via een krachtig NEE tegen de EU.

    Op welke partij moeten we dan gaan stemmen? vraagt de argeloze autochtoon.

    STEM PVV!

    Like

  13. Triest en leerzaam: In Deventer hebben ze ook veel moslims (waar niet?) Nu hebben ze daar een nieuwe haathut gebouwd en willen iedere dag oproepen tot het gebed, met het gebruikelijke gekrijs. Bewoners mochten van de gemeente meepraten en meedenken, dus kwam de haathut er en de herrie.
    Een Turk verklaart hier over: Nederlanders zijn hypocriet, ik ben zelf een Turk met Nederlandse nationaliteit. Ik heb de zelfde rechten als geen moslim Nederlander. Jullie pleiten alleen maar voor dingen die jullie ten gunste is, en de rest kraak je maar gelijk af. Als her in Apeldoorn kan, kan het hier ook. Dit is een kans voor de niet moslim om in te zien dat de Islam een mooi geloof is, grijp deze kans en laat je vooroordelen een keer aan de kant liggen. En mensen dit is een democratisch land, als je het niet wilt, dan kan je naar de rechter. Maar wij moslims zijn de laatste tien jaar de onderdrukking van de Nederlanders zat, wij willen onze vrijheid terug. Wij zijn ook onderdeel van deze maatschappij, wij moeten ook geaccepteerd worden. We vragen het respect van de niet moslims. Wij respecteren jullie ook. Op jullie scholen leren wij ook de evolutie theorie, wat wij niet willen. Wij tolereren ook jullie alcohol gebruik en prostitutie, jullie drugs gebruik, jullie varkens consumptie. Wij moslims tolereren zo veel van jullie wat jullie niet eens door hebben. Maar dit is iets goeds voor de maatschappij. Wij accepteren genoodzaakt ook het boerka verbod. Niemand die hier overpraat hier. De maatschappij rust op het mooie goed van geven en nemen, jullie nemen iets van ons, wij willen daar iets voor terug, wij nemen iets van jullie, jullie nemen iets terug. Denk hier maar aan en get over it. De onzin van ik wil het niet in mijn woonkamer horen is een slecht argument, want wij hebben het ateisme al jaren in onze woonkamer, school en werk. Dus hou aub op met zeuren en toon respect. Het zijn maar 6 min in toraal op een dag en de meesten zijn opdat moment niet eens thuis, dus zo’n groot probleem is het niet eens. Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie begrip, maar ook voor jullie onbegrip.
    Meneer is ongetwijfeld raadslid van de PvdA, CDA, GsL, D66 ofzo en vertelt precies waarom wij allemaal PVV moeten stemmen om dit te stoppen. Dank hiervoor meneer Turk.
    Overigens vertelt hij niet hoe lang hij al een uitkering heeft en waarom en over zijn familie geen woord. Doorgaans haalt de gastarbeidert oneindig veel meer uit ons landje, dan hij er voor teruggeeft en over zijn gezin maar helemaal te zwijgen. Maar wellicht is deze meneer de uitzondering, zou natuurlijk zo maar kunnen.

    Like

  14. @Leefbarbaar: GVD… en maar lullen over respect, wàt zèg ik: ze EISEN het voor iets dat al meer dan 1400 jaar enkel in al die sufgerukte rotkoppen zit. Islam een mooi geloof..?? Nou , mooi NIET.
    Hiero Turk + achterban, eet de volgende pdf maar eens op als je na zonsondergang je pens van allah weer mag volproppen. Eet smakelijk en nog licht verteerbaar bovendien. Niet vergeten zout en peper toe te voegen en een bak thee, want een pilsje mogen jullie niet hebben van allah hè? Allah bestaat niet, kun je daar rekening mee houden?
    http://tinyurl.com/7zl4y95 Uitsmijter: respect moet je VERDIENEN, respect is bedoeld voor MENSEN die andere MENSEN netjes behandelen, NIET voor jouw veroveringsideologie, gesnapt?

    Like

  15. Over de haathut in Deventer nog ff dit:
    http://www.nieuwsbank.nl/inp/2003/08/25/R108.htm
    Een hoop stof die een beetje aangeeft, hoe onze overheid een zwembad sloot om de islam te faciliteren en de bewoners beloog en liet stikken. Wat je niet zult vinden in deze link is de ware reden voor de bouw van deze moskeet. Dat is:

    Diederik Samson heeft deze week trouwens persoonlijk zijn zegen gegeven tijdens een bezoek aan Deventer, waar hij toevallig werd vergezeld door een PvdA mevrouw met dezelfde achternaam als de imam. Hij begreep de klachten van bewoners, maarrr… (gepikt uit commentaar van omwonende op GeenStijl)

    Kijk en daar komt weer de aap uit de mouw. Jij stemmen PvdA, jij altijd geld, je familie ook en al je ellende en achterlijkheid mag je naar hier importeren. Samson komt dus even cashen, want op 12 september zijn er verkiezingen. De PvdA koopt z’n stemvee met heel veel belastinggeld. Helaas met medeweten en medewerking van de rest van de oude politiek. Stem dus PVV, anders woon je zelf naast een moskee.

    Like

Plaats een reactie