Waarde lezers,

Syrië. De hel op aarde. Sommige “Nederlandse” jihadisten (Jihaat-isten mag ook) voelen zich geroepen mee te vechten tegen het regime van Assad en reizen af naar Syrië. Volgens mij zijn er al vier uit Nederland afkomstige jihadisten omgekomen. Ik heb vier nieuwe gestuurd, want we zijn de beroerdste niet.
Je vraagt je af wat de gewone moslim uit de straat hier nu eigenlijk van vindt. Welnu, lees en huiver:

Marokkaanse en Turkse moslims in Nederland hebben sympathie voor hun geloofsgenoten die naar Syrië gaan om te strijden tegen regime van president Bashar al-Assad. Bijna driekwart typeert hen als helden.

Dat zagen we toch niet aankomen, landgenoten. Het leeuwendeel van de in Nederland woonachtige Baardmannen vindt het dus uitstekend dat hun broeders naar Syrië afreizen om daar te moorden en zien hen zelfs als helden. Dat. Verwacht. Je. Toch. Niet. Of toch wel? Tuurlijk wel, want als het er op aan komt, staan de (omvangrijke) neuzen dezelfde kant op. Maar dit gegeven biedt wel perspectieven voor Ons Land! Ik stel namelijk voor dat deze “supporters” óók afreizen naar Syrië om daar de moordmachines permanent aan te moedigen en te ondersteunen, zodat hier de lucht weer opklaart. Scheelt zo een moslim of 750.000, zeg ik even uit het bolletje. Daarna kunnen we Ons Land weer opbouwen en van allerlei Islamitisch vlagvertoon ontdoen. Valse trompet spelen doe je maar ergens anders.
Moslims die momenteel in de Schilderswijk wonen, raad ik aan af te reizen naar gebieden waar “de Syrische rebellen” het al voor het zeggen hebben. Daar heerst de sharia immers ook al, zodat heimwee naar de “Sharia-driehoek” a.k.a. Schilderswijk zo goed als uitgesloten is. Zijn we er meteen vanaf.
Er zit overigens wel een nadeel aan het verblijf in Syrië. De Syrische keuken is nogal eenzijdig. Men eet er louter hart, heb ik me laten vertellen, En dat moet je dan wel even zelf uit een soldaat snijden. Hoe bedoelt u, scharrelvlees … Ja, lach er maar om. Deze barbarij is het resultaat van 1400 jaar inteelt.

De Gutmenschen-sekte vertelt u dit verhaal liever niet, want dan komt de positieve beeldvorming over moslims in gevaar. De Gutmenschen-sekte vertelt namelijk een heel ander verhaal: Het gros van de Nederlandse moslims is hoog opgeleid, past zich aan, Marokkaantjes zijn Lief & Onbegrepen en die Geert Wilders is racist. De Gutmenschen-sekte maakt heel handig gebruik van die ene zwakke schakel in het menselijk brein; als je een verhaal maar lang genoeg herhaalt, gaat men het geloven.

Maar wat als de pleuris hier in Nederland uitbreekt? Staat die driekwart van de moslims dan ook aan de kant van hun broeders? vraagt de ongeruste autochtoon. Zeker wel! Tezamen met de Linksen. Gebroederlijk naast elkaar.

Zou u overigens naast een Gutmensch willen staan als het oorlog is?
Ik niet!