NL’se moslims zien jihadisten als helden.

Waarde lezers,

Syrië. De hel op aarde. Sommige “Nederlandse” jihadisten (Jihaat-isten mag ook) voelen zich geroepen mee te vechten tegen het regime van Assad en reizen af naar Syrië. Volgens mij zijn er al vier uit Nederland afkomstige jihadisten omgekomen. Ik heb vier nieuwe gestuurd, want we zijn de beroerdste niet.
Je vraagt je af wat de gewone moslim uit de straat hier nu eigenlijk van vindt. Welnu, lees en huiver:

Marokkaanse en Turkse moslims in Nederland hebben sympathie voor hun geloofsgenoten die naar Syrië gaan om te strijden tegen regime van president Bashar al-Assad. Bijna driekwart typeert hen als helden.

Dat zagen we toch niet aankomen, landgenoten. Het leeuwendeel van de in Nederland woonachtige Baardmannen vindt het dus uitstekend dat hun broeders naar Syrië afreizen om daar te moorden en zien hen zelfs als helden. Dat. Verwacht. Je. Toch. Niet. Of toch wel? Tuurlijk wel, want als het er op aan komt, staan de (omvangrijke) neuzen dezelfde kant op. Maar dit gegeven biedt wel perspectieven voor Ons Land! Ik stel namelijk voor dat deze “supporters” óók afreizen naar Syrië om daar de moordmachines permanent aan te moedigen en te ondersteunen, zodat hier de lucht weer opklaart. Scheelt zo een moslim of 750.000, zeg ik even uit het bolletje. Daarna kunnen we Ons Land weer opbouwen en van allerlei Islamitisch vlagvertoon ontdoen. Valse trompet spelen doe je maar ergens anders.
Moslims die momenteel in de Schilderswijk wonen, raad ik aan af te reizen naar gebieden waar “de Syrische rebellen” het al voor het zeggen hebben. Daar heerst de sharia immers ook al, zodat heimwee naar de “Sharia-driehoek” a.k.a. Schilderswijk zo goed als uitgesloten is. Zijn we er meteen vanaf.
Er zit overigens wel een nadeel aan het verblijf in Syrië. De Syrische keuken is nogal eenzijdig. Men eet er louter hart, heb ik me laten vertellen, En dat moet je dan wel even zelf uit een soldaat snijden. Hoe bedoelt u, scharrelvlees … Ja, lach er maar om. Deze barbarij is het resultaat van 1400 jaar inteelt.

De Gutmenschen-sekte vertelt u dit verhaal liever niet, want dan komt de positieve beeldvorming over moslims in gevaar. De Gutmenschen-sekte vertelt namelijk een heel ander verhaal: Het gros van de Nederlandse moslims is hoog opgeleid, past zich aan, Marokkaantjes zijn Lief & Onbegrepen en die Geert Wilders is racist. De Gutmenschen-sekte maakt heel handig gebruik van die ene zwakke schakel in het menselijk brein; als je een verhaal maar lang genoeg herhaalt, gaat men het geloven.

Maar wat als de pleuris hier in Nederland uitbreekt? Staat die driekwart van de moslims dan ook aan de kant van hun broeders? vraagt de ongeruste autochtoon. Zeker wel! Tezamen met de Linksen. Gebroederlijk naast elkaar.

Zou u overigens naast een Gutmensch willen staan als het oorlog is?
Ik niet!

Advertenties

11 Reacties to “NL’se moslims zien jihadisten als helden.”

 1. leefbarbaar Says:

  Ja maar straks hebben de goede moslims gewonnen en die worden dan de baas, dus het komt allemaal goed. Toch?
  Natuurlijk is het wel bitter dat kansenjeugd, die ons veel geld heeft gekost met onderwijs, buurtvaders,justitie, huisvesting met tralies enz. op de dag dat ze aan het werk zouden moeten zijn om netjes belasting te gaan betalen, afreizen naar de zandbak om anderen te vermoorden. Dat betaalt zichzelf dus nooit terug. Haat, zand, kalashnikovs brengen de weegschaal onherstelbaar uit balans.
  Tegenargument; als ze massaal gaan strijden voor haat en achterstand, zijn we er mooi van af. We nemen ons verlies en zwaaien ze uit.
  Lastig, wat te denken van al die nieuwe aanwas, die in buggy’s door het straatbeeld wordt geduwd? Zijn er niet veels te veel van? Nog 18 jaar pamperen en dan zien vertrekken naar de eeuwige slagvelden van de islam?
  Persoonlijk vind ik dat het een schande is dat wij met dit soort problemen worden opgezadeld. Er zijn typhuslanden genoeg voor F&M en hun kroost. Waar ze heel fijn en heel gematigd zichzelf kunnen besturen, zonder dat wij er een cent aan kwijt zijn.
  We hebben gastvrijheid verleend en er niet voor gezorgd dat wij gewoon onszelf bleven en iedereen hier in vrede zijn ding kon doen. Iemand nog een hapje hart?

  Like

 2. arie Says:

  Ik moet bekennen, met enige tegenzin, dat ik het inderdaad moedig vind wat deze jongens doen. Al maakt dat ze nog niet tot ‘helden.’ Maar in de eerste plaats vind ik het ontzettend stom wat ze doen. Wat bezielt iemand om één van de meest stabiele, veilige en welvarende landen ter wereld te verlaten, om te gaan vechten in een uitzichtloze strijd met onverstelbare gruweldaden aan beide kanten? Alleen een (andere) godsdienstwaanzinnige kan dit begrijpen, vrees ik, dus ik ben blij dat ik het NIET begrijp.

  Aanvankelijk begreep ik niet waarom het zo erg is, dat er ‘Nederlandse’ jihad strijders naar Syrië gaan. Maar inderdaad, zoals Leefbarbaar opmerkt, het is zonde van de tijd, energie en geld die er in deze jongeren gestoken is. Allemaal voor niets nu ze besloten hebben dat ze liever kanonnenvlees zijn dan een bijdrage leveren aan de samenleving. Zo zie maar weer waar de loyaliteit van deze jongeren ligt. Maar nog erger is de mogelijkheid dat ze terugkomen met een nog rottere moraal dan doen ze vertrokken. Als ze al bereid zijn te vechten tegen hun islamitische ‘broeders’, hoe lichtvaardig zullen ze dan wel niet omspringen met het leven van een ongelovige? Dat dit niet zomaar een angstig voorgevoel is, hebben we de afgelopen week tijd kunnen constateren met de walgelijke slachtpartijen in Londen en Parijs.

  Like

 3. horatius Says:

  We kunnen hier wel grappen maken over deze jeugdige idealisten die op de hun zo bekende wijze hun geloof in de praktijk brengen maar wie zorgen dan voor onze ouden van dagen?

  Pas afgestudeerd aan het VMBO en daarna in de Wajongregeling beland is het een hele sprong naar de Arabische Lente in Syrië waar menige baardman sneuvelt voor de goede zaak: het vestigen van een Islamitisch Kalifaat. Tussen 2 haakjes: in Gelderland zijn er al niet minder dan 24 moskeeën volgens Geert Wilders, dus hier valt weinig meer te Islamiseren dus gaan we de maar grens over. Compleet met bomvest, bomgordel en als ‘extraatje’ een paar ingelopen bomschoenen.
  Zometeen zitten we met een schreeuwend tekort aan drugskoeriers, buurtvaders, vreedzame voetballertjes, loverboys, hangjeugd en andere kansenjongeren.

  Toch vragen wij ons af of die geharde Jihadstrijders daar in Syrië wel zo blij zijn met onze verwende marokkaantjes die hier leven als prinsjes op opgevoerde scooters, in de watten gelegd door onze Geitenwollensokken en Justitie. Oké, ze
  hebben wel stage gelopen in onze Vogelaarwijken en in “Opsporing Verzocht” maar dat is toch heel andere koek dan in de barre woestijn strijd leveren tegen Russische Mig’s en raketten. Maar we geven ze het voordeel van de twijfel en op deze wijze sterven ze als martelaar voor de goede zaak en kunnen ze worden ontvangen door niet minder dan 72 bejaarde maagden. Ga er maar aan staan of bij liggen als jonge knaap!

  Of zijn die jonge strijders op de vlucht voor die vreselijke Geert Wilders? Die schijnt hier volgens Linkse kringen een klimaat van intolerantie en onverdraagzaamheid te kweken waar ook die uitgeprocedeerde asielzoekers last van hebben.

  Of zijn die jonge strijders op de vlucht voor die vreselijke Geert Wilders? Die schijnt hier volgens Linkse kringen een klimaat van intolerantie en onverdraagzaamheid te kweken waar die uitgeprocederde

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  lol: Turkse boomknuffelaars worden afgetuigd door Turkse overheid.
  Zodoende staan Turken hier in dit kikkerland te protesteren tegen hun eigen Turkije.
  Opvallend weer dat groenslinks hier geen mening over heeft en niet bereid is een Turkse boom te gaan knuffelen. Groenracisme in zijn ergste vorm.

  Niet lol: Wat je er ook van vindt: de protesten kunnen zomaar verergeren en na een maandje begint dan de Turkse lente en hebben we weer een moslimstaat erbij waar geen hond meer wil wonen. Zou zo maar kunnen.

  Like

 5. horatius Says:

  At leefbarbaar,

  Is het jou niet opgevallen dat de Turken die de straat opgaan net zo modern gekleed gaan als hier in Amsterdam of Rotterdam?
  Niks geen hoofddoeken, burka’s of witte soepjurken maar zeer eigentijdse westerse kleding. Het schijnt mij toe dat die Erdogan langzaam maar zeker van Turkije een Islamitische staat wil maken met Ankara als een soort Brussel met veel grote gebouwen, wolkenkrabbers etc. een soort Dubai dus. Ik denk dat de dagen van Erdogan geteld zijn.
  Veel Turken daar willen een seculiere staat en geen Islamitisch kalifaat.

  Een nadeel is echter, mocht er daar een andere wind gaan waaien (echte democratie), de kans niet gering is dat Turkije alsnog sneller kan toetreden tot de EU.

  En je weet net zo goed als ik wat het vrije verkeer van personen binnen de EU in de praktijk inhoudt.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  at Mr. H.
  Yep, die Turken lijken veel meer op ons dan wat er hier rond loopt.En wat de grote leider Erdogan wil is bekend genoeg: islam. En waarschijnlijk zal een deel van het leger hem hierbij steunen. Turkse “lente”? Me neus. Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Waarom protesteren normale mensen in Turkije niet tegen die achterlijken, die hier de boel bezetten?

  Bijgaand een filmpje ter vermaak: http://www.regio15.nl/actueel/lijst-weergave/21-politieonderzoeken/16420-aanhouding-loopt-uit-de-hand
  Daarom zijn er 20 agenten nodig om een moslim te arresteren; de hele wijk haat ons en beschermt een misdadiger.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  on topic
  moslims integreren dus wel. In Syrië passen ze zich aan en snijden iemands kop er af en roepen in het Vlaams iets over een snackbar. Toch wel gunstig dat ze daar de cultuur verrijken en niet hier.
  geluid hier: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/luisterspel_wat_hoort_u_hier.html
  filmpje niet doen, te ranzig.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Besten,
  de moslims weer volop in het nieuws. Nu blijken ze al jaren de boel te flessen met examens. Zitten duizenden kinderen in onzekerheid te wachten op de uitslag, omdat F&M stelen en frauderen. Ook zo wordt onze cultuur verrijkt door het stemvee van de PvdA. Ibn Ghaldoun-school, inmiddels zeer bekend.

  Minder bekend is dat de multikul nu last krijgt van zichzelf. In delen van 010 wordt de nationale straatspeeldag niet meer gehouden vanwege het gebroed van F&M. Lol. Heeft miljoenen gekost. Alles werd uit de kast getrokken om te zorgen dat buurten leefbaar blijven (behalve handhaven natuurlijk) met tal van kul- en prulprojecten. En nu is het spelen met kindertjes op straat niet meer te doen zonder ME-begeleiding. Straks gaat de multikul nog roepen om handhaving, niet ondenkbaar ook al is het te laat.

  Goed nieuws:
  Antwerpen schrapt de Jihadgestoorden voor Syrië uit het bevolkingsregister. Wie vertrekt om te vechten, bestaat niet meer. Ook je uitkering dus niet meer. Wie zei dat de Belgen gek waren?
  Nadeel is natuurlijk dat onze regering iedere haatbaard binnenlaat.

  Like

 9. vctleman Says:

  JIHADISTEN UIT NEDERLAND VECHTEN NU OOK IN IRAK!
  Na Syrië ook Irak, Libië en Mali …

  moslimstrijders uit Europa groeien razendsnel. Het gevaar door terroristen uit het Westen neemt toe. In Nederland geboren, door de gesubsidieerde moskeeën opgeleide, geradicaliseerde Moslim jongeren vechten in meerdere fronten…! Minister Frans Timmermans,zoekt contacten met zijn nieuwe partners.
  JIHADISTEN IN IRAK.
  “…ISIS lijkt niet te stoppen. De soennitische extremistische groepering die uit al-Qaïda is voortgekomen heeft de Iraakse miljoenenstad Mosul ingenomen…”
  “Soennitische strijders, jihadisten van de terreurgroep ISIL, zijn woensdag de Iraakse stad Baiji binnengetrokken. Volgens ooggetuigen is er weinig weerstand geboden en staan het politiebureau en het gerechtsgebouw in brand….”
  Nederlandse en Belgische jihadisten vechten mee…De Nederlandse en Belgische jihadisten in Irak hebben nauwe banden met ISIS terroristen aldaar en vechten samen aan het front.
  Tot 5 000 Europese jihadisten vechten met ISIS mee. De Europese jihadisten hebben ook plannen om naast Syrië en Irak landen zoals Nederland en Belgie te destabiliseren en in chaos onder te dompelen.
  Nu de Westerse beschaving een bedreiging te wachten staat vergelijkbaar met de barbaren-invasies die het Romeinse rijk vernietigden, deze migraties zijn wel vergelijkbaar met die van de voorouders van deze Turken en Arabieren.
  Nu worden wij bedreigd door het wereldwijd verspreide internationale Islamitische immigratie, terrorisme etc.. met zijn oorsprong binnen de islamitische wereld. De Jihad is nu onder ons: Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn en andere grote steden van EU dreigen onder de grote massa van Moslims hun oorspronkelijke bevolking kwijt te raken.. Op grote schaal wordt er in de Europese landen in de 21e eeuw geronseld onder de kinderbijslag, import huwelijk geboortes jongeren voor de Jihad, de heilige oorlog van de Islam tegen alle religies en de westerse maatschappij. Moslims groeien nu razend snel binnen Nederland. Aller middelen worden ingezet om een meerderheid te krijgen.. Wordt er niet gebruik gemaakt van democratische rechten en democratische middelen om de democratie de nek om te draaien? 
  Baarmoeder van de Jihadisten heeft veel meer invloed en macht in Nederland! Dat deze jihadisten op veel gebieden gewoon barbaren zijn zonder enig respect voor cultuur, mensen of hun eigendommen is al herhaaldelijk via door henzelf op het internet geplaatste filmpjes bewezen.
  Nu kunnen ze overal moskeetjes bouwen en culturele centra inplanten. 
  Ze zitten in onze instellingen en kunnen via die weg geld en middelen krijgen van de gehele gemeenschap. 
  Terwijl die vreemdelingen in onze parlementen, regeringen en gemeenteraden zetelen, geven we ze nu de kans en de middelen om ook ons wetten en gebruiken op te leggen.
  Deze jihadistische Islam is en een kanker voor onze democratie.
  De islam houdt mensen in een intellectueel en economisch vacuüm. In tegenstelling tot wereldse politieke stromingen, is de islam een geestelijke politieke stroming, de argumenten die de Islam aandraagt zijn uitsluitend omwille en op grond van Allah’s wil cq de koran en zijn dus nooit en te nimmer objectief toetsbaar aan neutrale criteria.
  Dat deze mensen daar vrij mogen over beslissen en niet gedwongen mogen worden, is een wettelijke verplichting en is dus van tijdelijke aard (andere machtsverhoudingen, andere wetten). 
  Dat door onze voorstellen moslims hier meer macht zouden krijgen dan nu is de zaken lichtjes op zijn kop zetten. 
  In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten werkzaam: het totale aantal leden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse Arabische identiteit. Arabische en Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe kolonie is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme. 
  Het gevaar van die strategie is echter dat deze niet werkt aangezien de islamieten hier die logica niet zullen volgen. Uit de geschiedenislessen leerden wij dat in de jaren van de kruistochten werd gestreden tegen de uitbreiding van de islam naar Europa. Maar zijn ze in die tijd niet echt verhindert, hele kleine Azië (Byzantijnse rijk) viel toch even later weg. Uit onderzoek van de grootstedenjeugd islamieten is gebleken dat moslimjongeren steeds meer antiwesters worden. Blijkbaar geraakt in het Nederland een groeiend aantal jonge moslims geïnspireerd door de politieke islam en nationalisme van herkomstlanden. 
  Kennelijk oefenen extreme ideologieën van islamitische ouders onweerstaanbare aantrekkingskrachten uit speciaal op hun jongeren. Eén ding is zeker: het schoolwerk heeft er onder te leiden. Hoe komt het dat jongeren zo bevattelijk zijn voor extreem gedachtegoed en hoe kun je dat als ouders voorkomen? 
  Moslims bereikten Balkan landen wel, Bosnië, Albanië, kosovo etc, zijn wel geïslamiseerd.
  Zijn wij daardoor op weg naar anarchie, wetteloosheid en begint op die manier de ondergang van onze democratische westerse wereld en wacht daar de Meerderheid op? 
  De meerderheid van de jeugd in de grote steden noemt zich moslim, niet meer Nederlanders.
  Het blijft opvallend dat Turken en Marokkanen omwille van een behoud van een pre moderne gedragspatroon assimilatie afwijzen. Zij wijken hiermee af van het klassieke migratiepatroon, waarin velen van de eerste generatie emigranten en zeker de meerderheid van de tweede en derde generatie door gemengde huwelijken kiezen voor een nieuwe vaderland. De emancipatie van nieuwe generaties Marokkanen en Turken zal dan ook langer duren en pijnlijker zijn. Veel jongeren die in Nederland carrière willen maken, zullen zich gedwongen voelen te breken met de islam van hun ouders en daarmee met een sociale omgeving.
  Toch jammer dat we in Nederland alleen de keuze hebben tussen politici die de islamisering helemaal niet als probleem zien en politici die nationalistische Turken en Marokkanen als het succes van hun integratie zien!. Voeg daar de betreurenswaardige geschiedenis van de islam aan toe, en voilà: daar hebben we een mogelijke verklaring voor het gedrag van de fanatieke moslims. En al te gretig wordt deze islamvariant in de media opgepikt.
  Nationalisten willen de machtsverhoudingen binnen de eigen natie het liefst onwrikbaar vastleggen. Men beseft nog niet dat beiden gevaarlijk zijn voor de toekomst van Nederland.
   Ze willen zien dat Nederland over 20 jaar een bevolking heeft die voor meer dan de helft uit moslims bestaat (hetgeen gebeurt als de huidige trend zich voortzet). Daarom willen ze huidige immigratiebeleid, kinderbijslag, onderwijsbeleid, “godsdienstbeleid” graag handhaven…
   Van een Nederlandse politicus mag je verwachten dat hij/zij onvoorwaardelijk kiest voor Nederland ongeacht het land van herkomst. Door de dubbele nationaliteit kun je hieraan twijfelen en kan er zelfs sprake van belangenverstrengeling. Maar juist gaat het hier weer over de enorme belangen van Turkije en Marokko die achter deze nationalisten staan! Een Nederlander moet gewoon het Nederlandse volk vertegenwoordigen, niet een buitenlander.
  Ze vinden het wel erg leuk om opschudding en rellen te veroorzaken door in demonstraties nu even alleen antisemitische kreten te slaken, over een paar jaar krijgen we nog meer. Het belangrijkste kenmerk is absolute solidariteit tegenover de Nederlanders. Bij het minste of geringste is de hele groep bij elkaar -de combinatie mobieltje en scooter is zeer efficiënt- en staat als één blok tegenover Nederlanders.

  Met Vriendelijke Groeten
  Victor Leman

  Like

 10. vctleman Says:

  AL-QAIDA, ISIS, AL-NUSRA, HAMAS, MOSLIM BROEDERS, MILLI GORUS verbonden imams hebben moslimjongeren in Nederland aangespoord jong te trouwen. Volgens hen is voor meisjes de ideale leeftijd 12 tot 18 jaar.

  Door de NL regeringen betaalde imams beschouwen Nederlandse vrouwen als hun eigendom. Die vrouwen hebben juridisch de status van oorlogsbuit en worden als zodanig behandeld. De hele wereld en alles dat zich daarop bevindt is immers door Allah alleen gecreëerd voor zijn gehoorzame volgelingen, de moslims.

  Profeet Mohammed consumeerde zijn kindvrouw Aïsja toen ze 9 jaar oud was en hijzelf al boven de 57, als voorbeeld voor zijn volgelingen die jihad machine tot stand moesten houden!! in landen o.a. katar, Marokko, Jemen en Saudi-Arabië, Pakistan, Afghanistan enz, trouwen moslimmannen in navolging van Mohammed nog steeds met meisjes onder de 10 jaar. Volgens Timmermans, zijn deze landen de beste vrienden van Nederland!

  Gedwongen huwelijken en creatie van een grote jihadistische volk in Nederland gaat gewoon door. Meer dan 90% van de moslims zijn uitgehuwelijkt, geboren puber meisjes zijn makkelijke prooien voor jihadisten, denk maar eens aan de lover boys, het meisjes zijn helemaal onder invloed en kan zelf niet meer nadenken.

  Hoge uitkeringen aan haat zaaiende imams, de subsidiestromen naar moslim clubjes, zelfs in Marokko wonende moslims veroorzaken een bredere jihadistische voedingsbodem, een grote gevaar voor Nederland. Voedingsbodem voor jihad wordt dus praktisch door de Nederlandse overheid gerealiseerd met behoud NL paspoorten, toeslagen, oneindige uitkeringen, kinderbijslagen, zelfs export uitkeringen naar marokko en Turkije.. etc etc etc. Corrupte politiek financiert islamitische heilige oorlog tegen Nederland. Dit is een heilige staatsdoctrine van Nederland geworden. Met deze regering zijn de IS gangers dadelijk ook nog slachtoffer en krijgen ze nog meer geld en zorg toe.

  Richting Nederland nog meer moslimmigratie en de opkomst van de islam wordt ook door de Rutte kabinet gesteund. Met als gevolg: 100 000 den nieuwe importbruiden, die kinderen niet kunnen opvoeden en per direct aan de jihadisten achterlaten. De aankomende jaren komen er dus massaal nieuwe jihadisten bij.

  Like

 11. toetssteen Says:

  Mijnheer Leman, is het toegestaan om wat van uw voortreffelijk werk elders te plaatsen? Lees op DVC. U mag het vanzelfsprekend en graag zelfs, persoonlijk doen.

  Heb inmiddels al wel een link geplaatst naar deze in een slaapstand gekomen site, iets dat ik nog steeds betreur.

  Mvgr. A. M.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: