De Multiculturele Samenleving is een leugen !

En heeft derhalve nooit bestaan en zal er ook nooit komen. Als we terugkijken op 2017 zien we slechts segregatie, oikofobie en politieke correctheid. De multiculturele samenleving bestaat alleen in de hoofdjes van linkse politici, correcte BN’ers, feministen en onwetende, dom gehouden NPO kijkers. En of dat nog niet erg genoeg is, worden blanke Nederlanders de zogenaamde ‘witte schuld’ aangepraat. Blankenhaters als bijvoorbeeld Sylvana Simons en Anousha Nzume krijgen overal de gelegenheid hun gif te verspreiden en bewerkstelligen disharmonie in onze samenleving.
Enig tegengeluid wordt de kop ingedrukt middels censuur op Twitter en Facebook. Een onwelgevallige mening, zeg maar het niet-linkse gedachtegoed, wordt door de policor medemensch aangemerkt als xenofobisch en racistisch en men zal niet schromen uw mening te deleten van social media. Of uw account is ineens suspended.

Zo ziet Nederland er anno 2017 uit. Oikofobie en een Dwingende Religie op ram(p)koers. We hebben dus te maken met twee vijanden. De islam holt zijn gastheer van binnen uit en de oikofoob helpt hierbij. Dergelijke eigen-cultuur-haters zijn de useful idiots, de weggooiers van deze maatschappij. Ze zijn onder ons, dus de hoogste tijd voor nationalisme. Het is namelijk geen vies woord, zoals de politiek-verrekten ons willen laten denken. Nationalisme betekent simpelweg ‘Vaderlandsliefde.’ Liefde voor het eigen Volk en Vaderland. Wat is daar racistisch aan?

‘Ja maar, wacht even’, vraagt de inmiddels geïrriteerde Gutmensch; ‘het kennismaken met nieuwe culturen is leuk en leerzaam en verbindt.’ Geen interesse en als ik verbonden wil worden, ga ik me wel melden bij de spoedeisende hulp. Ik ben slechts geïnteresseerd in de Westerse cultuur en de geschiedenis daarvan. Liever geen vreemde luchtjes in het trappenhuis. Dat is een keuze en die moet men maar respecteren.

Sterker nog; ons land, onze geschiedenis en onze manier van leven, moet veel meer gepromoot worden! De VOC bijvoorbeeld (1602-1800), was destijds het grootste handelsbedrijf ter wereld, maar anno 2017 hangt er een vies luchtje aan. Veroorzaakt door zwarte mensen met een slachtoffer-complex. Op onze Voorvaderen mag je niet meer trots zijn, want dat past niet binnen het slachtoffer-denkraam van figuren die hier niets te zoeken hebben. Als ons Vaderland zo vreselijk is, kunnen wij maar beter afscheid nemen van elkaar.

Nogmaals, nationalisme betekent simpelweg ‘Vaderlandsliefde’. Dit betekent dus niet automatisch dat ik jou haat omdat je uit een andere cultuur komt. Andersom is vaak wel het geval. Als je je eigen cultuur zo graag uitbundig wilt uitdragen, prima, maar niet hier. Als ik wil kennismaken met jouw cultuur, dan  zal ik daar vrijwillig kennis van nemen. dus niets door de strot duwen.

Prettige Feestdagen!

4 gedachten over “De Multiculturele Samenleving is een leugen !

  1. Waar op de wereld bestaat er eigenlijk wel een echte, succesvolle multiculturele samenleving? De Verenigde Staten misschien? Maar daarvoor is wel eerst de volledige bevolking bijna volkomen uitgemoord. Niet echt een bruikbare vergelijking dus. Vroeger had je Joegoslavië. Dat is nou niet echt goed afgelopen.

    Het is natuurlijk de waanzin ten top om een land dat al vierhonderd jaar bestaat en al die tijd vrijwel mono-cultureel was (de verschillen ten tijde van de zogenaamde ‘verzuiling’ waren natuurlijk een kleinigheid als je het vergelijkt met de tegenstellingen die de laatste veertig jaar ontstaan zijn) tot multiculturele samenleving uit te roepen, enkel en alleen omdat zo’n beetje de halve wereld hier inmiddels binnengewandeld is. Dat er hier veel verschillende culturen (en godsdiensten!) aanwezig zijn, is duidelijk. Maar dat maakt nog geen multiculturele samenleving. Dat is een land waarin diverse culturen naast elkaar bestaan op basis van gelijkwaardigheid; ze worden geacht in meer of minder gelijke mate aan de samenleving bij te dragen.

    Dat is in Nederland niet het geval. Dit land is opgebouwd door blanke, hardwerkende Nederlanders. Een deel heeft na de Tweede Wereldoorlog het land verlaten, maar de achterblijvers hebben des te harder gewerkt om het land te maken wat het nu is (nog wel) : één van de meest welvarende, vrije landen op aarde. Helaas vond men het nodig om de 60’en 70’er jaren massaal Turken en Marokkanen binnen te laten, waaraan absoluut geen eisen gesteld mochten worden. Voor zover er dan beleid gevoerd werd, was dat precies het verkeerde : integratie met behoud van eigen cultuur, geen enkele prikkel om Nederlands te leren en importbruiden uit het land van herkomst waren steevast welkom, opleiding of vaardigheden niet vereist.

    Sindsdien gaat het van kwaad tot erger. Het lijkt wel alsof iedere nieuwe lichting buitenlanders nog minder toe te voegen heeft : Afghanen, Somaliërs, Eritreeërs. Niemand kijkt meer van een uitkeringsafhankelijkheid van 80% of nog meer. Mensen raken eraan gewend. Het lijkt wel of er vanzelfsprekend recht bestaat voor de bevolking van complete landen waar Nederland geen enkele historische band mee heeft, om zich in Nederland te vestigen, zich niet aan te passen en nooit meer iets uit te voeren. Nee, die hele multiculturele samenleving is één grote grap. Maar geen echt leuke, helaas.

    Geliked door 4 people

  2. Pingback: De Multiculturele Samenleving is een leugen! | E.J. Bron

  3. Mee eens. Vaderlandsliefde = Nazi redeneerd men tegenwoordig, maar dat is het niet. Ik ben trots op ons land met zijn tradities. En dat moet kunnen. Als je niet “open” staat voor andere culturen ben je gelijk een slecht mens. Nou ik stond ooit “open” omdat mij dat zo geleerd was. Na 10x op mijn bek te zijn gegaan ga je daar anders over denken. Ik hou niet van oosterse culturen. Ik vind die mensen niet leuk, in veel gevallen naar. Ik vind hun feesten naar, en hun gebruiken.

    Dat moet ook kunnen in een vrij land. Maar dat is tegen het zere been. Daarnaast stinken wij minder en zijn onze vrouwen knapper. Mag ook weleens gezegd worden. Want ze moeten handen en voeten wassen voodat ze de moskee betreden, maar tering wat meuren die mensen altijd zeg. Volgens mij is dat ook de enige keer per week dat ze water aanraken…

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie