Rouvoet’s Schaamhaar-polizei.

Bel de plantsoenendienst!

Bel de plantsoenendienst!

Lectori Salutem!

Nu weten we het zeker. Menschen die een geloof aanhangen, krijgen vroeg of laat te maken met een niet te stuiten en onomkeerbare verschrompeling van de hersenen. Minister Rouvoet van Kinderschaamhaar is hier het levende bewijs van. Deze opperbevelhebber van de PolderTaliban heeft plannen voor een Electronisch Kind Dossier. Kortweg EKD. Kind’ren tot 19 jaar die in aanraking zijn gekomen met de jeugdgezondsheidszorg, krijgen een eigen dossier. Artsen moeten hier de meest bizarre ‘weetjes’ over kind’ren in vastleggen.
Heeft het al schaamhaar, is dit haar licht of donker, is het krullend of heeft het kind helemaal geen schaamhaar… Verder nog meer zéér persoonlijke vragen; neuk je al of ruk je nog een beetje, gebruik je een condoom vechtpetje, hoe was de eerste keer en wanneer kreeg je voor het eerst een keiharde linea recta…

GADVERDAMME! Wat is de achterliggende gedachte hiervan? Het doet me denken aan 40-45. Wil Rouman, of hoe heet die smeerpijp, een über-ras kweken? Of is dit een schaamteloze bevestiging van het feit dat Jezusmenschen graag tussen de beentjes van weerloze kind’ren willen gluren? Wij denken het laatste.
Normaliter wordt deze kinderkruizenkijkerij bestraft met een terechte gevangenisstraf. (behalve als je Joost Tonino of Joris Demmink heet!)  Dit soort zieke geesten moeten naakt aan de ketting gelegd worden. ‘Minister’ Rouvoet ontspringt de dans, helaas.

En zie hier. Rouvoet denkt overal aan. Een nieuwe beroepstak ziet het levenslicht. De Schaamhaar-polizei!
Marcherende kinderschaamhaarcontroleurs op Gestapolaarzen trappen uw deur in, op zoek naar uw weerloos kind. Broek uit, bitte! Vervolgens wordt het aantal schaamharen ‘op’ uw hevig geschrokken peuter geteld… ‘Niets, maar volgende week komen we terug!’, zal de veldmaarschalk u bits toesnauwen.

Ondertussen logt Rouvoet in op een aantal vers aangelegde Kinderschaamhaar Dossiers, ergens hoog op zolder. Op zijn inmiddels bevlekte beeldscherm komen allerhande kinderkruisjes voorbij en hij vindt het lekker. Breekt zo lekker de zondag.

Tristan, je had gelijk. Het Kabinet huisvest momenteel tal van geestelijk gehandicapten. Met Rouvoet als levend bewijs.
Nogmaals, GADVERDAMME!

PS. Het aangekondigde optreden van Kaal 3, aan elkaar geluld door Rouvoet, gaat niet door.

Advertenties

9 Reacties to “Rouvoet’s Schaamhaar-polizei.”

 1. yeager Says:

  Het wordt hoogtijd dat de Nederlandse burger zich tegen deze krankzinnige regering gaat bewapenen.

  Like

 2. madbello Says:

  HA HA Dit had ik hier wel kunnen verwachten 🙂

  Like

 3. yeager Says:

  Nu nog de invoering van het EMD: Elektronisch Minister Dossier met schaamroodregistratie.

  Like

 4. GeenStaat Says:

  Dat beleid noem je ook wel eugenetica en satanisten zijn er verzot op.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Leuke foto. Kleine aanvulling op de oude wijsheid: het verschil tussen een vent en een fibrator is dat de laatste het gras niet kan maaien.
  Het electronisch kinddossier is voor de rest een aardig idee; het zou alle hulpverleners dwingen om samen te werken, maar omdat ze alemaal meer subsidie willen hebben zullen het dossier gaan gebruiken om er geld uit te slepen. Het meten van het schaamhaar wordt er nu
  uitgelicht en terecht bespottelijk gemaakt, maar het gaat natuurlijk om geld. Kinderen met problemen leveren geld op en dat moet zo blijven. Dat alle diensten vrolijk naast elkaar werkten heeft ze geen cent gekost. Hoe slechter ze het deden, hoe maar geld ze kregen.
  Dat hou je met het kinddossier: de één doet mee . de ander boycot de boel en het kind valt eeuwig tussen de wal en het schip.

  Like

 6. katootje Says:

  Dhr. Rouvoet wil ook de geloofsovertuiging van de ouders vermeld hebben.
  Ik zou graag uitgelegd hebben waarom hij denkt dat dit relevant is.

  Like

 7. GeenStaat Says:

  @ katootje: Het EKD is gemaakt door professionals, zegt Rouvoet zelf. Hij is dus een pion die het EKD naar voren moest schuiven, en dat is gelukt, want het EKD is al definitief.

  Like

 8. G.Dekzijl Says:

  Lesje voor Rouvoet en consorten:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=738

  Like

 9. G.Dekzijl Says:

  Wat er fout ging weet ik niet maar het moet zijn…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7387

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: