Quote Mohammed Rabbae.

Wilders is een kleine Hitler

Bedankt Mo! Dus dan zijn Wilders’ kiezers Nazi’s, neem ik aan?

Gerard Spong en trawanten; hol eens naar het OM voor een pittige aangifte! Nee, nu niet zeker… Het betreft immers een Marokkaan en die moet je sparen.

6 gedachten over “Quote Mohammed Rabbae.

  1. Die linkse uitvreethoer van een Desanne van Brederode zei het gisteren ook al in Buitenhof. Liever niet Geert Wilders de gevangenis in, want dan krijgt hij de tijd om een boek te schrijven, net als Hitler in de gevangenis Mein Kampf schreef.

    Van uw belastinggeld mogen dit soort dingen bij de publieke omroep gezegd worden!

    Ongezien de tyfus met de hele linkse kerk, landverraders zijn het!

    Like

  2. Quote Markoek:

    Ahmed Marcouch –

    “Het Nederlandse onderwijs is een succesverhaal. Het is erin geslaagd zowat de hele bevolking letter- en reken-kundig te maken. Het geeft iedereen de kans zich een beroepskwalificatie te verwerven. Het opent voor wie dat wil en kan de weg naar de wetenschap, de kunst en de filosofie. Tenslotte biedt het menigeen een tweede of derde kans: om alsnog te scholen, bij te scholen of na te scholen.

    Het Nederlandse onderwijs maakt Nederland tot een meritocratie. Hier telt niet waar je vandaan komt, uit welke familie je stamt, hoeveel geld je ouders bezitten. Maatschappelijk en economisch succes hangt hier grotendeels af van wat je kunt en kent en van de prestaties die je levert. Een arbeiderskind kan in Nederland dokter worden of advocaat of leraar of manager of computerspecialist. Dat is bijzonder. Dat is bijna nergens op de wereld het geval. Dat is aan het onderwijs te danken.”

    Als het Nederlandse onderwijs zo geweldig is, maak het dan niet kapot met die middeleeuwse religieuze bagger van je!!!

    Like

  3. die linkse landverraders: overal zitten ze. ook hier in Vlaanderen maken ze alles wat krom is recht (of andersom).
    het zijn treurige tijden. en terwijl alle macht aan het volk zou moeten zijn, is het net dat volk dat zich laat beroven en bedriegen.
    van onze valse leiders moeten we geen heil verwachten, integendeel, ze voeren ons naar de galg. maar het erge is dat we ook niet als volk onze stem laten horen. Wilders zou 20% halen orakelt men dan blij. maar het droevige is dat de Pvda daarbij op 27% blijft. onze medemensch blijft ziende blind.

    Allah is Groot, Allah zal Zegevieren.

    Like

  4. Gisteren ook die Désanne van Brederode gezien, een o zo politiek correcte trut met een zeurstem van jewelste. Toen ze begon over Mein Kampf begreep ik meteen waar het op uit zou draaien. Een lange aanloop (95%) van de tijd, en ja hoor: Wilders was weer de kwade Pier. Door die laatste opmerking van haar vergeleek ze Wilders in feite indirect met Hitler. Wat een linkse kliek daar bij Buitenhof. Maar ja, VPRO/VARA/NPS. Driewerf bah.

    Like

  5. Die ikoontjes die ik hier zie bij de reacties, zijn dat een soort hakenkruisjes? Als linkse uitvreter en landverrader heb ik zo’n vermoeden.

    Like

  6. mohamed de junk van groen links de nederlanders de les lezen
    zelfs voor hitler was de marokaanse lul niet goed genoeg
    ga terrug naar waar je vandaan komt
    kun je de daar drugss gaan telen ellendeling

    jij bent ook een reden dat ik niet meer in nederland woon

    Like

Plaats een reactie