Hermann: ‘geschrokken en bang’.

Landgenoten,

Tristan vroeg zich gisteren af of het open dag was op BP.
Het leek er verrekte veel op! Die hele von Veen-gate maakte nogal wat reacties los bij zowel De Linksmensch als bij de Rechts-Extremist.
BP zelf moest werken, maar heeft alle reacties uiteraard gelezen.
Iedereen bedankt voor de reacties!

En als we dan vandaag de nieuwssites afstruinen, komen we een geschrokken en bange Hermann tegen die in al zijn naïviteit de wenkbrauwen frontst, want hoe kon hij weten dat zijn uitspraken in het verkeerde keelgat zouden schieten? Welnu, Hermann… De vergelijking PVV = NSB ligt nogal gevoelig. Ga eens naar buiten, zou ik zeggen. Dan zie je het.
Ook zijn fans zijn woest:
‘Hoe moet je reageren zonder te schelden, op iemand die twee miljoen mensen in dit land sympathie met de NSB toedicht. Mijn ouders hebben tegen de NSB gevochten.’

Hermann heeft inmiddels duizenden mails gekregen en wordt nu naar eigen zeggen bedreigd door o.a. aanhangers van Geert Wilders en zijn PVV. Wilders kwam deze morgen direct met een snelle reactie en verwerpt de bedreigingen die mogelijk vanuit zijn achterban zijn geuit. En zo hoort ‘t. Daar kunnen veel prominente moslims dan wel Linksmenschen een voorbeeld aan nemen. De scherpe veroordelingen van deze mensen omtrent de aanhoudende bedreigingen aan het adres van Wilders, zijn op één hand te tellen.

Hermann voelt zich sinds een paar dagen bedreigd. Zo voelt Wilders zich al vijf jaar. Heeft Hermann toch nog iets gemeen met Wilders.
Hermann heeft de Ondergrondse Veenbrand weer wat van de nodige zuurstof voorzien via wat onhandige uitspraken, maar heeft verder geen spijt. Hij durft zelfs te stellen dat het een en ander verkeerd is uitgelegd
Enfin Hermann, je tirade jegens de PVV was kraakhelder en liet niets te raden over. Desalniettemin verwerpt BP de bedreigingen aan het adres van deze Clown.

Wellicht zou Hermann zich eens moeten afvragen waarom Wilders op bijeenkomsten in het land een kogelwerend vest onder zijn kleding moet dragen…
Denk eerst daar es over na, Hermann von Veen.

Update: Deze Hermann spekte de kas van het DDR-regime in de jaren ’80…
Volgens HP/DeTijd.

Advertenties

27 Reacties to “Hermann: ‘geschrokken en bang’.”

 1. Joost Says:

  Wie is Hermann von veen ?
  Hermann von veen is de Johan Heesters van 2009.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  BP

  Geen dank BP. Sama-Sama. Birsey-degil.
  Met genoegen mijn bijdragen – vrij van onwelvoegelijke taal – hier neergeschreven.
  OK
  Compos Mentis

  Like

 3. lebuinus Says:

  Ranzige Hermann moet pruilie en huilie doen,
  was alleen maar bezorgd dat de pvv de kant van
  de NSB zou uitgaan.
  Hoe verzin je zoiets, deze slappe vaatdoek verdient
  een verbale aframmeling.
  Nog een tip voor Hermann von V. koop een boerka,
  trek het aan, is de kijkert verlost van die laffe kop.

  Like

 4. Herman Says:

  Hermann the German

  Like

 5. ton en anjes Says:

  WAT EEN ONZIN VOOR ZO.N INTELIGENTE MAN DACHTEN WE , OOK HIJ HEEFT OP Z.N OUDE DAG AANDACHT NODIG NET ALS PAAY. OVER WILDERS Z.N RUG WILDERS IS NIET MEER WEG TE DENKEN

  Like

  • Hermien van lijkenveen.. Says:

   Herman wil over de rug van Wilders meeliften…Aangezien zijn carrière op een laag pitje staat moet hij wel op een andere manier iets doen..en dat is Wilders demoniseren.
   Vergeet niet dat het een wanhoopdaad is van een demente…In zijn normale oplevingen weet hij ook dat hij zijn villa hypotheekvrij moet maken…zodat hij later nooit in een verpauperde buurt hoeft te wonen..zulke hebben ook geen werkarbeiders als vrienden..maar wel de koninklijke familie.zoals deze salonsocialist…

   Like

 6. Hans Says:

  Is Lebuinus het latijnse woord voor leeghoofd?

  Like

 7. Mike P. Says:

  Het is meestal erg simpel in het leven want er wordt in dit land veel te veel gediscussieerd over zaken die geen discussie waard zijn.Iedereen kan op zijn vingers natellen dat de stupide vergelijking van HvV met betrekking tot Wilders zijn PVV en de opgeheven club van A.Mussert iedere grond mist.Hou ’t simpel, maw: Van Veen en consorten(en dat is de complete linkse kerk van dit land)zijn stuk voor stuk moslimvriendjes.
  Die categorie moeten we de komende jaren goed in de gaten houden.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=1975
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=9209

  Like

 8. Debra Says:

  Het is al bekent, dat het Niet Herman van Veen fans boos hebben gereageerd, de mensen die boos op de site van Herman van Veen hebben gereageerd, zijn opgehitst door GEENSTIJL, GEENSTIJL plaatste links van Herman van Site het artikele zodat mensen boos konden gaan reagren op Herman van Veen

  Mijn advies is aan jou, als je iets schrijft zorg maar eerst dat je alle feiten hebt OKE, laat je PVV zijn , jou niet Verwilderen dat je niet meer eerlijk kan zijn.

  Godzijdank dat er andere sites zijn die wel eerlijk iets op schrijven.

  Like

 9. boilingpoints Says:

  At Debra,

  Gezien je warrige schrijfstijl, is het voor mij welhaast ondoenlijk om normaal te reageren op je pleidooi…
  En sinds wanneer is het linken naar een gastenboek ‘ophitserij’?

  Like

 10. yeager Says:

  Als ik het taalkundig gestrompel van Debra goed begrijp BP, dan ben je niet eerlijk in je berichtgeving. Wat dit koeterwaals ons leert is onmacht om logisch te denken en zich dienovereenkomstig uit te drukken.

  Like

 11. boilingpoints Says:

  At Yeagert,

  Hartelijk dank voor de ontcijfering van Debra’s ‘Koeterwaals’.

  At Debra,

  Sorry voor de ‘oneerlijke berichtgeving’. Maar dat hou je toch met die PVV-ers…

  At allen,

  Maak er een leuke dag van verders. BP begeeft zich naar zijn werk.

  Like

 12. ede Says:

  Is er iemand op deze site te bekennen die niet bevooroordeeld is jegens Herman van Veen? De dubbele ‘nn’ in de naam en het ‘von’ voor zijn axchternaam zegt me genoeg. Hij heeft niets anders gedaan dan de vinger op de zere plek te leggen van de PVV, – dat heb ik al jaren gedaan- door te zeggen dat de PVV geen democratische structuur heeft, zoals andere partijen die wel hebben. Geen lidmaatschap mogelijk. Mooi makkelijk voor Geert, die dus geen verantwoording hoeft af te leggen en rustig zijn gang kan gaan.Geen partijcongressen. Niets van dat alles? Interne democratie? Vergeet het maar. Dat gegeven is gewoon een feit en mag worden genoemd. Omdat de PVV dus geen structuur heeft is het een ‘Beweging’.
  Een andere beweging van destijds was de NSB. VanVeen verwijst naar het ontbreken van die structuur, wat later bij de NSB is , bijgetrokken’.
  Hij mag waarschuwen dat de PVV niet zoals de NSB zal worden.
  Hij heeft niet geconstateerd. dat de PVV hetzelfde is als de NSB. Dat is alles. Dat hij talloze haatmails heeft gekregen van PVV-sympatisanten bewijst maar eens weer, dat er blijkbaar geen vrijheid van meningsuiting mogelijk is zonder negatieve reactie. PVV volgelingen zouden toch beter moeten weten? Hun ‘beweging’ streeft naar het hoogst mogelijke niveau van Vrijheid van meningsuiting.
  Gun een ander die vrijheid dan ook.
  Inmiddels heeft ‘de grote leider’laten weten dat hij deze haatmails aan het adres van Van Veen ‘niet netjes’ vond.

  Like

 13. Evert Says:

  van Veen had en heeft gelijk in zijn vergelijking tussen beide stichtingen. wel aanhang, geen leden die inspraak hebben in beleid en uitgangspunten. Dus ook geen controle over de macht. Dat was de vergelijking. Meer niet. Mij ontgaat de verdere ophef een beetje.

  Like

 14. Eric Says:

  Herman is gewoon een “‘demoniser”” Demoniseren van de PVV , daar zijn ze goed in in Nederland. Ik begrijp dat mensen dit in meerderheid ook zien dat de PVV echt geen NSB is . Kijk maar es naar het CDA en de PVDA , die liggen veel dichter bij de NSB doordat ze gewoon beslissingen erdoor duwen die het volk massaal niet wil. PVDA en CDA luisteren gewoon zeer slecht naar de meerderheid van het volk, ze drukken er alles door wat de minderheid wil. Dat deed de NSB ook in Nederland destijds. Mensen tot allerlei dingen dwingen en desnoods opdringen , zoals een GROSS EUROPA !!!! BAH BAH !!
  Ik weet wel waarom ik PVV stem !! Ik ben gewoon fel tegen de NSB-achtige praktijken van het CDA en de PVDA . Ook mijn ouders waren vroeger zeer fel tegen de NAZI’s en stemmen eveneens op de PVV.

  Like

 15. lebuinus Says:

  @Ouwe Knoest,

  Inderdaad stoor ik me niet aan ironie van wie dan
  ook en zeker niet van het pluimage a-la de Hansjes.
  En een gezonde geest in een gezond lichaam willen
  we allen behouden zoniet verwerven.

  Terugkomend op Uw vraag van enige tijd geleden
  over het wel of niet spreken/verstaan van het Andaluz.
  Verstaan doe ik het wel, maar spreken zeker niet.
  Het is bij sommige zo dat het Andalucismo een “must”
  is, in zowel de taal als het cultiveren van de cultuur.
  Als U begrijpt wat ik bedoel.
  Maar daar is niets mis mee, de bevolking van Andalucia
  behoort zeker tot het meest aangename en vriendelijke
  van Europa.

  Like

 16. Gerard Says:

  Mensen, zijn we allemaal vergeten dat de Telegraaf zelf in de oorlog de NSB heeft gesteund? Als we de berichtgeving van Telegraaf over dit onderwerp nu eens in dat licht bekijken zouden jullie hopelijk echt wakker worden.

  Like

 17. Maci Says:

  @ Allen,
  allo, allo, ai only zee zizz wanzz.
  En ik heb het al eerder gezegd.

  Google eens NSB (Nationaal SOCIALISTISCHE Beweging). Deze beweging had in WO2 “slechts” 100 000 leden. Zij steunden de bezetter. Ongetwijfeld hadden zij een stille aanhang.

  En kijk nu: Geert Wilders heeft momenteel zo’n 2 000 000 aanhangers.
  Welke bezetter wordt hier in Nederland gesteund door Geert Wilders?
  Heeft Wilders knokploegen? Dacht het niet. Geven aanhangers van Wilders moslims aan om die af te laten voeren naar concentratiekampen en gasovens? Dacht het niet.
  En niet gaan kakelen van : dat wil hij ook, want dan ben je dom.
  Dat wil hij niet en heeft dat nooit gezegd.

  Het zijn juist de moslimbezetters in de Westerse wereld die onze Westerse Vrijheid de kop willen afhakken, afvoeren, uitroken (Fatima Elatik ) , beperken, enz, enz. Want zij kennen zelf geen vrijheid van godsdienst en van menings uiting. En gezien de de starre doctrine van de koran en de islam zullen zij die nooit leren kennen.

  En verder @ALLEN, dit is een satirisch weblog, met een serieus uitgangspunt. Eerst even oriënteren.

  Er valt hier een hoop te lachen als je er tenminste voor open staat.

  Bij de politiek correcte Anja Meulengeit van de SP (sorry @Bp, typefout, maar ik laat hem staan)
  kan je alleen je mening kwijt als je het met haar eens bent.
  En bij BP kan je heel democratisch vertellen wat je te zeggen hebt
  Als je maar geen personen beledigt..

  Valt toch mee van een weblog dat de PVV wil verdedigen hè?

  Like

 18. leefbarbaar Says:

  @EDE
  ga in Ede wonen, daarna ben je ook welkom bij de PVV.
  Bij de weg, weten we trouwens wat het verschil is tussen de PVV en GroensLinksch?
  De PVV houdt zijn schenkers anoniem, GroensLinksch jat van de goede doelen en vreet uit de belastingruif.
  Geef mij maar de PVV.

  Like

 19. leo Says:

  t is zo n simpele WETENSCHAP, sinds mensen heugenis.

  Een volk in verdrukking komt in verzet.

  Punt uit !!

  Like

 20. yeager Says:

  @ Gerard
  Het is dan wel opvallend, dat de Telegraaf “in dat licht bekeken” tot heden nog geen melding heeft gemaakt van het verband van de Ford Hood radicale-moslim-schutter Nidal Malik Hasan en Al-Qaida, waarover andere sites, w.o. Elsevier sinds vanmorgen, wel hebben bericht.
  Een “NSB-krant” dus, altijd haantje de voorste met nieuws, die zijn NSB?-lezers dynamiet onthoudt

  Like

 21. lebuinus Says:

  @yeager,
  Uw gelijk in deze is onbetwistbaar, de dienaar van vrede
  heer Hasan wordt ontzien en zijn hobby de islam verzwegen.
  Of zou er op een bepaald hoog EU niveau een zwijgstrategie
  zijn , die dwingend opgelegd kan worden ?
  Waarschijnlijk draaf ik door maar het is zo onlogisch.

  Like

 22. Mike P. Says:

  Zonder…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8487
  Laatste nieuws: Geert Wilders trekt zich niets aan van Van Veens voorstel om van de PVV een partij te maken waar iedereen lid van kan worden.Wilders heeft eerder uitgelegd waarom hij daar niet aan begint.
  Meer hierover in de Azijnbode.
  @Eric: de echte fascisten zitten op het pluche, je bijdrage van 10-11,
  1:36 PM was dus correct!
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=9134

  Like

 23. D. G. Neree Says:

  Lebuinus, dat vraag ik me ook al en tijd af. wordt de immigratie- danwel moslimkwestie in de hogere regionen van de EUSSR bekokstoofd? Werken de hogere partijkaders hieraan mee, zonder dat de mensen over de redenen hiervoor worden ingelicht?

  Like

 24. D. G. Neree Says:

  Rustiger draadje dan het vorige trouwens. Zijn de kindertjes weer naar school? Volgens mij was het een gecoördineerde groepsactie.

  Like

 25. jeroen Says:

  Hoewel ik het met veel Ideeën van meneer Wilders eens ben,Vind dat Mijn heer van Veen in artistiek opzicht de schoenveters van muzikale geestverwanten als Jacques brel en consorten nog niet zou mogen strikken,en hoewel ik dit ook een debiele stompzinnige opmerking vond van ons hermanneke wens ik hem toch sterkte. Want deze reacties op hem zijn wlagelijk en gaan veel te ver. Als PVV stemmer moet je ook weer niet zo stom zijn om je te gaan verlagen tot het zelfde niveau als die Volkert van der Graaf en andere rand-debielen! Beste bedreigers van Herman van veen,,, Hoewel ik jullie wo0ede en frustraties goed begrijp…….hier bewijzen jullie de samenleving geen goede dienst mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: